Call of Juarez: The Cartel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
😮
Next PC upgrade: 2022
Nem lesz ez olyan nagy durranás!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- A csaj társunk hasonlít Halle Berry-re és jó a segge is.
- A klubbos részeken elég jó zene szól (nekem tetszik) + van olyan táncos amit az lenyom elnéztem pár percig és sírva röhögtem!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De ezek után kiadni egy ilyet pfff. Most már nagyon kiváncsi vagyok rá de már a videókból is látszik hogy nagyon mû. Olyan semmilyen.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Én pedig örültem neki, hogy kicsit modernebb lesz, de ezek szerint szar lett.
Elsõvel még nem játszottam... miért is? Szóval a második rész, az nekem benne van a top10FPSBen... technikailag. Amit ott csináltak, grafika, optimalizálás, harcrendszer, fedezék... le a kalappal.
Mindenki próbálja ki és meglátja (csak saját felelõsségre)<#taps>#taps>
Ezek amik nekem nem tetszenek nagyvonalakban:
- Grafika elég gáz 2011-ben! (mondom a 2006-os elõdje szebb)
- Call of Juarez? Ez nem az.
- Hangulatot nagyítóval sem találni,de tényleg.Egyszerûen nem lehet beleélni magad.
Egyetlen kis pozitívum (bár az ilyen fedezések szaroknál ez van mindig) ha nem figyelsz hamar ledarálnak.Tehát nem lehet elõre futni terminátorkodni!
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Ezt az elsõ rész is übereli ami ugye hány éves is.
Hangulata még 2 pálya után sem az igazi.
Vannak benne vicces dolgok telefonbeszélgetésekbõl a maszkból kifolyólag stb.
Ezt is inkább coopra tervezték mint a FEAR 3-at.
Eddig olyan 6/10 és ez szerintem nem fog változni!
De ez tényleg szar lesz, na.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch