6
-
#6 "Tulajdonképp nem is .eu kiterjesztés illene a lágerekhez hanem a .de. Merthogy a németek építették, és üzemeltették."
Nagy tévedés, hogy .de legyen a kiterjesztés! Miért volnánank a mai németek hibásak egy történelmi esemény miatt? Amúgy is. Ezentúl akkor minden ami más nemzettel foglalkozó esemény, az a weboldal nem kaphat más kiterjesztést, csak olyat, amely nemzetről szól? Vagyis mondjuk egy amerikai tudós történelmi eredményével foglalkozó cikk ne az sg.hu-n legyen hanem nyissanak egy sg.us -t? Ez az abszurd lehetőség volt ugyanis az, amire gondoltam, mikor példának hoztam fel a lengyel vasutakat abban a bizonyos korszakban.
Az egyest meg megtarthatod magadnak. Mert megérdemled. Minimum a szavakon lovaglásért. -
#5 "te idióta barom... Higgy el mindent amit a bibsik mondanak..."
Sztem te valamit nagyon félreértettél a mondandómban. Mielőtt leidióta-barmozol, máskor inkább gondolkodj egy kicsit... -
kzoard #4 Maradjon csak az a .eu kiterjesztés.
1 - Amit akkor ők ott műveltek, arról nem tehetnek a mai németek.
2 - Azok, akiknek ott és akkor hatalma, felelőssége volt, közvetlen leszármazottaik révén az unió vezetésében is ott vannak. -
teddybear #3 Töriből egyáltalán kaptál valami jegyet? Mert még az egyest sem érdemled meg!
Ráadásul pont nem volt akkor lengyel vasút.
'39-ben Lengyelországot a németek és az oroszok közösen elfoglalták. Ezzel Lengyelország, mint állam egészen '45-ig megszűnt. A németeknek jutott részt Főkormányzóság néven beleintegrálták a Német Birodalomba. A lengyel vasutakat átvette a német Birodalmi Vasút, úgyhogy a hozzászólásod már ezért is téves.
Tulajdonképp nem is .eu kiterjesztés illene a lágerekhez hanem a .de. Merthogy a németek építették, és üzemeltették. -
JASON13 #2 Sok köze van a mai Lengyel miniszternek az akkori államhoz. Másrészt mindenki kényszerítve volt, nem foglalt senki sem állást csak tenni kellett amit a birodalom megparancsolt te idióta barom... Higgy el mindent amit a bibsik mondanak... -
#1 Pedig a lengyel vasutak is .pl kiterjesztésűek - és hát a vagonok is közre játszottak a szállításban, nemde, Zdrojewski miniszter úr?