Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud válaszolni a kérdésemre?

Elõre is köszönöm!
cloud.strife
Egy évig próbáltam, de semmi. Már eladtam. Gyõr 130000 lakos, Budapest 2 millió plusz 1 milla átutazó, vonzáskörzet... 😊

www.digimomentsvideography.com

balee4
Kíváncsi lennék Gyõrben mi a helyzet, nem próbáltad?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Szerintetek várható a közeljövõben (1-2 hónapon belül) árcsökkenés? Erõsen agyalok rajta, hogy vegyek-e, de ha esetleg lényegesen csökenne a gyenge eladások miatt rövid idõn belül, akkor a fejemet verném a falba, hogy full áron megvettem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ha UK profilba jelentkezel be az új szûz géppel, akkor a magyar store indulása után lehetõséged lesz az UK-t letörölni, és a magyar használni?

cloud.strife
Na végigmentem ezen az Uncharteden. Hááát nem volt gyenge az biztos. Kicsit sok a lövölde (igye lövöldözõs játék vagy mi), de elsõ játéknak nagyon jó volt.

FIGYELEM!
Normálon vittem végig (jobb lett volna mindjárt HARD-on), majd nyomtam egy New Game-et és rámentettem a mentésemre. Na ezt nem kellett volna, ugyanis nem jegyzi meg hogy eddig mid volt meg, mintha reseteltem volna. Szakadjon bele az ég. Így most újra, minden eddig megszerzett titkot újra meg kell csinálnom. Nem tudom hány óra volt a végigjátszás, stb. Ez valami hihetetlen. Csak a chapter-ekbe kellett volna belemennem és ott kezdeni elölrõl Hardon?
PS3-on nem így volt szvsz..... :/

pár órával az indulás elõtt..elég gáz. :/
tomi890125
ezabaj

The Only One!

cloud.strife
Nem mondtak másik dátumot... 😞

link?

hány napot?
szega96
Nem érint igazán, úgyhogy nem is zavar

cloud.strife
PS Store késik.

szega96
szega96
Én leginkább a Mortal Kombatot,CoDot meg talán a Resistance-t várom

samsung123
Állat címek, ezeket vártam én is, addigra mikorra kijönnek lesz PS Vita is hozzá legalább. Nyitóból kb 2 cím kellene most, meg hátha addig memókari olcsóbb lesz, vagy netán maga a gép egy fél év múlva.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Na, kiderült, hogy a Gravity Rush megjelenik dobozos formában is.

Így már lehet, hogy érdekel a gép(majd júniusban).

TDC Geronimo
Meg ki tudja E3on miket jelentenek még be.

Na meg AC, bioshock vita stb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
Ragnarok?! talán

szega96
Monster Hunter valamikor

samsung123
Durván jó gamek fognak kijönni hozzá.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

a Final Fantasy-n kívül, jön még RPG vagy stratégia?

Nekem a körökre osztott molyolós játékok jobban tetszenek. Néha megkísért a vágy, hogy legyen egy Vita-m, de a magyar store-ból tölteném le hozzá a Tactics Ogre-t, nagyon jókat írnak róla.

Köszi
szega96
CoD is elvileg

TDC Geronimo
gravity daze, resistance, mortal. Jön pár cucc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csibe001
Én ennyit úgy gyûjtöttem be, hogy reggel jövök melóba, este megyek haza melóból. S a fél városon átmegyek, szóval kevés, nagyon kevés.
Pedig 1-2 játék miatt fontos lenne, na de bocsi az offért.
Engem is érdekelne néhány exkluzív cím ha tud valaki.

Van most VITA-ra bejelentve nagyon várós játék, ami megjelenik belátható idõn belül? Olyan uncharted kaliberû?
cloud.strife
Nekem az 0db, igaz én vidíki vagyok... 😄

Csibe001
Azért még így is sokkal jobb, mint nekem 3DS-el, 5 hónap alatt 10 streetpass.. 😄

samsung123
PS Vita JEAH<#vigyor2>

cloud.strife
Igen, nem az. El van maradva mindegyik kézikonzol elsõhetes eladásától. Kb 10%-al.

Akkor én reagálok: nem sok.

Sheltem
Milyen kár hogy Gaga333 erre nem tud reagálni <#kuss>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

cloud.strife
Londonban élõ ismerõs nyomott egy Near-t és 163db Vita-t talált 6km-en belül... váhh...

samsung123
<#nevetes1>

shenmuedc
Úristen!<#csodalk>
samsung123
nekem nincs konzolom, Pc-n tolok mindet HDtv-n gampaddal vagy bill egér(fotelbõl, 5.1 stb...) Nem éreztem szükségét konzolnak csak is kizárólag az exkluzív címek miatt! De eamiatt nem veszek nagykonzolt
Emiatt lesz ps vitám , sok exkluzív cím nagygépes minõségben sõtt hordozhatom. és egy plsz játékélmény faktor a tapi és a döntögetés nekem nagyon bejön(eddig telón próbáltam,) ráadásul hordozhatom. Wifin kersztül meg a tvre úgyis rá lehet majd küldeni psvita képét idõvel, ez nem lesz probléma hogy "kicsi" a kijelzõ.

