Call of Juarez: The Cartel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ja bocs... tehát szerinted még mindig szar, de azért végigviszed. Hülye vagy és igénytelen... na megy egy warezmajom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Értelmezési zavarban szenvedsz-e?
Attól hogy beírtam van warez, még ugyanúgy egy nagy rakás szar egyszer végigviszem másnap már nem is emlékszem rá kategória.Ez a véleményem nem is fog változni!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Látom elõbb fikázod, aztán meg teljesen ráizgulsz... pszihopata-e vagy?

grebber
Call.of.Juarez.The.Cartel.XBOX360-MARVEL <#eplus2>

grebber
547ft esetleg megérne többet nem!

Fpocok
4,547 Forint + ingyen házhozszállítás!
Ennél jobb nem hiszem, hogy lesz.

Shep
Nem az a fõ gond, hogy modern kor hanem, hogy gagyi hatást kelt az egész. A karakter animációk, mint a MP1-ben 10 évvel ezelõtt. Azért ne máár. Azért én még reménykedem ,hogy hátha csak a videok sikerültek ilyen pocsékra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Brothers 4-et feldughatják a seggükbe jó mélyen. szégyen-gyalázat, amit mûvelnek azzal a frencsájzal. A Gearbox is. Pl a Youtubes csatornára, amikro felkerült a BIA 4 debut elõzetese, egy csomó negatív kritika érte az elsõ benyomás alapján a videót. ÍÍgy törölték, és újra feltették. SZÁNALOM!!!

Még a COJ-ot beveszi a gyomrom, de jobb lett volna a western téma, nem pedig ez a modern :S

grebber
Ubifost most ezzel meg az új "Brothers"-el tesztel.
Mert ha ezek sikeresek lesznek és veszik õket akkor már biztosak lesznek benne ,hogy valóban minden szart el lehet adni és nem is fognak erõlködni,hogy valami valóban maradandót alkossanak.

Szerintem ez a sok negatív hsz felesleges, mert mivel még nem játszott senki se itt a coj 3al addig ilyen erõs vélemények nem nagyon hiányoznak. De az tény hogy fura... Át lett téve, de ezzel sincs gond, csak ne úgy csinálják meg hogy egy városban(mint mafia sorozat, gta sorozat) hanem hadják benne azt az "utazgatós" érzést mint a coj2ben. Például elõbb játszottam a játékkal, mint ahogy néztem neten a videókat. Mit ne mondjak én úgy láttam hogy játszva jobb, több érzést lead(kisebb hibák is jobban "csúsznak") mint a videón:) de ne legyetek elkeseredve, hátha jó kis "gáme" lesz:D
Shep
Hát a videok alapján lehet nem ártana de ez már ki fog jönni aztán majd összeteszik a két kezüket ha legalább a költségeik megtérülnek. Maradniuk kellett volna a vadnyugati világnál és akkor még a hibákkal szemben is elnézõbb lett volna mindenki. Na de azért hátha csak a videok csalnak és jó játék lesz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WTF?

ennyire szar lenne?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Shep
Hát nem tûnik túl meggyõzõnek. Amilyen jó az elõzõ rész ez annyira gagyinak fest.

Hát elég szar lesz!
<#levele><#conf>

grebber

info?

én pedig már néztem a "boltokban" hátha esetleg...
Prince23
Késik, augusztus végén jelenik meg PC-re!

Konzolra meg júliusban fog

van valami hír?

Mivel tetszik a GTA is, ez is kap egy esélyt. Csak nehogy True Crime szintû szar legyen belõle.
"elsõ két rész sem csak annak köszönhette a sikert, hogy western volt, hanem megvolt benne a hangulat, karakterek, stb"

hát pedig nekem inkább azért jött be mert western, illetve a western miatt voltak olyan karakterek, hangulatok
én úgy érzem (lehet nagyon mellélövök) de sok embert megmozgat az a kor, ahol nem élhetett
Encore
Legalább hamar kijön. Amúgy nem tartok tõle, az elsõ két rész sem csak annak köszönhette a sikert, hogy western volt, hanem megvolt benne a hangulat, karakterek, stb. Ha itt is meg lesznek ezek a tényezõk akkor még simán lehet ugyanolyan jó, mint az elõdök, sõt... ez a modern kori western még jól is elsülhet (vagy nagyon rosszul)....
Prince23
Pont ugyanezt akartam irni!!!
Elsõ gondolatom: Ez egy Mexikói Gta 4 FPS-ként megoldva...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
David Zayas <#eljen>

gabo91
<#eljen> tetszik... fincsi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Prince23
lol?

http://www.youtube.com/v/-Q8-5jPYaFc?fs=1&hl=hu_HU&rel=0

elég furi, most döbbenek, h mennyit romlott/fejlõdött a szinte zseniális Bound in Blood óta

grebber
Kösz a becsatolt leírást. Lehet mégis ki kell próbáljam a játékot. :) A Co-op mód megmozgatja a fantáziámat és ránézésre a grafika és a hangulat sem lesz rossz.

grebber
PCguru!

Prince23
Ez melyik magazinnak az elõzetese?

Carloska

grebber

gabo91
<#eljen> képek meg a videó alapján egész jónak ígérkezik.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber

grebber

Ezt most tõlem kérdezed?:)

gabo91
Végigolvastad a cikket?
mert vagy nem olvastad el, vagy rosszul...
"A Call of Juarez: The Cartel június környékén jelenik meg Xbox360, PS3 és PC platformokra világszerte. Mexikó lehet kivétel lesz."

Ugyan már, hogy tiltanák már be... nem olyan egyszerû ez... nem kell beszarni gyerekek.:)

"Ez itt nem a vadnyugat,ez itt a kelet
itt Clint Eastwood nem menti meg a segged"
:)
Calver
nem ezt írtam én is? <#nevetes1>
mármint Damnation-ra

"The trees move. Do you not see it?"

Mystic Pookie
igaz, a második része hihetetlen jóvolt lanba hamachin :D

nemjó ez a modernbe váltás.. rengeteg jó modern korú játék van, szerintme nemkell egyenlõre mégegy :D

Prince23
Kifelejtették. Vagy csak PC vs. konzol összeugrasztást akarnak, több kommentbe.

concluison: pörög a topik. van ilyen :)

gabo91
ipon cikk
"Bejelentették a legújabb Call of Juarez játékot, mely várhatóan még idén nyáron kijön PS3-ra és Xbox 360-ra"

PC??? remélem csak kifelejtették...

gabo91
damnation egy szar szerintem...

mindenesetre tényleg jobb lenne a rendes western korban maradni...
két kezemen megtudom számolni hány western játék van...

Calver
az a baj h emlékeim szerint eléggé lezárt történet
ugye az összes McCall testvér elhullott a sztori folyamán
bár lehet a két rész közé be lehetne még egyet ékelni...

mindenesetre én bízok készítõkben, csak egy dolgot alkossanak meg: kicseszett dedikált szervereket. Bound in Blood multiplayer része valami elképesztõen élvezetes volt, de a dedikált szerverek hiánya cseppet fájdalmassá tette.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Hát ez igaz, de mégis az ugrik be nekem, hiába steampunk meg ienek a Dn. Ott is eléggé fura dolgok voltak a korral és a társadalommal. mindkét játékba szerintem van egy pici hasonlóság. itt a Coj-ba meg az emberek lesznek régi stílusban egy modern korban...

de én is várom már, bár jobban örültem volna, ha a Bound in Blood után egy évvel játszódna a sztori, hisz mégis sokkal eredetibb lenne a western.