20
  • tucky1
    Hidd el tisztában vagyok az üveg tulajdonságaival, de képzeld még a műanyagéval is, viszont nem vagyok benne biztos hogy felfogtad amit írtam. Szar recsegős müanyagból készült eszközzel még nem találkoztál? Próbáld ki pl a N 5800-át volt szerencsém hozzá. (sry a többiektől az off-ért)
  • coolbboy83
    Persze.....hiszen ha te mondod, akkor nyílván így is van :-)....

Na ez aztán a hozzáállás ! :-D
  • sanyicks
    Nem az fáj hogy kitalált, csak unalmasak már a fizetett apple reklámok.
    Nem viselte meg a barátja elvesztése, valszeg az egész csak egy mese viszont a tárcája biztosan jól járt :)
  • sanyicks
    Mire irigykednék? Egy nilvánvaló hazugságra, és egy anyag tulajdonságainak nem ismeretére? Műanyagot pókhálósodni nem láttam még mivel nem úgy reped mint az üveg (mivel másak a tulajdonságai, bár gondolom te sem erre értetted, pusztán lila gőzöd nincs milyen amikor az üveg pókhálósodik (nem, nem a pók szövi be :D).
    ilyesmi tudod mint az autók szélvédője...
    Recsegős műanyagokat sajnos nem találok sehol. Nyomorgattam csavargattam távirányítót, telefont, de nem akarnak recsegni, pedig úgy szeretném már megtapasztalni azt a "szar recsegős műanyagot", de mindig csak egy bizonyos csoporttól hallok róla...
  • RoyalPredator
    Műhold ált. van a katonai műveleti területek fölött. Ha nincs, akkor magasból gépek helyettesítik, vagy beáll egy második űrkonzervdoboz. Ha azt nézitek, hogy egy némára-rezgőre állított telefon, ami csak indítani képes a hívásokat, illetve más, kóddal ellátott készülékről hívni (ezáltal kiküszöbölni, hogy anyuci felhívja katona kisfiát, akit ezért fejbelőnek), stb. Szóval egyből maga a katona oldja meg, saját pénzből, ahogy saját pénzből vesznek meg minden olyan dolgot, amit a katonaságnak kéne biztosítani, de mégse teszik, vagy csak későn -

A másik, hogy ha iPhone-ra felraksz egy megfelelő tokot, máris megvéded sok sérüléstől és szennyeződéstől, ütődéstől, karcolástól, stb, de akár vízállóvá is teheted.

Tehát az ötlet nagyon is jó. Mennyünk mocskos amerikaiakat ölni iPhoneért.
    Haji iPhone eladó iBéjen:D
  • coolbboy83
    Ez a sok nagypofájú fotelokost b+..... találjatok ki ti is valamit duma helyett !
    Nem értem miért fáj az néhány droidnak, hogy ez a katona kitalált egy ilyen alkalmazást !!
    Lehet, hogy megviselte a barátai elvesztése.... és ezért úgy gondolta ennyivel tartozik nekik !!
    Mit tudtok ti ??? Ócsárolni, meg pofázni !!!

Egyik-másik ember szégyelhetné itt magát !! DE nem fog az sem menni, mert a magyaroknak alapból nincs szégyenérzete ! Kivétel persze akadhat...
  • tucky1
    Nem kell irigykedni, de valahol megértelek. Szr dolog lehet hogy 2-3 év után a fú de igényes üveg még mindig karcmentes normál használat mellett, a szr recsegős műanyagod meg "pókhálós" a csebkarcoktól ;)
  • fergusonpapa
    mikor álló csata van,unatkoznak nyomják az angrybirds-t :DDDDDDDD
  • willcox
    "Hát igen, ez a demokrácia: alkoholt még nem kap a kocsmában, szavazni még nem szavazhat, de arra, hogy öljön, vagy őt öljék meg már alkalmas." - ez az usák demokrácia. És ezt még exportálni is akarják.
  • willcox
    Eddig nem is tudtam, hogy a katonák telefonálni mennek, amikor harcolni készülnek. Vagy már okostelefonnal lőnek manapság?
    Ki az a barom parancsnok, aki engedi, hogy a katonáinál feladat közben mobil legyen? Bevetés közben mondjuk megszólal a telefon, az nem baj?
  • sanyicks
    Tök jó lehet szifonnal katonáskodni, mert igazi fúdeigényes üvegből készül (nem "műanyag recsegős szar"), kár hogy az a "műanyag recsegős szar" ha leesik max megkarcolódik picit, az "igényes" üveg viszont szépen bepókhálósodik :DD ugyanis az a helyzet hogy az üveg még mindig rideg és törékeny, a szar recsegős műanyag meg rugalmas :)
  • NEXUS6
    Oké!
    Hagyjuk a demagógiát, húzzunk inkább ki Afganisztánba demokráciát építeni!

Kalasnyikovval.:)
    Amúgy keresetnek sem rossz, ahogy tudom a katonák általában nem emberbaráti szeretetből vannak ám kint.
  • Narxis
    Hagyjuk már ezt a demagógiát.
  • NEXUS6
    Na ja. Biztos valami olyan emberke volt, aki ki sem mozdult a bázisról, hiába a legsúlyosabb helyen szolgált. Kb mint amikor a gyaloggaloppban a fanyúlból betámadták a várat.:)

"A katonát az ösztönözte a GPS-rendszer előnyeit is kihasználó Tactical App nevű program megalkotására, hogy tavaly június 25-én meghalt két bajtársa, az egyikük csak 19 éves volt. Springer elhatározta, hogy igyekszik megkönnyíteni és biztonságosabbá tenni katonatársai életét."
    Hát igen, ez a demokrácia: alkoholt még nem kap a kocsmában, szavazni még nem szavazhat, de arra, hogy öljön, vagy őt öljék meg már alkalmas.
  • darkhill
    ... Azert hogy tavolrol figyelhessek a felmesztelen bikinis csajokat a parton
  • EnxTheOne
    Akkor mire vannak a kém, és katonai műholdak?
  • Cat #4
    Azért szerintem egy katonai cuccnak jóval többet kell bírnia, mint egy átlag hardvernek a masszív terephasználat miatt (nem merülhet le egy nap alatt, por/ütődés/cseppállóság stb.), ezen kivül a titkosítást is hiányolom belőle. Szóval oké, hogy fusi eszközökkel meg lehet oldani töredék áron (mert biztos vagyok benne, hogy egy erre a célra használatos katonai cucc egy okostelefonnál legalább egy nagyságrenddel drágább), de attól, hogy optimális körülmények között képes a kiváltására, bőven nem elegendő. A harctéren nincsenek minden sarkon bázisállomások és 3G kapcsolat az adattovábbításra.
  • NEXUS6
    Ez a teszt, ha letöltöd terrorista vagy!
  • flashpointer
    És a tenoristák is csak így megvehetik Applestoreból? O_o
  • NEXUS6
    Csak nehogy ...
    :D