Call of Juarez: The Cartel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Feltelepítettem mindent, driver friss, mikor rákattintok a launcherre vagy az exe-re, akkor felvillan egy pillantra a játék inditóképe, aztán nem történik semmi. Nem tölti be a játékot. (gép elegendõ hozzá +win7)
Másnál is elõfordult ilyen?
Az elõdökre gondolván, majdnem megvettem.
Semmi olyat nem tud felmutatni, amiben megverhetne bármilyen hasonló kategóriájú játékot.
Szinte felháborító, hogy minek néznek minket a kiadók.
És még meg vannak lepve, hogy nincs bevételük.
Egyik külföldi oldalon olvastam, hogy a fickó felrakta, és egy órát tökölt vele, majd del. Hát, ezt az esélyt én is bõven megadtam, de csak egyet tudok érteni.
Szörnyû... minden.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Minden mûködik, de a játék alatt hang egy gramm sem.
Driverek a legújabbak, dx a sajátja.
Kártya: Fatality Platinum. Ezzel még nem volt cucc, ami ne tökéletesen mûködött volna.
Passz.
Ha valaki talált rá megoldást, és válaszol, azt megköszönöm.
Laci.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
soundtrack
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Vagy csak nagy a csálád, és ezek mind rokonok ? <#banplz>#banplz>
Amúgy szerintem a belsõ terek határozottan jól nézek ki, de a külsõk, nos. Mintha nem is egy csapat csinálta volna a designt. Élettelen, kopár, fakó.
A remek optimizációért viszont nagy gratula nekik. Remélem a Dead Island-nál sem lesz ez másképp.
Ez tuti valami VGA driver hiba ! Talán szedd le a legújabb drivert vagy rakd vissza a régit !
ez mitöl van?segitsetek
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Skidrow-os torrentet töltöttem le és ezzel a crakkel indult el nekem:
http://www.multiupload.com/ZRH1FFGV1R
dx 11
driverek a legfrisebek
Ez így kb oylan mintha az autószerelõnek távba telefonon azt mondanám hogy nem indul a verdám, mi a baj.. ja és oldja meg.
Milyen gép
milyen driver van fent
dx-et frissítettél?
os milyen?
stb stb
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Rá kattintok és nem indul
Ötlet?
Kétségtelenül SOKKAL gyengébb mint az elõdök, de szerintem annyira nem rossz mint ahogy sok "szaksajtó" beharangozta. Azért nem ilyen 3-4 pontos kategória 😊 Szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Blurt nem lehet kikapcsolni játékban? Borzalmas volt. Meg az egész irányítás. Recoil 0. Mikor bezoomolok, akkor olyan furán mozog, oldalaz a karakter.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A sztori kellõen jelen van, olyan mértékben hogy gördíti elõre a történéseket, nem érzõdik erõltetettnek. A karakterek klisétömegekbõl épülnek fel, de a célnak megfelelnek, a bemutatott világba illõek. Az egész játék nálam egy tisztességesen összerakott parázs tûzharcokkal teli B kategóriás film szintjét megüti. A grafikai megvalósítás manapság már nem mondható élharcosnak, alapjában véve hiba volt ezzel a grafikus motorral nagyvárost megjeleníteni, mivel láthatóan természetre tervezték, ott van elemében igazán - például a játék erdõs, nemzeti parkos kezdése alatt egészen mutatós. A játékmenet repetitív. Igen. Ami változik, az a környezet, és a használható gyilokszerszámok. A játékmenetbeli elemek folyamatosan ismétlõdnek, lövöldözés-autós üldözés-ajtó berúgása slow-mo lövöldözéssel. Mentségére szóljon, ez a legtöbb mai játékban is így van, a nagy kérdés hogy mennyire veszed észre mindezt, mennyire illik-nem illik a játékmenetbe. A CoJ esetében számomra egyik elem sem volt a játékmenetet kirívóan megtörõ, illeszkedtek bele.
All-in-all ennek a játéknak egyetlen nagy hibája van. Az, hogy nem budget címként adták ki, pedig a színvonal arra hajaz. Legalább nem volt mellé hatalmas marketing kapmány, nem mutattak naponta új tartalmakat róla, nem volt nagy felhajtás, nem magasztalták az egekig. Mivel ez a játék nem is érdemli meg. Így van rendjén. Ezért is csalódtam benne kellemesen, nem vártam tõle sokat, de a keveset amelyet igen, azt maximálisan teljesítette, így nem maradt bennem rossz érzés vele kapcsolatban, jól szórakoztam a The Cartel-lel töltött, néhány feledhetõ óra alatt.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
3 perc játék után meguntam...
ez egy rakás fos... az elején a vezetés... könyörgöm ki volt az az értelmes aki ilyen kameranézeteket talált ki... irányítás egy fos. harc közben egy szar...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64