21
Újabb DotA-ra hajazó játék: Realm of the Titans
-
toratotics #21 sziasztok!Valaki leírná nekem a teljes telepítést ide légyszíves?Mert én letöltöttem a játékot,regisztráltam,feltelepítettem és valamiért nem akar beengedni.Pedig aktív az accountom azt írja a hivatalos honlap.Mondjuk mikor csináltam az acc-ot, akkor nem kaptam megerősítő e-mailt.Ha nem kapok akkor mi a teendő? Segítségeteket előre is köszönöm!:) -
#20 igen -
#19 még csak closed béta van ugye? -
#18 ha átállítom az optionsba a felbontást miért nem változik a játékban,mert játékon belül nincs már állítási lehetőség? -
#17 Egesz jo a jatek :)
Kicsit oszetettebb mint a lol meg a dota sokkal tobb item es variacio van,valamint sokkal tobb "summoner spell" is.Kicsit meg nehez rajta ki igazodni,meg ugye az ember meg a karaktereket sem ismeri mindet, de van jovoje a dolognak.De az is biztos kell hozza 4-5 match mire kapizsgalni kezdi az ember mi merre >:) -
ratgab #16 Pedig nagyon igaz amit mond a srác!
-
#15 Ez ilyen DotA és LoL koppintés akar lenni? Mert azért ezzel szépet alkottak a dotás srácok hogy már ilyen műfajú játékok születnek. :) -
#14 Egyáltalán minek fikázza valaki ha nem kedveli azt a játékstílust? -
ronesz #13 aki butasagot beszel, az megerdemli, hogy "cseszegessek" -
Hurkans #12 Nem én akkor mondok majd véleményt ha kipróbáltam, mellesleg ígéretesnek tűnik...
(csak utálom egymás cseszegetését>>> azóta nem jött lehúzás se...) -
ronesz #11 attol meg egyetertesz veluk valoszinuleg -
Hurkans #10 Írtam előtted?
Nem, köszi -
ronesz #9 faj az igazsag latom :< -
Hurkans #8 -
ronesz #7 ugy latszik, itt mar mindenki orakat jatszott a jatekkal és hosszadalmas pro/kontra merlegeles utan ugy dontottek, hogy szar
ja nem, ezt egy egy perces trailer alapjan mondjak -
Cat 02 #6 Egy szó: ehhh -
#5 Nálam a trailer első másodpercében elbukott. -
#4 -
#3 -
KaBuTo666 #2 erre cseréled be a wowot? :D -
Ezúttal egy újonnan alakult kínai fejlesztőbrigád döntött úgy, hogy elkészíti a saját verzióját, amit nyugaton az Aeria Games fog megjelentetni.
A Béta regisztráció már aktív, aki szereti a stílust, mindenképp nézze meg, a videó alapján ígéretesnek tűnik.
Hivatalos oldal: http://realmofthetitans.aeriagames.com/
forrás:MMOpium