3518
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
#2671 aham....
át kell nézni.... -
#2670 Bassza a csőröm, a hülyék...érted?
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik....ezt akartam megtudni....megtudtam...
OVER!!!!!!!!!!!
rain befejezve, megígérem!!! -
#2669 Attól tartok nincs... -
#2668 -
#2667 A legjobb mondata : " de csak egy gitáros." Ez kb mutatja a rain kolléga hozzáértését a zenékkel kapcsolatban ! De azt nem értem, miért foglalkoztat ennyire ? Basszál rá, az egy másik topik, itt nem nagyon jelenik meg ! Ennyi !! Ha mindenkire megsértődsz, aki vmi negatívat ír Rólad, akkor ennek a harcnak sosem lesz vége ! Nekem pont most írták a facebookon, hogy pedofil szatír vagyok, egy kép miatt ! Írtam a feladónak, hogy igaza van és ennyi ! Nem érdemes ezekkel foglalkozni, minden akció ellenakciókat vált ki. Ilyet vagy olyat ! Van, aki komál,, van, aki nem ! Ezen nem tudsz segíteni. Részemről ennyi, ezzel többet nem foglalkozom. -
#2666 Van valami türelmi idő?
Mert ha nem megy másként át kell bámulnom mind a két topikot... -
#2665 Fasza...
A kereső nem nagy segítség, ha pontosa(bba)n tudod hol vannak az jó volna...már egy pár kiment....
Nem mutott találatot az Oldies Musicnál....de mintha oda is irkáltunk volna róla....még anno -
#2664 2010-ig! -
#2663 Attól még véleményezheted:) -
#2662 Nem a közzétételtől számít?
Visszamenőleg is? -
#2661 Nem is figyelten a PÜ-ket
Csinálom! -
#2660 Még mielőtt ismét ajtóstul rontasz be a budiba... állj meg egy pillanatra, higgadj le és gondold át. Mi a f.szt foglalkozol vele. Kérdezd meg magadtól: igaza van? Van valami jelentősége ennek az egész szócsatának?
Helyette: légyszi foglalkozz a privi kérésemmel, mert az sokkal fontosabb! És nem csak nekem. -
mrmzsa #2656 Lehet, hogy ez a lemez nekem is meg van?
Nem sok bakelitet hagytam meg, de szerintem ez közötte van.
Na majd utána nézek, és készítek én is fotót. -
#2655 Mióta megvan, már lepörgettem párszor, hihetetlenül kellemes muzsika, kitűnő az LP az elejétől a végéig. Ha nem lenne más dolgom is, a B oldal lejártával már fordítanám is meg újra az A-ra... -
#2654 Én is megtöröm a csendet, mert pótoltam némi hiányosságot, erre vonatkozólag...
USA nyomás 1985-ből, kiváló állapotban.
-
mrmzsa #2653 Kritika -
#2652 Kedves Zenebarátok!
Ezen a hétvégén és Hétfőn engedelmetekkel ZÁRVA tartanám a topikot!!!
A Keddi viszontlátásra!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.31. 12:19:47 -
mrmzsa #2651 És az "igazság" a Blikkben:
Dzsordzs
"Boy George visszakozva helyesbített, és elmondta, hogy ez a lefekvés úgy volt, hogy az ágya fölötti poszterről Prince (57) mosolygott rá. "
Ha-ha-ha -
#2650 Pont Dzsordzsiról akartam valami hülye képet keresni....:) -
#2649 Yeah...
-
#2648 Ha máshogy nem megy.... -
#2647 Szerintem Black (Colin Vearncombe) - Wonderful Life -
mrmzsa #2646 Bulvár
-
#2645 Kicsit más...
Ezt is nagyon bírom:
-
#2644 Jól sikerült mondat...
"Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős:)"
-------------------
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős:)
-
#2643 A Spear Of Destiny egyik 1987-es dala:
-
#2642 Szeretem!
-
#2641 Teardrop Explodes-hoz kapcsolódva megemlíteném a Theatre Of Hate nevű bandát...
Politikai felhangoktól egyáltalán nem mentes műveik a Szovjetunióban és Kínában is ismertté tették őket...1982-1984 körül járunk!!!
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős:) -
#2640 Ha sikerült, jön tőle egy új nóta ... -
#2639 Hát Ő ki?
Örülnék az eredeti nevének is...
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.30. 16:11:42 -
mrmzsa #2638 Nekem is:
-
#2637 Aktualitása, hogy most lett volna 70. -
mrmzsa #2636 Azt tudtátok, Divineról egészen a haláláig nem tudták a szülei, hogy kettős életet élt?
Sztori
-
#2635 Tom Bailey és José Francisco Salgado duója.
-
Picit megváltozott, főleg a hajszínét illetően:) -
#2633 Mondjuk Tom Bailey a Thompson Twinsből. -
#2632 Ő ki?
Ha megvan, jön tőle egy nem megszokott zene...
-
#2631 Na igen.
Nekem a '81 még korai New Wave-ileg, de rendben van...:) -
#2630 Nick Beggs -
mrmzsa #2629 Siklósnak igaza volt!
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.10.28. 19:53:53