16
-
#16 Hehehe!
Már látom a következő címeket :D
Kegyetlen március lesz!
Ütős április következik.
A "pécések" nem kelnek fel a gép mellől júniusban.
Jaah de keegyetleeen! Idézve Palik Lászlót :D -
HJPOWER #15 Olyan lesz bizony és remélem hogy ha nem is lesz jobb, de a szinvonalat képes lesz tartani, akkor már nyugodtan fogok előtte senyvedni napokat! :D -
CamelX #14 Dungeons-ról még nem hallottam, de ha valóban Dungeon Keeper-re hajazó lesz akkor azt várom legjobban :D
(eddig TDU2 volt, de eladtam kormányom, na meg erős a gyanúm h sínautózásban lesz részünk) -
#13 Ó tényleg azt lehet hogy meg is nézem igaz az nekem konzol lesz, ilyeneket nem játszok PC-n. (Egyébként meg ennyi és slussz passz :( ) -
Evoluti0N #12 narumon hozzászólására válaszoltam, aki szerint januárban semmi nem volt. :) -
Zoliz #11 A Dead Space 2 januári megjelenésú, az már lefutott ügy, végigtoltam egyszer, többször nem fogom, felejtős game. -
Evoluti0N #10 Dead Space 2? -
#9 Mondjuk Januárban konkrétan semmi nem volt. -
Prof William #8 Sőt van egy tippem hogy Márciusban is is lesz mivel játszani. Áprilisról meg májusról meg már nem is beszélve. :) -
funkyman #7 TDU2, Bulletstorm, AC Brotherhood. Ez lesz a februári gamer program. -
Zolivok #6 NE VIKTORKA MÁR IDE IS HAT Februárban is lesz mivel játszani
2011. február 5. 11:00, Szombat - Ötvös Tibor SEE?! -
#5 Én meg a dragon quest 6 dses remakejére. -
sanyicks #4 tdu2 a többi uncsi... -
#3 Killzone 3-ra szavaztam VOLNA. -
PetiX87 #2 TDU2 -
Mathiassa #1 Az AC Brotherhood csak március végén jön ki PC-re; az 576-ban ezt modták.