2060
P S P 2
-
#1221 Wipeouton is gondolkodtam, az a baj h Mortalban alig talál embert és ha talál is, az már rettentő tápos :S:S -
#1220 multiban a f12011 is hatalmas élmény. kb arról szól, hogy ki tudja hamarabb kilökni a másikat a pályáról. mint május 1.-én a dodgemen :Ö -
ashtray88 #1219 Mivel a mortal nem passkey-es szerintem kérhetsz érte jócskán:) Persze eladni vétek... A resistance meg a shotgun miatt lesz játszhatatlan multiban. 20 méterről bárkit egy lövésre leszednek. Így az összes többi fegyvernek nincs értelme. Sajnos minden lobbyn van 2-3 gyökér aki ezzel megy. Pillanatok alatt tönkreteszik az amúgy jó játékot.
Még mindig a mortal és a wipeout a legjobb multis cucc. -
#1218 Hàt kiprobàlnék màst is, mondjuk resistance, azzal is ink multiznék, az ilyen szinglis jatekokat megunom unchartedet is 1vegigjatszas alatt meguntam es passzoltam is el.Meg laptopra is kene penz lehet ink arra tennem el.Vagy xboxra vennek valamit :D -
losi73 #1217 üdv eladó ninja gaiden sigma+ 8000ft
asphalt injection 5500ft -
#1216 meguntad? :D -
#1215 Mortal Kombat mennyit érhet használtan? -
#1214 Alakul. Karácsonyra 49-ért meglepném magam vele -
#1213 59900 már csak! -
#1212 Köszi -
losi73 #1211 http://platinumshop.hu/product/2540/PlayStation-Vita/Jatek/Akcio/Dynasty-Warriors-Next
üdv itt van. -
#1210 Raktáras kéne, nemigaz h sehol sincs :D -
#1209 http://www.konzolvilag.hu/psvita/jatekok/mind/5
nincs raktáron, rendelni kell -
#1208 Tudtok boltot ahol van dynasty warriors? jó a használt is -
ashtray88 #1207 Hát jah. Én youtubera és ncore-ra használom. Mostani játékoknál sokat kell butítani. De fejleszteni nem akarok többé. Konzol felé kacsintgatok. Egyedül a letöltéseket hiányolom rajta. De ez meg varez már. Nem elég megbízhatóak. -
#1206 ami viszont jobban zavar, a multitasking hiánya. ha nem zárom be az appot, csak felteszem a tálcára, hibernálódik a videolejátszás -
#1205 kár, hogy a saját csatornámat, feltöltött videókat bejelentkezés után sem láthatjuk :( -
#1204 letöltöttem a youtube appot, erre az inditóképernyőn ott az ikon, hogy frissithetem az újabb, 1.01-es verzióra. magyarán furcsamód nem a legfisebb változatot szedi le egyből... -
#1203 Beteszel egy gémet youtubeon + hd és átéled az érzést, mi lenne ilyen grafikával :D:D -
#1202 Nagyonjó tényleg :d igy már nagyon fasza lesz este a gép helyett :d
-
#1201 Mint mondtam, sokkal jobb a képe mint a szintén HD-re állított Galaxy S2-nek! -
#1200 Véééégreee :) Azt hittem már sosem jön ki ez a Youtube app a Ps Vita-ra!! Nagyon várós volt már, és hát az ,hogy HD-ben streamel valami eszméletlen ^^ Gyönyörű a képe,egyre jobb lesz ez a kütyü, nem bántam meg,hogy beruháztam egyre. -
#1199 Na gyerekek kipróbáltam a YT alkalmazást! Nagyon jó! A kereső nem tökéletes, mint általában ilyen mobilos youtube-alkalmazásoknál, DE a képminőség eszelősen jó! Összehasonlítottam a Galaxy S II-m képével (lejátszottam egyszerre a telón és a Vitán ugyanazt a videót) és a Vita képe sokkal élesebb, és szebbek a színek is, plusz a képernyője is nagyobb picivel. Könnyű a kezelés is, szóval elégedett vagyok teljesen. Már nagyon kellett ez. -
losi73 #1198 üdv itt a youtube app gyors stabil szoval jó. -
#1197 Hát ja, bár szerintem nem lesz. Az alap FB chat elég körülményes, és lassú. -
#1196 Már csak egy facebook chat alkalmazás kéne és királyság lenne az egész :D -
#1195 amcsi store-on már tegnap volt vmikor, magyaron sztem este 6 fele lesz fent. -
#1194 Elv ma lesz jútyúb,nem? -
#1193 jaja,én Uncharted töltőképernyőjén látom ezt mindig -
losi73 #1192 üdv ahogy irod. -
#1191 Ki lett spórolva a Bat Manből az open world? -
dexterZ #1190 Kedvencem ez az előzetes, na meg persze a játék is :-) -
#1189 most hogy mondod, tényleg. mintha négyzetrácsos lenne a fekete képernyő -
#1188 érdekes, nekem még nem tünt fel. alap fényerőn használom általában, vagy max 25%-ra nyomom fel -
#1187 Jaja,nekem is olyan, a kép alsó részén. A függőleges vonalakat még nem láttam. Engem sem zavar :) -
#1186 Engem nem zavar, csak érdekes... -
#1185 Ja az meg a másik OLED probléma -
#1184 Én ilyen kis foltokat látok, mintha koszos lenne, de nem az. De csak akkor mikor full fekete a képernyő. -
#1183 Amúgy más is észrevette a függőleges vonalakat a képernyőn? Leginkább szürke/barna háttéren látszik igazán. Állítólag ez is az OLED képernyő velejárója. -
#1182 Elfogytak a kódok..... :/