268
Call of Juarez: The Cartel
-
garfield5001 #188 Hát kár volt ennyire várnom, csalódtam a játékban.... -
garfield5001 #187 Nekem nem írt ki semmit de megoldottam sz*r volt a crack(az összes amit kipróbáltam)
A Skidrow-os torrentet töltöttem le és ezzel a crakkel indult el nekem:
http://www.multiupload.com/ZRH1FFGV1R
-
#186 nekem sem megy ezt irja ki
-
garfield5001 #185 Win7 32 bit
dx 11
driverek a legfrisebek -
#184 hahóó.
Ez így kb oylan mintha az autószerelőnek távba telefonon azt mondanám hogy nem indul a verdám, mi a baj.. ja és oldja meg.
Milyen gép
milyen driver van fent
dx-et frissítettél?
os milyen?
stb stb -
garfield5001 #183 Hahó #180-as valaki -
#182 amikor telefonálsz csak akkor ilyen. -
#181 A színek olyan fakók. Olyan szűrkések. Nemteccik :( -
garfield5001 #180 Nekem nem megy a skidrow.
Rá kattintok és nem indul
Ötlet? -
#179 Pár kép tőlem:
Kétségtelenül SOKKAL gyengébb mint az elődök, de szerintem annyira nem rossz mint ahogy sok "szaksajtó" beharangozta. Azért nem ilyen 3-4 pontos kategória :) Szerintem. -
ratgab #178 Na tesztelem már én is, mostmár tényleg kíváncsi vagyok.... -
#177 Hát ez egy szánalom. Így a Dead Island előtt... hááát... kicsit meginogtam.
Blurt nem lehet kikapcsolni játékban? Borzalmas volt. Meg az egész irányítás. Recoil 0. Mikor bezoomolok, akkor olyan furán mozog, oldalaz a karakter. -
Reg5 #176 Túl vagyok az első erdős pályán ami egy az egyben az előző részből lett átemelve. Nekem egy dolog nem tetszik igazán, mégpedig a fegyverharc. Valami ritka gyengén lett kivitelezve, főleg a célzás. A grafika olyan mosottas, és valahogy a BiB-ban szebbnek hatott. -
#175 A vicc hogy a játék alatt a chrome engine 5 van. A coj 2 alatt a chrome engine 4. És a coj 2 vagy 3-szor szebb. -
#174 Az előző részekken nem játszottam, kövezzetek meg, de nekem tetszett, egynek jó kategória, nem kell világmegváltást várni tőle, ~5 órát el lehet vele lövöldözni kellemesen - a single körülbelül ennyi ideig tart.
A sztori kellően jelen van, olyan mértékben hogy gördíti előre a történéseket, nem érződik erőltetettnek. A karakterek klisétömegekből épülnek fel, de a célnak megfelelnek, a bemutatott világba illőek. Az egész játék nálam egy tisztességesen összerakott parázs tűzharcokkal teli B kategóriás film szintjét megüti. A grafikai megvalósítás manapság már nem mondható élharcosnak, alapjában véve hiba volt ezzel a grafikus motorral nagyvárost megjeleníteni, mivel láthatóan természetre tervezték, ott van elemében igazán - például a játék erdős, nemzeti parkos kezdése alatt egészen mutatós. A játékmenet repetitív. Igen. Ami változik, az a környezet, és a használható gyilokszerszámok. A játékmenetbeli elemek folyamatosan ismétlődnek, lövöldözés-autós üldözés-ajtó berúgása slow-mo lövöldözéssel. Mentségére szóljon, ez a legtöbb mai játékban is így van, a nagy kérdés hogy mennyire veszed észre mindezt, mennyire illik-nem illik a játékmenetbe. A CoJ esetében számomra egyik elem sem volt a játékmenetet kirívóan megtörő, illeszkedtek bele.
