22
-
Madve #22 Lehet, hogy nem is teljesen ex?
http://www.slashgear.com/nokia-ceo-left-holding-microsoft-shares-13133066/#entrycontent -
Madve #21 Wp7-nek komolyabb hardverigénye van, mint amit az N8-ban találsz. Symbiannal ez nem probléma, minden megy a telefonon gond nélkül, wp7 null tudásához meg nem elég. -
Madve #20 Nem kell geeknek lenni, ahhoz hogy elolvasd a használatit, vagy kipróbáld a telefonod rendesen, de még akkor is érdemes beleolvasni abba a bizonyos leírásba.
Ez nem személyesen neked szólt, hanem általánosítva a symbian fikázó embereknek, akik erre nem voltak képesek, mivel az összes problémájuk amit felhoznak symbiannal kapcsolatban az 98%-ban a saját tájékozatlanságuknak köszönhető, és ami miatt jobbnak tartanak más rendszert, az szinte 100%-ban biztos, hogy symbian is tudja, csak nem tűnt fel nekik. S60v5 jó, de igazából ha váltani akarsz, akkor próbálj ki egy symbian v3-as telefont. Nekem N8-am van, csak ajánlani tudom. -
RM007 #19 Ja bocs! Nem figyeltem. -
Madve #18 De vettem. -
RM007 #17 A mai világban nem lehet már senkiben sem megbízni, csak magunkban. -
RM007 #16 Én is így gondolom, de remélem nem fog neki sikerülni. Szerintem farxis szarkazmusát nem vetted. -
RM007 #15 Jól mondod! Ha jól értettem. -
ZeemanX #14 Nem vagyok egy okosteló-OS-geek, S60v5-ösöm van, próbáltam ájfont, vmi androidos telót is, de, hogy őszinte legyek, nem éreztem, hogy annyira fos lenne az "én telefonom" ezekhez képest, mint ahogy ezt olvasni a nagy világhálón erre-arra, hogy "symbian? bőőaa, foshugy", "ááh, nagy nulla", "de szaaar" ésatöbbi.
Miért? Mi olyan szar vele? Miben jobb egy ios v. android?
Akár geek, akár mezei user szemszögből nézve. -
Madve #13 Mármint arra, hogy miért akar a háttérbe szorulni... -
Madve #12 Erre a válasz az exmicrosoftos Elop. -
Madve #11 Ja bocs, igazad van. Akkor én most jól szituáltan betérdelek a sarokba sírdogálni. A kukorica is oda van készítve ilyen eshetőségekre...
Hüpphüpp....
:) -
#10 kabe köcsög% az ios-nél nincs jobb, hiszen apple minőség aminél közismerten nincs jobb! Steve Jobs egy zseni! a wp7 symbiandroid meg a migo is szaaar fos! -
Madve #9 Symbian gáz? Fényévekell jobb a buta rendszernek számító ios-nél. Wp7 meg még az ios szintjét sem éri el, aminek a babérjaira pályázik. Eszük ágában sincs androiddal versenyezni, ahhoz wp7-nek legalább a symbian tudását el kellene érnie, de azt nem is tervezik. Látom te is csak a windóz nevet látod, nem azt, hogy mit tud... -
Major #8 A Linuxal is foglalkoznak. -
RM007 #7 Mondja már meg vki, ha elég gáz az op rendszer akkor a japánok miért foglalkoznak még vele?
http://www.telefonguru.hu/hir/Ketkijelzos_Symbian_mobil_a_Fujitsutol_2011-2-18
Lehet csak a finnek nem értenek hozzá, vagy nem is akarnak. -
Major #6 Egy Andriod fölénnyel működő piacra, öngyilkosság lett volna a belépés. -
#5 Jó sokat profitálnak ebből a szövetségből az tuti. Bár ez eléggé az android ellen szól, de majd meglátjuk , hogy ki nyeri a versenyt. Az tuti, hogy a nokiának fel kell csatlakoznia a többi okos telefon gyártó céghez, mert az op rendszere elég gáz... -
#4 Vicces, biztos jók a nyelvtörőkben:D
Amúgy meg nagyon várom már hogy WP legyen a Nokiakon, N8-at kiadhatnák újra így kicsit feljavítva. Nah akkor tuti hogy ilyet vennék:D Baromi jól néz ki. Amúgy meg szerintem a többi gyártónak félnie kéne mert elég nagy konkurenciát fognak jelenteni. -
Csatti #3 Dehogy. A finneknél mindennek ilyen neve van. Még emlékszem, amikor Helsinkiben voltam cserediák Junailijankujának hívták az utcát ahol laktam. Metsanpojankujának azt ahol a suli volt. -
nlght #2 Ammattiliitto Promi
jó kis nyelvtörő, biztos vmi logopédus találta ki :D -
nohea #1 Jó, hogy WP7-ről sose beszélt a Nokia, csak a Windows Phone-ról...legutóbbi pletykák/hírek szerint meg akarják várni a 7.5ös Mango update-et, mielőtt bármit kezdenének vele.