Call of Juarez: The Cartel
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reméljük lesz benne valami fasza kis bankrablás, utcai harcok, ilyesmi.
Coj 1-2 kurvajó volt,fõleg a 2. rész mivel az az elsõ rész elõzményeit meséli el és én ezt játszottam le elõször.
így a COJ 1 végén nagy csattanó volt
Coj 1-2 kurvajó volt,fõleg a 2. rész mivel az az elsõ rész elõzményeit meséli el és én ezt játszottam le elõször.
így a COJ 1 végén nagy csattanó volt
\"Errõl van szó!\"
a Damnation-t és a Call of Juarez-t légyszi még ne is emlegesd egy szövegkörnyezetbe... a Damnation az elmúlt évtized egyik legrosszabb játéka volt, ahol a készítõknek a szó legszorosabb értelmében sikerült MINDEN szinten tönkretenni - a futkározás rossz volt, a lövöldözés használhatatlan, de még a jármûves részek is ijesztõen pocsékok voltak. brrr, még most is borsódzik a hátam már csak attól is h rágondolok.
ellenben a Call of Juarez... õszintén szólva egyik leghangulatosabb FPS a második része az utóbbi évekbõl, és ha valakitõl elhiszem h képes jól összehozni egy "modern kori western" játékot, na akkor azok a Bound in Blood csapata.
szóval abszolút de város <#eljen>#eljen>
ellenben a Call of Juarez... õszintén szólva egyik leghangulatosabb FPS a második része az utóbbi évekbõl, és ha valakitõl elhiszem h képes jól összehozni egy "modern kori western" játékot, na akkor azok a Bound in Blood csapata.
szóval abszolút de város <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
Csak annyi, hogy én a westernt nem tudom elképzelni a 60-as vagy 90-es évekre:S
western 1870-1920-ig dominál usaba. saccra
western 1870-1920-ig dominál usaba. saccra
Azért a Walker, texasi kopót hozni fogja. abba is van egy pici western. DE ebbe a fejlesztõk állítása szerint full western hangulat lesz, csak modern környezetben...
Elsõre nekem nem jön be, de nem akarok itélkezni látatlanban. Adok egy esélyt hátha meggyõz...
Bár ennek már semmi köze nem lesz a western-hez :(
Bár ennek már semmi köze nem lesz a western-hez :(
Nekem bejönnek a "modern wester" dolgok. Ott van pl: "No Country for Old Men" vagy a "Justified". Szerintem van benne potenciál.
Az operációs rendszeren is túl...
en se ertem minek kell mindent modern korba helyezni...hanyok az ientol
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Várom nagyon.Bár az idegesít hogy a techland ha most ezzel törõdik akkor mikor jön (ha kijön majd valaha) a Dead Island ?
Next PC upgrade: 2022
ez egy rossz vicc baze. elõzõ két résszel játszottam, marha jó kis western fpsek voltak, fõleg a 2. rész, de ez a modern korba helyezés... na ne.
A Damnation steampunk világban játszódik, amíg az új CoJ egyszerûen a valós jelenbe helyezi a játékot.
Áhh muszáj:
http://www.youtube.com/v/ggB33d0BLcY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
helikopter... 400KW-os távvezeték, ak 47-es befigyelnek...
hát kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle... ubisoft-ban az utóbbi idõben elég sokat csalódtam... :S
Csak nehogy annyi köze legyen a vadnyugathoz, hogy azon a területen játszódik, meg csizmát és kalapot viselnek a karakterek... S:
Ha viszont ebben a modernebb stílusban gondolkodnak akkor lehetne nyíltabb világ, mellék küldikkel stb. red dead redemption szerû.
hát kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle... ubisoft-ban az utóbbi idõben elég sokat csalódtam... :S
Csak nehogy annyi köze legyen a vadnyugathoz, hogy azon a területen játszódik, meg csizmát és kalapot viselnek a karakterek... S:
Ha viszont ebben a modernebb stílusban gondolkodnak akkor lehetne nyíltabb világ, mellék küldikkel stb. red dead redemption szerû.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Te jó ég, ez mi? Vadiúj vadnyugat? Ok, majd a pisztoly párbajban fedezéket keresek a távvezeték oszlop mögött. <#idiota>#idiota>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Hogy jobban mutasson a topik, kimásolom már a forrás tartalmait:
"Új korszak kezdõdik a western játékok történetében! Az Ubisoft ma jelentette be hivatalos formában a Call of Juarez franchise legújabb darabját, a The Cartel-t. A fejlesztõk egy minden tekintetben csodálatos és magával ragadó, felnõtt történetet ígérnek a western mûfajért rajongók számára, amely vélhetõleg a századfordulón (20. század) fog játszódni, a modernizált Los Angelesben. Bár az egyik képen egy helikopter mosolyog ránk, a másikon pedig mintha Chuck Norris egyik alteregóját látnunk :)
Nem kell megijedni, mert nem egy elsõ (esetleg második) világháborús vagy egy polgári forradalom idején játszódó újabb lerágott produkciót fogunk kézhez kapni, hanem – a Cartel személyében – megmarad az eddigi meglehetõsen zseniális vadnyugati hangulat, csak mindezt teljesen más stílusba illetve korszakba átültetve kell, hogy elképzeljük. Emellett a játékmenetet számos újdonság fogja jellemezni. Egyébként egy játék tudja felmutatni az efféle hangulatérzést még, ez pedig a Red Dead Redemption, ami sajnos csak konzolokra jelent meg, bár mostanság vitatják a PC-s kiadást is az illetékesek.. A western stílusban készített lövöldözõs játék, a Call of Juarez:The Cartel PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni még ez év nyarán a Techland fejlesztésében!
Február 9-én az EGM magazinnal többet meg fogunk tudni, legalábbis befut pár kép, de én személy szerint jobban örülnék egy látványos debut trailernek is… "
"Új korszak kezdõdik a western játékok történetében! Az Ubisoft ma jelentette be hivatalos formában a Call of Juarez franchise legújabb darabját, a The Cartel-t. A fejlesztõk egy minden tekintetben csodálatos és magával ragadó, felnõtt történetet ígérnek a western mûfajért rajongók számára, amely vélhetõleg a századfordulón (20. század) fog játszódni, a modernizált Los Angelesben. Bár az egyik képen egy helikopter mosolyog ránk, a másikon pedig mintha Chuck Norris egyik alteregóját látnunk :)
Nem kell megijedni, mert nem egy elsõ (esetleg második) világháborús vagy egy polgári forradalom idején játszódó újabb lerágott produkciót fogunk kézhez kapni, hanem – a Cartel személyében – megmarad az eddigi meglehetõsen zseniális vadnyugati hangulat, csak mindezt teljesen más stílusba illetve korszakba átültetve kell, hogy elképzeljük. Emellett a játékmenetet számos újdonság fogja jellemezni. Egyébként egy játék tudja felmutatni az efféle hangulatérzést még, ez pedig a Red Dead Redemption, ami sajnos csak konzolokra jelent meg, bár mostanság vitatják a PC-s kiadást is az illetékesek.. A western stílusban készített lövöldözõs játék, a Call of Juarez:The Cartel PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni még ez év nyarán a Techland fejlesztésében!
Február 9-én az EGM magazinnal többet meg fogunk tudni, legalábbis befut pár kép, de én személy szerint jobban örülnék egy látványos debut trailernek is… "
← ElőzőOldal 6 / 6