50
-
#50 ty m8 -
Justil #49 hat hogyne... -
-
#47 Na es hova koltozott? -
#46 Egyébként igen a twitterezők többsége ugyanúgy használja mint a facebookot. És valami oknál fogva minden szart meg akarnak osztani mindenkivel...
Pl. -
#45 Poén, hogy azt az infót hogy hova költözött a feliratok.hu és mi lett vele, mi állt a háttérben magyar twitterből (turulcsirip, de már van yamm is) tudtam meg.
Csak azért mert a google előbb indexelte azt, mivel rendszeresebben frissül mint egy weboldal.
Ennek ellenére nem használom a twittert. -
#44 Eppen ezert valoszinu, ennel nagyobb osszeget nem kinalnak fel nekik soha. -
Ferrer #43 A Twitternek azért hamar leáldozott az aranykora.. igazi erőltetett webkettőpontnullás sz@r az egész.
-
Justil #42 A Twitter mottojaval ellentetben rohadtul nem mindig az szerepel 1-1 postban, hogy az illeto eppen mikor mit csinal. Talan anno igy indult, talan a nagy tomegeket meg most is ezzel csabitja, de nem ez a lenyeg. -
#41 Hm, erdekes. Biztos hasznos is lehet, a sok szar ellenere, ami jelenleg van rajt, de nekem meg mindig nem jut eszembe egy ember sem, akirol erdekelne, mikor mit csinal.. az uj zeneket mas uton megtalalom, ismeroseimet felhivom, talalkozok veluk, ha fontos, megbeszeljuk merre jart, mit csinalt, de ez gyakran nem fontos.. :)
Legjobban a 160 karakter hokkent meg, sokszor egy-egy mondatom is hosszabb, mint a limit. -
#40 még olyat nem láttam, hogy bármilyen cég is lecserélte volna a komplett weboldalát a twitterre, minden esetben csak kiegészítő funckió lett
fogalmad sincs az egészről, ugyanis 15 percet szántál rá, de azt hiszed, hogy mindent tudsz róla... -
Justil #39 én pl linkajánlónak használom elsősorban. követem a megfelelő 40-50 embert, felmegyek, és félóra alatt annyi hasznos blogpostot/letöltést/hírt/infót gyűjtök be amit amúgy nehéz lenne gugliból, meg más egyéb oldalakról összeszedni. a kedvenc zenészeimet is követem, így mindig értesülök róla, ha van mit újat hallgatni, vagy esedékes vmi fellépés.
aztán van 1-2 ember, aki pl nem szakmai dolgokat irogat, de mégis van annyira elmés/érdekes, hogy elolvasom. nem a pistike féle "elmék szarni srácok, majd felrakok egy képet ha sikerült" típusú dolgok léteznek csak, még akkor is ha ezek vannak - sajnos - többségben.
nem mondanám, hogy 1 világmegváltó dolog, közel sem az, de hasznosnak igenis hasznos tud lenni. tudni kell használni... -
#38 Szakmai celokra? Pl. hogyan?
Ok elhiszem, hogy bizonyos esetekben jol johet ez a fajta kommunikacio, de hogy ez a legnepszerubb, az durva.. -
#37 azért van a keresés funkció meg ajánlás..én félévig cikkeket irtam androidról meg alkalmazássokról,és nem jelöltem szinte senkit csak magamnak firkantottam és mien meglepő az oldalam látogatosága twitter-töl eredt ami napi 1500-2000 volt átlagban.mert rámtalálnak ilyen egyszerü.
rohadtul nem látod át az egészet és csak károgsz.én se szolok hozzá 1 csillagászati témához se mert nem értek hozzá,veled elentétben aki mindenhez ért....(vagy csak szeretne)semmilyen hátérinformáció nélkül simán neki állsz a gyerekes flamednek.
misem bizonyitja jobban mikor saját marhaságaidat felálitom eléd,összegyüjtve..sorkba szoritva..jönnek a személyeskedéses válaszok mert hát..nem tudsz mást. -
sanyicks #36 "Én pedig erre írtam hogy ezért tök értelmetlen az egész, ugyanis ha te írsz valamit egyéb csatornán való hírverés nélkül max te olvasgatod."
