Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha
szega96
jössz multizni?

én meg folyamatosan a fejét ütöttem... Reménytelenül 😊
vixo

szega96
Valaki multi?

szega96
youtube?😄

Valaki megtudja mondani, h a 39-es bónusz kihívásnál mit kell csinálni? Azt írja rá kell jönnöm és van 5 másodpercem rá. Használjam a vita spec funkciókat: Rángatom, kiabálok, simogatom elöl-hátul de semmi. Sector nekem sétál én meg felrobbanok.
Ja és van még egy Hint: Try Head start. 😮
The Protector
practice kiírja,sõt rendes meccsen 4hit felett is írja a sebzést %-ban

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sorozatkviz
nekem egy olyan lista kéne, hogy az egyes ütések, rúgások stb. hány százalékos veszteséget okoznak az ellenfél életsávjában.

www.sorozatkviz.weboldala.net

Kongy
Én is megyek majd hnap ellenetek vmikor 😄D Ma Kratos-szal aláztam 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96
Oké 😄😄D: JÓ volt 😄

Majd még játszhatunk de mennem kell vár a kocsma XD
szega96
te meg kung laoval :d

noobbal kikésyítesz 😊
szega96
Jól nyomod vazzeg 😄

szega96
internet függõ

Ez vidéki jelenség vagy Pesten sem megy?
szega96
Nekem sem, sok embernek nem megy

Nem mûködik nálam a near. 😞😞
én jövök 😊
szega96
Én már multiznék,írjon aki jönne már 😄😄D

Hol lehet elmenteni? Felvettelek benneteket barátnak 😊 Majd velem is játszatok légyszi... id strageashtray88
Kongy
Hol lehet Mortalban visszajátszást megnézni??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96
Annyira nem kell mert nem vagyok valami pró 😄😄 úgyhogy írj itt és akkor bekapcsolom a vitát és tolhatjuk 😄😄

Kongy
Én még gyúrok arra a multizásra 😄D

szega96
Régen volt oylan hogy kiválasztasz egy kombót és azt fent mutatja és kipipálja ha sikerült, kár hogy ebben az MK-ban már nincs iylen, sokkal könnyebb lenne tanulni

sorozatkviz
én most mobilnetrõl vagyok hétvégén, ezért nem tudok. majd jövõhéten, addig is tanulom a kombinációkat a tutorialban, mert most nagyon leégnék :Ö

szega96
Valaki egy multi?

Felgolos
http://www.psvitawallpaper.co.uk

Ps Vita háttérképek!

Anubys
Hulla könnyû a játék még expert-en is... 😊
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ha eljuttok a 3 Goro, 3 Kintaro és 3 Shao Khn endurance-ekig, akkor mekkora anyázások lesznek.

A trükk a boss-ok ellen amúgy: közel mész hozzá (mondjuk egy lépésnyire), átugrod, ekkor õ támadni fog, de ha jól idõzítettél, akkor pont átugrassz felette, amikor mögé kerülsz, akkor meg meg combo, felütés, X-Ray, ahogy a csövön kifér. Amikor elesett, egy dash (kétszer elõre), átugrod, és megint mehet az osztás. Kb. ennyi az egész.

Amúgy játszatok experten, sokkal jobban meg lehet tanulni akár a netplay-re is, ha combokat akartok gyakorolni, akkor pedig Training. A beginner semmire sem jó.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

sorozatkviz
a vita a bunyókról videókat is tud készíteni, ezeket nem lehetne valahogy a számítógépre másolni?

szega96
Sikerült 😄

szega96
Amugy Raiden vs Shao megy most...ja meg az anyázás. minek kellett ilyen-re csinálni ezt a boss-t beginneren is tiszta hárdkór

Kongy
Kitartást hozzá!<#rolleyes>

szega96
Fasza, jó lesz ez a vita

TDC Geronimo
új sly cooper jön vitara is idén

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

sorozatkviz
végre megkaparintottam a Mortal Kombatot. késõbb írok majd a elsõ benyomásaimról

Felgolos
Sikerült egy kicsit be paráztam

Felgolos
Nem kapcsol be és folyamatosan vilog a home gomb

szega96
Bekapcs gombot nyomd sokáig

Felgolos
lefagyot a vitám hogyan tudom ujra inditani?

Kongy
LOL 😄 Flawless Victory, de nem azzal a módszerrel, hanem négyzet + háromszöggel 😄D

szega96
jobb jobb-bal-kör 😄😄

Kongy
GORO-t hogy a 'csába kell legyõzni Liuval??

shaddam
E3-ra pletykálnak pár nagydurranás játékot+ árcsökkenést. Lemenne egy 50 alá az ára lelkiismeret furdalás nélkül venném

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Liu-val nem játszanék, csak a sztorimód kötelez rá 😛P Az én kedvencem Kratos... itt is 😄D

szega96
ha Liu-val nyomod akkor ajánlom a jobb-jobb-bal-kör kombót vagy bal-bal-jobb-kör attol függ hogy állasz és csak azt nyomogasd, én is mindet ezzel nyirtam ki, kivéve Shao-t mert az brutál h begginneren nyom egy xray-t és levisz 54% hp-t azt csak lõttem messzirõl 😄

Kongy
Azt adom, hogy Liu szar. Már az elsõ csatáját is alig bírtam megcsinálni, de Baraka, vagy nemtomki az a 4 karú csávó abszolút nem megy. Minden ütésemet lazán blokkolja, de õ persze rohadt sokat sebez... ://

Azt is észrevettem, hogy nagyon csal az AI. Hogyha az elsõ körben jó vagy, és alig sebez meg az ellenség, a második körben bekeményít, és simán kicsinál... : //

szega96
Liu Kang vs Shao meccs volt ez a liu sztem egy fos amugy összeset a jobbra-jobbra-balra-kör nyomkodással gyõztem le,de ez a shao eég szar volt sokadjára, de sikerült fire ball dobálással legyõzni

sorozatkviz
nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és végül megrendeltem a Mortal Kombatot. pénteken hozza a futár, már nagyon várom 😊
addig is keresek valami használható oldalt a neten, ahol ezek akció-gomb- kombinációk össze vannak gyûjtve a játékhoz