Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajjj el ne kezdjétek a konzol háborút!!! 😊 Van valaki aki elõrendelte a burning skies-t? És miért van az h az 576-ban már raktáron holott hivatalosan 30-án jelenik meg? 😮
Bogdogege
<#lama><#unalmas>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Ha lesz erre a szenyre egy jo jatek irjatok. A kutya sem veszi mivel egy f.s tenger. Jön az arcsökkenes de ez sem menti meg a kukatol. Ha jo jatekra vagysz 3ds a tuti ha majomkodni akarsz vita.
Felgolos
Ha jól láttam a 3DS topicban nevezted hulladéknak a mostani generációt.
A kérdésedre válaszolva a sony legfejlettebb kijelzõjérõl van szó, nem hiszem, hogy azzal lenne majd az elsõ probléma.

kisgabo
szerintem? ez egy cikk amit nem én irtam, én kérdeztem. de te mit obégatsz?

Felgolos
A tanácsom az, hogy akkor várd meg a következõ generációt, hátha az ínyedre lesz! Mert szerinted a mostani generáció hulladék!

kisgabo
Az OLEDek hátrányai

Rövid élettartam
Kezdetben a legnagyobb probléma a szerves anyagok rövid élettartalma volt. Különösen a kék OLEDek élettartalmával volt gond, mely nagyságrendre 14.000 óra volt (ennyi idõ alatt csökkent fényerejük az eredeti felére), ami napi nyolc órás használat mellett öt évet jelent. Ezzel szemben az LCD és LED technológiák 25.000-40.000 órát ígérnek. Azonban jelentõs törekvések vannak az élettartam növelésére a fény kicsatolásának javításával, mellyel azonos fényerõ kisebb meghajtóáram mellett érhetõ el. 2007-ben már sikerült olyan kísérleti OLEDeket kifejleszteni, melyek 400cd/m2 fényerõt 198.000 órán át (zöld szín) illetve 62.000 órán át (kék szín) képesek leadni.
Problémák a színegyensúllyal
Épp az elõzõ pontból következik, hogy ha az egyik színkomponenst kibocsátó OLED gyorsabban veszít a fényébõl, mint a többi, akkor a szín is megváltozik hosszú távon. Ezt korrigálni lehet elektronikusan, de bonyolult vezérlõáramkörök beépítését követeli meg.
Energiafelhasználás
Általánosan beszélve az OLED technológia energiatakarékos: egy átlagos kép esetén az LCD technológia által felhasznált teljesítmény 60-80%-a is elég a meghajtásához. Bár sötét képek esetén ez még kedvezõbb, 40% körüli, fõleg fehér hátterû képeknél (pl. egy weboldalnál) akár két-háromszorosát is fogyaszthatják a folyadékkristályos technológiájú képernyõknek. Beégés Mivel az OLED pixeleinek élettartama a használattal csökken, ezért, ha egyes színeket vagy képpontokat sokáig azonos tartalom kijelzésére használunk, a színegyensúly vagy a fényerõ megváltozhat azon a területen, a beégés jelenségét produkálva.
UV-érzékenység
Az OLED kijelzõket károsítja, ha hosszú távon UV-fénynek vannak kitéve, ez annyira jelentõs, hogy például egy 20mW teljesítményû BluRay lézerrel pillanatok alatt tönkretett pixeleket „rajzolhatunk” egy OLED képernyõre. Ezért ma a legtöbb OLED kijelzõ UV-szûrõ panellel van védve.

manapság, hogyan alakul az élettartam? 😞

kisgabo
urak, hol a legolcsóbb a vita, és a memória /16gb/ budapesten?

ha egyszer a vita akkuja megpusztulna, cserélhetõ?

TDC Geronimo
jövõ héten elvileg jön gravity rush demo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

Kongy
Még így is drágább, mint a GameShop. Tõlük 8500 Ft-ért vettem a Mortal Kombatot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dunga
OFF:
A KonzolGame-nél az alapgép nem, de minden más olcsóbbnak tûnik. Van róluk valami infótok?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Szigorlat ötös, pénteken megyek is a Konzol Stúdióba. :]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Köszi, otthon átlesem õket.

gebasz82
4 gb-os Vita memóriakártya eladó 3000 ft

Xbox 360 Super Elit,Toshiba Nb520

sorozatkviz
pár ps vitát forgalmazó cég, mindig onnan rendelek, ahol akciók vannak 😊
platinumshop.hu
576kbyte.hu/
konzolokszervize.hu
konzolvilag.hu
consolecorner.hu
gameshop.hu

www.sorozatkviz.weboldala.net

dunga
Köszi szépen a segítséget, Kongy és Felgolos! Uccsó szigorlat után be is szerzem a packot :]

Kongy
Szerintem egy 8 gigás ideális.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Felgolos
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=6390
Itt a legolcsóbb minden!

dunga
Üdv!
Hol érdemes venni a gépet, és mekkora memóriakártya az ajánlott?
Elõre is köszi! :]

sorozatkviz
az unchartedet pont tegnap fejeztem be. tipikusan az a játék, amit nem tudsz letenni, ha egyszer elkezted.
a mortaltól pedig lassan elkopnak az ujjaim

www.sorozatkviz.weboldala.net

vixo
Nah,nekem is be vannak már készítve a drágaságok:

A gépet csak júni 4,államvizsgám után szerzem be hozzájuk, addig nem biztos ,h szerencsés lenne,mert valószínû inkább a vita-hoz ragadnék,mint a tételekhez XD

oks Köszi
szega96
Na megyek,majd holnap toljuk,király volt!!😄

mák volt😊
szega96
Scorpionnal nem birok 😄😄:

durva vagy😊
😄
sajnos nincs ps3-mam
szega96
Kár hogy kivették a king of the hill-t

szega96
Na vagyok, majd irjatok ide ha kapcsolhatom be a cuccot

Kongy
megyek 1et ellened is

Kongy?
beszállhatok?
szega96
Na nekem egy 20 perc off aztán nyomhatjuk, ash vagy kongy vagy valaki

szega96
Ennyi?

Kongy
hagyjukmá 😛 még h nem vagy jó

Kongy
persian0077

szega96
mehet, bekapcsolom akkor majd invellek, mi az id-d?9-ig leszek kb

Kongy
MOST valaki Mortal?

szega96
Ugyis lemerültem xdxd

fél óra?
szega96
ok

lemegyerk kajálni
szega96
Az a vicc h soha nem jön össze az x-ray 😄

szega96
Érzem h gyurnom kéne 😄

túl jó vagy 😊
szega96