69
  • Zolorado
    Csak a cikk színvonalához méltó kommentek :P
    Amúgy a világvége onnan ered, hogy ha Észak-amerikába csapódik be, akkor az USA-t leradírozza, és akkor nekik itt a világvége
  • Nailyenugysincs
    A CSK-1 már rég feloszlott. A goauldokat már kinyírtuk. Az asgardok kihaltak. Le vagytok maradva. Bár arra még van esély hogy Teal'c egy Chuck Norristól tanult pörgőrugással eltérítse
  • Tinman #27
    Ha csak "minmeghalunk" meg "terroristák" meg ilyeneket vagytok képesek ideböfögni, akkor javaslom ne tegyétek, mert unjuk, fárasztó, kutyust nem érdekli.
  • Tinman #26
    2012? Miért mi lesz akkor forintválság?
    Ezt a "majabaromságot" el kéne már felejteni.
  • Globalmaster
    Igen. Bruce Willis képzése 3 napja megkezdődött az ELTE TTK Kozmikus Anyagokat Vizsgáló Űrkutató Csoportjánál.
  • Globalmaster
    Ú kössz Tinman. Nagy terhet szedtél le rólam... Most már nyugodtan fogok aludni. Ezer hála. Valamit kitalálhatnál 2012-re is hehe
  • Hungarikum
    Bruce Willist már képzik?
  • Tinman #22
    "akkor az Apophis aszteroidának hála újabb időpontok miatt izgulhatnak a világvége várók"

Szó nincs erről! Ez egy nagy semmi (kb. 300 méter csak az átmérője!) ahhoz, hogy világvégét kiáltsunk.

Ha be is csapódik az kétféleképpen zajlik:

1. Szárazföld. ---> Simán leradíroz egy nagyvárost, de ez messze nem a világvége, ráadásul időben lehet evakuálni.

2. Óceán. ---> Komoly szökőár, lehet izgulni a tengerpart vagy annak közelében élőknek (főleg Kalifornia közelében). De nem fog akkora szökőár képződni, hogy több száz km-t megtegyenek a hullámok a szárazföld belseje felé.

Valóban jó esély van rá, hogy ezrek, sőt tízezrek halhatnak meg, de viszonylag időben kiszámolható lesz a gravitációs ráhatás után, hogy hová fog pontosan becsapódni, így időben lehet evakuálni. Ez nem olyan mint egy földrengés keltette cunami, mely eléggé kiszámíthatatlan és nehéz időben evakuálni.

Ez kiszámítható! Jelenlegi kalkulációk szerint egyébként a Csendes óceánba zuhanhat.---> Minket nem különösebben érint.
  • blasko1990
    1,"Az a helyzet, hogy 2029. április 13-án az Apophis nagyon közel halad el a Föld mellett,...Más részről, ha áthalad ezen a kulcslyukon, az valóban megzavarhatja a röppályát úgy, hogy amikor az aszteroida 2036. április 13-án visszatér, becsapódjon a Földbe"
    2,"Az Apophis 2012 végén és 2013 elején egészen közel kerül bolygónkhoz, így hosszasan lehet elemezni a földi optikai távcsövekkel és radar rendszerekkel. Ha akkor úgy tűnik, hogy számunkra kedvezőtlen pályán halad, a NASA megtervezi az aszteroida pályájának megváltoztatásához szükséges folyamatot és felszerelést, amivel nullára csökkenti egy 2036-os becsapódás esélyét, zárta rövidre a témát Yeomans."

odakéne figyelni az időpontokra , azt is lehetett volna írni ennyi erővel , hogy 2009-ben fog becsapódni...

• Rotcsa
    Csak nehogy olyan éhező afrikai tudós terroristák kezébe kerüljön, akik miatt egyszer majd min meghalunk! /copyright by Rotcsa :D/
  • Globalmaster
    wraithLord
    hát ez baszott nagy haha én is pont erre gondoltam

ruller
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
  • Azé
    majd szólok a CSK-1-nek azt elintézik nyugi :D
  • Zsolek123
  • Grr1234
    NEMÁ MOST AKKÓ MIN MEGHALUNK VAGY MIN MEGHALUUUUNK????kérdőjel
  • menpe
    Majd Teal'c leszedi.
  • ruller
    De azért jobb lenne a long range scannerekkel megnézni ezt a kavicsot, mert ha Nakvada a belseje, akkor az baj, mert akkor nem lőhetjük ki atomrakétával. Plusz szólni kell az Asgardoknak, hogy rúgják szét a goauldok nemesebbik felét, mert a Föld benne van a "Protected Planets"-ek közt. És az mármilyen dolog....mondhatnám, nemééééééééér :D
  • Garrett27
    Ahh. Egy elsőre komolynak tűnő cikket is el kell kutyulnotok itt alattam
  • NEXUS6
    Én úgy tudom, hogy 12 évente van világvége: 2000, 2012, 2024. 2036.

Ja és 22 évente sötétség. Bár az most már mindíg inkább.
  • wraithLord
    Ha meg mégis van valami, akkor majd fellövik Bruce Willis-éket.

Különben is, világvége sohasem lesz, max. majdnem minmeghalunk. Nem lenne egyedi eset.
  • ScarY MAN
  • richard45
    Ingyencirkusz, semmi más.
  • Zolorado
    Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!
  • brueni
    mér? a 2012 stimmel. jön, közel lesz. aztán ha itt lesz közel, akkor előbukkan mögüle a borg és majd jól asszimilál mindenkit.
  • globint
    Óóóóóóóóóóóó, bakker, pedig már úgy vártam.
  • Petka
    Én azon csodálkozom, hogy nem jelentették be azt, hogy a 2012-es időpontot elszámolták és valójában 2036-ban lesz világvége... :D
  • Csirke4
    Minmeghalunk. Mellesleg miért napra pontosan ugyanakkor érkezik?:D
  • jhetedikj
    Jajj nee mindmeghalunk most mi lesz?!?!?
  • JackSparrow88
    Én a 2012-es világvége históriában sem hiszek. Bár még arra is nagyobb esély van h ez az aszteroida becsapódik a Földbe mintsem 2012-ben világméretű katasztrófa lesz. De persze szerintem egyikből sem lesz semmi. Viszont az is nagyon is elképzelhető hogy ebből az aszteroidás dologból is készít majd hollywood valami jó kis filmet a 2012-hez hasonlóképp :D
  • Borg18754
    grat....
    egy újabb hülye cikk.... -.-"