Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
http://www.gamekapocs.hu/hir/22457/nintendo_3ds_itt_az_elso_hibajelenseg
jééé,milyen meglepõ, a 3dénes sem volt mentes a hibáktól pályafutása kezdetén!
szóval errõl ennyit...
Egyszer sem fagyott le, tökéletesen mûködik. De ezzel is etetitek a trollt, és ez a legnagyobb hiba. Ignorálni kell, és rá fog unni elõbb-utóbb.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ghost Recon: Final Mission
Assassin's Creed III
http://www.gamekapocs.hu/hir/29251/ujabb_ubisoft_cimekkel_erosit_a_playstation_vita
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
találj ki szerintem új nevet, mert megint bannolni fogna :Ö
www.sorozatkviz.weboldala.net
Azóta egyik volt csapattársam felhívott, hogy nyert valami játékon egy wipeout-ot, amit azóta fel is toltam :]
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Sajnos ritkán leszek online, de talán összejön... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Resistance Borning Skiest tervezi valaki a premier után megvenni?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Adversus solem ne loquitor
Nem szereted, oké, de ettõl függetlenül nem kéne azokat fikázni, akik szerint nem fos a dolog, mert így semmivel sem vagy különb a techfanoktól, akik a 3DS-t fikázzák, mert nem olyan csili-vili a grafika. Arról nem is beszélve, hogy így csak banoltatod magad immár sokadszorra. Hagyd már a vitásokat békén, mert ez már tényleg unalmas!
Amúgy személy szerint mindkét platform döglõdik, vélhetõen az okostelefonok miatt, mert így a casualok (akik azért elég nagy részét képezték a vevõknek) már nem handheldre költenek, szóval amíg 3DS-re nem jönnek third party húzócímek (Castlevania, Dementium, valami jófajta first person RPG sem ártana), addig ne vedd még eldõltnek a 3DS gyõzelmét. 😊
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ jaj csak nem fikusz kukisz a vita? Rá se rántsatok luzerek a gps megmondja a szomszed pancser mivel jatszik. Szerintem napszemcsiba gyertek vitazni a parkba olyan menök vagytok 😛 Ha kell par jo jatek vegyel 3ds-t. A nagytöbsegnek van csak fél bevallani. Addig is hajra gagyi vita.
Ahogy hallom hangok se olyan ótvar szarok, mint voltak régen 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na megyek fürdeni, mostanában rászoktam, hogy a kádban ps vitázás közben áztatom magam
animal crossing pl sehol, jó cimek is alszanak. sebaly, majd idõvel.
(Uncharted)
Sorozatkviz:
Ha nem sikerül, store-on tudsz venni egy map-ot ,ami kijelzi neked az összes kincset, persze ez kis +pénz,de van megoldás😊 Én is elõször keresgélni akarok,bár még nem vittem végig a gémet, nagyon az elején vagyok,kevés idõm van játszani <#buck>#buck>
ez se jobb... 😄
ds psp elvan látva, de az uj cuccok...