New Wave 2.0 (by: Tyia)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Original registration: 2009. 05. 14.
Privit nem szoktál olvasni?
Lehet nem fér bele a new wave kategóriába sem, de tény hogy a 80's években készült szintetizátorral, szóval akár lehetne román szinti-pop is. Talán túl igénytelen vagyok, de nekem tetszik. Engem inkább a GM49-re emlékeztet.
Megnéztem.
Utoljára szerkesztette: Bitva, 2016.01.17. 15:09:44
Mrmzsa linkjén finomítottam. De most már rá kell fanyalodnom a tartalomra is.
Gondolom, ha nem való ide, majd valaki törli.
attól függetlenül, hogy az atyai zsenialitást csak a téma adója mondta önmagáról, szokásos indexes és erősen túlzó, klikk vadász címmel, és némi -az idő múlásának és a körülményeknek köszönhető megbocsátható- önkritikai hiánnyal.
nem linkeltem volna ide.<#hehe>#hehe>
"ez az alap ez, meg az adagolás" <#nevetes1>#nevetes1>
<#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Bitva, 2016.01.17. 10:16:24
Nem sikerült rendesen beillesztenem, de érdemes megnézni a videót, és a youtube-on rákeresni, hallgatni a zenéjét.
Az egész album megtalálható:
Rodion G.A. - The Lost Tapes (full album)
megemlékeztünk, én maximálisan elismerem a munkásságát, de szerintem majdnem ki is veséztük, biztos nem itt lesz a Bowie Fan Club.<#kacsint>#kacsint>
Nem csak a 80's években adott ki nagyon jó albumokat, nekem ez is nagyon tetszett, én ezzel búcsúzom Tőle (1966):
annyi biztos, sajátos hangja és stílusa volt,a fazonját is bírtam,inkább a 80as korszakában, csak nekem ettől még zeneileg nem jött be. van még ilyen, pármillió.
Talán még a fantasztikus labirintusban voltak jó dalok, bár egy taktus sem jut eszembe.
A film meg kissé mókásra sikerült, vagy inkább érdekesnek.
A Tina Törneres Ma éjjel is tetszik.
Valamelyik tehetségteleneket kutató műsorban, néhány éve, volt ez a dal pantomim, mondjuk úgy: kísérettel;
Máté Péter egyik dalához hasonlatosan, hogy melyik ez a dal, vadászkutya legyek ha eszembe jut.
Mindegy az jó volt, illetve mindkettő.
Talán (Kim)Novák Péter volt az egyik fél a duettben.
ez nekem is egy "kedvencem" tőle, pont ezt raktam be egy másik fórumba, meg a let's dance-t.
Ezt azért nem szerettem volna😞
Valószínűleg ez a Bleksztár albuma lesz a legkelendőbb és az összes többi, ha Jimmy és Jacko-effektusra gondolunk.
Sajnálom őt, azért a Pat Metheny Grouppal előadott dal, eléggé ott van:
Ha jól olvastam akkor rákja volt.
Ennek tudatában annyira nem is gáz a 2790-es klipp
Akkor nyugodjon békében Mr. Bowie!
Én speciel irtózom a hangjától.
Az album biztos nem a new wave szerelmeseinek íródott, inkább az alternatív bluespunk kedvelőknek.
A címadó dal, változatlanul nagyon tetszik, a többi kevésbé.
Vélemények?
Tegnap vettem Csokonai Vitéz Műhely - Ural Beat bakelit lemezt. Csak 2000 db készült belőle.
Valakinek van magyar alter bakelitje? (AE Bizottság, Európa Kiadó, SEX-E-PIL, Bikini, Spenót, Trabant Tejbezri, GM49, KFT, Első Emelet, Start 123 kívül? Dr. Beat meg van valakinek?
És egy újabb:
De hiába beszél az ember, ha nem hallgatnak rá.
Néha kell egy udvari bolond, akin szórakozhatnak. Az a kép, hogy most ez a szerep neked jutott és mi tagadás, tettél is érte bőven. Nem hagytad, hogy lebeszéljenek róla. Ez pont olyan hülyeség, mint keseregni a nagy Magyarországról majd' 100 évvel Trianon után. Jó lett volna ez, ha ilyen zenékhez nem kötődő momentumok nem árnyékolták volna be. Akkor többet jöttem volna én is.
Szállj magadba, meditálj, hallgass sok zenét és ne viaskodj senkivel, de főleg ne politizálj. Ártalmas az egészségre. (Hiába mondom.)
Ámen. Ómen.
Így viszont jó nagy hülyét csináltam magamból úgy, hogy az egész egy piti és alaptalan vádaskodásból indult....elképesztő, hogy egy békés hozzászólásból, melyet ráadásul Reynaud kollégához intéztem, mi lett....vicc...így lettel frusztrált, gyengeelméjű, óvodás HP!.
Ezt sikerült elérnem majd 6 év alatt....remek...tanulságos...el sem hiszem, hogy ez megtörtént...nem beszélve arról, hogy levéltitok sértés is történt....a moderátorok felelőssége kétségbevonhatatlan....csalódtam....
Biztos, hogy nem jövök jó sokáig az SG-re...
Eredeti Regisztráció: 2009. 05. 14. - By Tyia
Jól kivégezted ezt a jobb sorsra érdemes Tyia havert... Pedig lehetett volna itt még mit tenni. Ennek egyik alappillére lett volna az, hogy nem kellene reagálni mindenre, amire nem érdemes. Tudom, az a fene nagy igazságérzet... Hidd el, van az másnak is, de az önuralom is igen fontos tulajdonság. Hogy végül is kinek van igaza, ki tudja.Talán a Twins egyik számának a címében van valami: Time Will Tell. Persze lehet, hogy már nem. Itt nem.
Akkor ahogy a hóhérok megjelöltek: Rest In Peace. (and reborn) <#integet2>#integet2>
Várlak "oda át".
(De azért remélem ide is visszafogsz térni.)
Eljött az idő a búcsúra, valószínűleg ez a regem is meghal, így csak egyszer írhatok.
Köszönöm a tagoknak a kellemes perceket, a hol vicces, hol komoly, de sohasem bántó hsz-eket.
Itt a vége!
Hallgassatok sok jó zenét, élvezzétek az életet.
Akit érdekel a téma, az Indexen lehet, hogy megjelenek, majd tudatom...valahogy.
Musachy Kolléga!
Ha még jársz erre és olvasgatsz....
Neked külön köszönöm azt, hogy (mondhatom így), velem voltál végig, igazán jó Cimbora vagy!!!!!!!!!!
Mzsa még találkozunk!!!!
Bigivan Te pedig egy igazi csúcs muki vagy, nagyon örülök, hogy megismertelek
Wescone, Atiapus, Zephyr, Dióka, Fülcsi, Donbig, Breki, Sanyó, Kaposi Laci, Lervi, Okiland, Musichunter, Biatomi, Johnny, Eksy és a többiek....igaz, hogy inkább a 80-ason futottunk össze és többen már az idejét sem tudom, mikor jártak SG-n) neketek is csak csupa jót kívánok!!!
BOLDOG KARÁCSONYT és BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Tyia voltam.
Többé itt már nem lehetek!
Az indexen megkereslek, van egy ötletem....
Még el kell mondanom valahol, valakinek, valamit, aztán úgy is kivágnak és ez a reg. sem lesz....
Üdv!
Szerintem tudod ki lehetek.....
Nem is tudom kategorizálni.
Utoljára szerkesztette: mrmzsa, 2015.12.17. 11:51:48
(Lehet) kicsit késve, de ráakadtam, a 2009-es kiadású "The Spirit Never Dies" albumra. Rajta 3 Jeanny (a 3. nem)...
Én most a "Poison" című dalt ajánlom, ami már az 1999-es "Verdammt wir leben noch" lemezen is szerepelt...
A "The Spirit Never Dies" Falco halála után 11 évvel is siker volt főleg hazájában, de Németországban is.
Ausztria nem felejtette el első számú zenei exportcikkét...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0