2010 legjobb és legrosszabb filmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel én is valahogy így voltam. Abszolúte semmit sem tudtam a filmrõl (azt sem, hogy képregény adaptáció), csak egyszerûen nekiálltam megnézni. A legeleje még tetszett is (fõleg a Nintendósított Universal lógó), de kb a 10. percre rendkívül irritálóvá kezdtek válni a szereplõk. A legvégsõ "döfést" a [/spoiler] fõszereplõ leszúrását követõ feléledése [/spoiler] adta.
kiváncsi vagyok mennyilvel rosszabb az átlag idióta animációs sz*roktól?
Semmivel sõt még egész jó is volt.
kung fu panda meg a táncoló ppingvinek nagyon isteni filmek lehettek..pfejjj.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azonnal elvágnám a torkát annak az istenbarmának aki ezt kitalálta.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Két óra irritáló unalom a film (egy ötletlopás népszerûsítése).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az amerikai filmekbõl kezdek teljesen kiábrándulni.Persze az animációs filmeket ,nagyon kedvelem,kevés európai film van,legalább is ami számunkra elérhetõ.pl Wallace.es.Gromit./angol/
""Az így neveld a sárkányod"címû mese tetszett,de az 2009-es Up-ot nem éri el.
A Toy story,számomra egy kicsit eröltetett volt.A Gru,nagy csalódás.
és sorolhatnám a meséket.
Mostanában inkább visszakanyarodok régebbi filmekhez,ha amerikai õrületet szeretnék,ha otthon mozizom,és keresem jóbbnál jobb európai filmeket,szerencsére sokkal jobbak,mint az idióta összefüggéstelen amerikai szennyek.Azt nem értem ,miért eröltetik ilyen nagy százalékban "mozikban"ezeket az agyon hype-olt, gagyi amerikai filmeket?
Mivel én nem nézek Tv-t ,egyáltalán egy év/max 1 óra,nekm csak a net-és filmek maradtak meg az ilyen jellegü kikapcsolódásnak,most a koncertekrõl,és a színházakról nem beszélek(inkább a színház,mint a mozi),de mindegy.
OFF
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Eredet... az ötlet valóban jó volt, de nekem élményre a RED többet nyújtott.
(Persze, én olyan ostoba vagyok, h nem valók nekem az elgondolkodtató filmek. Pedig de.)
A How to train your dragon szerintem is simán top10-es.
A Fûrészt meg nem raktam volna a legrosszabbak közé, csak azért, mert többet vártunk tõle, többet is ki lehetett volna hozni a 3D-bõl. (Igen, én egy agyatlan barom vagyok, aki szereti a saw filmeket.)
Ennyit tudtam mondani, kérem kapcsolja ki!
elég sg.hu-sra sikerült ez a lista...vagyis gagyira.