Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.
A PS Vita továbbra is a sor végén kullog - Japán eladások
Hiába az innovatív megoldások, az erõs hardware és az remek közösségi elemek, úgy tûnik a PS Vita még mindig messze van az eladási dobogó elsõ helyétõl szülõhazájában, Japánban. Egy március 12. és március 18. között végzett felmérés alapján csupán 10021 PS Vita kelt el, míg PSP-bõl 18633, Nintendo 3DS-bõl pedig a Sony termékeit messze túlszárnyalva 64017 darab fogyott. Emellett ugyanezen idõszak alatt a nagytestvéreik tekintetében a Playstation 3-bõl 27900, a Nintendo Wii-bõl 8127, az Xbox 360-ból pedig csupán 1145 darab kelt el.

A szoftvereket nézve a Top 20-as listából 8-at Nintendo 3DS, 5-öt pedig PSP játék foglal el. A 3DS címekbõl a Pokemon + Nobunaga's Ambition aratta a legnagyobb sikert, amibõl mindössze 2 nap leforgása alatt 172027 darab fogyott. Azért a PSP sem szégyenkezhet, ugyanis 4 nap alatt 122257 darabot kapkodtak el a SEGA Shining Blade címû játékából. A Top 20-as listából továbbá 6 helyet tudhat magának Playstation 3, illetve 1 helyet Nintendo DS szoftver. Ti melyik kézi konzolra/konzolra voksolnátok?

Semmi nem változott hol vannak az igazi jó huzo cimek?
Nagyon gyenge konzol sajna szerencse hogy nem vettem meg most jön az árzuhanás 😊

Sziasztok!
Nemrég megvettem a PS Vita-t. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Szívesen megismerkednék más Vita tulajdonosokkal is, szóval ha gondoljátok vegyetek fel PSN-en!
ID: hunKyokai

Azóta se jött semmi nekem sem... :/
cloud.strife
Ma küldtem el az illetékesnek a kódomat. Utána néznek.... Aznap valami kavarc volt....

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Óriási akcióóóóó!!!!!

Rohanunk venni mégegyet... 😄

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

TDC Geronimo
Na UC letolva. Nem volt annyira "hálivúdi" mint a nagy gépes verziók, de nagyon tetszett így is. Végig csak ámultam azon, ahogy kinézett, fõleg a vége felé. A sub qHD res fel se tûnt. Várom a folytatást. Remélem lesz még UC a kis gépre. Köv címem, amit veszek a gravity daze lesz, de szemezgetek a mortallal is meg a resistancevel 😄 Utóbbinál megvárom revieweket, mert a régebbi videókon igen silányul futott a cucc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem kaptam meg. :/

Lehet arról szó, hogy ha írsz, akkor megemlíted az én PSN ID-mat is?

Köszi.

cloud.strife
Szólj lszi ha megkaptad amásodik adag kódot. Én még nem kaptam meg. Azt hiszem írni fogok nekik.

vajon feltudnék csatlakozni vitával az egyetemi wi fi-re proxyn keresztül? telefonokkal belehet állítani a proxyt a böngészõben... itt nem tudom
Vajh lesz ma HU Store frissítés? Ráférne...
szega96
Youtube-on van a játékról videó, szerintem egy rakás.....

ahh, ok. Akkor a szuper hasznos ruhát nem fogom megkapni, mert nincs ps3-am.

Remélem a Frobished valami értelmes játék lesz, ami min. 9.5 pont felett fog kapni a metacritic-en. 😊

Köszi a válaszokat!
cloud.strife
Az elõrendelõs kódokat két részletben küldik.

Az elsõ kettõ az a PS3-as store-ban aktiválható, az egyik egy nagyon hasznos PS Home ruhacsomag, a másik meg egy szintén nagyon hasznos PS Vita avatar, szintén ott.

A Forbished valami, meg a kiválasztott játék reedem kód késõbb jön, igaz én már írtam nekik hogy hol van, 72 órát írtak, de már vagy egy hete nem kaptam meg..... :/

Anubys
"A storeban a reedem codes rész alatt nem fogadja el...."

