30
  • gombost
    A Californication-t nem csak az HBO-n adták. Az HBO semmivel sem jobb, mint a többi fos, csak nem a saját szennyük folyik belőle, hanem másé.
  • Zolorado
    Azok a csúúúnya nézők :D
    A reklámok is azért vannak, mert nézik őket! :D
  • winnie
    house: ez kábé 10 éves gyakorlat, amia vészhelyzettől datálható, hogy télen és nyáron nem adnak sikersorozatot. amerikában is nagyjából ez van. a difi az, hogy a house ismétlései túl erősek, így inkább azok mennek a szünetekben, mint új sorozatok. (erről a nézők tehetnek, ők nézik az ismétléseket. a tv2 pedig nem lehet irracionális, hogy nem őket szolgálja ki.)

horációban és a médiumban egyetértek, de horáció is jelenleg eltávon van az rtl-től egy jó ideje:)
  • m minnifield
    "Médium a király!"
    szívemből szóltál! kár, hogy vége
  • Andrews2007
    Boardwalk Empire? Nagyon király sorozat kapott is megérdemelten jó pár díjjat.
  • Nebojsa
    a tv2 kábé a sorozatok miatt van egyedül versenyben valamennyire az rtl-lel. ha nem lennének ilyen erős sorozataik, akkor havonta hullanának a fejek. - by winnie

Mást nem is nézek a tv2-őn. De amit House-al művelnek az szerintem minden jóérzésű TV nézőt bánt. Félbe hagyni az évad közepén és ismételni fél évig a 2 évad stb. részeit? Ok, ha akarnám letölteném a részeket és megnézném. A tv mai lényege az én megfogalmazásomban: Hazaérsz a napi meló után, sörrel a kezedben bedőlsz a fotelba és kiteszed az agyad egy tálcára, majd bambulsz míg ki nem pihened magad, vagy legalább is regenerálódsz egy kicsit. persze hogy begorombul az ember amikor egy adott bioritmusba belepiszkálnak a műsor változtatással. De legalább Horációra mindig lehet számítani...
    Médium a király!
  • FoodLFG
    Ezeket nézem jelen pillanatban: Hawaii five-0, V, Big bang theory
    + ráfanyalodtam a Star wars: clone wars-ra.

és az elsőre szavaztam. :D
  • Zolorado
    Egy jó hír azoknak, akik szeretik eredeti nyelven nézni a sorozatokat:
    Az új médiatörvényben van egy olyan passzus, ami szerint a nagy nézettségű csatornákon (RTL, TV2) főműsoridőben jétszott külföldi filmeket és sorozatokat elérhetővé kell tenni választható szinkronnal vagy eredeti nyelven és magyar felirattal. Néhány éven belül, persze.

I <3 digitális TV
  • winnie
    "Azt furcsálom, hogy a tv2nél még nem mondtak fel senkinek. Ilyen sorozat-politikával amit ők képviselnek...."

?? milyen sorozatpolitikával? (eleve: van sorozatpolitikájuk?)

azt hiszem, itt useri félreértés van. a tv2 kábé a sorozatok miatt van egyedül versenyben valamennyire az rtl-lel. ha nem lennének ilyen erős sorozataik, akkor havonta hullanának a fejek.
  • TeDDyRuSh
    Én is dobok pár sorozatötletet:
    Better with you, Californication, Community, Misfits, Modern Family, Outsourced, Parks and Recreation, Shit my dad says, The Office, V 2009

A nagyok mellett ezeket nézem.

A TV2-es músor politikáját nem értem. Volt most váltás, és az a szánalmas nyilatkozat jött ki, hogy nem akarnak versenyezni az RTL-el. Akkor ugyanolyan gyenge próbálkozások lesznek, mint eddig?
  • Loverman
    ja persze mert a letöltők ugye annyira a kertévékből figyelik az új sorozatokat... ne röhögtesd már ki magad
  • Szefmester
    Egyben nézem az évadokat. :)
  • djstefi
    Top Gear, SG-U, House, No Ordinary Family es persze a Spartacus. Regebben a 24, Lost es a Walking Dead - es hogy miert ? mert akkor es annyit nezek belole amennyit epp akarok, nem kell a szabad idomet a tv program utan alakitsam.
  • Nebojsa
    Kimaradt sorozatok, melyeket töltünk: Bones, Smallville, Burn Notice.
    Régebben Lost, Heroes.
    Azt furcsálom, hogy a tv2nél még nem mondtak fel senkinek. Ilyen sorozat-politikával amit ők képviselnek....
    Jó sorozat még: Lie to mee, kár hogy nem folytatják tovább az RTL-en. A Castle is elmegy, jó agykikapcsolós.
  • Szemjuel
    és az új rész milyen zsíír :D
  • Szemjuel
    Mert nem vagy képes az értőolvasásra... Egy szóval nem mondtam, hogy tudom, hanem az idézetben olvasható kijelentésre reagáltam
    Hogy a picsába ne lenne érdekes a mutter személye? Minden ismerősöm a haját tépi, hogy végre megtudjuk..
  • zetortraktor
    Húzzál bele, mert akkor lemaradtál egy évadról. A Mother ugyanis 6. évados.
  • Szefmester
    Nálam a Dexter(f), Eureka(f), Így jártam.. (sz,f), House (sz), Top Gear, és egykoron még ment a Stargate: Atlantis (f), és a Stargate: Universe(f) is. Persze vannak még amiket szivesen megnézek, de azokkal az sem baj ha tévében látom random epizódokkal.

