Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Dynasty-t nem akarom megvenni, annyira nem tetszik 😄D Uncharted-et viszont ma beszerzem, mert PS3-on nálam már bizonyított a trilógia 😄D Amúgy Remote módban mennyit butít a PSV a PS3-as játékok grafikáján? Még nem volt idõm tesztelni 😄D

Reality Fighters is iszonyatnagy játék!! 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96
Igen, a hátsó része is érintõ. Töltsd le a Little Deviants nevû játék demo-ját és ott meg tudod nézni hogy milyen, valamint az Unchartedben kötélmászásnál, fényképezõvel való zoomolásnál használható.Ha esetleg a Dynasty Warriorst vennéd meg Uncharted helyett, akkor abban benne lennék, hogy ha meguntad a Dynasty-t elcserélném az Unchartedemet rá 😄

Kongy
Ma megvettem életem elsõ kézikonzolját egy PSV személyében 😊 Eddig nagyon bejön, okos kis kütyü, a Dynasty Warriors demóját próbálgattam, és félelmetes, hogy milyen részletesek a textúrák és élethûek az effektek! Majd az Uncharted: Golden Abyss-ra leszek kíváncsi! Nem tudtok valami jó helyet ahol olcsóbban hozzá lehet jutni? Ja, és még 1 kérdés: a hátsó része a konzolnak is érintõképernyõ? És ha igen azt mikor kell használni? 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

F1 2011 576-ban vett, blokkal - 6,5k-ért vihetõ. Fullos állapot, karctalan tok és kártya.
Csere nem érdekel, személyesen Bp III, V ker, vagy utalásnál posta, aminek díja az árban!!
érd: [email protected]
szega96
De végül úgy is csak akkor kapunk igazi képet,ha élõben is láttuk

szega96
Elég lenne 35-40is.... szerintem, mondjuk scorpion és sub zero kifejezettül jól néz ki szerintem.

TDC Geronimo
Új mk trailerbe elég gyérül néz ki a game :/

Jó lenne egy demo belõle. Nem tudom miért erõltetik ennyire azt a 60 fpst, fõleg kézikonzolon. Elég durván a grafikai minõség rovására megy a dupla annyi framerate

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mindjárt magamhoz nyúlok.. <#hehe> Én ezt azért nem nevezném árcsökkenésnek. A játékok árai sincsenek igazán összhangban a realitással.
szega96
Itt nem emgy

szega96
Én még csak itthon próbáltam

cloud.strife
Nekem otthon megy, cégnél nem.

www.digimomentsvideography.com

TDC Geronimo
Nekem nem

szega96
Innen mindenkinek mûködik a near app?

Eladósorba került egy "dobozos" Little Deviants játék PS VITA-ra 6500 Ft-ért.
szega96
Foltok, de tényleg csak sötétben, és csak fekete képernyõnél, ami szerintem nem is lesz igazán, max töltõképernyõnél.

szega96
Csak bírják a gombok!😄😄 Mondjuk engem csak a Mortal Kombat érdekel 😄

kisgabo
foltok, vagy pixelhibák?

TDC Geronimo
bunyós gamebõl el leszünk látva egy darabig az tuti 😄

Falabu
Szaisztok, énis boldog vita tulaj lettem. Vegyetek fel barátnak: Falabu . Ha van valakinek kedve Wipeoutozni, állok elébe.😊

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

szega96
OLED kijelzõ miatt ha fekete a kép akkor foltok látszanak rajta, de az is csak akkor ha teljesen sötét szobában nagyon rákoncentrálsz hogy észrevedd.Amúgy észre sem venni, nem zavaró, és nem befolyásolja a dolgokat.

dunga
Értem. Idézõjelben akartam írni a párat.
Köszi az infót, lehet, hogy egy sima wifisbe beinvesztálok.
Van valami típushiba, stb, amire figyelni kellene?
2005-ös, elsõ generációs PSP-m még mindig olyan, mint új korában, akksi sem lett gyengébb, pixelhiba sem jött ki, pedig fõsuli alatt rendesen használtam.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

szega96
+20e FT, szerintem sem éri meg..

TDC Geronimo
hát az nem + párezer, hanem több és szerintem nem, nem éri meg.

dunga
Mennyire lehet jobban kihasználni a 3G-s verziót?
Megéri a plusz pár ezer forintot?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

cloud.strife
Nem is tudtam hogy 251Ft egy EUR. 😊

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

szega96
Vitás kép

szega96
Pont ma keresgéltem és nem találtam uj mortalt, thx 😄 Majd multiban bennevagy?😄

TDC Geronimo
Várós

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Eladó:PS VITA HEADSET
Bontatlan
Ára:4.000.-
és ez:PS VITA STARTER KIT, de csak a két tok és kártyatartó.
Ára:4.000.-
Együtt a kettõ:7.000.-ért
érdeklõdni privátban.
Disgaea 3-ra rá vagyok pusztulva rendesen. 😊 Már várom, hogy megjelenjen.
szega96
Van egy ingyenes arcade gém szedjétek 😄

deep
Nem értem a problémát. Én a mai napig vígan vásárolok az amerikai és az angol store-ról is. American express kártyám van, lehet hogy csak ezt fogadja el, de elfogadja.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a magyar store eddig nekem óriási csalódás.

