Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://www.gameshop.hu/psvita/metal-gear-solid-hd-collection/8391
Az MGS meg dobozosan kell. Egyrészt 4 gigás a kártyám, másrészt jó kirakni a polcra.
Pár helyen látom h elõrendelhetõ, de azokban nem bízom. Szerinted hol érdemes?
Majd írj róla, hogy milyen nagyon érdekel.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez elég jól hangzik, de specifikus irányítás????
Az a legjobb a játékban h szabadon kóborolhatsz, és semmi sem kötelezõ. Amennyit kapnál a triálért annak dupláját begyûjtöd a háztetõkön 😊
Ne értsetek félre nem savazni akarom, csak attól tartok, h nagyon elhanyagolják. Ez 4 hónap!!!
Egyetlen kívétel a metal gear solid hd megjelenése kérdéses, de az sem nyáron.
A little big planet me 😊)) MÁZLISTA 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most engem is teljes mértékben leköt az Uncharted,mondjuk még nem fejeztem be a story mod-ot,szép kényelmesen haladok és nem könnyû letenni 😄
Sztem én sem nyugszom addig amíg 100%-ra ki nem pörgetem, pedig nem vagyok nagy achivment/trophy vadász. Teljesen egyetértek,h ezért az 1játékért megéri a Vita vétel, tényleg megállja a helyét a nagy tesós részek mellett. Egyszerûen imádom!!! Kb. hasonló szintet várok majd el az AC: Liberation-tõl is.
pár észrevétel:
- a crushing mód nem egy leányálom 😊
- egy eldugott cuccot és a hidden trophyt nem találtam meg önerõbõl, ezeket szerintem lehetetlen észrevenni
a vitát már csak ezért az egy játékért is érdemes megvenni. a pályákat a végén már fejbõl tudtam, és a fejlövés számlálóm is 1000 fölött járt... 😊
www.sorozatkviz.weboldala.net