Februárban is lesz mivel játszani

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elk Hunt
Hehehe!

Már látom a következõ címeket 😄

Kegyetlen március lesz!
Ütõs április következik.
A "pécések" nem kelnek fel a gép mellõl júniusban.

Jaah de keegyetleeen! Idézve Palik Lászlót 😄

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

Olyan lesz bizony és remélem hogy ha nem is lesz jobb, de a szinvonalat képes lesz tartani, akkor már nyugodtan fogok elõtte senyvedni napokat! 😄
Dungeons-ról még nem hallottam, de ha valóban Dungeon Keeper-re hajazó lesz akkor azt várom legjobban 😄
(eddig TDU2 volt, de eladtam kormányom, na meg erõs a gyanúm h sínautózásban lesz részünk)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

narumon
Ó tényleg azt lehet hogy meg is nézem igaz az nekem konzol lesz, ilyeneket nem játszok PC-n. (Egyébként meg ennyi és slussz passz 😞 )

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon hozzászólására válaszoltam, aki szerint januárban semmi nem volt. 😊
A Dead Space 2 januári megjelenésú, az már lefutott ügy, végigtoltam egyszer, többször nem fogom, felejtõs game.
Dead Space 2? <#smile>
narumon
Mondjuk Januárban konkrétan semmi nem volt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Sõt van egy tippem hogy Márciusban is is lesz mivel játszani. Áprilisról meg májusról meg már nem is beszélve. 😊
TDU2, Bulletstorm, AC Brotherhood. Ez lesz a februári gamer program.

NE VIKTORKA MÁR IDE IS HAT Februárban is lesz mivel játszani
2011. február 5. 11:00, Szombat - Ötvös Tibor SEE?!
zola2000
Én meg a dragon quest 6 dses remakejére.

A

tdu2 a többi uncsi...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

shaddam
Killzone 3-ra szavaztam VOLNA.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDU2

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;

Az AC Brotherhood csak március végén jön ki PC-re; az 576-ban ezt modták.