a köv verzió a ps vitából szerintem már 3d kijelzõs lesz(szemüvegmentes) mivel könnyen megoldható, és az addig megjelent játékok(a mostaniak) is 3d-ben menjenek majd rajta, azaz nem kell külön 3d-játék rá, full kompatibilis lesz a mostanival.(hardver se kell nagyobb, mivel fele felbontást ad majd egyenként a szemeknek, amitõl nem nõ meg gépigény és látvány se romlik)

Én ezt gondolom, szerintem van benne ráció, mivel 3ds egyre népszerûbb és nagyban a 3d kijelzõ tesz hozzá. egy év vagy kicsit több mulva mikor már kijön a "PS Vita 3D" addigra jobb 3D technológia maitt("követi" a szemed helyzetét az elülsõ kamera, emiatt nem kell mereven egy pontból nézni, hogy tökéletes 3d hatás legyen, plusz a olcsóbb elõállítás) eléggé valószínûnek tarom ezt a lépést.
Aztán majd lehet visszaolvasni a kommentet, mikor tényleg jön a ráncfelvarrás hogy lett e igazam<#nezze>

Sheltem
Nekemis nagyon tetszenek ezek a kütyük(ps vita is illetve az iphone 4s is), de ha õszinte akarok lenni(legfõképpen magammal) a pcvel illetve
a dsivel is annyit játszok ami már bõven több mint kellene.
Egyelõre messzirõl szemlélem az eseményeket.

Mik a várós címek amúgy amik 2012ben jelennek meg?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem a nagygép mellett is teljesen jól megfér a kézikonzol, nekem is van PS3 és DSi, nekem személy szerint tetszik a PS Vita, bár egy kicsit nagynak tûnik, kezembe kellene fogni és eddig amúgy 100% hogy a Rayman port-ot venném meg hozzá! 😊
cloud.strife
<#eljen>

Ennyi.

The Protector
Az ár mellett neekem az is közrejátszik h miért is kell nekem egy kisgép.
Egy két hónappal ezelõtt még szemezgettem az érkezõ vitával.Miért is?Mert felköltöztem Pestre,koleszba,suli miatt.Na és kellett vmi amivel eltölthetem az idõmet mikor éppen úgy alakul.Vettem egy sima psp-t használtan.Tökéletes volt az ágyban fetrengve világokat meghódítani,katonai összeesküvéseket leleplezni és 3 pontossal bajnokságot nyerni.Két hetente jártam haza vidékre(3órás busz út) nagyon jól jött,filmeztem,neteztem rajta.
Most kb 3 hete albérletbe összeköltöztem bnõmmel(ez volt a cél).A psp ment a vitrinbe és most xboxal szemezgetek.A VITA nagyon bejön,nagyon fasza kis ketyere.Simáán kipengetem érte a 70K-t de így most más dolgokra megy a lóvé.Idõm sem lenne vele játszani.Kihasználatlanul meg sajnálnám,és egy boxal többre megyek így.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cloud.strife
Nem találom sehol.

cloud.strife
Na ezeket még nem próbáltam. Nekem úgy tûnik, hogy játékkal kb. 4 órát(?) bírhat. Éjszakára mindig töltõre rakom, sleep módban, másnap játék kb. 3 óra, nyomkodás, kis netezés és estére még marad egy fél óra kb.

Filmnézést nem próbáltam.

Csibe001
Már megtörtént.

Ki kell fogni, én többet is vettem. Vitáról továbbra is szeretném tudni a következõ tapasztalatokat: filmek felmásolása és megtekintése milyen, illetve a játékidõ / filmnézési idõ mekkora? Jó lenne ha megosztanátok a tapasztalataitokat!
cloud.strife
Ha veszel bõrkabátot egy huszasért szólj.. nekem is kell.

Naakkor. Beszélgethetnénk végre a Vita-ról is? 😊

"Pécések ennyiért vesznek félévente vidókártyát, mások okostelefont, meg táblaketyerét vesznek ennyiért vagy drágábban, amit 1 hónap múlva csak telefonálásra használnak, valakik 25-30e-ért vesznek farmert, 20-ért inget, 70-ért télikabátot, estébé, estébé, estébé."

Bár úgy lenne kedves fórumtársam. <#worship> Bõrkabátot 20.000-ért igen.
tomi890125
és ez tényleg így van! (Y)

The Only One!

cloud.strife
Az áron sztem csak azok vitatkoznak akik drágának tartják. Logikus mi? 😊

Egy induló szett igen, belekerül úgy egy százasba. Pécések ennyiért vesznek félévente vidókártyát, mások okostelefont, meg táblaketyerét vesznek ennyiért vagy drágábban, amit 1 hónap múlva csak telefonálásra használnak, valakik 25-30e-ért vesznek farmert, 20-ért inget, 70-ért télikabátot, estébé, estébé, estébé.

Az ennyiért box-ot veszek azért nem állja meg a helyét, mert nincs az a bolond, aki egyetlen gépnek veszi a Vita-t vagy 3DS-t, elõször a nagygép, aztán a kicsi.
A játékipar ígyis-úgyis meg van kissé rothadva. Leglább az ilyen kisebb fellángolásoknak hadd örüljünk már. Tavaly a 3DS-nek örültem, most meg ennek. Majd kinõjjük, ha nem jön rá cím, mint a 3DS esetében is...

samsung123
<#wilting>