Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS Vita továbbra is a sor végén kullog - Japán eladások
Hiába az innovatív megoldások, az erõs hardware és az remek közösségi elemek, úgy tûnik a PS Vita még mindig messze van az eladási dobogó elsõ helyétõl szülõhazájában, Japánban. Egy március 12. és március 18. között végzett felmérés alapján csupán 10021 PS Vita kelt el, míg PSP-bõl 18633, Nintendo 3DS-bõl pedig a Sony termékeit messze túlszárnyalva 64017 darab fogyott. Emellett ugyanezen idõszak alatt a nagytestvéreik tekintetében a Playstation 3-bõl 27900, a Nintendo Wii-bõl 8127, az Xbox 360-ból pedig csupán 1145 darab kelt el.
A szoftvereket nézve a Top 20-as listából 8-at Nintendo 3DS, 5-öt pedig PSP játék foglal el. A 3DS címekbõl a Pokemon + Nobunaga's Ambition aratta a legnagyobb sikert, amibõl mindössze 2 nap leforgása alatt 172027 darab fogyott. Azért a PSP sem szégyenkezhet, ugyanis 4 nap alatt 122257 darabot kapkodtak el a SEGA Shining Blade címû játékából. A Top 20-as listából továbbá 6 helyet tudhat magának Playstation 3, illetve 1 helyet Nintendo DS szoftver. Ti melyik kézi konzolra/konzolra voksolnátok?
Semmi nem változott hol vannak az igazi jó huzo cimek?
Nagyon gyenge konzol sajna szerencse hogy nem vettem meg most jön az árzuhanás 😊
Nemrég megvettem a PS Vita-t. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Szívesen megismerkednék más Vita tulajdonosokkal is, szóval ha gondoljátok vegyetek fel PSN-en!
ID: hunKyokai
www.digimomentsvideography.com
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lehet arról szó, hogy ha írsz, akkor megemlíted az én PSN ID-mat is?
Köszi.
Remélem a Frobished valami értelmes játék lesz, ami min. 9.5 pont felett fog kapni a metacritic-en. 😊
Köszi a válaszokat!
Az elsõ kettõ az a PS3-as store-ban aktiválható, az egyik egy nagyon hasznos PS Home ruhacsomag, a másik meg egy szintén nagyon hasznos PS Vita avatar, szintén ott.
A Forbished valami, meg a kiválasztott játék reedem kód késõbb jön, igaz én már írtam nekik hogy hol van, 72 órát írtak, de már vagy egy hete nem kaptam meg..... :/
Lehet, hogy már valaki "megnézte", anélkül, hogy elküldted volna neki. :o
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A storeban a reedem codes rész alatt nem fogadja el....
A magyar store kínálata ellenben eléggé sovánka, se Tactics Ogre, se Jeanne d' Arc. PSP-VITA játékok brutál árakon mennek. Látszik, hogy az early adopterek pénztárcájára van szabva... :/ Remélem mihamarabb bõvítik, mert különben kénytelen leszek US store-ra átnyergelni. :/
Van egy link ahol látható, hogy melyik storeban milyen tartalmak vannak feltöltve? Mint az Androidnál.. KLIKK
A nyolc gigás kártya elég kevés neki, sajnálom h nem 16-osat vettem, ellenben a bõr pénztárca kifejezetten hasznos, persze csak akkor ha nem akarsz aprópénzzel fizetni mer' olyan tartó nincsen benne. 😊 😊 De elég csecse tényleg. Szívesen elcserélem majd Unchartedre. 😊
Mindig is zavart, hogy ha elutazom akkor a videójáték függõségemnek nem tudok hódolni, na ennek mostantól vége. Brutál grafikája van a játékoknak. Sõt örülnék ha majd csökkenne az ára, mert akkor jobban elterjedne nálunk és a használt játék kínálat szélesebb lenne.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Amúgy nézem géprõl USBn keresztül meg csak úy lehet tölteni, ha kikapcsoljuk a vitat :/ Vannak itt még hiányosságok, amiket remélem FW frissítéssel pótolnak majd.
Keménytok is kéne, mer' ha összenyalja a gyerek elájulok. A babanyál egyszer KO-ra rakta 2 napig a telefonom.
Elvileg ma jön meg a csomag. Játékot nem vettem hozzá, mert a nyitóból nincs ami érdekelne, majd töltök psp-s RPG-t, meg Stardustot.
Jóreggelt 2012t írunk, minden mûanyagból készül, ideje hozzászokni.
Nem gondoltad, hogy nikkelezett rozsdamentes acélból vagy szálracsiszolt aluból fogják csinálni neked 65ezer Ftért...
Megy itt a sárdobálás oldalakon keresztül, de gyakorlatilag egy negatívum hozható fel(a minõségével kapcsolatban) ami tényleges az pedig a homogén fekete háttérnél megjelenõ foltosodás. Az viszont mivel nemigen tudok elképzelni olyan helyzetet játékban, ahol folyamatosan fekete háttér elõtt kell játszani lényegtelen.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az 1000-ekkel talán több pixelhiba volt a kijelzõvel, de szerintem ha most veszel egy 1000-est, amiben nincsen pixelhiba, akkor már nem is lesz.
Komolyan, vicces gyerek vagy, pedig bírtalak, de már ellenszenves lettél.
3DS-emen kb 1 hónap után lötyögött a kijelzõ és további 3 DS ismerõsömnek is. Zelda és Mario fan is volnék, de ha valami szar azt megmondom.
Neked is ezt kéne tenned. Akkor talán hiteles lennél.
Érdekes, hogy Vitanal kapásból lefikázza valaki aki komolyan gondolta, hogy vásárol egy szükséges árcsökkentés után..inkább ezen gondolkozz mielõtt fikázol a semmibõl. 😄