2060
P S P 2
-
#797 kéne egy kis segítség, elakadtam az Uncharted-ben. a negyedik fejezet elején egy ilyen vallatószobában/kinzókamrában vagyok, és sehogy se találom a kiutat ebből a teremből. lehet csak én bénázok, de már vagy félóra óta ezzel szarakodok :)
-
#796 Ennyit szarakodnak...amikor elv 4-e volt a megjelenés -
#795 Detto uez a hlyzet ittis... Ma este letoltom PSNrol nem szarozok tovabb... -
#794 Megvan XD -
#793 Hogyan tudom letörölni a demókat? -
#792 Nem érkezett még meg a boltba.... -.- Remélem holnap...Aztán tolhatjuk -
#791 Na megvette még valaki mortalt? Ahogy néztem ez a game alig fogyassza aksit. Tegnap melóba majdnem 3 órát toltam vele folyamatosan és csak félig szívta le :D
Imádom ezt a gamet <3 -
#790 A kérdésekre a psn id fényében tudniuk kéne a választ.Fura. -
#789 http://lbpvitabeta.us.playstation.com/
LittleBigPlanet bétára lehet jelentkezni! -
#788 Akiknek a felső teste fedetlen az elég tré közelről, meg scorpion is, a többi nem vészes. De ezek igazából csak akkor zavaróak kicsit mikor kezdődik a meccs és közel zoomol kamera. A játékmenet viszont kárpótol. -
#787 Amugy gero, Mortalban melyik karakter a legkidolgozottabb? Én ahogy néztem a vidiket Noob Saibot kitűnik a külsőjével a többi közül.. -
#786 osztom -
#785 Inkább új gamek jöjjenek. Remake-ek már a könyökömön jönnek ki -
#784 Én egy GoW Vita Edition VAGY GoW HD Collection bejelentésnek örülnék már nagyon! Ha MGS-ből megcsinálják GoW-ból is megtehetnék. Mekkora lenne már Vitán tolni a GoW 2-t :DD -
#783 Ez a soul sacrafice nagyon beteg lesz. Egyelőre sajnos csak japánban év végén :s
Remélem jön ide is
-
#782 Én is ilyet vettem, meg vagyok vele elégedve! -
#781 kipróbáltam a Uncharted: Golden Abysst. A prológ és az első fejezet teljesítése után meg kell hagyni, hogy élőben még szebb a grafika, mint a netes videókon. néha azon vettem magam, hogy csak állok, és a kamerát mozgatva gyönyörködök a tájban. baromi hangulatos az egész, a főhős meg kiköpött Sawyer a Lostból. -
#780 Én ilyen protective venom packet vettem 4kért. Van benne tok, képernyőfólia, törlőkendő meg egy gumis védő, ami magát a gépet védi
-
#779 6-7e körül meg védőfóliás, csuklópántos, stb. starter pack-ot. -
#778 3000 Ft-ért lehet venni hozzá klassz keményfedelű tokot. -
#777 eddig összességében azt kaptam, amit vártam, és elégedett vagyok
viszont ami zavar egy kicsit:
- a menüben hallható visszajelző hangokat nem lehet kikapcsolni
- a menüben a legelső oldalról nem lehet visszaugrani balra a legutolsó oldalra, és fordítva
- a készülék alja teljesen sima, kéne rá 4 kis dudor, mert így könnyen koszolódik (illetve lehetséges, hogy az ottani éríntős beviteli felületnek se tesz jót, de ehez nem értek)
- egy alapszíntű, gyári toknak örültem volna a csomagban -
#776 Majd írhatsz élménybeszámolót este :D -
#775 egyenlőre még csak ott tartok, hogy beleraktam a memóriakártyát, és bedugtam tölteni. most úgy is el kell mennem, majd csak délután fogom beizzítani a vasat :) -
#774 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mivel az alapgépért kiadok egy x összeget az rendben, de nem két forint sajnos úgyhogy a hackelés felé venném az irányt, csakhogy van-e lehetőség már erre? És ha van akkor milyen funkcióktól vágom el magam? -
#773 magyar és UK accounttal? nem úgy van,h 1géphez egy acc rendelhető? -
#772 jó játékot.szerintem meglesz.:)
el ne felejts ps store-ra regelni,ha kell magyar és UK accountal mert pár ingyenes minijáték vár meg programok. -
#771 megjött a drágaságom, következhet a tesztfázis :)
-
#770 A vitás MK online multinál nincsen olyan idegesítő lagg,mint a nagygépes verziónál?
Amúgy ha már jön MGS HD Collection Vitára,akkor remélem a GOW HD Collection-t is kidobják rá! :) -
#769 Aki pesti annak ajánlom: MK Vita 8500Ft -
#768 Na majd akkor te is kikapsz -
#767 Pénteken veszem én is :D -
#766 Csak nem tudom onnan hogyan megvenni :S Na mind 1 pénteken már le verlek benne :D:D -
#765 Apám :D Nyáron nem fogok unatkozni nyaralás/utazás alatt, azt már látom :D -
#764 június 12 azt hiszem
Más... 10én jön az első soul sacrafice trailer
Itt a teaserje
-
#763 digitálisan fent van már, igaz 1-2k val drágább, mint boltba, de legalább fent van -
#762 Ez mikor jön??? :OOOO -
#761 Venném, ha lenne már a boltokban :D:D:D -
#760 Akiknek kétségei voltak vitas MKval kapcsolatban azoknak üzenem, hogy VEGYÉTEK MEG. Egyik legjobb játék vitara jelenleg -
#759 MSG HD collection új 9 perces videó a tapi ficsőrökről stb.
-
#758 végül a platinumshopot választottam, és holnap ha minden jól megy hozza is a futár a kütyüt.
addig is magyar nyelvű használati útmutatót letölthető formában esetleg nem tud valaki?
most ezt böngészgetem nagy lelkesen :)
http://manuals.playstation.net/document/en/psvita/basic/index.html