3518
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
#1768 Nekem ez sem említésre méltó, sőt kifejezetten idegesítő. -
mrmzsa #1767 Nem Ők az egyetlenek...
1 slágeres előadók voltak bőven ebből az időből.
Sajnos a Soft Cell-t is ilyennek ismerték el... -
#1766 Most egy kicsit benéztem...majd még jövök.
Kitartás! -
#1765 Megvagyok... -
#1764 ...már azt hittem elvesztettünk... -
#1763 A Flying Lizzard az a zenekar, melynek sem az alant elhelyezett dal előtt, sem utána nem volt említésre méltó cselekedete.
Talán az egyik tag, David Cunningham produkált valamit - 5-6 évvel később. -
#1762 Egy kis kedvenc
Bár eléggé korai (nekem).... -
#1761 Asszem vagyunk még így egypáran... -
#1760 Nálam a "Hot Water" és a "Love Games" a top(s). -
#1759 Az első helyezett kilétével maximálisan egyetértek!!! -
#1758 Ez is... -
#1757 Ez azért messze van A hőskortól, minden szempontból... -
#1756 BOLDOG KARÁCSONYT! -
mrmzsa #1755 Kiállítás -
#1754 Ez nagy:
30Y - Öltöztetnéd megint (AdrenAlin Studio Remix) -
#1753 Valahol már idéztem, de nem ezzel a hivatalos videóval. Jó zene.
-
#1752 érdekes -
#1751 2013. Darkpunk (vagy mifene lehetne)
-
#1750 jóak!
az Indie meg az Alterock magazinok szerintem még meg is vannak valahol anyáméknál, ha szét nem porladtak az elmúlt 20-25 évben (A Lyuk-ságokkal együtt) -
mrmzsa #1749 Magazinok -
#1748 Igencsak szép korszak volt az nekem is. -
mrmzsa #1747 Bár nekem a Running in the family utáni Staring at the sun, az abszolut kedvencem, talán azért is, mert 1988 (amikor megjelent)eddigi életem legjobb időszaka volt. sok minden kapcsolódik ehhez az évhez, zenében melóban, buliban, nőkben, mindenben. Egy évvel később bevonultam katonának, és leszerelésem után sok minden megváltozott (nem csak az országban) -
mrmzsa #1746 Ismerem azt az albumot is, az is nagyon jó album. A Sirens-t is megtaláltam, nagyon jó, csak rövid.
De a címadó dal az album legjobbja, a remix is.
-
#1745 Ez így van. A Running in the Family nagy zene volt, annál korábbi, 1985-ös LP-jük is tetszik és meg is van, a World Machine -
mrmzsa #1744 Nagyon szépen köszönöm, a remixet lekaptam, az albumot keresem tovább. A L42 Gary Numanhoz, Adam Anthez,a B52'shez, és a Tears for Fearshez hasonlóan évtizedek óta tudják hozni a tőlük megszokott kiváló albumokat. A Running in the family album óta nagyon nagy kedvenceim ők is. -
#1743 Ha ezt a verziót keresed, akkor a remixet készítőtől megveheted a SC-on. A nemrég megjelent EP digitálisan is megvásárolható pl. a Discogson. -
#1742 Vissza a new wave-hez! -
mrmzsa #1741 Én ezt keresem:
L42 - Sirens -
mrmzsa #1740 Nem túl aktív a topik..
Ha már a magyar underground, punk nem hoz lázba senkit, esetleg akit érdekel meg tudom osztani Boy George, Erasure új albumát, és akkor vissza a new wave-hez (?)
-
mrmzsa #1739 Vidámpark koncert 2000 -
mrmzsa #1738 Kicsit jobban sikerült összeválogatni 1-25ig, de azért van pár ami hiányzik: (Csak+Sikátor, Torma, Húshangverseny, Mill.Fav, Kézi Chopin, Satöbbi.) -
#1737 És itt is van a legjobb 25:
A magyar újhullám legjobb ötven száma 2 -
mrmzsa #1736 Gary Numan új albumát mindenkinek, mindenféleképpen ajánlom (aki ismeri és szereti az előző albumait, nagy csodát nem fog tapasztalni)de hozza a szokásos jó (erőteljes) formáját. Örülök, hogy nem tér le a jó kitaposott ösvényről, nem változtat sokat a már megszokott stílusától, és a hangja is még mindig kiváló. -
mrmzsa #1735 Kíváncsian várom az 1-25 dalokat. -
#1734 A magyar újhullám legjobb ötven száma 1 -
mrmzsa #1733 MEGÉRKEZETT:
Gary Numan_Splinter (Songs From A Broken Mind)2013
01 – I Am Dust
02 – Here In The Black
03 – Everything Comes Down To This
04 – The Calling
05 – Splinter
06 – Lost
07 – Love Hurt Bleed
08 – A Shadow Falls On Me
09 – Where I Can Never Be
10 – We’re The Unforgiven
11 – Who Are You
12 – My Last Day
Innen
vagy:
innen -
#1732 Van valakinek ötlete, honnét tudok szerványolni nagy felbontású, jó minőségű lemez borítókat? (Bonanza Banzai) üres a falam és arra gondoltam feltennék párat .. -
mrmzsa #1731 Nagyon szépen köszönöm, de mi a jelszó a kicsomagoláshoz?
-
#1730 Parancsolj:
http://isohunt.com/torrent_details/523290861/Gary+Splinter+%28Songs+From+A+Broken+Mind%29?tab=summary -
mrmzsa #1729 Megjelent!
(Le)Lehet vadászni a neten!
Remélem hamarabb rá fogok találni, mint a Lifesings-re.