The Avengers (2012)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor Stan Lee-nek volt egy rövid jelenése (Thor-ba ns ivolt amúgy :) ) akkor figyeltem hogy hányan veszik észre, de szerintem sokan nem, vagy legalábbis magukba tartották.
Regards,
Regards,
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
am szerintem lesz majd egy Hawkeye-Romanov film valamikor :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
uhhogy összeállt a csapat...
de mik ezek a cuccok amiket mondasz? ez az etenal flame meg warlock eye? ezek mik pontosan mert én nem vágom
A Thor-ban viszont mégdurvább dolgok vannak: Odin páncéltermében ott van az Infinity Gauntlet (egy fél másodpercre látható kb), és több más híres cucc is (Eternal Flame, Warlock’s Eye és még néhány cucc ami nincs megerõsítve). Azt persze kérdés, hogy Thanos azóta megszerezte-e valahogy, remélhetõleg a Thor 2-ben lesz rá utalás.
Plusz arra sem emlékeztem, hogy a Thor-ban is szerepelt Hawkeye fejvadászként.
Regards,
Pl elõbb csinálta stark magának az új magot, és az a csõrendszer amit épitett, az Amerika Kapitány pajzsának prototipusával támasztotta alá....mekkora poén igy utólag...:D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Regards,
A háttérben a takarító néni nagy kemény ! <#taps>#taps>

Kép
Valami rozzant étteremben esznek csendben :)
Regards,
All Loki needs to do is invoke the change UNCONTROLLABLY. Hulk is Banner's id (not I. D., look it up if you need to). Literally.
When Banner controls the transformation, like in TIH at the end when he 'aims it', he has some level of consciousness while converted. When the transformation occurs without his consent, he is fighting it, and still in that 'state' during full-on Hulk mode.
Basically, Helicarrier = Mindless Hulk, not mind-controlled Hulk. Manhattan = Professor Hulk.
Again, Banner's state during transformation determines the end result. This is in the comics, he CAN control it in the movie anytime he wants, and when he does, he controls the Hulk. But also, it can come out without his control, and the Hulk will mirror that. It still feeds on his emotions. When he is enraged, it is enraged. When he is harnessed, and so on and so forth.
Mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy Loki irányította volna, mindenesetre mindenképpen terve volt, hogy felbosszantsa és ezzel belsõ viszályt keltsen.
De a lényeg: Rohadtul nem mindegy, hogy úgy változik-e át, hogy felidegesítik és így akaratlanul történik az egész, vagy pedig úgy ahogy a TIH végén is volt, Abomination-nél amikor teljesen tudatosan alakul át, van egy ellensége elõtte, és le akarja gyõzni. Illetve ahogy annak a végén is van, hogy meditál aztán zöldek lesznek a szemei és közben mosolyog. Mint a mostaniban a "mindig mérges vagyok" mondat. Mind egyértelmûen arra utal, hogy tudja irányítani, szóval jól át van ez gondolva szerintem.
És azért fél magától, mert ha nem tudatosan változik át (ami bármikor megtörténhet), hanem csak felbosszantják, akkor tényleg csak egy õrjöngõ állat lesz belõle, amit nem tud irányítani.
Regards,
Sõt, Banner bocsánatot is kért a vége felé Fekete Özvegytõl, hogy majdnem kinyírta.
Az stimmel, hogy a korábbi filmben Banner meditálgatott, edzette magát, de az is az átváltozás megakadályozásáról szólt. Mikor Fekete Özvegy betoborozza, akkor is arról beszél, hogy képtelen irányítani zöld csóka dühét.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Itt egy thread ami a Thor kérdéssel foglalkozik, a lényege kb amit mondtam: Loki azt mondta neki, hogy Odin biztos nagyon sok sötét erõt/mágiát használhatott, hogy a Földre juttassa, és csak a Tesseract-al tud visszajutni.
Szóval ennyit lehet tudni, a Thor 2-ben (be van jelentve) majd valszeg kiderül részletesebben.
Mindenesetre mindkét dologra volt utalás, csak nem akarták különösebben részletesen megmagyarázni, nem is nagyon lett volna rá idõ szerintem.
Regards,
C7 kérdései jogosak, skinnyman válaszai szerintem kissé elnézõek a filmmel.
Mondjuk a Hulk-kérdést ki is figurázták a Thor leütése c. jelenetben, legalább ennyi önkritikájuk volt, de amúgy szépen elmismásolták.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ati
Hulk pedig gondolom valahogy úgy, ahogy a Hulk végén is amikor Abomination-nel harcolt, amikor vészhelyzet van, ha már tombol, gondolom inkább a rossz gyerekeken vezeti le a feszültséget akik bántanák, annyi esze azért van :)
Regards,
Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/
Regards,
könnyesre röhögtük magunk rajta
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy szerintem jogosak az értékelések, ilyen epikus filmet talán még soha nem láttam. Elõször féltem tõle, hogy le fogják húzni, mert embertelen nagy elvárásokat kell teljesítenie, de miután láttam, azt mondhatom, hogy szerintem biztosra vehetõ, hogy hosszútávon is bõven 250-ben marad, és sokáig az etalon lesz szuperhõsös filmek között, a rendezõ nagyon jól összerakta az egészet.
Regards,
Én itt olvastam, de szerintem ezt csak pletyka szinten érdemes kezelni, persze én örülnék a legjobban ha nem így lenne. Amúgy a film már az IMDb-n Top 250-ben már a 33.-ik.
http://www.imdb.com/chart/top
Regards,
Regards,
Vagy a MOM-os eredeti nyelv az egyetlen opció ha nem szinkronnal akarja nézni az ember?
Regards,
Hulk verziók! <#vigyor2>#vigyor2>