Ezt bővítem hogy te is megértesd nem nem azért mert nem tudom hogy van olyan hogy follow hanem azért mert nem tudja más hogy téged kellene followolni! -
sanyicks #35 Na igen a szövegértő olvasás :D hát azzal problémáid vannak. Ugyanis azt írtam hogy nem egy az egyben olyan mint az msn, hanem a gyors hozzászólásban ebben semmi újdonság nincs, mert már ezernyi helyen támogatva volt ilyen, csak mint írtam az nem annyira divatos :)
"hamradikra meg...sokadjára mondják nekd.annak látod a "marhaságait"ahoyg te mondtad... akit követsz(folow) és téged is csak az lát aki téged követ.."
Én pedig erre írtam hogy ezért tök értelmetlen az egész, ugyanis ha te írsz valamit egyéb csatornán való hírverés nélkül max te olvasgatod. Legalább egy fórumon ott van egy topik amit mindenki lát, aztán vagy olvasod (followolod) vagy nem. Tehát semmi újdonság nincs a tripperben, egy butított gagyi, annyi benne az újdonság.
Ha nem tudod mi az az RSS olvassál utána, és ha leveszed a tripperbuzi szemüveget, megláthatod a kísérteties hasonlóságot néhány (majdnem minden) elemében... -
#34 azabaj h 2x leirták mi a lényege h müködik amit 2sorban kilehet fejteni és még mindig nem érted.ilyeneket irsz...várj idézem.
1.
hát tényleg nem semmi ezért 10 milliárd. Egy ilyen átláthatatlan összehányt fosért. Máig ne tudom hogy a valamihez hozzászólás az hova kerül, vagy mi a logika ebben az egészben, hogy látható(egyáltalán van-e) a kapcsolat 2 dolog között.
Kb olyan mintha lenne egy hatalmas kupac és mindenki odahányna fecniket szöveggel rendezetlenül, összevissza.
2.
Én egy igénytelen, logikátlan szar felületet látok, bár 15 percet még nem töltöttem rajta összesen, de programozóként semmiféle logikát nem látok az egész felületen és a működésében.
3.
Ja láttam fácsén is lehet... bár furcsa módon read only mert sehol sincs egy reply vagy hozzászól vagy bármi amivel üzenni lehet csak jelentés, meg lájkolás... ezért azt hittem hogy az a trippert listázza, amihez lehet hozzászólni, csak éppen nem látni más hozzászólásait, és nem látni gondolom az enyémet sem :D (tehát csak saját magamét látom, így aztán kva értelmes).
Akkor ezek szerint az egyik a fácse szarja a másik meg külön tripper, még is úgy egybe vannak nőve hogy nem lehet egy könnyen tudni.
Na mindegy, látom ez a tripper kb egy ótvar fos 10 soros 5 perc alatt összecsapott kezdetleges fórummotor kb :)
4.
ingyen sms? vóóótmáá. Ez ugye nem konkrét sms, csak képletesen?
Az meg vóóótmááá fú de rég.
A gyors reagálás is semmi. Ugyanez egy fórumnál is megy vagy msnnnél vagy bárminél, csak most ez a divat és ezt listázza realtime a gugli...
Tehát ez kb a számtech justin bieber-e :DDD
enyi elég is...
elsönek leirnám h nem szereted a twittert mit keresel ennél a ciknél egyátalán??? hja tudom mint a többinél.flamerkedsz :) szokásos.
másodjára meg.összehordasz ilyeneket h msnhez hasonlo meg rss meg forum meg marhaság..ere mondta justil hogy nem étesz hozzá csak teszed a fejed.és értő olvasáss nulla.
hamradikra meg...sokadjára mondják nekd.annak látod a "marhaságait"ahoyg te mondtad... akit követsz(folow) és téged is csak az lát aki téged követ..
ezek után megint jön majd aszapulásod amit megszoktunk de ilyen egy jó troll
-
#33 ezjó :D -
sanyicks #32 Ne terelj! Leírtad a lényeget, most kozmetikázhatod, meg írhatod hogy nem úgy értetted vagy én nem úgy értettem, de elég egyértelmű.
És igaz, soha nem fogom megérteni hogy egy igénytelen butított divatos dolog (aminél jobbak évek óta vannak) miért jó. De hát én ilyen vagyok, rám nem hat a tömeghiszti, és a divat. Majd nálad is elmúlik néhány év múlva, amikor jön a másik és az lesz a menő, pont úgy ahogy az iviv meg a májszpész vagy mi eltűnik és ahogy a fácse is fog. Látom mire használják a cégek, és bizony azt kell mondjam hogy gáz. Egy (akár szebb) informatívabb, és bővebb csatornát (pl weboldal) lecserélnek egy igénytelen, a szöveg rövidsége miatt nem informatív gagyira, ami nekik biztos jó mert nem kell webmester meg webtárhely, de a felhasználónak(legalább is az igényesebbnek) nem... ezért van az hogy nem érdekel a tripper csak annyiban hogy minél előbb tűnjön el/térjenek észhez a cégek. Az egész olyan mint az rss, webes felületen, csak a probléma hogy az rss mögött volt valami korrekt webes tartalom, itt meg nincs csak az a nulla üzenet. -
Justil #31 "Mert az egy dolog, ha te nem szereted a Twittert, neked nem jön be, oké. De hogy nyilvánvaló dolgokat nem értesz meg a szolgáltatással kapcsolatban, az meg 1 másik dolog :)"
erre te:
"Aha abból derül ki milyen fejlesztő vagyok hogy szeretem-e vagy nem a twittert. Gyönyörű. Tehát aki nem szereti a twittert az hülye. Elmeorvosnál voltál már?"
ajanlom figyelmedbe... -
Justil #30 te elolvastad a hozzászólásom????? -
sanyicks #29 msn-en nem, de egy fórumon igen :D tripperen meg inkább 1 emberre írsz (magadra) mert senki sem követ, csak ha máshol elhinted a témát :DD nagyszerű tényleg -
sanyicks #28 Nemtudom milyen az, de nem. Ugyanis ahhoz hogy valami divatos legyen, az kell hogy valami hülye megnézi, és azt mondja hogy ez trendy. Aztán a többi hülye követi és mondja hogy trendy. Aztán majd pár év múlva leszoknak róla mert más lesz a trendy :)
Mit kéne használni? Azt amit eddig, fórumot és normális weboldalakat, nem spórolni egy ilyen igénytelen felülettel... -
sanyicks #27 Aha abból derül ki milyen fejlesztő vagyok hogy szeretem-e vagy nem a twittert. Gyönyörű. Tehát aki nem szereti a twittert az hülye. Elmeorvosnál voltál már?
Úgy néz ki ez a tripper durvább vérfanboy tábort nevel ki mint az apple. -
#26 Érdekes, valahogy a gúgli buzz-a sem tudta lenyomni ezt az egyszerű, pár soros fórummotort.
Hülyék ezek az emberek, hogy nem azt használják, amit kéne. De mit is kéne? -
Rotyoka #25 Igen, mert msn en rá tudsz írni 1 pillanat alatt x ezer emberre is akár. Valóban. -
Justil #24 Tévedsz, 1 fórumot nem lehet ennyire rugalmasan használni. Az a gáz hogy úgy csinálsz mintha fejlesztő lennél, de pont ilyenkor derül ki, h nem vagy az, vagy szar fejlesztő vagy.
Mert az egy dolog, ha te nem szereted a Twittert, neked nem jön be, oké. De hogy nyilvánvaló dolgokat nem értesz meg a szolgáltatással kapcsolatban, az meg 1 másik dolog :) -
sanyicks #23 ingyen sms? vóóótmáá. Ez ugye nem konkrét sms, csak képletesen?