Lehet, hogy már valaki "megnézte", anélkül, hogy elküldted volna neki. :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

😛
szega96
küld el nekem,megnézem xdxdxdxdxdxdxdxd

az elõrendelõi pakkhoz küldtek mailben két kódot, azokat hová kell beírni?

A storeban a reedem codes rész alatt nem fogadja el....
Van egy Ipadom, de a játékok hozzá inkább csak idõtöltésnek jók, ilyen régi motorosok mint én (c64-tõl elkezdve minden volt, Nes-SNES-MD stb.), nem laknak jól a táblagéppel csak csillapítják az étvágyukat. Angry Birds 5 percig kötött le az orvosi váróban.

A magyar store kínálata ellenben eléggé sovánka, se Tactics Ogre, se Jeanne d' Arc. PSP-VITA játékok brutál árakon mennek. Látszik, hogy az early adopterek pénztárcájára van szabva... :/ Remélem mihamarabb bõvítik, mert különben kénytelen leszek US store-ra átnyergelni. :/

Van egy link ahol látható, hogy melyik storeban milyen tartalmak vannak feltöltve? Mint az Androidnál.. KLIKK

A nyolc gigás kártya elég kevés neki, sajnálom h nem 16-osat vettem, ellenben a bõr pénztárca kifejezetten hasznos, persze csak akkor ha nem akarsz aprópénzzel fizetni mer' olyan tartó nincsen benne. 😊 😊 De elég csecse tényleg. Szívesen elcserélem majd Unchartedre. 😊

Mindig is zavart, hogy ha elutazom akkor a videójáték függõségemnek nem tudok hódolni, na ennek mostantól vége. Brutál grafikája van a játékoknak. Sõt örülnék ha majd csökkenne az ára, mert akkor jobban elterjedne nálunk és a használt játék kínálat szélesebb lenne.

shaddam
Angry birds szintû karcjáték kórus elkussoltatására pont jó nem?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bogdogege
Én MGS fan vagyok úgyhogy jöhet minden mennyiségben , PSP-re is volt a Portable Ops meg a Peace Walker, gondolom Vita-ra is lesz egy két exkluzív MGS . <#kacsint>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
35. rókabõr a sokadik konzolra ahelyett hogy valami újat csinálnának már...

Bogdogege
Jön Solid Snake <#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Szerintem csak többet vártunk tõle. Ami nem is csoda, hiszen nagyon pozitív reklámot kapott mindenhol!<#eljen> Éljenek a szponzorált tesztek. <#gonosz3>
shaddam
Nem értem honnan ez a vita hate.Olvasgatok pár fórumot és ugyanaz a maszlag jön velem szemben.Gondolom ha ócsó lesz meg lesz rá warez akkor rögtön átvedlenek a fitymálók fanná...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
Folytatja.

TDC Geronimo
Megnéztem, ha a power gombbal zártam le nem töltötte, de ha megvártam míg magától lezárta úgy töltött. Hülye dolog is lenne ha nem töltene lezárva mert ki ér rá percenként hozzányúlni a képernyõhöz hogy be kapcsoljon ki 😊

Amúgy nézem géprõl USBn keresztül meg csak úy lehet tölteni, ha kikapcsoljuk a vitat :/ Vannak itt még hiányosságok, amiket remélem FW frissítéssel pótolnak majd.

szega96
Nincs mit

Jó, akkor azt lemondom. Köszi. 😊
szega96
Mint az Iphone-nál. Van egy usb amit az ac adaptorba bedugsz és úgy a konnektorba

Nekem konnektoros végû kell!
USB-s, nem?
szega96
Hálózati töltõ minek?😄😄😄😄 Ott van a dobozban 😄😄:😄

Komolyan hihetetlen de még hálózati töltõt is kénytelen voltam venni hozzá. Hogy erre hogy vettek rá. 😊 Remélem bannolt kollégának nem lesz igaza és szép hosszú életciklusa lesz a gépnek.

Keménytok is kéne, mer' ha összenyalja a gyerek elájulok. A babanyál egyszer KO-ra rakta 2 napig a telefonom.

