A Microsofttal lép szövetségre a Nokia?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az N8-al azért eléggé odatette magát a nokia, erõsen veri az andoridos telefonokat, minõségben, tudásban.

A WP7-es próbálkozás mindenképpen érdekes, addig jó amig van választék és nem csak az andoridot erõltetik mindenkire.
zola2000
Én egyelõre meg vagyok elégedve az n95ömmel, van benn minden ami kell netezni/mailezni/youtubezni/mp3mat lejátszani/"fényképezni" szoktam vele, nem tudok magamnak elég érvet mondani, amiért váltani kéne akármilyen modernebb telefonra (egyedül az Ngage2 platform bukása okozott csalódást), még jópár évig jó lesz.

A

De most komolyan: mi ba van a WP7el? Nem tudom azért kérdezem.
3 féle android van 2.1, 2.2, és 3.0
Az hogy a gyártók miféle fasz felületet meg extrát nyomnak bele az csak egy lehetõség, a rendszer ugyan az, és remélhetõleg a gugli hamarosan letiltja ezt a dolgot.
Ugyanezt zárt forráskódnál is meg lehet csinálni ha nem tiltják külön... tehát mint mondtam teljesen független. Ráadásul az androidra készülõ programok mindegyiken futnak. Az egyetlen probléma az hogy a gyártó szarik frissíteni a saját testreszabását, sima androdiot meg nem adnak azért hogy új telefonra kényszerítsenek, de mint írtam nem hiszem hogy a gugli sokáig engedi ezt.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Sajnos nem az. Nézd meg hányféle Android van már...És igen, ez a nyílt platformnak köszönhetõ, mert mindenki szeretné egy kicsit testre szabni...
Kár hogy ez a dolog teljesen független a nyílt forráskódtól...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Próbáltál már WP 7-et?
Mi a baj amúgy a WP 7-el?

Azért tegyük hozzá, hogy pl. Android esetében már annyira szerteágazó a szegmens, hogy ugyanaz lesz a vége, ha nem vigyáznak, mint a "nem-okostelefon"-ok esetében. Lesz ilyen, olyan, amolyan verzió, nem lesznek szabványok, majd lehet húszezer készülékre fragmentálni...

Annak is meg van az elõnye, ha egy kézben, nem nyílt forráskóddal van a az op. rendszer.
nekem is sokáig nokiám volt, de nem vagyok szemellenzõs. amint rájöttem, hogy náluk megállt a fejlõdés, váltottam.

Ajaj. Eddig csak Nokiám volt, most is arra várok, hogy megjelenjenek valami értelmes telefonnal, de ha MS lesz a Nokiákon, akkor kereshetek valamilyen másik gyártótól telefont normális OS-el.
NEEEEEEEEEEEEEE! <#rinya>
Android szerintem kizárt. Akkor már inkább a Meego-t erõltetnék.
Én is félek, hogy ebbõl Microsoft együttmûködés lesz, és a nagy rémálmom egy WP7-es Nokia.
Már csak azt nem értem, hogy miért nem az Android-ot választja a Nokia, ha már kifele kacsingat. Százszor többet érnének vele, mint a WP7.-tel.
Mondjuk ha az ms egy raklap pénzzel bekopogtat, akkor elég nagy a csábítás.
Eddig 7 nokiám volt. Az utolsó n900 volt a legnagyobb csalódás (az N95 a legjobb) ami ahhoz vezetett, hogy Samsung Galaxy S-re és életem legjobb döntése volt! Bár az N8 -ast kipróbálnám szívesen.
akkor a nokiának annyi
vagy drágák és sz...rok lesznek, vagy jók és még drágábbak
a nokiát lekörözte a samsung
pedig én mindig is nokia párti voltam......eddig

← ElőzőOldal 2 / 2