3518
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
#2711 A régi eresztésből semmi.
Magamhoz tértem óta beszereztem néhányat, de volt amikor inkább kazikat vettem (tudod a ghettoblaster- mániából adódóan) - azokból maradt néhány és ezért.
-
#2710 Maradt elfekfőben egy-kettő otthon? -
#2709 Afféle -
#2708 Marhavagon... miféle mértékekben gondolkozol... -
#2707 Afféle. -
#2706 Sőt hegedű? az miféle fajta? -
#2705 Amit szerintem be kellene szereznem, az alig férne el egy marhavagonban:) -
#2704 Rózsinak is volt egy kék albuma:) -
#2703 FGTH... Liverpool is megvan. -
#2702 Hehe. Van itthon gitár sőt hegedű is! Sajnos egyiken sem én játszom a dallamokat. -
#2701 Liverpool? haa? FGHT? -
#2700 Meg van oldva a szőnyegkérdés. -
mrmzsa #2699 Nekem is vannak billentyűim, sőt "húrjaim" is. -
#2698 Azannya! Csupa jóság. Elsőre azt hittem, hogy én fotóztam. A billentyűk miatt. :) -
mrmzsa #2697 Ez is nagyon jó kis album (nem annyira ismert) akiknek bejön Julin Cope:
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.11.06. 20:31:47 -
mrmzsa #2696
-
mrmzsa #2695 DM bakelit
(Érdekessége, hogy nem feketék) -
mrmzsa #2694 Bakelit lemezeim
(Ha sikerült köszönöm a segítséget) -
#2693 meg miért, meg miért nem:))) -
#2692 Csak így megy.....a fene tudja, mit enged, mit nem.... -
#2691 Kaja -
mrmzsa #2690 Nem nagyon sikerült. -
mrmzsa #2689 http://www.kephost.com/image/SgYc
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.11.06. 17:10:11 -
#2688 Saját kép, talált kép, milyen kép?
"Kép beszúrása - Képfeltöltés"
A másodikkal az a baj, hogy nem lehet nagyobb a méret 35 Kbyte-nál....asszem erre van a képfeltöltés.hu és innentől a kép beszúrása jön..../a képfeltöltés.hu linkjét nem lehet idelinkelni:) /
-
mrmzsa #2687 Képet hogyan tudok feltölteni? -
mrmzsa #2686 Pedig van minden szombaton (és vasárnap), és mivel jó időt mondanak a hétvégére, most is jó sokan lesznek eladók. -
#2685 Ott viszont elég durva árak vannak/voltak/lehettek.....
Egyszer voltam mittommikor....épp a Gone To The Moon-t kerestem, marhára fölöslegesen.
Kerestem egy Attila nevű mindent beszerző mukit, megvolt...az ígéret a lemezre is, hogy majd Japánból...gondolhatod.
Vincze Lilla énekelgetett a terem színpadán, hát hogy ki skubizta...nemtom... -
#2684 A XV-ben lakom...nem is hallottam erről a "lomi" piacról.... -
mrmzsa #2683 Ja, bocs még egy gondolat a bakelitekhez azoknak akik keresnek:
Újpesten metro végállomás közelében a Polgármesteri hivatal és a a Piac között minden szombaton "lomi" piac van. Nagyon sok helyen árulnak, nagyon olcsón bakelitet, kazettát, VHS-t, biztosan lehet találni "kincseket". Ha valaki keresne.
A Pecsá(ban) nál még működik a lemezbörze? -
mrmzsa #2682 Nekem is ezek a magyar nyelvű Pop-Corn próba kiadások voltak meg, és volt több száz audio, és video VHS kazettám is.
Ezektől szabadultam meg a Vaterán.
Igazából egy költözés előtt gondoltam át, hogy kellenek-e ezek a nekem a jövőben. És mivel már akkor sem hallgattam (kazik, bakelitek), és néztem (VHS), ezért döntöttem úgy, hogy megszabadulok ezektől. Én nem bántam meg.
Hamarosan küldöm a fotókat megmaradt darabokról, és vissza a zenéhez.
-
#2681 Én is próbálok majd ilyen magasságokat ostromolni....kaziból van van már..........valamennyi:) -
#2680 Én gyűjtöm őket, több, mint ezer darab vinylem van, használom is őket elég sűrüen. Két szekrényem van velük tele ! Újsággal kapcsolatban: megvan a magyarországi Popcorn című lap első három, teljes évfolyama ! Az első évfolyamban magyar volt a szöveg, de a képek még németül voltak feliratozva ! Komplett kiadások, az összes poszter, kép minden meg van hozzájuk. Érdekes viszzanézni őket, így 30 év távlatából, hogy mi volt akkoriban a divat és a zenei trend.Sőt, még kazettám is van, 159 darab, itt vannak mellettem a falon! -
#2679 Nálam éppen most is lemezről szól a zene. -
#2678 Pedig most éli másodvirágzását a "bakelit". Aki hajlandó kicsit lelassítani és időt áldozni a múló pillanataiból, erre érdemes. Szerintem ez nem csak hóbort. De ha neked mindez haszontalan és nem akarsz foglalkozni vele, akkor érdemes odaadni vagy eladni valakinek, aki megbecsüli. Kidobni nagy vétek lenne. -
#2677 Az a baj, hogy én is pont így tettem úgy 10 éve.....marhára megbántam.... megpróbálom a korábbi állapotokat visszaállítani!
Pár lemezt már újra megszereztem....lemezjátszó hamarosan....
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.11.04. 20:07:33 -
mrmzsa #2676 Átnéztem a másik topikba, láttam, hogy téma volt a bakelit lemezek.
Nekem is volt kb. 500 db. Aztán egy részét elajándékoztam (a bakelit topikban), a nagyobb részét eladtam szinte fillérekért kb. 3 éve.
Csak a legkedvesebbeket hagytam meg, kb. 30 db-ot, majd fotózok és feltöltöm. A lemezjátszóm is megvan még, de már nem hallgatom.
Nem is tudom miért tartottam meg ezt a párat. És, hogy mi lesz ezekkel. Ha egyszerűen csak elajándékoznám, akkor vajon később megbánnám-e, hogy már nincs meg? A családomat nem érdekli, ők kidobnák a kukába, ha útban lenne.
Akiknek van még bakelit lemeze az hallgatja, vagy csak nézegeti, nincs szíves megválni tőle?
Voltak zenei újságaim is, egész sorozat Pop-Corn, Bravo, Musical Express, azokat is eladtam a Vaterán. Mondjuk azokat nem sajnálom.
Nektek vannak ilyenek?
(Bocs, ha kicsit Off)
-
#2675 Keresővel átnéztem.... -
#2674 A másik 55 oldal -
#2673 Végig néztem...itt már nincs. -
#2672 34 oldal