2060
P S P 2
-
#637 Arra énis vevő lennék, az első két psp-t részt is végigtoltam és nagyon jó volt mindkettő. Épp a minap gondoltam arra, hogy Falloutal is szívesen eljátszanék a Vitán vagy az Oblivionnal is, remélem lesz ezekhez hasonló cím a Vitára. -
#636 Tess
Amúgy elképzeltem milyen jó lenne egy Vitás God of War, a 3-nál nem sokkal gyengébb grafikával, kihasználva az érintőképernyő minden előnyét, rear touchpaddal fejeket lehetne letépni meg mittomén :DD Nagyon adná... Ha már úgyis 2 PSP-s GoW is készült, jöhetne egy Vita Edition is... :)) -
#635 Hy ,tudnátok dobni egy honlapot ahol meglehet nézni a Ps-store tartalmát és árait. -
#634 Most már nekem is. -
#633 nekem megy -
#632 Nézzétek már meg h nektek működik-e a PS Store, pls, mert nekem már tegnap óta nem megy. Tegnap azt írta h "The server is undergoing" ma meg "the connection to the server has been terminated". -
#631 Na ezen a videón már jobban fest a game és úgy néz ki talán jobban is fut. Igaz offscreen, de nem rossz...nem rossz...
-
#630 Miért lenne gond? -
silent11 #629 Sziasztok! Pénteken megrendeltem a Disgaea 3-at és már ma megérkezett. Szerintetek nem probléma, ha 4 nappal a megjelenés előtt játszom vele? Remélem nem kell várnom péntekig, ha már egyszer a kezemben van. -
#628 Értem , köszi -
#627 Memókártyára csak a demók meg a mentések kerülnek. -
MasterChief #626 Nekem eddig még sohasem mondott csődöt a hátoldali touchpad, az egyetlen problémám vele hogy ilyen fényes polírozott a bevonata és általában nem csúszik olyan könnyen rajta az ember ujja mint az elvárható lenne.
A frameratettel kapcsolatban valaki írta, hogy elég lenne 35-40fps is de ez nem lehetséges mivel minden Vita játék v-sync-el megy. Azaz mivel a vita kijelzője 60Hz-es ezért 60, 30 és 15 fps-re lehet belőni egy játékot.
A Firmware frissítéseket a Vita a rendszermemóriába menti nem a kártyára ezért ha egyszer már frissítetted akkor többet már nem kell. -
#625 A Firmware frissítéseket a memóriakártyára menti ? , tehát ha cserélgetem a kártyákat akkor mindegyikre letölti ? -
#624 Majd jön még Firmware frissítés nem kell aggódni :DD -
KaBuTo666 #623 Akkor megvárom a javított változatot. :-o -
#622 Hát igen. Úgy vettem észre h ez a hátsó tapipad akkor működik, amikor úgy tartja kedve XDD Még szerencse, hogy a Sony tudta ezt, és pl az Uncharted-ben lehet választani, hogy tapipaddal irányítassz, vagy normál kontrollal, vagy esetleg vegyítve a 2-t, az a legjobb :DD Amúgy még Trophy is jár érte, ha a hátsó tapipadot használod Uncharted-ben, szóval ez szerintem egy kis önkritika a Sony részéről :DDDD -
#621 indítsd újra vitat. Nálam is volt már, hogy beszart a hátsó tapis rész. Ez ilyen selejtes kicsit :D -
#620 Na, letöltöttem a Little Deviants demóját, csak egy problémám van vele, hogy a hátsó tapipadot nem érzékeli hiába nyomkodom... :( Nem kell vhol engedélyezni? -
#619 valószínűleg amit látsz a videón az egy real time gameplay... -
#618 de nem fut 30al :D
Régebbi videókban is gyalázatosan futott és itt is. -
#617 fog -
#616 Ha tényleg így fok kinézni,és fut 30fps-el akkor fasza lesz. -
#615 Nemrossz :DD Bár a Resistance-et annyira nem szeretem. Játszottam a 3-mal PS3-on, annyira nem jött be -
#614 Ja fut vagy 15 fpsel :/
Demo nagyon kellene belőle, mert ha tényleg így fog futni nem veszem meg -
#613 Omájgád hogy néz ki
-
#612 Nem világít pirosan a ps gomb -
#611 na még egy hülye kérdés: honnan tudom, hogy mikor töltődött fel 100%-osan? :DD -
#610 na majd megnézem :DD -
#609 storebol lehet ingyen letölteni 3 játékot, table football,fireworks, meg még vmi diving v pasz azokkal tudod használni -
#608 Külön rész, csak a Vitára, azért Golden Abyss az új címe. Uncharted 3-at is tudsz Vitán játszani, ha van PS3-ad. -
#607 Uncharted-esekhez kérdés, ugyanaz a játék, mint a PS3-ra az Uncharted 3, vagy külön rész? -
#606 Ilyen gagyi autós szarokkal nem játszok, még PS3-on sem, bár azért arra van 1-2 jó :DD Uncharted érkezik hamarosan :)
Amúgy a Vita dobozában ez az "AR Play Cards" csomag mire jó? Értelmét nem látom -
#605 Nem nagyon vagyok autós, itt a dual analog jöjjenek az FPS cuccok ezerrel, főleg azok amikben van multi május 4 mortal kombat 0day vétel azzal elleszek egy darabig
Látnád a f1 2011-et hogy néz ki lool nézd meg youtube-on még a psp-n is szebbek voltak az autós gémek :D -
#604 De ez az Asphalt játék PSV-re nagyon gagyi.. Alig jobb a grafikája a legutóbbi Androidos Asphalt résznél. Burnoutot a népnek! -
#603 Tudooom :DD Akartam hozzá venni, csak drága volt :D De vettem hozzá műanyag védőhátlapot, csak utáltam, mert nem volt kivágva az oldalsó gombok helyén, és nehezen lehetett megnyomni pl a bekapcsológombot, ami elég gáz :S -
#602 zacskóban kell tartani -
#601 Április végén elv. skype -
#600 május végén jön EU storeba a gravity rush demo -
#599 Galaxy S2 :DD de csak az akksija lett zárlatos sztem, azt kicserélik és minden ok. Még garanciális, mert féléves sincs :DD -
#598 Milyen teló volt?:D