Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudsz linkelni egy driver-t vagy mit?
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Tudom,hogy nem ide tartozik,de vettem egy PSP E-1000-est.USB-kábel nem volt hozzá,de nekem itthon volt olyanom ami belemegy.Rá is gugtam,de a gép nem ismeri fel az ezközt.Ilyenkor mi a teendõ?
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kat imádni való, a story aranyos, humoros, a játék azonban kifejezetten egyszerû.
Ha jót teszünk a városban cserébe challange jár amit viszont nehéz goldra vagy ezüstre csinálni.
Ritka jó játék nemcsak vita fronton.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha van kedved, gattaca_lg néven vagyok a Sony networkon, felvehetsz a barátlistádba.
Uncharted kapcsán hétvégén remélem megszerzem a hiányzó trófeáimat, most vagyok 95% százalékon. azután a mortál tudásomat kell végre tökéletesítenem, mert eddig azt kicsit hanyagoltam.
www.sorozatkviz.weboldala.net

Majd véleményeket kérünk
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha havonta egy jó kijön az nekem okés kb ennyit tudnék rá költeni.
Online pass ellõve, de store-on vehetõ hozzá (Az USA verziótól eltérõen) - 8.000
BP III és V ker személyes, vagy utalásnál posta, aminek díja az árban.
érd: [email protected]
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Vita vásárlás elõtt állok és picit már össze vagyok zavarodva az account mizéria terén, így kérlek segítsetek, mit hogy érdemes csinálni.
Van egy PS3-am, amin van egy US, egy UK és egy HUN account. Az US store vásárlás miatt volt (sõt van, tekintve milyen szegényes és néhol drága a magyar), az UK az itthon vásárolt játékok online passjai miatt (mekkora vicc!) és a magyar, mert azon játszom fõként.
Mivel szeretnék egy Vitát, és azon ugye csak és kizárólag 1 account lehet egyszerre, (a memória kártya csere-berét nem akarom erõltetni), ezért azon gondolkozom melyik accountomat használjam.
HUN:
+ Legálisan ezt lehet használni
+ Bankkártyás vásárlás mûködik
- Store-ba alig vannak PSP/PS1 játékok, nem is valószínû, hogy lesznek, én viszont ezek közül és jó néhányat szeretnék játszani.
US:
+ Store tele minden jóval.
- A prepaid kártyás vásárlást meg tudom végeredményben oldani, csak lassan.
- Itthoni játékok online pass-jai nem mûködnek.
Esetleg PS3-mal idegen Store-ból vásárolt contentet át lehet harcolni a magyar accountos Vitára? Vagy valamilyen megoldás, amivel ez az egész megoldható?
Ha minden kötél szakad, akkor US account mellett teszem majd le a voksom, mert PS Plust szeretnék a hétfõ bejelentés utána nagyon, és hát ebbõl is a US store a legjobb.
Szerintetek?
cod, amit tudtuk hogy jön és marhára nem érdekel az n+1 rész. AC3at felfedte gameinformer, ennek a címnek örülök mondjuk. PS all starst is tudtuk, hogy jön és kb ennyivel ki is merült a felhozatal :/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
történelmi háttér:
http://en.wikipedia.org/wiki/Louisiana_Rebellion_of_1768
www.sorozatkviz.weboldala.net
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Samsung akárhogy is 😊 Ha igaz a hír és a nextgen clod gaming lesz akkor tuti nem kell ps4. Mondjhatok maradinak, de a dobozos forma híve vagyok és gyûjtõ is egyben 😊
Wifi-n keresztül küldi majd át képet a TV-kre. Amit szerintem, nemsoká mag is oldanak, hiszen csak softveresen kell. És akkor lehet 100+cm nyomni a játékokat, egy hotel szobájában is<#taps>#taps>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Vannak sztem reálisabb értékelések pl: http://www.gametrailers.com/video/review-resistance-burning/730554
Várjuk meg az E3-at.
Jövõ héten elstartol az E3 2012, melyen a jelek szerint sok-sok PlayStation Vita bejelentésre számíthatnak a hordozható konzol tulajdonosai. Ebbõl egy nagyobb durranás lehet a francia CDiscount által nagy hirtelen belistázott Medal of Honor: Warfighter First Person Shooter, melynek eddig csak nagygépes verzióit leplezték le.
Az eset lehet egyszerû adminisztrációs hiba is, egyelõre semmi sem hivatalos.(forrás-playstation community)
CSak azért irtam le hogy a belinkelhessem akkor amikor ez bekövetkezik és mondhassam az hogy "én megmondtam"<#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2>