268
Call of Juarez: The Cartel
-
janihunk #148 Na nálam ezzel megy: NoDVD crack -
balika16 #147 Nekem megy tökéletesen! -
janihunk #146 Hát de nemegy. Hiába rakom be nem indul. -
balika16 #145
-
balika16 #144 1. Letöltöd
2. A Hiányzó fájlokat bemásolod a játék könyvtárába
3. Offline MOdeban inditod
4. Játszol
NCORE-n van ez a crack! Most töltöm! -
#143 Jah nálam is Inditó képernyő Ubisoft Game Launcher Error Code 1 -
janihunk #142 Semmi. Annyit változott hogy orosz lett a képernyő mármint ahol indítani kéne. Hogy csinálta haver? -
balika16 #141 Próbáld ki! Haveromnak megy a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
janihunk #140 És szerinted rátehetem a másik crack re? Vagy inkább azokat töröljem ki? Csak mert ha a 2. akkor újra kell tennem a játékot mer pár dolgot felülírt. -
balika16 #139 ez már jó -
janihunk #138 Kár hogy fizetős oldal. Nemtom innen letölteni. -
balika16 #137 Próbáld ki -
janihunk #136 Rendben. Remélem beindul a letöltés. -
balika16 #135 Kipróbálom és ha jó kiteszem ide! -
janihunk #134 Abban van amit előbb írtál? Vagy esetleg külön? -
balika16 #133 Ali is kiadott egy crackeT!
Most látom! -
janihunk #132 Sőt tegnap letöltöttem a Call of Juarez: The Cartel CLONEDVD-P2P ami ugyan az volt mint ami nekem van a O22y kiadás. -
janihunk #131 Hol tart? Bár ahogy nézem netshow féle exe van benne. Én is leszedtem tegnap külön. Beraktam de semmi. -
balika16 #130 Call.of.Juarez.The.Cartel.STEAM.UNLOCKED-ALI213.NET
Ebbe alapból van exe fájl, csak lassan jön!
-
janihunk #129 Nincs olyan release amiben van exe fájl. A Crack ben van de rámegyek hogy offline indítás és semmi. Pedig skodrowcrac oldalról van tudom ez semmit nem jelent. Viszont nekem gyanús hogy az AC:B-crcak et rakták ki mert ha bemásolás nélkül indítom akkor az AC:B jelenik meg hátérben. -
balika16 #128 Megvannak neked az exe stb fájlok? -
janihunk #127 Kijött egy crack: KLIKK Ha valakinek müxik írjon mert nálam semmi. -
janihunk #126 Elvileg 16.án -
#125 Mikor jelenik meg hogy már fönt van? -
janihunk #124 Most látom hogy ugyan az. -
janihunk #123 Call.Of.Juarez.The.Cartel.CLONEDVD.-O22y Ebben van exe fájl? Mer amit én letöltöttem: Call of Juarez : The Cartel (Multi9 ENG) CloneDVD Sonuyos TOMEK Abban nincs. -
balika16 #122 steames fájlok, gondolom az exe meg ilyenek -
janihunk #121 Nah én egyik kel sem tudok letölteni semmit. Datára vagy valahová nem akarod feltenni? Amúgy mi ez?:D -
balika16 #120 Ezt szedd le hozzá! -
janihunk #119 És van aktiválási korlát a játékon? Mert ha igen akkor 16. előtt nem lesz crack -
balika16 #118 Erre még nem tudom a választ! :) -
janihunk #117 Igen sikerült nekem is. De azt tudod hogy a crack-et hová kell majd betenni? Mert exe fájlt nem rak fel a telepítő. -
balika16 #116 Már kicsomagoltam phoenix el! Már csak crackre várok! -
#115 Én nem ismertem a játékot ezek után megnéztem a 2. részt és eszméletlen jó, ahhoz képest ez elég gyenge lesz. -
janihunk #114 Na de fasza steam-es. Hogy a viharba lesz ez feltelepítve? -
balika16 #113 Hát kijött! Most szedem torrenten!:) -
janihunk #112 De hogy lehet kint ilyen hamar? -
#111 Aki ismeri azt a fos szar oldalt az meg tudja nézni a képet ha érdekli! -
ratgab #110 Azt hallottam, hogy egyre jobban terjednek a leveli békák, de hogy a sárga fagyasztott békák is...? -
balika16 #109 A játékot!