New Wave 2.0 (by: Tyia)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb mondata : " de csak egy gitáros." Ez kb mutatja a rain kolléga hozzáértését a zenékkel kapcsolatban ! De azt nem értem, miért foglalkoztat ennyire ? Basszál rá, az egy másik topik, itt nem nagyon jelenik meg ! Ennyi !! Ha mindenkire megsértődsz, aki vmi negatívat ír Rólad, akkor ennek a harcnak sosem lesz vége ! Nekem pont most írták a facebookon, hogy pedofil szatír vagyok, egy kép miatt ! Írtam a feladónak, hogy igaza van és ennyi ! Nem érdemes ezekkel foglalkozni, minden akció ellenakciókat vált ki. Ilyet vagy olyat ! Van, aki komál,, van, aki nem ! Ezen nem tudsz segíteni. Részemről ennyi, ezzel többet nem foglalkozom. <#ejnye1>#ejnye1>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Van valami türelmi idő?
Mert ha nem megy másként át kell bámulnom mind a két topikot...
Mert ha nem megy másként át kell bámulnom mind a két topikot...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Fasza...
A kereső nem nagy segítség, ha pontosa(bba)n tudod hol vannak az jó volna...már egy pár kiment....
Nem mutott találatot az Oldies Musicnál....de mintha oda is irkáltunk volna róla....még anno <#nemtudom>#nemtudom>
A kereső nem nagy segítség, ha pontosa(bba)n tudod hol vannak az jó volna...már egy pár kiment....
Nem mutott találatot az Oldies Musicnál....de mintha oda is irkáltunk volna róla....még anno <#nemtudom>#nemtudom>
Még mielőtt ismét ajtóstul rontasz be a budiba... állj meg egy pillanatra, higgadj le és gondold át. Mi a f.szt foglalkozol vele. Kérdezd meg magadtól: igaza van? Van valami jelentősége ennek az egész szócsatának?
Helyette: légyszi foglalkozz a privi kérésemmel, mert az sokkal fontosabb! És nem csak nekem.
Helyette: légyszi foglalkozz a privi kérésemmel, mert az sokkal fontosabb! És nem csak nekem.
imo :) science fiction is science fact
Lehet, hogy ez a lemez nekem is meg van?
Nem sok bakelitet hagytam meg, de szerintem ez közötte van.
Na majd utána nézek, és készítek én is fotót.
Nem sok bakelitet hagytam meg, de szerintem ez közötte van.
Na majd utána nézek, és készítek én is fotót.
Mióta megvan, már lepörgettem párszor, hihetetlenül kellemes muzsika, kitűnő az LP az elejétől a végéig. Ha nem lenne más dolgom is, a B oldal lejártával már fordítanám is meg újra az A-ra... <#eljen>#eljen>
Én is megtöröm a csendet, mert pótoltam némi hiányosságot, erre vonatkozólag...
USA nyomás 1985-ből, kiváló állapotban.

USA nyomás 1985-ből, kiváló állapotban.

Kedves Zenebarátok!
Ezen a hétvégén és Hétfőn engedelmetekkel ZÁRVA tartanám a topikot!!!
A Keddi viszontlátásra!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.31. 12:19:47
Ezen a hétvégén és Hétfőn engedelmetekkel ZÁRVA tartanám a topikot!!!
A Keddi viszontlátásra!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.31. 12:19:47
És az "igazság" a Blikkben:
Dzsordzs
"Boy George visszakozva helyesbített, és elmondta, hogy ez a lefekvés úgy volt, hogy az ágya fölötti poszterről Prince (57) mosolygott rá. "
Ha-ha-ha <#wink>#wink>
Dzsordzs
"Boy George visszakozva helyesbített, és elmondta, hogy ez a lefekvés úgy volt, hogy az ágya fölötti poszterről Prince (57) mosolygott rá. "
Ha-ha-ha <#wink>#wink>
Jól sikerült mondat...
"Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊"
-------------------
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊
"Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊"
-------------------
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊
Teardrop Explodes-hoz kapcsolódva megemlíteném a Theatre Of Hate nevű bandát...
Politikai felhangoktól egyáltalán nem mentes műveik a Szovjetunióban és Kínában is ismertté tették őket...1982-1984 körül járunk!!!
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊
Politikai felhangoktól egyáltalán nem mentes műveik a Szovjetunióban és Kínában is ismertté tették őket...1982-1984 körül járunk!!!
Kirk Brendon nevezem itt a húzóembernek (a la Julian Cope) aki 1984-ben felrúgva csapatát önállósította magát és Spear Of Destiny néven...szerintem ez a név sokaknak ismerős😊
Hát Ő ki?
Örülnék az eredeti nevének is...
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.30. 16:11:42
Örülnék az eredeti nevének is...
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.30. 16:11:42
Nekem is:
Na igen.
Nekem a '81 még korai New Wave-ileg, de rendben van...😊
Nekem a '81 még korai New Wave-ileg, de rendben van...😊
Siklósnak igaza volt!
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.10.28. 19:53:53
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.10.28. 19:53:53
Zenebutik
Hát igen....😊
(tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, de sebaj)
(tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, de sebaj)
Mark King sem birizgálja éppen bénán a basszusgitárját....félelmetes szólói vannak.
Nem minden számukat szeretem, de egy jó kis Best of album....
A 2006-os "Retroglide" nekem nem tetszett, a 2013-ast még nem hallottam.
Gary Numan. Szinte ismeretlen előttem az életműve....talán a '85-ös "The Fury" album" egy-két dala.
Nem minden számukat szeretem, de egy jó kis Best of album....
A 2006-os "Retroglide" nekem nem tetszett, a 2013-ast még nem hallottam.
Gary Numan. Szinte ismeretlen előttem az életműve....talán a '85-ös "The Fury" album" egy-két dala.
Mark Hollis a "félrefordulás" oka.
Valami olyasmit mondott, hogy ők tudnak olyan zenét is csinálni ami nem slágeres....sikerült!
Valami olyasmit mondott, hogy ők tudnak olyan zenét is csinálni ami nem slágeres....sikerült!
Nem tudom miért, de valahogy Hangya úr nem az igazi.....
A '82-es "Goody Two-Shoes" -on kivűl nincs amit szívesen hallgatnék....tehát '82-es!!
Egyébként nem rég firkáltam róla....megkeresem.
A '82-es "Goody Two-Shoes" -on kivűl nincs amit szívesen hallgatnék....tehát '82-es!!
Egyébként nem rég firkáltam róla....megkeresem.
Őt inkább a Teardrop Explodes zenekarból ismerem és onnan sem túl behatóan.
Siklós jókat írt róluk...
Siklós jókat írt róluk...
A vissza a jövőben film miatt most elég sűrűn lehet hallani a huey lewis and the news-t.
Megérdemlik a reklámot. Nagyon jó zenekar:
Megérdemlik a reklámot. Nagyon jó zenekar:
A Level 42, és Gary Numan akik hozzák mindig a jó megszokott formájukat mindenféle variálás nélkül.
És Julian Cope-hoz hasonlóan a TALK-TALK is iszonyú jó albumokat készített, aztán teljesen elment(ek) más irányba.
Mondjuk az biztos, hogy 2012-ben Adam Ant-nek sikerült a leghülyébb album címét kitalálnia:
Adam Ant Is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter
Adam Ant Is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter
Iszonyú jó albumai voltak:
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.10.27. 20:03:04
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.10.27. 20:03:04