Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm!
www.digimomentsvideography.com
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
FIGYELEM!
Normálon vittem végig (jobb lett volna mindjárt HARD-on), majd nyomtam egy New Game-et és rámentettem a mentésemre. Na ezt nem kellett volna, ugyanis nem jegyzi meg hogy eddig mid volt meg, mintha reseteltem volna. Szakadjon bele az ég. Így most újra, minden eddig megszerzett titkot újra meg kell csinálnom. Nem tudom hány óra volt a végigjátszás, stb. Ez valami hihetetlen. Csak a chapter-ekbe kellett volna belemennem és ott kezdeni elölrõl Hardon?
PS3-on nem így volt szvsz..... :/
hány napot?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Így már lehet, hogy érdekel a gép(majd júniusban).
Na meg AC, bioshock vita stb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nekem a körökre osztott molyolós játékok jobban tetszenek. Néha megkísért a vágy, hogy legyen egy Vita-m, de a magyar store-ból tölteném le hozzá a Tactics Ogre-t, nagyon jókat írnak róla.
Köszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Pedig 1-2 játék miatt fontos lenne, na de bocsi az offért.
Engem is érdekelne néhány exkluzív cím ha tud valaki.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Emiatt lesz ps vitám , sok exkluzív cím nagygépes minõségben sõtt hordozhatom. és egy plsz játékélmény faktor a tapi és a döntögetés nekem nagyon bejön(eddig telón próbáltam,) ráadásul hordozhatom. Wifin kersztül meg a tvre úgyis rá lehet majd küldeni psvita képét idõvel, ez nem lesz probléma hogy "kicsi" a kijelzõ.
a köv verzió a ps vitából szerintem már 3d kijelzõs lesz(szemüvegmentes) mivel könnyen megoldható, és az addig megjelent játékok(a mostaniak) is 3d-ben menjenek majd rajta, azaz nem kell külön 3d-játék rá, full kompatibilis lesz a mostanival.(hardver se kell nagyobb, mivel fele felbontást ad majd egyenként a szemeknek, amitõl nem nõ meg gépigény és látvány se romlik)
Én ezt gondolom, szerintem van benne ráció, mivel 3ds egyre népszerûbb és nagyban a 3d kijelzõ tesz hozzá. egy év vagy kicsit több mulva mikor már kijön a "PS Vita 3D" addigra jobb 3D technológia maitt("követi" a szemed helyzetét az elülsõ kamera, emiatt nem kell mereven egy pontból nézni, hogy tökéletes 3d hatás legyen, plusz a olcsóbb elõállítás) eléggé valószínûnek tarom ezt a lépést.
Aztán majd lehet visszaolvasni a kommentet, mikor tényleg jön a ráncfelvarrás hogy lett e igazam<#nezze>#nezze>
a dsivel is annyit játszok ami már bõven több mint kellene.
Egyelõre messzirõl szemlélem az eseményeket.
Mik a várós címek amúgy amik 2012ben jelennek meg?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy két hónappal ezelõtt még szemezgettem az érkezõ vitával.Miért is?Mert felköltöztem Pestre,koleszba,suli miatt.Na és kellett vmi amivel eltölthetem az idõmet mikor éppen úgy alakul.Vettem egy sima psp-t használtan.Tökéletes volt az ágyban fetrengve világokat meghódítani,katonai összeesküvéseket leleplezni és 3 pontossal bajnokságot nyerni.Két hetente jártam haza vidékre(3órás busz út) nagyon jól jött,filmeztem,neteztem rajta.
Most kb 3 hete albérletbe összeköltöztem bnõmmel(ez volt a cél).A psp ment a vitrinbe és most xboxal szemezgetek.A VITA nagyon bejön,nagyon fasza kis ketyere.Simáán kipengetem érte a 70K-t de így most más dolgokra megy a lóvé.Idõm sem lenne vele játszani.Kihasználatlanul meg sajnálnám,és egy boxal többre megyek így.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Filmnézést nem próbáltam.
Naakkor. Beszélgethetnénk végre a Vita-ról is? 😊
Bár úgy lenne kedves fórumtársam. <#worship>#worship> Bõrkabátot 20.000-ért igen.
Egy induló szett igen, belekerül úgy egy százasba. Pécések ennyiért vesznek félévente vidókártyát, mások okostelefont, meg táblaketyerét vesznek ennyiért vagy drágábban, amit 1 hónap múlva csak telefonálásra használnak, valakik 25-30e-ért vesznek farmert, 20-ért inget, 70-ért télikabátot, estébé, estébé, estébé.
Az ennyiért box-ot veszek azért nem állja meg a helyét, mert nincs az a bolond, aki egyetlen gépnek veszi a Vita-t vagy 3DS-t, elõször a nagygép, aztán a kicsi.
A játékipar ígyis-úgyis meg van kissé rothadva. Leglább az ilyen kisebb fellángolásoknak hadd örüljünk már. Tavaly a 3DS-nek örültem, most meg ennek. Majd kinõjjük, ha nem jön rá cím, mint a 3DS esetében is...