Ötvös Tibor

Februárban is lesz mivel játszani

A jelek szerint a legtöbb kiadó még tartogatja a játékait, hiszen januárban is alig 3-4 olyan cím volt, melyre érdemes volt figyelmet szentelni és 2011 második havában sem árasztanak el minket. De rögtön tegyük hozzá, hogy ezek mindegyikét érdemes lesz kipróbálni.

Elsőnek itt van mindjárt a szokásos The Sims kiegészítő, mely ezúttal a harmadik részhez jelenik meg és az Outdoor Living címet viseli. A tegnap megjelent csomagban lehetőséget kapunk arra, hogy kicsit kiszabaduljunk a hétköznapok szürkeségeiből és a szabadban töltsük az időnket.

Szintén tegnap látott napvilágot a sokak szemében Dungeon Keeper 3-nak kikiáltott Dungeons, mely a klasszikus játék harmadik részének megjelenéséig kellemes kikapcsolódást nyújthat a stílus szerelmeseinek. A Bullfrog játékának kistestvérében is a gonosz oldalon állunk és feladatunk a területünkre betévedő kalandorok likvidálása.



A hónap első blockbustere a sokat csúszott Test Drive Unlimited 2 lesz, mely február 11-én végre valóban megjelenik (legalábbis hivatalosan - a játékból már kikerült a netre egy változat). A folytatás nagyobb, hosszabb és szebb lesz, mint az amúgy is remekre sikeredett elődje és valószínű kellemes kikapcsolódást okoz majd az autóversenyek szerelmeseinek.

A logikai játékok szerelmesei nem nagyon vannak elkényeztetve - legalábbis PC-n -, de februárban végre ezen stílus rajongói is kapnak egy címet. A You don't Know Jack közel 7 éves kihagyás után tér vissza a monitorokra és hozza a korábban megszokott humoros feladatokat. Reméljük ezután rendszeres visszatérője lesz a számítógépes világban is.



Melyik érdekel a legjobban?
(Összesen 687 szavazat)
  • The Sims 3 OL
    4 % (28 szavazat)
  • You don't Know Jack
    3 % (18 szavazat)
  • Bulletstorm
    22 % (152 szavazat)
  • AC: Brotherhood
    29 % (202 szavazat)
  • Dungeons
    14 % (96 szavazat)
  • DC Collection
    2 % (12 szavazat)
  • TDU 2
    24 % (168 szavazat)
Ezután jó nagy szünet köetkezik, hiszen a következő, PC-re is megjelenő alkotásra egészen 25-ig várnunk kell. Ezen a napon jelenik meg az Epic és a People Can Fly őrülete, a Bulletstorm, mely a Serious Sam és Painkiller rajongóknak jelenthet hetekig tartó elfoglaltságot. A játék egy jövőbeli konföderációban játszódik, melyet egy elit harcosokból álló zsoldos csapat véd. Ők a Dead Echo.

Két tagjuk, Grayson Hunt és Ishi Sato rádöbbennek, hogy a rossz oldalon állnak, mikor parancsnokuk elárulja őket és az univerzum legtávolabbi pontjára száműzik őket. A játékban Grayson és Ishi egy kárhozott paradicsomban találják magukat mutáns hordákkal és kannibálokkal egyetemben. Két céljuk van: élve elhagyni a bolygót és bosszút állni az emberen, aki ide juttatta őket.



Szintén 25-én jön a korábban már bemutatott Sega Dreamcast Collection, melyben számos konzol klasszikust játszhatunk végig a PC-nken. A HD feldolgozást kapott csomag tartalmazza a Sonic Adventure, Crazy Taxi, Space Channel 5 Part 2 és Sega Bass Fishing alkotásokat. 26-án azonban jön az igazi nagyágyú, hiszen a novemberi konzolos debüt után végre PC-re is megjelenik az Assassin's Creed: Brotherhood, melyben megtudhatjuk, hogyan alakult Ezio további sorsa a második rész után. További részletekkel a hamarosan megjelenő kritikánkban foglalkozunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elk Hunt #16
    Hehehe!

    Már látom a következő címeket :D

    Kegyetlen március lesz!
    Ütős április következik.
    A "pécések" nem kelnek fel a gép mellől júniusban.

    Jaah de keegyetleeen! Idézve Palik Lászlót :D
  • HJPOWER #15
    Olyan lesz bizony és remélem hogy ha nem is lesz jobb, de a szinvonalat képes lesz tartani, akkor már nyugodtan fogok előtte senyvedni napokat! :D
  • CamelX #14
    Dungeons-ról még nem hallottam, de ha valóban Dungeon Keeper-re hajazó lesz akkor azt várom legjobban :D
    (eddig TDU2 volt, de eladtam kormányom, na meg erős a gyanúm h sínautózásban lesz részünk)
  • narumon #13
    Ó tényleg azt lehet hogy meg is nézem igaz az nekem konzol lesz, ilyeneket nem játszok PC-n. (Egyébként meg ennyi és slussz passz :( )
  • Evoluti0N #12
    narumon hozzászólására válaszoltam, aki szerint januárban semmi nem volt. :)
  • Zoliz #11
    A Dead Space 2 januári megjelenésú, az már lefutott ügy, végigtoltam egyszer, többször nem fogom, felejtős game.
  • Evoluti0N #10
    Dead Space 2?
  • narumon #9
    Mondjuk Januárban konkrétan semmi nem volt.
  • Prof William #8
    Sőt van egy tippem hogy Márciusban is is lesz mivel játszani. Áprilisról meg májusról meg már nem is beszélve. :)
  • funkyman #7
    TDU2, Bulletstorm, AC Brotherhood. Ez lesz a februári gamer program.