3518
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
#2836 Te vagy? Meglepne.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.10.24. 09:54:59 -
#2835 Vagy FB-n? -
#2834 Beszélgetés Poós Zoltánnal a dec. 2-i koncertről. -
#2833 Tyia nélkül mit érek én?
Kérdezi a topik... -
#2832 Ez egy gyalázat.... -
#2831 Nem biztos, hogy jól látom, de mintha megdöglött volna ez a topik !!!
-
#2830 Bery Ari és a Pillangók feltámadnak... -
#2829 Tessék Nektek ZENE!!!!!!!!!
-
mrmzsa #2828 Ezt ismerte valaki?
-
mrmzsa #2827
Tanze -
mrmzsa #2826
Az eredeti (zene) jobb az énekes csaj viszont nagyon jó. Olyan mintha már a Kajagoogoo-ba is Ö vokálozott volna. -
mrmzsa #2825 Pajor Tamás interjú -
mrmzsa #2824 Kicsit punk, kicsit new wave, de magyar, és nagyon jó:
Nem baj -
mrmzsa #2823 Köszönöm megtaláltam, válaszoltam.
-
#2822 Régen jobb volt... -
#2821 Ha itt nem látod az értesítést, akkor a fórum kezdőoldalon biztos megvan a főmenüben.
-
mrmzsa #2820 Hogyan/hol tudom elolvasni? -
#2819 -
#2818 HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ ami ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS - nek tűnik. -
#2817 Nem nagyon van hang. Ezt inkább érezni kell.
-
#2816 -
#2815 Mit jelent a mindenáron?
Privit nem szoktál olvasni? -
mrmzsa #2814 Fontos, de nem minden áron. -
#2813 Hi, úgy tűnik mégse oly fontos a Dr. Beat... -
mrmzsa #2812 Minimalista zene. Nem túl bonyolult. Említi a videóban a "Vermona" szintit, nekem ismerős a hangja, mert akkor ehhez lehetett hozzájutni olcsón szerintem volt mindenkinek ilyen, és pötyögött is rajta.
Lehet nem fér bele a new wave kategóriába sem, de tény hogy a 80's években készült szintetizátorral, szóval akár lehetne román szinti-pop is. Talán túl igénytelen vagyok, de nekem tetszik. Engem inkább a GM49-re emlékeztet.
-
#2811 Kb. olyan zene lehet ez, mint a Szabó Győző-féle Lacht el Bahhtar. -
#2810 Na, nem is olvasni kellett.
Megnéztem.
Utoljára szerkesztette: Bitva, 2016.01.17. 15:09:44 -
#2809 Én el sem olvastam.
Mrmzsa linkjén finomítottam. De most már rá kell fanyalodnom a tartalomra is.
Gondolom, ha nem való ide, majd valaki törli. -
#2808 ettől fügetlenül épp ma reggel néztem meg én is, érdekes sztori,
attól függetlenül, hogy az atyai zsenialitást csak a téma adója mondta önmagáról, szokásos indexes és erősen túlzó, klikk vadász címmel, és némi -az idő múlásának és a körülményeknek köszönhető megbocsátható- önkritikai hiánnyal.
nem linkeltem volna ide.
"ez az alap ez, meg az adagolás"
-
#2807 Egy magyar zseni a román zene atyja
Utoljára szerkesztette: Bitva, 2016.01.17. 10:16:24 -
mrmzsa #2806 http://index.hu/video/2016/01/16/most_talan_melto_helyere_kerulhet_romania_elkepeszto_magyar_zenesz-zsenije/
Nem sikerült rendesen beillesztenem, de érdemes megnézni a videót, és a youtube-on rákeresni, hallgatni a zenéjét.
Az egész album megtalálható:
Rodion G.A. - The Lost Tapes (full album)
-
#2805 jah, hát Bowie életútjának legeleje még a korabeli glam és beat-es klasszik rock-al telt el (a rock nagyon idézőjeles), én szeretem a hasonló zenéket is, mondjuk pont ez még a populárisabbakból való, de azért a 'Bowie's' zene szerintem inkább a 80-as években lett széleskörben közismert, amikor hajlandó volt zeneileg picit eltolódni a popzene és az emészthető dallamok felé.
megemlékeztünk, én maximálisan elismerem a munkásságát, de szerintem majdnem ki is veséztük, biztos nem itt lesz a Bowie Fan Club. -
#2804 Azt hiszem maradok a korábban említett számoknál. -
mrmzsa #2803 RIP Bowie. Szomorú vagyok.
Nem csak a 80's években adott ki nagyon jó albumokat, nekem ez is nagyon tetszett, én ezzel búcsúzom Tőle (1966):
-
#2802 nagyjából én is kimerültem azoknál a zenei produkcióknál,amiket te is említettél már, a többi Bowie, bár átfutottam a diszkográfia nagy részéből csipegetve, de nem sok közös pont volt az én zenei világommal,úgyhogy nem erőltettem tovább.
annyi biztos, sajátos hangja és stílusa volt,a fazonját is bírtam,inkább a 80as korszakában, csak nekem ettől még zeneileg nem jött be. van még ilyen, pármillió. -
#2801 Végeredményben az 1980-as években volt egy-két jó dobása.
Talán még a fantasztikus labirintusban voltak jó dalok, bár egy taktus sem jut eszembe.
A film meg kissé mókásra sikerült, vagy inkább érdekesnek. -
#2800 Igen, a táncoljunk is jó, szeretem. Van belőle néhány jó verzió.
A Tina Törneres Ma éjjel is tetszik.
Valamelyik tehetségteleneket kutató műsorban, néhány éve, volt ez a dal pantomim, mondjuk úgy: kísérettel;
Máté Péter egyik dalához hasonlatosan, hogy melyik ez a dal, vadászkutya legyek ha eszembe jut.
Mindegy az jó volt, illetve mindkettő.
Talán (Kim)Novák Péter volt az egyik fél a duettben.
-
#2799 Ártatlan vagyok. -
#2798 így vagy úgy, de gondolom, nem rajtad múlt a "történet" vége.
ez nekem is egy "kedvencem" tőle, pont ezt raktam be egy másik fórumba, meg a let's dance-t. -
#2797 Oops!
Ezt azért nem szerettem volna:(
Valószínűleg ez a Bleksztár albuma lesz a legkelendőbb és az összes többi, ha Jimmy és Jacko-effektusra gondolunk.
Sajnálom őt, azért a Pat Metheny Grouppal előadott dal, eléggé ott van:
Ha jól olvastam akkor rákja volt.
Ennek tudatában annyira nem is gáz a 2790-es klipp
Akkor nyugodjon békében Mr. Bowie!