Hol vannak a Final Fantasy-k, a többi RPG és meghatározó PSP játék?!

Hétrõl-hétre ugyanazt a csoffadt kínálatot nézegetem, és kínomban már Mutant Attack Blob-vagy mifenét vásárolok.

De akkor legalább ne ígérték volna az 1500-as kínálatot a beharangozóban...

Lehet dombornyomott hitelkártyával vásárolni az UK store-on? Várjak, vagy hagyjam itt az egész kócerájt?
The Protector
sztem most már nem érdekel annyira a srác hsz-ei és véleményei.😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez most valóban túlzás volt. 😊
cloud.strife
Én már kezdelek sajnálni kisember, de tényleg..... ez nem vicc...

üdv orkok vitan felüliek es a többiek. Sajnos a szomszedom volt olyan balga es megvette ezt a förmedvenyt amit nagyon bán. Most öszinten ki nem kakilja le a hülye gyerek a sarkon mivel vitázik éppen??? Ezek a parasztvakito funkciok olyan hasznosak mint darazsnak a csikos pizsi. Menö manó lehetsz ha a sarki prolinak villogsz es mutatod nem messze drekeznek vagy mitudom én mit csinalnak mert ugye te azt latod. NA JA NAGY BALAESET. Ez a konzol egy rakas szar amugy de ezt itt tilos ki irni mert anyuci kedvencei trolkodassal vadolnak mert vagy jot vagy semmit erröl. NINCS EGY NORMALIS JATEK RÁ!!! HOL JÖHET A KID ICARUSHOZ HOGY MARIO SPANOMAT NE IS EMLITSEM. SOHA nem lesz olyan jatekelmeny mint nintendon mert ez nem NINTENDO HANEM EGY KUTYA GUMI. A real margit sem barsza ill BAYERN MUNCHEN! VIHETIK ODA A SOK SÜKETET SEMMIUT NEM NYERNEK MERT KOPPINTJAK A JATEKOT. A SONY ERZI NAGY A BAJ HARSOGJAK HOGY JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE MENÖ A GÉP. JA CSAK AHOL VAN AZ AGYBAN AZT MONDJAK KÖSZI EZ KEVES ÖREG VIDD KELETRE OTT MOND HOGY BARO. Jönnek a silány nagygépes jatekok lebutitva es elhisszük hogy jo de nem az mert ezeket a dolgokat evekkel ezelött kihozta a nagy N. Jön a wiiU es akkor megint lehet majd utanozni. Ja hogy az utanozas majom szokas??? IGEN. A KONTROLLERT LENYULTAK A WII-TÖL AZ ERINTÖ KIJELZÖT A DS-TÖL A KÖVETKEZÖ A 3D LESZ DE KERDEM EN ÖNNALO ÖTLET NUKU??? EGY JO VITA JATEK SINCS ES GYANITOM NEM IS LESZ. NAGY FÜST GYER LANG ES VEGE ENNYI. Ha sok ficsurt most megbantottam hat csak nem törik be a fejetek?? Ujabb kitiltás mert nem borulok le a szenny elött?? Bocs hogy nem mindenki birkásoitott még. HIDJ NEKEM NORMÁLIS USER VÁRJ MERT DÖGLÖDIK A PLATFORM FOG EZ MÉG LEJEBB MENNI BAR JATEK AKKOR SEM LESZ RA NORMALIS. 3DS VAN A CORAKBA 35K-ÉRT VAGY HASZNALTAN A SOK SZELLEMI ROKKANT ARULJA 30-ÉRT VEGYÉL AZ BARÁT ÉS AMULJ NYILJON KI A SZEMED MERD ELVEZNI A JATEKOKAT ES KÖVESD MEG MAGD BARA.
Engem érdekel gaga írománya. Tény, hogy negatív a vita-hoz való hozzáállása, ellenben úgy gondolom õt nem lehetne megkenni/szponzorálni egy-két jó szó érdekében. Bemásolja a fórumba a tényeket és kicsit kommentálja azt. Ennyi.
szega96
Gaga csak féltékeny...

cloud.strife
"mi viszlát te csökevény"

Ez is a Gamestar cikkben volt?

The Protector
nem ismerem gaga333-at de õ csak egy GAMESTAR cikket copytott be és a végére tette a véleményét.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cloud.strife
Gaga, vagy abbahagyod, vagy megint röpülsz. Válassz.

mi viszlát te csökevény szamszung? Ha valakinek nem jön be a koppintas mar az is baj?????????? grrrrr jön az areses emberek.
szega96
Ja és nem kell ugyan akkora méret.

szega96
Amúgy aki félti az AR kártyákat, vagy gyerek van a háznál, vagy esetleg utazgat és nem akarja tönkre tenni õket, azoknak ajánlom, hogy nyomtassák ki, majd vágják ki a kártyákat.Mûködik faszán 😄 😄😄 nekem már a tinta ki fogyott és úgy szinezgettem ki ceruzával a sötét részeket megy rendesen 😄😄

Seth
A középsõ neved "Kemény" ? 😄

PSN ID.: Beegabor

samsung123
viszlát.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014