3523
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
Ami azt illeti, a Bronski Beat sem vitte sokra, volt egy kiemelkedő számuk még és kész. Sommerville azért ahogyan a mellékelt ábra mutatja, ad ki manapság is lemezt. Nyilván kereslet is van rá. Én ez alapján is mérlegelem egy előadó munkásságát, nem csak a saját ízlésem (vagy ízléstelenségem) a mérvadó. -
Szerintem...Jimmy A Communards-szal...meg szólóban igen pocsék volt....A Bronski Beat nélküle annyira nem....
Persze....most sem vagyunk egyformák....
Utoljára szerkesztette: Bitva, 2016.11.27. 20:48:45 -
Még most jutottam odáig, hogy meghallgassam a nemrég kibontott tavalyi kiadású Jimmy Sommerville duplalemezes albumot.
-
Azért ez így már korrekt!
Az új LP az eredeti kiadatlan lemezek megmaradt (bezúzatlan) borítójának felhasználásával készült. -
Zene?
The Mute Gods...by Nick Beggs
-
-
Ezt csak Tyia tehetné meg, de Ő már az örök linkvadászmezőkre távozott.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem igazán szokás így mondani: "megsiketülök". Vagy ez is olyan, mint a roma-cigány?
Szokjuk meg? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is tudom. Én előnyben részesítem a fizikai dolgokat a megfoghatatlannal szemben ilyen esetekben.
Inkább elpostázom, vagy futárral elküldöm amit akarok, mintsem a felhőbe "lőjem".
Meglehet újítanom kéne.. -
Nem szeretem ezt a szót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A siket megnevezés kevésbé elterjedt, de maguk a siketek előnyben részesítik a sükettel szemben (ez utóbbinak a siketek szerint a köznyelvben negatív mellékjelentése van az illető észbeli képességeire vonatkozóan). Mindenképp a siket (vagy hallássérült) megnevezés használandó siketek jelenlétében. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze amit feltölt az ember egy tárhelyre, az nem jelenti azt, hogy publikálni is kell. Nem megosztásról, hanem tárhelyről vakerálok, saját magamnak, mondjuk, esetleg ismerősöknek saját készítésű videókat, akik távolabb vannak és nem tudom személyesen elvinni. -
Már feltekertem, közel félhangerőn van, de megsüketülök...
-
Tekerd feljebb a hangerőt! Nem hallom wazze
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van saját szerzeményem (több is) csak nem tudok dűlőre jutni magammal, hogy publikáljam e avagy sem
Aztán mindig legyőzöm magam és nem publikálom..
A zenén kívül nem sok minden érdekel...illetve igen, de azok meg nem tölthetőek fel sehová sem
(pl. asszony, kutya, baráti társaság, melóm, moci...) -
Én zenélek közben. Ma már másodszorra megy a Breaking Glass OST. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. a saját szerzeményed (ha lenne). De nem kell csak a zenére korlátozódni. A Mega egy felhőtárhelyként is funkcionál, bármit felrakhatsz, nem csak zene van a világon. Hagyatkozz a fantáziádra. -
Azért közben zenéljünk is néha, mert Bitva a fejünket veszi 
Szóljon hát egyik kedvencem ebből a stílusból, de előtte reklám utána pedig a friss híreket mondjuk..és ez nem tréfa
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.24. 10:15:17 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsivá tettél. Mondj egy olyan zenei fájlt amit legálisan feltölthetek bárhová is?
Aztán gondolkozz el egy kicsit a szerzői jog jelentésén..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te tudtad, hogy ezeket a tárhelyeket lehet legálisan is használni? Folyton a warezon jár az eszed!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utoljára vagy 5 éve (vagy több) vettem prémiumot a Rapidshare-re (van olyan még?)
De annak is csak annyi oka volt, mert egy külhoni magyarral ott osztottuk meg a maxi cd-ket egymással...
már amikor még ilyesmikkel foglalkoztam..
Nem érzem fontosságát ma már az ilyesmiknek.
Max kivárom, hogy az Üvegtörőket lejátsszák megint a közeli IMAX-ban..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem most regeltem oda, amúgy nagyon jó tárhely, az egyik legjobb, akármit is gondolsz vagy vélsz róla - ennek pedig semmi köze a "linkvadászathoz" -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán meg miért vagy te regelve a Megán?
