New Wave 2.0 (by: Tyia)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, ezek gyári afrikaiak...
Van itt egy harmatgyenge utánzat 1981-ből:
Van itt egy harmatgyenge utánzat 1981-ből:
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ez nagyon jó. Klasszikus.
Főleg a láthatatlan dobos. Ők is németek voltak néger létükre, mint a Boney M?
Főleg a láthatatlan dobos. Ők is németek voltak néger létükre, mint a Boney M?
És most nem New Wave....volt itt World Music is egykor.
1975-ben járunk....
Ha ebben az évben nem is, de később biztosan előkerült apuci szalagos magnójáról...(bár akkor a WM nem ismert kifejezés volt)
ez:
1975-ben járunk....
Ha ebben az évben nem is, de később biztosan előkerült apuci szalagos magnójáról...(bár akkor a WM nem ismert kifejezés volt)
ez:
Új látásmód fúzió 5 €-ért zöld kazin. Meghallgatható a honlapon. Illetve már eladták az összeset.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.06. 14:06:29
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.06. 14:06:29
imo :) science fiction is science fact
Visszatérve a '84-es Pseudo Echo lemezre (Autumnal Park), a B oldal az erősebb, az utolsó szám a Destination Unknown, de a B2 (His Eyes) is nagyon jó. A B3 szintén (Walkaway):
A videón a hang nem túl élvezhető, de ha valaki jobb minőségben szeretné meghallgatni, akkor leszedheti, de kell hozzá egy szócska, amit priviben lehet kérni.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.03. 15:26:31
A videón a hang nem túl élvezhető, de ha valaki jobb minőségben szeretné meghallgatni, akkor leszedheti, de kell hozzá egy szócska, amit priviben lehet kérni.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.03. 15:26:31
Szoktam régi képeket vadászni Budapest nekem fontos részeiről, ill a párom miatt Veszprém környékéről, döbbenetes, hogy ez a tetű idő hogy elrohant.
Nem nagyon sikerül mindig vele rohanni, sőt....
Nem nagyon sikerül mindig vele rohanni, sőt....
Akkoriban itthon is jó volt...mindegy ki, vagy mi volt "felettünk"....valahogy nem érdekelt....van úgy, hogy már ma sem....
Én szerettem kis idióta lenni....
Én szerettem kis idióta lenni....
Továbbá a szövegnek is jó, ha van némi mondanivalója és nem egy "oh, baby ahh, yeeah" típusú... <#vigyor3>#vigyor3>
Kiben milyen "húrokat pendítenek meg" ezek a dalok, attól függ, hogy mennyire tetszik. Nekem a Still Smiling nagyon.
Ez nem túl ismert zenekar (PICNIC AT THE WHITEHOUSE), az általad linkelt dalon kívül talán még 2 dal van a yt-n, azoknak is minimális a nézettsége. Nekem jobban tetszik, mint a másik I start Counting.
Azt nem vágom, hogy akik ilyen mjuzikot tudnak nyomni, mi a f*szért fanyalodnak a "Funkytown"-ra.
Érthetetlen számomra.
Érthetetlen számomra.
Depeche Mode-osnak én sem mondanám, a I Start Counting kicsit pattogósabb zene, nem siklik olyan kellemesen, mint feltételezett ellenlábasa/antifazeka😊))
Nekem előbb beugrik róluk a Frech Revolution, vagy ez:
Az auszi vonal nem volt jelentéktelen, annak ellenére, hogy az ottani társadalmi és politikai események nem generáltak a durvább/erősebb megszólalást. Amolyan hobbi NW.... ha lehet ilyet mondani.
Valószínűleg ez a legismertebb, de mindenképpen a legjobb daluk:
Olvastam, hogy olyan Depeche MOde-os. Na akkor azt hiszem nem az én stílusom:😊
Na akkor csak nem vagyok még annyira szenilis.😊
A kedvencedet belinkelhetnéd ha van kedved, most nincs időm a youtube-n keresni ...
A kedvencedet belinkelhetnéd ha van kedved, most nincs időm a youtube-n keresni ...
A másik lemez, ami ma jött egy '85-ös angol maxi az I Start Counting-tól, a kedvencem: Still Smiling. <#eljen>#eljen>
Igen, a Funkytown a '87-es LP-n van.
A Destination Unknown pedig ezen a '84-esen. Az egyik kedvencem.
A Destination Unknown pedig ezen a '84-esen. Az egyik kedvencem.
Fú de baromira ismerős a nevük.
Otthon mintha a gépemen lenne tőlük valami(k). Nem ők (is) dolgozták fel a Funky town-t is? Úgy emlékszem, hogy tetszett anno. De az is lehet, hogy keverem valamivel.
Meg nem nekik volt egy Unknow destinitation számuk is?
Otthon mintha a gépemen lenne tőlük valami(k). Nem ők (is) dolgozták fel a Funky town-t is? Úgy emlékszem, hogy tetszett anno. De az is lehet, hogy keverem valamivel.
Meg nem nekik volt egy Unknow destinitation számuk is?
Pseudo Echo-ról mi a véleményetek? Bár ezt az ausztrál bandát a "new romantic" kategóriába teszik, szerintem ide is belefér. Ma jött meg a '84-es LP-jük, épp hallgatom. <#eljen>#eljen>
Ez jó?
Kicsit leálltam a kotorászással.
Amennyire akartam pár hete, pont annyira nem volt semmi...
Kicsit leálltam a kotorászással.
Amennyire akartam pár hete, pont annyira nem volt semmi...
Az. (az előbb még NEM volt itt...) Mik azok a csillagok? Csillagokat látok...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.09.29. 22:41:02
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.09.29. 22:41:02
V*****s, HT-L 55?
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2014.09.29. 22:16:59
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2014.09.29. 22:16:59