2060
P S P 2
-
#877 Oké :D:DD: JÓ volt :D -
ashtray88 #876 Majd még játszhatunk de mennem kell vár a kocsma XD -
#875 te meg kung laoval :d -
ashtray88 #874 noobbal kikésyítesz :) -
#873 Jól nyomod vazzeg :D -
#872 internet függő -
ashtray88 #871 Ez vidéki jelenség vagy Pesten sem megy? -
#870 Nekem sem, sok embernek nem megy -
ashtray88 #869 Nem működik nálam a near. :(:( -
ashtray88 #868 én jövök :) -
#867 Én már multiznék,írjon aki jönne már :D:DD -
ashtray88 #866 Hol lehet elmenteni? Felvettelek benneteket barátnak :) Majd velem is játszatok légyszi... id strageashtray88 -
#865 Hol lehet Mortalban visszajátszást megnézni?? -
#864 Annyira nem kell mert nem vagyok valami pró :D:D úgyhogy írj itt és akkor bekapcsolom a vitát és tolhatjuk :D:D -
#863 Én még gyúrok arra a multizásra :DD -
#862 Régen volt oylan hogy kiválasztasz egy kombót és azt fent mutatja és kipipálja ha sikerült, kár hogy ebben az MK-ban már nincs iylen, sokkal könnyebb lenne tanulni
-
#861 én most mobilnetről vagyok hétvégén, ezért nem tudok. majd jövőhéten, addig is tanulom a kombinációkat a tutorialban, mert most nagyon leégnék :Ö -
#860 Valaki egy multi? -
#859 http://www.psvitawallpaper.co.uk
Ps Vita háttérképek! -
#858 Hulla könnyű a játék még expert-en is... :)
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ha eljuttok a 3 Goro, 3 Kintaro és 3 Shao Khn endurance-ekig, akkor mekkora anyázások lesznek.
A trükk a boss-ok ellen amúgy: közel mész hozzá (mondjuk egy lépésnyire), átugrod, ekkor ő támadni fog, de ha jól időzítettél, akkor pont átugrassz felette, amikor mögé kerülsz, akkor meg meg combo, felütés, X-Ray, ahogy a csövön kifér. Amikor elesett, egy dash (kétszer előre), átugrod, és megint mehet az osztás. Kb. ennyi az egész.
Amúgy játszatok experten, sokkal jobban meg lehet tanulni akár a netplay-re is, ha combokat akartok gyakorolni, akkor pedig Training. A beginner semmire sem jó. -
#857 a vita a bunyókról videókat is tud készíteni, ezeket nem lehetne valahogy a számítógépre másolni?
-
#856 Sikerült :D -
#855 Amugy Raiden vs Shao megy most...ja meg az anyázás. minek kellett ilyen-re csinálni ezt a boss-t beginneren is tiszta hárdkór -
#854 Kitartást hozzá! -
#853 Fasza, jó lesz ez a vita -
#852 új sly cooper jön vitara is idén
-
#851 végre megkaparintottam a Mortal Kombatot. később írok majd a első benyomásaimról
-
#850 Sikerült egy kicsit be paráztam -
#849 Nem kapcsol be és folyamatosan vilog a home gomb -
#848 Bekapcs gombot nyomd sokáig -
#847 lefagyot a vitám hogyan tudom ujra inditani?
-
#846 LOL :D Flawless Victory, de nem azzal a módszerrel, hanem négyzet + háromszöggel :DD -
#845 jobb jobb-bal-kör :D:D
-
#844 GORO-t hogy a 'csába kell legyőzni Liuval?? -
#843 E3-ra pletykálnak pár nagydurranás játékot+ árcsökkenést. Lemenne egy 50 alá az ára lelkiismeret furdalás nélkül venném -
#842 Liu-val nem játszanék, csak a sztorimód kötelez rá :PP Az én kedvencem Kratos... itt is :DD -
#841 ha Liu-val nyomod akkor ajánlom a jobb-jobb-bal-kör kombót vagy bal-bal-jobb-kör attol függ hogy állasz és csak azt nyomogasd, én is mindet ezzel nyirtam ki, kivéve Shao-t mert az brutál h begginneren nyom egy xray-t és levisz 54% hp-t azt csak lőttem messziről :D -
#840 Azt adom, hogy Liu szar. Már az első csatáját is alig bírtam megcsinálni, de Baraka, vagy nemtomki az a 4 karú csávó abszolút nem megy. Minden ütésemet lazán blokkolja, de ő persze rohadt sokat sebez... ://
Azt is észrevettem, hogy nagyon csal az AI. Hogyha az első körben jó vagy, és alig sebez meg az ellenség, a második körben bekeményít, és simán kicsinál... : // -
#839 Liu Kang vs Shao meccs volt ez a liu sztem egy fos amugy összeset a jobbra-jobbra-balra-kör nyomkodással győztem le,de ez a shao eég szar volt sokadjára, de sikerült fire ball dobálással legyőzni -
#838 nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és végül megrendeltem a Mortal Kombatot. pénteken hozza a futár, már nagyon várom :)
addig is keresek valami használható oldalt a neten, ahol ezek akció-gomb- kombinációk össze vannak gyűjtve a játékhoz