Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Resistance mikor lesz elérhetõ a magyar Store-ban? Mármint fõképp a demo 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

cloud.strife
Gagusz kipaterolva. Én már nem szólok rá.....

www.digimomentsvideography.com

Én elvileg nem magyar stora reggeltem, viszont vitán az árak magyarul vannak, ill elején kiírja, h jelenleg csak angolul érhewtõ el. Ez mitõl van, újra kéne regisztrálnom? Mit csináljak másképp?
dunga
Tippek, hogy mit hoz az E3?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

vixo
ennek a lady gaga utánzatnak ajánlom figyelmébe:
http://www.gamekapocs.hu/hir/22457/nintendo_3ds_itt_az_elso_hibajelenseg

jééé,milyen meglepõ, a 3dénes sem volt mentes a hibáktól pályafutása kezdetén!
szóval errõl ennyit...

usa storol tölthetö a resistance és gravity rush,demo
Kongy
+1

Egyszer sem fagyott le, tökéletesen mûködik. De ezzel is etetitek a trollt, és ez a legnagyobb hiba. Ignorálni kell, és rá fog unni elõbb-utóbb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én el sem olvasom 😊 Nekem sem fagyott le, nálunk már stabilan jelent meg. Az ac-t nem hiszem el. (Mármint h a 3. rész.) E3-on kiderül, továbbra is a soul sacrife-ról szeretnék láni valamit. A resistance nekem már biztos, teljesen rákattantam csütörtökön hozza a futár.
Felgolos
Újabb Ubisoft-címekkel erõsít a PlayStation Vita?
Ghost Recon: Final Mission
Assassin's Creed III
http://www.gamekapocs.hu/hir/29251/ujabb_ubisoft_cimekkel_erosit_a_playstation_vita

Anubys
Amúgy nem minden 3DS tulaj retard, vannak köztünk jó arcok is... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

sorozatkviz
gaga - > guga?
találj ki szerintem új nevet, mert megint bannolni fogna :Ö

www.sorozatkviz.weboldala.net

Nekem is ez volt a csomagom 😊 A wipeout online nagyon király.
dunga
Ha már úgyis itt van elõttem. Pénteken jöttünk össze .p
Azóta egyik volt csapattársam felhívott, hogy nyert valami játékon egy wipeout-ot, amit azóta fel is toltam :]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Anubys
Aki akar Mortalozni: AnubysTheGod
Sajnos ritkán leszek online, de talán összejön... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Kösz, sajnos oda már nem fér be, azóta van egy csomó gépem, ez kb. 5 éves aláírás... :o

sorozatkviz
gratula 😊 az aláírásodban el ne felejtsd beírni a vitát is a felsoroltak közé

Anubys
Aztán végül:

The Protector
helyes.és baszd ki a faszfejeket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sorozatkviz
Unchartedben próbáltátok már a csaj közvetlen közelében robbantani (kézigránáttal, jelzõpisztollyal, rakétavetõvel) poén 😊

koccadam
+1 vote <#banplz>

Kongy
Efelõl ne legyen kétséged 😄

sorozatkviz
ha gagát elhallgattatod, rád szavazok 😊
Resistance Borning Skiest tervezi valaki a premier után megvenni?

Kongy
Én amúgy szívesen vállalnék házigazdaságot.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

koccadam
"Hozzászólásainak hasznossága: -75 (3/21)"
Ennyit rólad.

szega96
Jaa

Kongy
hát az valóban nem ártana...

Bogdogege
Lehetne már Házigazdát választani <#vigyor5><#miaz>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kongy
jól szórakozol kis óvodás?

nem irtam le kinek szeretném. a PÁVIÁNOMNAK kellene a mortal. muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps vitatat vennek garanciaval. s.o.s sürgös. ajanlatokat pü-ben kérem
Kongy
1 biztos: rettentõen szánalmas.

Moby
Õ nem fanboy, csak nem sikerült neki összebazseválni a rávalót, és kompenzál.

Adversus solem ne loquitor

Anubys
Figyelj, szerintem hülyeség fanboyizmus miatt kimaradni bármibõl. Nekem 3DS-em van, de amint lesz valamivel több játék rá, veszek Vitát is (3DS-t sem vettem volna, ha nem lett volna az árcsökkenés és nem lett volna rá DoA, Shinobi meg Resident Evil Revelations. A negyedik kedvencem a SSFIV rá, de az megvan PS3-ra is, így kb. ugyanannyit nyomott a latba, mint itt a Mortal, jó játék, de nálam még nem system seller).
Nem szereted, oké, de ettõl függetlenül nem kéne azokat fikázni, akik szerint nem fos a dolog, mert így semmivel sem vagy különb a techfanoktól, akik a 3DS-t fikázzák, mert nem olyan csili-vili a grafika. Arról nem is beszélve, hogy így csak banoltatod magad immár sokadszorra. Hagyd már a vitásokat békén, mert ez már tényleg unalmas!
Amúgy személy szerint mindkét platform döglõdik, vélhetõen az okostelefonok miatt, mert így a casualok (akik azért elég nagy részét képezték a vevõknek) már nem handheldre költenek, szóval amíg 3DS-re nem jönnek third party húzócímek (Castlevania, Dementium, valami jófajta first person RPG sem ártana), addig ne vedd még eldõltnek a 3DS gyõzelmét. 😊

