Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl: "UGYANAZ a GPU mint amit az Apple készülékekben találunk." jah csak 2 maggal több<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GAGA MEG BAROMSÁGOKAT BESZÉL!!!!!!
Uncharted: Nagyon jó! A grafika pompás 3 chaptert mentem benne teljesen rendben van irányítás jó,változatos,a tájak szépek.Ar kártyákat nem nagyon próbáltam, mert már sötétedett a lámpa pedig kevés volt, de az is rendben van szépen látja meg minden.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
japoknál, yankeeknél lehet, h menõ lesz, mert 1-gyel több kütyüvel lehet májerkodni
nálunk viszont 14 éves kiscsávót max. jól megverik érte/ és vagy ellopják tõle <#idiota>#idiota>
kíváncsi leszek mennyit fognak nálunk eladni év végéig
Just do it :)
"Ugye megpofasztam hogy csomo hibaja van. "
Akárhogy nézem a mai hozzászólásokat sehol nem látom, hogy valaki hibákat említett volna.
Õszintén ki vele srác, mibajod?
Nincs zsetonod megvenni? Vagy nem engedi a mami? Tényleg érdekelne,hogy miért trollkodsz itt ahelyett, hogy csinálnál valami hasznosat.
Amellett, hogy nem érsz el vele semmit napi kb 5 fikázós kommenttel sem.
Ha pedig tényleg nincs semmi a háttérben(kétlem) akkor legalább várd meg, hogy ténylegesen véleményeket olvass azoktól akik megveszik. Ennyi esélyt adhatsz neki.
Ha mondjuk 10 emberbõl legalább 5 negatív véleménnyel lesz róla már el lehet gondolkodni, a fizetett kamucikkek nem érdekelnek, azoknak csak az dõl be aki még hisz az ilyesmiben.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kicsit a nyomtató-drága festékpatron kombináció jut eszembe errõl a modellrõl.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni az ára, lesz-e rendes bundle csomag pl.
Sok örömet és jó játékot a friss géptulajoknak! 😊
A memóriakártya nagyon drága hozzá ez tény, szerintem ezt a Sony be fogja látni és nagyon hamarosan csökkenteni fogja.
Ez a mondatod fogott meg:
"A jatekok csak a képeken szépek amugy összefolyik a kepernyön es borzalmasan kocka az egesz."
Egy OLED (jelenleg a világon legmodernebb tömeggyártásban is csak kis méretben elõforduló LED kijelzõ) párosítva az iphone4 ben is szereplõ PowerVR SGX gpuval csak 4 magos kivitelben és összefolyik a kép?
Nem igazán akarom ezt elhinni.
Félre ne érts, nem vagyok elvakult vagy ilyesmi, és minden negatív kritika legalább fele igaz, de ezzel az állításoddal megvárnám a többiek véleményét akik élõben is kipróbálják.
Meglátjuk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.digimomentsvideography.com