Call of Juarez: The Cartel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre még nem tudom a választ! 😊
Igen sikerült nekem is. De azt tudod hogy a crack-et hová kell majd betenni? Mert exe fájlt nem rak fel a telepítõ.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Már kicsomagoltam phoenix el! Már csak crackre várok!
Skypack
Én nem ismertem a játékot ezek után megnéztem a 2. részt és eszméletlen jó, ahhoz képest ez elég gyenge lesz.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Na de fasza steam-es. Hogy a viharba lesz ez feltelepítve?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hát kijött! Most szedem torrenten!😊
De hogy lehet kint ilyen hamar?

grebber
Aki ismeri azt a fos szar oldalt az meg tudja nézni a képet ha érdekli!

Next PC upgrade: 2022

Azt hallottam, hogy egyre jobban terjednek a leveli békák, de hogy a sárga fagyasztott békák is...? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A játékot!
Fpocok
Mit is kell nézni ezen a képen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Call Of Juarez The Cartel CLONEDVD PL By O22y!

😮
grebber

grebber

Megnéztem a videót, hát elég gagyi...
Nem lesz ez olyan nagy durranás!

grebber
Haveré van kölcsönbe.Õ alig játszik vele.

Fpocok
Hogy ne lenne neki... már szarrá is warezolta, bár azt mondta, hogy egy ezer forintot sem ér... még is õ volt az elsõ, aki végigvitte.

Prince23
Van konzolod?

grebber
Nem csak nekem nem tetszik!

Nem tetszik a sajtónak

grebber
Na végigvíve.Holnap megnézem a másik befejezést is!

grebber
Tegnap a discos rész fasza zenéjén felbuzdulva na mondom beletúrok a mappájába azt kihalászom a zenéket! Total Commander megnyitása után esett le hogy konzolon nyomom és nem lesz semmiféle zene kiszedés<#taps><#taps>

Shep
Hát azért nem mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az a pár 10 vagy 100 ezer darab szerintem nem oszt nem szoroz nekik. Akit érdekel az úgyis megveszi...

Shep
Pedig szerintem jobban jártak volna ha most a nagy ürességben kiadják, mert szeptemberben már senkit nem fog még ennyire sem érdekelni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Konzolra jah

Ryder62
Van pofájuk a megjelenés elött pár nappal elcsúsztatni? lol

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

wedge31
Állitolag szeptember 16-ra tették át a pc-és megjelenést.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Most ez holnap kijön az Usaban igaz?
Vagy csúszott??

Jól pontoznak azok az a szar még 1-et sem ér!!

grebber
Azért találtam magamnak pár pozítivumot is.

- A csaj társunk hasonlít Halle Berry-re és jó a segge is.
- A klubbos részeken elég jó zene szól (nekem tetszik) + van olyan táncos amit az lenyom elnéztem pár percig és sírva röhögtem!

Fpocok
Én ezeknek a szavára nem adnék semmit. Két pontot adnak DNF-nek... ezek nem értenek hozzá.

COJ The Cartel teszt

Fostalicska egy játék lehet...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ryder62
A második rész az tényleg top, olyan jó motort dobtak alá hogy egy gyengébb gépen is csak úgy repült. És mellesleg nagyon szép volt, sõt még ma is gyönyörû. Az átvezetõk is jók voltak és a történet is. Néha egy-egy nagyobb átvezetõnél már azt hittem filmet nézek.

De ezek után kiadni egy ilyet pfff. Most már nagyon kiváncsi vagyok rá de már a videókból is látszik hogy nagyon mû. Olyan semmilyen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Kicsit gáz, hogy B-kategóriás játéknak állítják be egyesek :S De lehet meg van rá az okuk

Fpocok
Szomorú ez. Zavvin is leesett az ára 14 fontra...
Én pedig örültem neki, hogy kicsit modernebb lesz, de ezek szerint szar lett.
Elsõvel még nem játszottam... miért is? Szóval a második rész, az nekem benne van a top10FPSBen... technikailag. Amit ott csináltak, grafika, optimalizálás, harcrendszer, fedezék... le a kalappal.

Shep
Hát pont ettõl tartottam, mert a bemutatók alapján pont ilyennek hatott, mint amit leírtál. Na de azért hátha nem olyan vészes 😊

grebber
Én nem akarom tovább a fikaáradatot zúdítani,mert jönnek azok akiknek ne adj isten tetszik majd és leoltanak.

Mindenki próbálja ki és meglátja (csak saját felelõsségre)<#taps>

Ezek amik nekem nem tetszenek nagyvonalakban:

- Grafika elég gáz 2011-ben! (mondom a 2006-os elõdje szebb)
- Call of Juarez? Ez nem az.
- Hangulatot nagyítóval sem találni,de tényleg.Egyszerûen nem lehet beleélni magad.

Egyetlen kis pozitívum (bár az ilyen fedezések szaroknál ez van mindig) ha nem figyelsz hamar ledarálnak.Tehát nem lehet elõre futni terminátorkodni!

Shep
Hát akkor ezek szerint tényleg olyan gáz, mint ahogy a videokból látszik?

Shep
Érted te azt 😄

grebber
Nagyon lassan ebbõl a szarból 30 perc elég egy napra!

Seth
Ezt fogalmazd át vagy tegyél ide oda egy vesszõt,mert nem világos mit akartál mondani 😄

PSN ID.: Beegabor

Shep
Na mi van xboxra nincs warezra meg már lassan végig is viszitek?

Seth
Borzalmasan rossz volt az erdõs pálya.Ellenfeleket akkor veszi észre az ember ha már belé lõttek .A helikopteres rész meg agybaj. A fegyverek ócskák,az ember nem érzi az erejüket,egyszerûen szar lövöldözni,kedvtelen az egész. Ja a bloom meg kivájja a szememet.Még azért adok neki 1-2 pálya esélyt

PSN ID.: Beegabor

grebber
Hát ebben sokkal kevesebb hangsúlyt fektettek a grafikába mint az eddigi részekébe.
Ezt az elsõ rész is übereli ami ugye hány éves is.
Hangulata még 2 pálya után sem az igazi.
Vannak benne vicces dolgok telefonbeszélgetésekbõl a maszkból kifolyólag stb.
Ezt is inkább coopra tervezték mint a FEAR 3-at.
Eddig olyan 6/10 és ez szerintem nem fog változni!

Kijelentem, hogy azért xboxon másak a játékok. Tõlem akárki akármit mondd szerintem ez is tetszeni fogy nekem😄 Aki meg azért van elkeseredve mert "modern"(ezekbõl a hszekbõl ezt veszem ki) akkor az magára vessen, pedig ebbe is fellelhetõ a szép kis "sivatagi" menet...😄
Annak idején én a Mass Effectre gondoltam a videók alapján, hogy na, ez egy szar lesz. 😊 Mostanra már a kedvenc játékaim egyike. :-D

De ez tényleg szar lesz, na.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ezek a karaktereket bemutató videók ugyan hangulatosak, de ezt a játékot én tuti nem veszem meg, ugyanis egy kalap sz*r lesz, attól tartok.

grebber
Ez így szokott lenni mindig.Videók alapján már lehet látni hogy szar lesz és mégis végigviszem hogy a szarság mibenlétét még jobban ki tudjam elemezni.
Hogy a sok hõzöngõ nemhogy azzal tudjon jönni "végig sem vitted ne ugassál"
Tehát végigviszem hogy jogosan fikázhassam!