Call of Juarez: The Cartel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Attól hogy beírtam van warez, még ugyanúgy egy nagy rakás szar egyszer végigviszem másnap már nem is emlékszem rá kategória.Ez a véleményem nem is fog változni!
Next PC upgrade: 2022
Ennél jobb nem hiszem, hogy lesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még a COJ-ot beveszi a gyomrom, de jobb lett volna a western téma, nem pedig ez a modern :S
Mert ha ezek sikeresek lesznek és veszik õket akkor már biztosak lesznek benne ,hogy valóban minden szart el lehet adni és nem is fognak erõlködni,hogy valami valóban maradandót alkossanak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
<#levele>#levele><#conf>#conf>
én pedig már néztem a "boltokban" hátha esetleg...
hát pedig nekem inkább azért jött be mert western, illetve a western miatt voltak olyan karakterek, hangulatok
én úgy érzem (lehet nagyon mellélövök) de sok embert megmozgat az a kor, ahol nem élhetett
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
elég furi, most döbbenek, h mennyit romlott/fejlõdött a szinte zseniális Bound in Blood óta
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
mert vagy nem olvastad el, vagy rosszul...
"A Call of Juarez: The Cartel június környékén jelenik meg Xbox360, PS3 és PC platformokra világszerte.
itt Clint Eastwood nem menti meg a segged"
:)
"The trees move. Do you not see it?"
nemjó ez a modernbe váltás.. rengeteg jó modern korú játék van, szerintme nemkell egyenlõre mégegy :D
concluison: pörög a topik. van ilyen :)
"Bejelentették a legújabb Call of Juarez játékot, mely várhatóan még idén nyáron kijön PS3-ra és Xbox 360-ra"
PC??? remélem csak kifelejtették...
mindenesetre tényleg jobb lenne a rendes western korban maradni...
két kezemen megtudom számolni hány western játék van...
bár lehet a két rész közé be lehetne még egyet ékelni...
mindenesetre én bízok készítõkben, csak egy dolgot alkossanak meg: kicseszett dedikált szervereket. Bound in Blood multiplayer része valami elképesztõen élvezetes volt, de a dedikált szerverek hiánya cseppet fájdalmassá tette.
"The trees move. Do you not see it?"
de én is várom már, bár jobban örültem volna, ha a Bound in Blood után egy évvel játszódna a sztori, hisz mégis sokkal eredetibb lenne a western.