2060
P S P 2
-
#1141 Na töltöm én is LBP betat. Nagyon dicsérik neogaf fórumon. -
ashtray88 #1140 "Need For Speed Most Wanted is exkluzív tartalmakat és funkciókat fog kapni a PS Vita változatban, többek között Vita specifikus versenyeket, kihívásokat és irányíthatóságot. A játékos itt is be tud majd jelentkezni az Autologra, és a Vitára kifejlesztett kameraállásoknak köszönhetően saját dream shotokat is készíthetünk Vitán. Attól függetlenül, hogy nem egy konzolos vagy PC-s verzióról van szó, az éjjel nappali multiplayer, és a szabad kóborlás sem marad ki ebből a változatból is. A Criterion szerint minden idők legjobb játéka lesz az NFS Most Wanted Vitára, nem lesz olyan cím a versenyjátékok közül, amelyek legyőzhetik minőségben és játszhatóságban az idei Need For Speed-et."
Ez elég jól hangzik, de specifikus irányítás???? -
ashtray88 #1139 Jaja nagyon be kell dönteni. Sőt a legnagyobb szívás amikor időre megy és szűk folyosókra kell bekanyarodni vagy két korlát közé. :)
Az a legjobb a játékban h szabadon kóborolhatsz, és semmi sem kötelező. Amennyit kapnál a triálért annak dupláját begyűjtöd a háztetőkön :) -
#1138 nem bírom egyszerűen irányítani, alig érzékeli a döntést. hogy a faszba gondolhatták ezt komolyan... -.-' -
ashtray88 #1137 balra jobbra döntögeted, mint a slide challangenél. -
#1136 Annál a résznél, mikor a 2 ujjaddal kell csúsztatni Kat-et, hogy kell kanyrodni? 8. fejezet azt hiszem. -
ashtray88 #1135 Szerintem leginkább marketing okokból csinálják. Direkt karácsony környékére időzítik a megjelenést, (ac bunndle csomag, cod) lévén h márciusig 10 milliót elakarnak adni. Ilyen tempóban a fele sem biztos hogy meglesz.
Ne értsetek félre nem savazni akarom, csak attól tartok, h nagyon elhanyagolják. Ez 4 hónap!!! -
losi73 #1134 jogos játék áradat nem lessz már nyáron,de pár cim jönn azért. -
ashtray88 #1133 oké rendben, de ez az egy kívétel. Egyébként pangás :( -
losi73 #1132 üdv metal gearhd most 29-én jönn,usa verzio meg ma már tölthetö lesz a storol. -
ashtray88 #1131 Grat, éna gravity rusht, szintén katarzis :) -
#1130 Na most vittem végig az Uncharted-et. Nagyon állat volt :) -
ashtray88 #1129 Hét én meg azt látom h a nyári uborkaszezonban a vita kovászolódik leginkább. Lesz valóban: monkey ball, book of memories, madagascar...
Egyetlen kívétel a metal gear solid hd megjelenése kérdéses, de az sem nyáron.
A little big planet me :))) MÁZLISTA :D -
losi73 #1128 üdv épp a littlebig planet bétát tolom egész jókis játék lesz ez:) -
#1127 Milyen kódok ezek? -
#1126 Van soft update -
#1125 Van pár olcsó kódom.
Golf, Reality Fighters, Unit, Wipeout. PÜ. -
losi73 #1124 üdv nem addig jönn pár játék még. -
ashtray88 #1123 Jól látom, hogy egészen októberig semmi nem jelenik meg vitára???? :(:(( -
#1122 Elvileg a Vita már következő generációs handheld, szóval nem kizárt, hogy a PS4-en is lesz ilyen funkció majd :) -
#1121 Ezt ps3-on is de el tudnám viselni. No meg nextgennyben egy videó felvevést... -
#1120 KÖSZI!!!:D Ezt nem is tudtam -
#1119 Well done!!!
