268
Call of Juarez: The Cartel
-
atesszan #228 Az a baj, hogy csak az új játékot lehet kiválasztani, nincs más lehetőség, ezenkívül az összes megváltoztatott billentyűkiosztás is elvész. Tehát a játékverzió érdekelne, mert a skidrow az így működik. -
#227 Skidrow. -
#226 Lehet, hogy tudjátok és más a probléma, de ha rámész, hogy campaing és kiválasztod azt a karaktert akivel addig nyomtad, akkor megjelenik alatta, hogy folytatás x fejezettől, ami az lesz, ahol abbahagytad.... -
atesszan #225 Aki játszik a játékkal és nem vész el a mentése, az elárulhatná, hogy hogyan sikerül neki, milyen verzió stb. Többünket érdekelne. Köszi! -
#224 Á én Bennel nyomultam végig. -
#223 Na a végére értem. Hát szerintem jó kis játék ez a sztori különösen tetszett, meg valahogy az egész tök jól hozza ezt a B mozis stílust. Ha az eddigiekhez hasonlítjuk akkor gyenge játék de ha külön kezeljük akkor nagyon is jó és élvezetes kis játék ez. Ha lemegy az ára 2eFt-ra lehet be is ruházok rá :) -
Reg5 #222 Váltsál karaktert. A nővel én is csak szenvedtem ott, aztán váltottam a szemüvegesre, és játszi könnyedséggel ment. -
#221 Korrektnek korrekt a játék, de az etalon a Bound in Blood a CoJok között :) -
#220 A sztori szerintem tök jó, össze vissza van csavarva lassan már azt sem tudom ki kivel van :) Nekem egyre jobban tetszik az egész. Tök jók a tűzpárbajok pisztollyal lövölde világba, tisztára, mint a régi akciófilmekben. Szerintem ha el tudunk vonatkoztatni az első 2 résztől akkor egy teljesen korrekt kis játék. Manapság ez a fajta lövölde meg amúgy sem túl gyakori. (csak az a szaros blur, azt lehetne kikapcsolni) -
#219 A sztori eddig siralmas, viszont a multi az eddig egész jó, vannak benne forradalmi elemek. -
#218 Hát ez érdekes yt video alapján a pk45-el lövi és simán leszedi, nekem meg hiába lövöm nem sebződik. Megint egy hülye bugba akadtam volna? -
#217 Hogy a bánatos nyavalyában lehet a sivatagban a helikoptert leszedni? Körbejártam az egész kócerájt de sehol egy normális fegyver a gépágyút leszámítva de azzal meg hiába lövöm a kanyargolyókat használó mocskot. -
atesszan #216 Végigjátszottam az első pályát, de úgy is eltűnt a mentés és az összes key beállítás. Ez mindenkinél így van? Így nem sok értelme van... -
#215 Menteni lehet valahogy benne? Vagy pályánként ment? -
-
BBazsi #213 Hi!
Feltelepítettem mindent, driver friss, mikor rákattintok a launcherre vagy az exe-re, akkor felvillan egy pillantra a játék inditóképe, aztán nem történik semmi. Nem tölti be a játékot. (gép elegendő hozzá +win7)
Másnál is előfordult ilyen? -
#212 Nagyon nem volt érdemes toporzékolni a hang miatt, mert ezt még az sem húzná ki a béka segge alól, ha 17.1-ben duruzsolna.
Az elődökre gondolván, majdnem megvettem.
Semmi olyat nem tud felmutatni, amiben megverhetne bármilyen hasonló kategóriájú játékot.
Szinte felháborító, hogy minek néznek minket a kiadók.
És még meg vannak lepve, hogy nincs bevételük.
Egyik külföldi oldalon olvastam, hogy a fickó felrakta, és egy órát tökölt vele, majd del. Hát, ezt az esélyt én is bőven megadtam, de csak egyet tudok érteni.
Szörnyű... minden. -
#211 Na belenéztem a játékba. Hát egynek elmegy lövölde (erdős pálya) de eddig komoly visszafejlődés tapasztalható az előző részhez képest. Ja a retek blurt nem lehet kilőni valahogy, marhára zavaró ez a homály. Hány óra a játékidő amúgy? -
#210 Így viszont, alighanem lőttek a térhatásnak, nem? -
#209 Nekem is ez volt a problémám. Átállítottam 5.1-ről sztereóra a hangszórókat és azóta tökéletes. -
#208 Sajnos ebben nincs benne az a disco zene :( -
#207 Hali!
Minden működik, de a játék alatt hang egy gramm sem.
Driverek a legújabbak, dx a sajátja.
Kártya: Fatality Platinum. Ezzel még nem volt cucc, ami ne tökéletesen működött volna.
Passz.
Ha valaki talált rá megoldást, és válaszol, azt megköszönöm.
Laci. -
barmi #206 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha estleg nem eredeti akkor a crack mappából nem csak a fájlokat kell bemásolni hanem azt a plusz mappát is (már nem tudom mi a neve) be kell másolni a játék könyvtárába nem csak azt a néhány fájlt a crack gyökér könyvtárából ! -
#205 Ja mindent felraktam. néztem külföldi forumokat ott is sokan belefutottak ilyen hibába. Nem tudom, hogy random, vagy tényleg van még valamilyen összetevő amit fel kéne rakni vagy nem kéne felrakni. Majd kipróbálom a friss installal + csak dx-el. -
barmi #204 A telepítés végén felajánl egy csomó sz@rságot (direcx, vizual c++ stb.) azokat is felraktad ? Én csak a dx-et tettem fel (semmi mást)és gond nélkül indult. (Win7 x64 alatt) -
#203 Ez itt a grebbernek:)
soundtrack -
#202 Nekem el sem indul:( Szar az egész. -
Leky #201 Valaki dobja fel nekem az eredeti exe-t valahová, köszönöm. -
#200 A grafikát hiába állítom maxra, nem változik semmi. Ez miért van? -
barmi #199
-
#198 Nem olyan baromi sok munka... :/ Ma már ott kéne tartanunk, hogy két egyforma karakter nem szabadna, hogy legyen egy játékban, max egyforma elemeket tartalmazóak... -
barnasopiane #197 nem jo a driver más megoldást nem tudtok? -
#196 jah amit még mek akartam említeni. Baromi sok az egyforma karakter (főleg az első képen látszik. ) Értem én hogy krva sok munka lenne ennyi modellt csinálni, nade akkor se 4 különböző kinézetű emberből álljon a játék. :)
Vagy csak nagy a csálád, és ezek mind rokonok ? -
Amúgy szerintem a belső terek határozottan jól nézek ki, de a külsők, nos. Mintha nem is egy csapat csinálta volna a designt. Élettelen, kopár, fakó.
A remek optimizációért viszont nagy gratula nekik. Remélem a Dead Island-nál sem lesz ez másképp. -
#194 Mi a franc ? XD Ezt meg hogy ?
Ez tuti valami VGA driver hiba ! Talán szedd le a legújabb drivert vagy rakd vissza a régit ! -
barnasopiane #193 http://www.kephost.com/images4/2011/9/4/ht0lt06i3ios1llyej97.jpg
ez mitöl van?segitsetek -
#192 hm? -
#191 Valaki nemtudja hogyan lehet kibányászni a gameből a zenéket? Vagy esetleg neten nincs fent? Mert az egyik klubban fasza zene szólt (ezt anno írtam is)
-
strebacom #190 Only dx9?? -
ratgab #189 Most már értem a korábbi véleményeket! Ez a játék nem jó!