Hogy utálom magam, mert rányomtam a megrendel gombra. :/ 😊

Elvileg ma jön meg a csomag. Játékot nem vettem hozzá, mert a nyitóból nincs ami érdekelne, majd töltök psp-s RPG-t, meg Stardustot.

szega96
Úgy vettem észre, hogy nem. De letöltesz megvárod amig bejön a kímélõ vársz egy percet visszalépsz és megnézed, hogy változott e valami.

TDC Geronimo
Egy kérdés. Ha a képernyõkímélõ üzemmód bejön 1,3 vagy 5 perc után, attól függetlenül a gép a letöltést ugyanúgy folytatja?

Sheltem
A vitába nem akarok beleszállni csibe és cloud között(holott viccesnek tartom, hogy 2 játékkonzol miatt húzzátok fel magatokat és bántjátok egymást holott az csak egy játékszer), gabeone-tól viszont megkérdezném, hogy mi baja a mûanyagérzéssel?

Jóreggelt 2012t írunk, minden mûanyagból készül, ideje hozzászokni.
Nem gondoltad, hogy nikkelezett rozsdamentes acélból vagy szálracsiszolt aluból fogják csinálni neked 65ezer Ftért...

Megy itt a sárdobálás oldalakon keresztül, de gyakorlatilag egy negatívum hozható fel(a minõségével kapcsolatban) ami tényleges az pedig a homogén fekete háttérnél megjelenõ foltosodás. Az viszont mivel nemigen tudok elképzelni olyan helyzetet játékban, ahol folyamatosan fekete háttér elõtt kell játszani lényegtelen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ha masszív cuccot akarsz, akkor az 1000 a jó, de én késõbb átszereltem a 2000-re, mert azon több homebrew fut és mivel rengeteget játszottam rajta, jobb volt a könnyebb konzol.

Az 1000-ekkel talán több pixelhiba volt a kijelzõvel, de szerintem ha most veszel egy 1000-est, amiben nincsen pixelhiba, akkor már nem is lesz.
TDC Geronimo
Ma délben lesz az a bemutató, ahol felfedik az új vita bejelentéseket. Ja amúgy tegnap meglett a gép, nagyon fasza 😊

Velem ne is törõdjetek.<#duhos2><#hehe>
Csibe001
Érdekes, hogy ez már számodra trollnak számít.. 😄
Komolyan, vicces gyerek vagy, pedig bírtalak, de már ellenszenves lettél.

cloud.strife
Primitív..... ahham..... LOL na szállj le rólam légyszíves kedves troll gyerek.

Csibe001
Te primitív vagy. Én flémelek 😄😄 Vicces gyerek vagy, kérlek olvasd is és ÉRTSD meg amit írok. Egybõl fikázol olyan dologról aminek köze nem volt a témához. Tisztelet..

Illetve az 576 weboldalán látok még több félét. 1000 és 3000 kategóriában.
cloud.strife
Üldözési mániád van ember? Nálam nagyobb N fant keveset látsz, ne kezd már a flémet agyatlanul.
3DS-emen kb 1 hónap után lötyögött a kijelzõ és további 3 DS ismerõsömnek is. Zelda és Mario fan is volnék, de ha valami szar azt megmondom.
Neked is ezt kéne tenned. Akkor talán hiteles lennél.

Segítsetek kérlek. Mi a különbség lényegében a psp 1004, a 2004 és a 3004 között. Ebbõl a legstrapabíróbbra szívesen befizetnék. De egy mûanyag vacak az nem kell. Köszi elõre is!
Csibe001
Nem értelek, mit kell rögtön fikázni a DS és 3DS-t? Ez valami beteges mánia N ellen nálad? Világon semmi gond nincs a 3DS anyagával (a DS és Lite igen ott van mûanyag feeling), fogásával...nem tudok ilyen mellett szó nélkül elmenni amikor baromságokat látok..hol van mûanyag érzés a 3DS-en? 😄
Érdekes, hogy Vitanal kapásból lefikázza valaki aki komolyan gondolta, hogy vásárol egy szükséges árcsökkentés után..inkább ezen gondolkozz mielõtt fikázol a semmibõl. 😄