Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
Arra énis vevõ lennék, az elsõ két psp-t részt is végigtoltam és nagyon jó volt mindkettõ. Épp a minap gondoltam arra, hogy Falloutal is szívesen eljátszanék a Vitán vagy az Oblivionnal is, remélem lesz ezekhez hasonló cím a Vitára.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Kongy
Tess

Amúgy elképzeltem milyen jó lenne egy Vitás God of War, a 3-nál nem sokkal gyengébb grafikával, kihasználva az érintõképernyõ minden elõnyét, rear touchpaddal fejeket lehetne letépni meg mittomén 😄D Nagyon adná... Ha már úgyis 2 PSP-s GoW is készült, jöhetne egy Vita Edition is... 😊)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gebasz82
Hy ,tudnátok dobni egy honlapot ahol meglehet nézni a Ps-store tartalmát és árait.

Xbox 360 Super Elit,Toshiba Nb520

Kongy
Most már nekem is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96
nekem megy

Kongy
Nézzétek már meg h nektek mûködik-e a PS Store, pls, mert nekem már tegnap óta nem megy. Tegnap azt írta h "The server is undergoing" ma meg "the connection to the server has been terminated".

TDC Geronimo
Na ezen a videón már jobban fest a game és úgy néz ki talán jobban is fut. Igaz offscreen, de nem rossz...nem rossz...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Miért lenne gond?

Sziasztok! Pénteken megrendeltem a Disgaea 3-at és már ma megérkezett. Szerintetek nem probléma, ha 4 nappal a megjelenés elõtt játszom vele? Remélem nem kell várnom péntekig, ha már egyszer a kezemben van.
gebasz82
Értem , köszi

Kongy
Memókártyára csak a demók meg a mentések kerülnek.

Nekem eddig még sohasem mondott csõdöt a hátoldali touchpad, az egyetlen problémám vele hogy ilyen fényes polírozott a bevonata és általában nem csúszik olyan könnyen rajta az ember ujja mint az elvárható lenne.

A frameratettel kapcsolatban valaki írta, hogy elég lenne 35-40fps is de ez nem lehetséges mivel minden Vita játék v-sync-el megy. Azaz mivel a vita kijelzõje 60Hz-es ezért 60, 30 és 15 fps-re lehet belõni egy játékot.

A Firmware frissítéseket a Vita a rendszermemóriába menti nem a kártyára ezért ha egyszer már frissítetted akkor többet már nem kell.

gebasz82
A Firmware frissítéseket a memóriakártyára menti ? , tehát ha cserélgetem a kártyákat akkor mindegyikre letölti ?

Kongy
Majd jön még Firmware frissítés nem kell aggódni 😄D

Akkor megvárom a javított változatot. :-o
Kongy
Hát igen. Úgy vettem észre h ez a hátsó tapipad akkor mûködik, amikor úgy tartja kedve XDD Még szerencse, hogy a Sony tudta ezt, és pl az Uncharted-ben lehet választani, hogy tapipaddal irányítassz, vagy normál kontrollal, vagy esetleg vegyítve a 2-t, az a legjobb 😄D Amúgy még Trophy is jár érte, ha a hátsó tapipadot használod Uncharted-ben, szóval ez szerintem egy kis önkritika a Sony részérõl 😄DDD

TDC Geronimo
indítsd újra vitat. Nálam is volt már, hogy beszart a hátsó tapis rész. Ez ilyen selejtes kicsit 😄

Kongy
Na, letöltöttem a Little Deviants demóját, csak egy problémám van vele, hogy a hátsó tapipadot nem érzékeli hiába nyomkodom... 😞 Nem kell vhol engedélyezni?

tomi890125
valószínûleg amit látsz a videón az egy real time gameplay...

The Only One!

TDC Geronimo
de nem fut 30al 😄

Régebbi videókban is gyalázatosan futott és itt is.

szega96
fog

szega96
Ha tényleg így fok kinézni,és fut 30fps-el akkor fasza lesz.

Kongy
Nemrossz 😄D Bár a Resistance-et annyira nem szeretem. Játszottam a 3-mal PS3-on, annyira nem jött be

TDC Geronimo
Ja fut vagy 15 fpsel :/

Demo nagyon kellene belõle, mert ha tényleg így fog futni nem veszem meg

szega96
Omájgád hogy néz ki <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#wow1><#wow1><#wow1>

szega96
Nem világít pirosan a ps gomb

Kongy
na még egy hülye kérdés: honnan tudom, hogy mikor töltõdött fel 100%-osan? 😄D

Kongy
na majd megnézem 😄D

szega96
storebol lehet ingyen letölteni 3 játékot, table football,fireworks, meg még vmi diving v pasz azokkal tudod használni

Kongy
Külön rész, csak a Vitára, azért Golden Abyss az új címe. Uncharted 3-at is tudsz Vitán játszani, ha van PS3-ad.