Az meg vóóótmááá fú de rég.
A gyors reagálás is semmi. Ugyanez egy fórumnál is megy vagy msnnnél vagy bárminél, csak most ez a divat és ezt listázza realtime a gugli...
Tehát ez kb a számtech justin bieber-e :DDD -
Justil #22 te bajod, sztem pedig tok logikus es egyszeruen hasznalhato. -
Justil #21 szakmai célokra pótolhatatlan. TE, mint user dontod el, hogy kit kovetsz es kit nem. ha nem vagy kivancsi ver istvan vagy emo elemer posztjaira, nem koveted oket, es kesz. fejlesztoknek, grafikusoknak, fotosoknak, zeneszeknek, meg meg 1 rakas mas teruleten tevekenykedo emberkenek viszont nagyon hasznos tud lenni. -
sanyicks #20 Ja láttam fácsén is lehet... bár furcsa módon read only mert sehol sincs egy reply vagy hozzászól vagy bármi amivel üzenni lehet csak jelentés, meg lájkolás... ezért azt hittem hogy az a trippert listázza, amihez lehet hozzászólni, csak éppen nem látni más hozzászólásait, és nem látni gondolom az enyémet sem :D (tehát csak saját magamét látom, így aztán kva értelmes).
Akkor ezek szerint az egyik a fácse szarja a másik meg külön tripper, még is úgy egybe vannak nőve hogy nem lehet egy könnyen tudni.
Na mindegy, látom ez a tripper kb egy ótvar fos 10 soros 5 perc alatt összecsapott kezdetleges fórummotor kb :) -
#19 Moszkvai robbantásról abban a percben született Twitter üzenet, az első online cikkhez több óra kellett. Ebben van szvsz a fő értéke.
Másrészt ha valami miatt országosan lelövik a netet, azt nem nevezném értéktelennek :) -
gerbano #18 Elég korrekt hogy ennyi pénzt ajánlottak érte, mondjuk én a twitter hasznosságát főleg abban látom hogy a cégek megoszthatják a fontosabb infójukat, de ennyi.... -
Rotyoka #17 Pl mondjuk most Egyiptomban nem kicsit durván sokat segített...
Konkréten kör sms-re lehet használni INGYEN.
Az hogy te nem látod, hogy mire lehet használni és csak azt figyeled hogy 12 éves szőke plázakurva mire használja, az a te bajod. -
Rotyoka #16 Azért nem adják el, mert most valaki 10 milliárdot adott érte, akkor 2 éven belül elsz ez 20 is. -
#15 Azt nem ertem, hogy ez mire jo? Tenyleg.
Egy azsiai vagy Del-amerikai utazasi naplo erdekes lehet bizonyos emberektol, de hogy ki mikor megy moziba az ki a f@*t erdekel? Raadasul en magam sem szivesen osztom meg eppen hol vagyok es mit csinalok.
A 160 karakterkorlat eleve nem engedi, hogy valamirol kifejtsd a velemenyed...
-
Rotyoka #14 Az ötlete nagyon jó, de a megvalósítás az eléggé szar...
Bár Twitterben annyi a jó, hogy egyszerű, de pl a postolás az valami fájdalmasan gány. De nagyon sok hasznos dologra is lehet használni -
Ape #13 magyarul egy olyan blog mint a többi :) -
#12 pedig igencsak egyszerü az oldal...de rajtad nem lepödök meg h nem tudod kezelni.
mindenkinek van 1 profilja ahova firkálhat ki amit akar,mi van épp most vele stb és ezeket azok látják akik követik öt.NEM ismerös hanem belehet jelölni másikat h követni akarod ö mit csinál.ez nem feltétlen jelenti azt h te nekd is látnod kel.
és ezeket pedig amiekt mások irnak föoldalon látod...
és ugyanugy mint fbon is lehet egymás postjai alá irni véleményezni stb.
ez mi oylan nehéz?! -
#11 Én szó nélkül eladnám, és verném a f...mat életem végéig.