szega96
Gáz h semmi zene meg semmi játék közben, mész hallod a lépteket meg a lövést azt kész a szörnyek meg okádnak egyet ha meghalnak :S De amugy jól néz ki,és ettõl függetlenül lehet hogy jó a hangulat is😄 majd meglátjuk

koccadam
Sosem értettem,hogy miért kell fikázni a konzolokat...De ezzel csak magadat minõsítetted.Ha tetszik a 3DS akkor játsz azzal,más meg pont az ellenkezõjét gondolja a 3DS-rõl, és? Mindenkinek szíve joga mivel játszik,ezért van 2 fajta,hogy tudj dönteni.De egyébként másfél év alatt már ideje is a 3DS-nek...Nem tudom mit vársz.

tovább szárnyal a 3DS. Most is simán elsõ lett, a Vitát majdcsak 7-szer annyi eladással megelõzve. Ráadásul az elsõ 12 szoftverbõl 9 3DS-es.

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ jaj csak nem fikusz kukisz a vita? Rá se rántsatok luzerek a gps megmondja a szomszed pancser mivel jatszik. Szerintem napszemcsiba gyertek vitazni a parkba olyan menök vagytok 😛 Ha kell par jo jatek vegyel 3ds-t. A nagytöbsegnek van csak fél bevallani. Addig is hajra gagyi vita.

TDC Geronimo

Ahogy hallom hangok se olyan ótvar szarok, mint voltak régen 😄

TDC Geronimo
Hm úgy olvastam kedden nem csak gravity rush, hanem resistance demo is jön. Néztem a véglegesbõl videót, egész jó. Demot várom

Kongy
Ez így van, pl Uncharted, Mortal Kombat, és még jönnek idén jók. Ráadásul a PSP húzócímeit is rá lehet tenni, pl a GoW-okat PS3-on keresztül.

sorozatkviz
nem vagy egyedül, elsõ nekem se esett le 😊
na megyek fürdeni, mostanában rászoktam, hogy a kádban ps vitázás közben áztatom magam

kisgabo
jah.... 3ds már több mint egy éves, és megy a tökölés... 😞

animal crossing pl sehol, jó cimek is alszanak. sebaly, majd idõvel.

dunga
Csak én vagyok hülye, hogy a 17. chapter-nél jöttem rá, hogy az animációkban a csillogó sz*rokat is fel kell szedni? :]
(Uncharted)

koccadam
Itt meg az a vicc,hogy már 1 éves elmúlt a konzol,és a Vita kínálata már most jobb.

koccadam
Igen, ez így igaz. Most is pár "húzó" játék van,ha lehet annak nevezni,de hisz még csak most indult, türelem emberek 😊 Nekem mind 2 konzolom van 3DS és PS Vita is (Igaz vitához most jutottam hozzá),de nekem a Vita jobban bejön. Nagyon szeretem a 3DS-t is,mert van rá 1-2 jó cucc azt nem mondom,de a Vita sokkal jobban leköt, hát kinek mi.

Sorozatkviz:
Ha nem sikerül, store-on tudsz venni egy map-ot ,ami kijelzi neked az összes kincset, persze ez kis +pénz,de van megoldás😊 Én is elõször keresgélni akarok,bár még nem vittem végig a gémet, nagyon az elején vagyok,kevés idõm van játszani <#buck>

Kongy
Emlékezz vissza a PS3 kezdõ kínálatára. Hasonló noname, gagyi cuccok, mint a Vitánál egy-két kivételtõl eltekintve (most így hirtelen a Virtua Fighters jut eszembe xd), aztán rá 1-2 évre jöttek az igazi ínyencségek.

kisgabo
megjegyzem, 3ds-re 2 játékot tudtam venni / a 2 mario / van még 1-2 ami elmegy, de nem nekem, a többi kuka.

ez se jobb... 😄

ds psp elvan látva, de az uj cuccok...

sorozatkviz
az uncharted játokosok közül van itt olyan, aki az összes elrejtett cuccot megtalálta. van olyan pálya, amelyiken már ötödjére megyek végig, és az istenért se bukkanok a kincs nyomára

Kongy
el lehet takarodni melegebb éghajlatra.

egyébként gaga, itt van a vitás kid icarus http://playstationcommunity.hu/note/7311 😄