Anubys
Uncharted-esekhez kérdés, ugyanaz a játék, mint a PS3-ra az Uncharted 3, vagy külön rész?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kongy
Ilyen gagyi autós szarokkal nem játszok, még PS3-on sem, bár azért arra van 1-2 jó 😄D Uncharted érkezik hamarosan 😊

Amúgy a Vita dobozában ez az "AR Play Cards" csomag mire jó? Értelmét nem látom

szega96
Nem nagyon vagyok autós, itt a dual analog jöjjenek az FPS cuccok ezerrel, fõleg azok amikben van multi <#violent><#violent><#violent> május 4 mortal kombat 0day vétel azzal elleszek egy darabig<#boxer>
Látnád a f1 2011-et hogy néz ki lool nézd meg youtube-on még a psp-n is szebbek voltak az autós gémek 😄

Kongy
De ez az Asphalt játék PSV-re nagyon gagyi.. Alig jobb a grafikája a legutóbbi Androidos Asphalt résznél. Burnoutot a népnek!

Kongy
Tudooom 😄D Akartam hozzá venni, csak drága volt 😄 De vettem hozzá mûanyag védõhátlapot, csak utáltam, mert nem volt kivágva az oldalsó gombok helyén, és nehezen lehetett megnyomni pl a bekapcsológombot, ami elég gáz :S

szega96
zacskóban kell tartani <#idiota><#idiota><#idiota>

szega96
Április végén elv. skype

TDC Geronimo
május végén jön EU storeba a gravity rush demo

Kongy
Galaxy S2 😄D de csak az akksija lett zárlatos sztem, azt kicserélik és minden ok. Még garanciális, mert féléves sincs 😄D

szega96
Milyen teló volt?😄

Kongy
ja, majd lehet videot is csinálok róla, ha visszakaptam telomat a szervízbõl 😄D Az milyen már, hogy 2 csepp víztõl zárlatos lesz az akksija? Eláztam bicajozás közben és tönkrement bele xdd

szega96
Úgytudom,nem minden játék támogatja, de hát passz, majd kipróbálod és leírod 😄

Kongy
Media Marktban azt mondták, hogy össze kell kötni a PS3-as account-tal, és akkor kapunk egy kódot, amivel regisztrálni kell a Vitánkat PS3-ra és mehet a játék. 😊 Am ezt írta a Vita is, mikor a Remote menüre mentem 😄

Kongy
Sztem nem kell ilyesmi hozzá, mert alap PSV feature, tehát ott van a menüben. Nem hinném, hogy hivatalos Sony feature-ben illegális dolog lenne. 😊

gebasz82
Kössz a gyors választ akkor lehet kaparok még pénzmagot egy 8gb-os ra

szega96
"A member of Playstation's Official EU Blog asked when will Sony release the Skype App for PS Vita and a Playstation Rep Jawad Ashraf replied with:

“Looking at the tail end of the month at the moment.”"

szega96
Custom Firmware szóval hackelt ps3. #589-re válaszolva pedig: van demo a mi 1,6 gb, de általában olyan 1gb alatt mozognak... nekem 8gb-os van, mert nem volt még a boltban a 16gb-os amikor vettem a vitát.Ez a 8gb- pedig szerintem bõven elég.Legalább is számomra.

Kongy
A max kártyaméret 16 GB, a demók méretét nemigazán tudom, de biztos nem gigás nagyságúak, mert akkor annak sem lenne elég helye, aki a 16 gigásat veszi. De lehet, hogy ezt csak én gondolom.

@szega96

Mi is az a cfw? 😄D Én úgy láttam nem kell hozzá semmi, a Vita kontrollerként és TV-ként egyszerre funkcionál 😄D

gebasz82
Hali , milyen méretûek a demok ill. a teljes játékok ? A memoriakártya mérete miatt érdekelne mert áprilisba beinvesztálok egy gépbe de csak 4gb-os kártyára lessz pénzem.

szega96
A remote módot nem tudom, nincs ps3-am.De azthiszem csak cfw-vel lehet minden játékot remote-ban játszani.Nekem a Mortal lesz a következõ játékom amit megveszek 😄 aztán a Resistance 😄