Érdekes a cikk.. az Így jártam egy friss sorozat.. aha.. jah 5 évaddal, a House meg olyan öreg akkor a 7. évad miatt? Lehet hogy neki új, de sztem sokan vagyunk akik már a magyar premier előtt ismertük.
  • TeDDyRuSh
    Kell az ilyen cikk, bár nekem meglepő, hogy én rendszeresen 18 sorozatot követek hétről-hétre, és ebből 2 szerepel a magyar statisztikában. Lehet én vagyok a geek?!
  • DrTre
    Pont, hogy nagyban függ attól, hogy itthon is csak HBO-n lehet megnézni vagy kertv-n is adják-e. Attól, hogy egy sorozatnak Amerikában csak 1-2 milliós nézettsége van, itthon még lehetne népszerű, de mivel ott sincs nagy nézettsége, ezért itthon se adják le kertv-ben. Ha adnák, akkor simán lehetne népszerűbb is (arányosan), mint Amerikában.

Ha te is így gondoltad, amit írtál, akkor egyetértünk.
  • vg
    Elég morbid olvasni ezt a cikket kis hazánk egyik legnagyobb warez pápájának "tollából"... :)
  • koschwarz
    én nem várok arra, hogy egy kertv hozzon be valami sorozatot, pocsék hangmérnöki munkával, azért, hogy 2 rész után beszarjanak, mert az ezek megőrültek vagy más gagyi műsor elveri nézettségben, aztán elpakolják hajnali egyre...már ha egyáltalán leadják egy évad összes részét.
  • Shiwo
    csodálkoznak, hogy sorozatnál sok a warez ? valószínűleg ha lenne felmérés, hogy miért warezolod, akkor toronymagasan nyerne a "várjon a halál X évet/hónapot a gagyi magyar szinkronos változatra, ami megvan tömve reklámokkal"

de a magyar sorozatokat is kényelmesebb letöltve megnézni...nem vagy időhöz kötve (lehet épp melózol, mikor leadják a tévében), s nincs benne reklám

és lehet meglehetne nézni pár külföldi sorozatot a neten is hivatalos formában, de nem hinném, hogy azokhoz feliratot is mellékelnének...és csak hallás alapján megérteni egy idegen nyelvű sorozatot teljes egészében szerintem sokunknak még nem megy..
  • Loverman
    ez így van. és tény hogy pl Amerikában kb 1-2 millióan nézik. akkor miért is ragadna magával akkora tömegeket Magyarországon? Egyáltalán nem logikátlan hogy ami kint is sokkal népszerűbb az itt is. Egy Lost-ot vagy House-t USA-ban az eredeti időpontban több mint 10 millióan néznek (lost esetében csak néztek, de mindegy, példa volt).
  • willcox
    A tényeket elég nehéz cáfolni.
  • zord
    Ilyen bátor megjegyzéseket, hogy még díjat is nyert, meg hogy csak HBO-n...
    Vigyázz miket írsz, mert jön winnie a mindentudás egyetemes sityakjában és mindenki véleményét földbedöngöli egy kattintással...
  • willcox
    A Spartacus nem ment a gagyitévéken, csak HBO-n, ezért tévében nem is látták annyian, így az ismertsége is kisebb. De ugyanez igaz sok más, csak HBO-n sugárzott sorozatra is, mint pl. Californication, ami még díjat is nyert.
  • Yutani
    Spartacus meg sincs említve. Ennyire nem érdekli a magyarokat ez a magával ragadó sorozat?
  • Papichulo
    Mi baj? Te tudod mar, hogy ki lesz az anya? Komolyan nem latom a problemat.
  • Szemjuel
    "...ha tudják, hogy egyáltalán nem is érdekes, hogy ki lesz az Anya - ráadásul hosszú évekig nem is kaphatnak választ. " - HIMYM

Szekeres te igenokos... Ha egy részt is láttál volna a sorozatból, tudnád mekkora baromságot írtál!