Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- A fejlesztést a Ubisoft Sofia végzi
- A helyszín New Orleans
- A játék 1765 és 1780 között játszódik
- A sorozat történetében elõször nõi fõhõs: Aveline
- Desmond nem kap szerepet a játékban
- Kifejezetten a Vitára szabott multiplayer
- A játékmenetet tekintve valódi AC játékra számíthatunk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Egyébként szemétmocskoslehúzósnincsendó ad a 3DS-hez alapból.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ma újra hívom õket h lehet-e resetelni a kódot, ha nem akkor meg a boltot.
www.sorozatkviz.weboldala.net
Resistance sem lett rossz amúgy, de ez most jobban tetszik. 😄 FPS-eket annyira nem szeretem konzolon, egér + bill. az én asztalom ilyen téren 😄
nekem a netem 2MB/s max letöltési sebességû, és néha teljesen megáll a letöltés
www.sorozatkviz.weboldala.net
nekem bejön a Resistance. Szerintem megveszem. Egyetlen és jelenleg legjobb FPS most a Vitára.
Gravity rush a rövid demo ellenére is meggyõzött. Egyedi, szép, ötletes. Tuti vétel.
Thx!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx