Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reality Fighters is iszonyatnagy játék!! 😄D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csere nem érdekel, személyesen Bp III, V ker, vagy utalásnál posta, aminek díja az árban!!
érd: [email protected]
Jó lenne egy demo belõle. Nem tudom miért erõltetik ennyire azt a 60 fpst, fõleg kézikonzolon. Elég durván a grafikai minõség rovására megy a dupla annyi framerate
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Köszi az infót, lehet, hogy egy sima wifisbe beinvesztálok.
Van valami típushiba, stb, amire figyelni kellene?
2005-ös, elsõ generációs PSP-m még mindig olyan, mint új korában, akksi sem lett gyengébb, pixelhiba sem jött ki, pedig fõsuli alatt rendesen használtam.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Megéri a plusz pár ezer forintot?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Bontatlan
Ára:4.000.-
és ez:PS VITA STARTER KIT, de csak a két tok és kártyatartó.
Ára:4.000.-
Együtt a kettõ:7.000.-ért
érdeklõdni privátban.
Hol vannak a Final Fantasy-k, a többi RPG és meghatározó PSP játék?!
Hétrõl-hétre ugyanazt a csoffadt kínálatot nézegetem, és kínomban már Mutant Attack Blob-vagy mifenét vásárolok.
De akkor legalább ne ígérték volna az 1500-as kínálatot a beharangozóban...
Lehet dombornyomott hitelkártyával vásárolni az UK store-on? Várjak, vagy hagyjam itt az egész kócerájt?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?