Csak nem link-vadász lettél te is?
És ha igen, dobj már egy ne Megás linket az Üvegtörőkről, hogy nekem ne kelljen regelnem
vagy tovább regélnem arról, miért is nem jó regelni mindenhová ész nélkül
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen vitatkozhatsz, de attól még nem biztos, hogy neked van igazad. Én regelve vagyok a megán, tehát korlátlanul jön, nem kell integrálnom semmit. -
Én többeket is csípek, hangulattól függően.
Pár név azért mégiscsak..
Waszlavik, Trabant, (Eszkimó asszony fázik viszont megvolt), A PUF említett 1987-es lemeze úgy ahogy van abszolút fav
Ős-Bikini szintén full, A.E. Bizottság (ez nem is kérdés
) URH, Kontroll Csoport (szo-szo) Kampec Dolores (dettó)
többiektől néha-néha valami esetleg...
hogy az R-Go mit keres a listán arról fingom sincs, de egy két zenéjük azért nekem is bejön
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint vitatkoznék, ha megengeded..
Ha nincs telepítve (vagy integrálva a böngésződbe) a Megasync, 50 MB letöltött adat után lekorlátoz és nem tölt tovább.
Azért ennyi időt szántam rá. Tehát legalább integrálni kell(ene) majd..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.24. 07:47:08 -
A listavezető, nagy kedvencem... -
Lásd, mint fent.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell hozzá. Le kell tölteni és nézni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megnéztem, magyar szinkronos. -
Egy kis olvasnivaló azoknak akik szeretnek még ilyesmit művelni manapság 
Bár már 3 éves cikkek..
Lángosképű állat a babám! A magyar új hullám legjobb dalai, 1. rész
és..
Semmit se adok, csak elveszek! A magyar új hullám legjobb dalai, 2. rész
Ha még nem volt ajánlva itt..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.23. 10:52:56 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd szánok rá valamikor időt és ezt a Megasync progit fellövöm a gépemre.
Az úgy látom majd úgyis kell hozzá..
Amúgy köszi. Azt is, hogy ide tetted a spoiler alá
-
Elméletileg szinkronos, de lehet, hogy nem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://mega.nz/#!Po8kwKxD!oZ6ldM_RgCdmNb1IwsbqUW2ap4XmPAZ4qkgG_u55zJw -
És a kapufáról máris eszembe jutott egy hely Pesten a Dob utcában...
Ez pedig a Fészek Művészklub...ahol még mindig zajlik a zenei élet..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.21. 11:16:55 -
Hát akkor ez kapufa..
-
Viszont a film zenéje megvan. A lemez egyébként beszerezhető, mondhatni filléres darab. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt megértem, viszont ami a filmeket illeti én meg pont a szinkronosokat nem keresem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha esetleg rábukkannál valamerre magyar szinkronnal, jussak eszedbe
és keress meg

Magyar vagyok, magyar nyelven szeretek filmezni, beszélni.
A zenehallgatás már más tészta..azt szeretem eredeti nyelven is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.21. 07:28:35 -
Amikor megláttam Hazel O'connor nevét egyből ez jutott eszembe: Üvegtörők.
Amikor volt a moziban, a nővérem látta és sokáig áradozott róla, ezért ragadt meg a memóriámban nagyon. Valóban ő is a punkokról magyarázott nekem ezzel kapcsolatban. -
Nem felejtettem el, mert nem is láttam még 
Angolul fent van a jutyubon, megkeresem hungariséül is majd
-
Hát ja kedves Barátom, ezt nem felejthetted el. Ez volt az első komoly zenés film Magyarországon, amelyiket gyakorlatilag a megjelenés évében, 1980-ban bemutattak itt is. Teljesen aktuális volt és friss, az angliai New wave tökéletes bemutatása. És még véletlenül sem a punké, ahogyan sokan mondják.Nem feledem, ültem a körmendi Vörös Csillag Filmszínház nézőterén, és néztem, mint gyesznó a jégen. Ilyen is van a világon ?! Hát, ez igazi releváció volt, örök élmény !!!!!! Ja, a film címe : Üvegtörők