Most engem is teljes mértékben leköt az Uncharted,mondjuk még nem fejeztem be a story mod-ot,szép kényelmesen haladok és nem könnyű letenni :D
Sztem én sem nyugszom addig amíg 100%-ra ki nem pörgetem, pedig nem vagyok nagy achivment/trophy vadász. Teljesen egyetértek,h ezért az 1játékért megéri a Vita vétel, tényleg megállja a helyét a nagy tesós részek mellett. Egyszerűen imádom!!! Kb. hasonló szintet várok majd el az AC: Liberation-től is. -
#1118 PS Gomb + START olyan mint a gépen a Printscreen:D -
#1117 Gratulálok , riszpekt :) Viszont hogy csináltok ilyen képet? Van screenshot a ps vita-ban vagy mi? -
#1116 -
#1115 csak összehoztam nagy nehezen:
pár észrevétel:
- a crushing mód nem egy leányálom :)
- egy eldugott cuccot és a hidden trophyt nem találtam meg önerőből, ezeket szerintem lehetetlen észrevenni
a vitát már csak ezért az egy játékért is érdemes megvenni. a pályákat a végén már fejből tudtam, és a fejlövés számlálóm is 1000 fölött járt... :)
-
#1114 Ennyire nem tetszett?:DD -
losi73 #1113 Eladó Gravity Rush akâr már ma.10500ft -
#1112 De hát ha nem ismeri fel..
Ez a kábeltől függ,vagy a PC-től?
Szóval mit lehet tenni? -
#1111 Nem kell driver hozzá, alapból fel kellene ismernie. -
#1110 De a gépem nem ismeri fel.
Tudsz linkelni egy driver-t vagy mit? -
#1109 Menj rá a Settings-re, és USB Connection. -
#1108 Hali!
Tudom,hogy nem ide tartozik,de vettem egy PSP E-1000-est.USB-kábel nem volt hozzá,de nekem itthon volt olyanom ami belemegy.Rá is gugtam,de a gép nem ismeri fel az ezközt.Ilyenkor mi a teendő? -
#1107 Gratula! Pont ezt vettem én is (mondjuk az Uncharted-et 2 nappal később, de ugyanezt a protective pack-et vettem, 4 giga memória, WiFi-s gép és Mortal :) ) -
#1106 Küldtem a request, CaveiraCdo az online ID-m :) -
ashtray88 #1105 Összességében nekem is bejön, csak a challangeket leszámítva egyenlőre nem volt izgalmas. Mondjuk 7. fejezetnél vagyok és elvileg 10 órás játékideje van, szóval még simán változhat. A demó meg aféle tutorial volt. Mindenképp egy egyedi játék ami akármelyik platformon megállná a helyét. -
#1104 Én amúgy a demó miatt vettem meg, szóval jó játékra számítottam, mert a demo nagyon tetszett :D Nem csalódtam. -
ashtray88 #1103 Hozzád hasonlóan én is kellemes meglepődtem.
Kat imádni való, a story aranyos, humoros, a játék azonban kifejezetten egyszerű.
Ha jót teszünk a városban cserébe challange jár amit viszont nehéz goldra vagy ezüstre csinálni.
Ritka jó játék nemcsak vita fronton. -
#1102 Na, 2 epizód végigtolása után eddigi benyomásom alapján a Gravity Rush egy nagyon jó kis játék lett, tele egyedi elemmel. Ott kezdeném, hogy utálom az animéket, de ennek a játéknak az atmoszférája, és a szép cel-shading grafikája megfogott. Képeken annyira nem ütős a látvány, de a Vita képernyőjén, mozgás közben szerintem pofás, és stílusos. Nagyon tetszik a sztorimesélés. Ahol lehet, képregényeket kapunk, amiket a képernyőt megérintve lapozhatunk tovább, és tovább, sőt, a Vita mozgatásával a kép is 3D-ben mozog, nagyon jól meg van csinálva. A Vitát lehet mozgatni mikor épp ugrást célzunk be, hasonlóan az Uncharted-es célzáshoz. A checkpointok is eddig jók, mivel ez egy platformjáték elsősorban, ezért fontos, hogy ne váljon frusztrálóvá a ritka checkpointok miatt. Itt nincs ilyen gond eddig úgy látom. Némi RPG elemmel is színesítették a játékot, a képességeinket fejleszthetjük. Szerintem egyszerűen átlátható, jó rendszert hoztak létre.