All-in-all ennek a játéknak egyetlen nagy hibája van. Az, hogy nem budget címként adták ki, pedig a színvonal arra hajaz. Legalább nem volt mellé hatalmas marketing kapmány, nem mutattak naponta új tartalmakat róla, nem volt nagy felhajtás, nem magasztalták az egekig. Mivel ez a játék nem is érdemli meg. Így van rendjén. Ezért is csalódtam benne kellemesen, nem vártam tőle sokat, de a keveset amelyet igen, azt maximálisan teljesítette, így nem maradt bennem rossz érzés vele kapcsolatban, jól szórakoztam a The Cartel-lel töltött, néhány feledhető óra alatt. -
#173 Nem tudom hogy bírtad ki kemény egy óráig...
3 perc játék után meguntam...
ez egy rakás fos... az elején a vezetés... könyörgöm ki volt az az értelmes aki ilyen kameranézeteket talált ki... irányítás egy fos. harc közben egy szar...
-
#172 Egy óra játék után le is töröltem, mért kellet eltérni az előző részektől... -
Danryu82 #171 Játszottam a játékkal majdnem egy órát, de nem jött be igazán. Nem is érdekel már a mentés sem.:( -
Danryu82 #170 Nekem a mentések eltűnnek, mikor kilépek a játékból és utána visszalépek. Ez mitől van? Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném. -
janihunk #169 SKIDROW crack. Az előbb valami félrement. -
janihunk #168 SKIDROW crack -
janihunk #167 a SKIDROW ból valaki a kreket dobja már fel. -
#166 Tekintve, hogy a második rész nálam a top10 FPSben van, így látatlanban is szarabb. Na meg a visszajelzések, videók alapján. -
#165 És mire számítasz miben lett volna más? Semmiben (grafikától eltekintve)
cumfu: Szerintem nem ér az 1-2 közelébe sem.De majd eldöntitek nektek teszik-e.Nem vagyunk egyformák.
Vannak a jó játékok amiket az ember 5-6x is végigjátszik.Nálam ez nem volt olyan.Egyszer is sok volt. -
ratgab #164 Nem lehet, hogy a pc-s verzión javítottak? Mert tudtommal te a konzolos verzióval játszottál... -
cumfu #163 Tényleg annyira szörnyű? A 2. részéhez képest milyen? -
#162 Call of Juarez The Cartel-SKIDROW akit érdekel ez a fos! -
strebacom #161 -
MinimumGame #160 HD Gameplay:
-
janihunk #159 Phoenix használat : A letöltött progit csomagold ki egy mappába.Indítsd el,majd felül válaszd az Instruments opciót.Majd az Update Content DescriptionRecord és internet.Ekkor lefrissíti magát a játék lista!Ha ez megvan,megint Instruments és Sid Unpacker.Ekkor kiad egy ablakot ahol betallózhatod a játék egyetlen Sim fájlját.destination Folder pedig hogy hová csomagolja ki.Ha ez is megvan katt a Scan a Sim-file-re utána ,select all,majd Unpack!Szépen feltelepíti a játékot!Utána már csak crack keled.
Remélem érthető volltam. -
#158 Na megvan el is indult a játék de a játékban nincs hang csak a menüben ! -
janihunk #157 Jobb alul írja hogy offline indítás. De semmi értelme játszani nincs mentés. Várjuk a crack frissítését. -
#156 Mi ez a hülyeség hogy felhasználó nevet meg jelszót kér ??? -
#155 Nektek hogy az isten nyilába indult el ?
Kicsomagoltam Phoenix-el de a cracket hova kell másolni a főkönyvtárba ?
Mert crack bemásol de ugyanúgy nem megy nem értem nektek miért megy mert nekem állandóan Ubisoft Error van !
-
balika16 #154 és?:) -
janihunk #153 Már kiléptem:D -
balika16 #152 Akkor szívsz!:) Ha kilépsz elveszik :D -
janihunk #151 Úristen már vagy e pályát kinyomtam és nincs mentés. Qrva életbemár. -
balika16 #150 Megy a game csak nem ment nálam! :D -
Lowosan #149 Sziasztok!
Pár lépésben valaki leírná, hogy kell ezzel a phoenixel feltelepíteni a játékot?
Köszi előre is