Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koccadam
Ezért nem regelek magyar store-ra, hiába van... 😊 Feltöltõkártyát se tudsz hozzá venni jó áron,a tartalom sux, mostmár a demok se mennek , mi jöhet még <#vigyor2>

Kongy
magyar... -.-' mondjuk már kezdem megszokni hogy semmi sem mûködik. Androidos telomra is megvettem a Max Payne-t, és nem töltõdnek le egyszerûen a játékhoz szükséges fájlok... 700 ft-om oda.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

koccadam
Milyen store-ról töltitek? (Sorry, ha hülye kérdés,nem tudom mindegyiken fentvan-e) UK-s regem van, nekem leszedte és egybõl ment. Érdekes.

vixo
nálam sem jó az escape, pedig nagyon kipróbáltam volna 😞((

koccadam
Nálam mûködik :s

Kongy
jó hogy felraknak egy demót 4 hónap után, és nem mûködik ^^

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nálam se😞
TDC Geronimo
Nem sajna

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Nektek mûködik az Escape Plan demo? nekem errort ír ki, mielõtt indítaná.

Kongy
GameShop a legjobb! korrektek az araik es megbizhatoak.

üdv itt biztos lesz 29 én és az ára is jó:
http://www.gameshop.hu/psvita/metal-gear-solid-hd-collection/8391
Jelentkeztetek bétára, és email-ben kaptátok? Én direkt nem jelentkeztem, úgyse sorsolnak ki... Mondjuk nekem magyar store-om van a network pass miatt.
Az MGS meg dobozosan kell. Egyrészt 4 gigás a kártyám, másrészt jó kirakni a polcra.
Pár helyen látom h elõrendelhetõ, de azokban nem bízom. Szerinted hol érdemes?
Majd írj róla, hogy milyen nagyon érdekel.
üdv usa storol,de kell hozzá béta kod,mivel béta teszt verzio van fent nem is demo,egész jó és sok féle játékot ki lehet benne probálni elvileg multizni is lehet.
usa storol tölthetö metal gear hd 35 dodo,gravity rush 36 dodo,pulzar 2 dodo,escape plan demo+valami dlc,pinball arcade 2 uj asztal 5 dodo.Metal Geart mindjárt tesztelem is már jönn lefele😊
Kongy
Honnan töltitek ti a LBP-t?

szega96
Amugy LBP-vel majd multiznék valakivel

TDC Geronimo
Látva a képeket (amik bullshot szagúak a töménytelen képjavító miatt) enmhinném

szega96
Kíváncsi vagyok hogy az AC natívban megy majd e

TDC Geronimo
Új a konzol. Ahogy elnéztem elég jól is néz ki ez a játék. Ahhoz, hogy normálisan fusson nem tudják még natívba futtatni. Ennek idõ kell még.

szega96
nemtudom hogy a normál 900x500 as felbontást miért nem lehet tartani

TDC Geronimo
Na töltöm én is LBP betat. Nagyon dicsérik neogaf fórumon.

"Need For Speed Most Wanted is exkluzív tartalmakat és funkciókat fog kapni a PS Vita változatban, többek között Vita specifikus versenyeket, kihívásokat és irányíthatóságot. A játékos itt is be tud majd jelentkezni az Autologra, és a Vitára kifejlesztett kameraállásoknak köszönhetõen saját dream shotokat is készíthetünk Vitán. Attól függetlenül, hogy nem egy konzolos vagy PC-s verzióról van szó, az éjjel nappali multiplayer, és a szabad kóborlás sem marad ki ebbõl a változatból is. A Criterion szerint minden idõk legjobb játéka lesz az NFS Most Wanted Vitára, nem lesz olyan cím a versenyjátékok közül, amelyek legyõzhetik minõségben és játszhatóságban az idei Need For Speed-et."

Ez elég jól hangzik, de specifikus irányítás????
Jaja nagyon be kell dönteni. Sõt a legnagyobb szívás amikor idõre megy és szûk folyosókra kell bekanyarodni vagy két korlát közé. 😊
Az a legjobb a játékban h szabadon kóborolhatsz, és semmi sem kötelezõ. Amennyit kapnál a triálért annak dupláját begyûjtöd a háztetõkön 😊
Kongy
nem bírom egyszerûen irányítani, alig érzékeli a döntést. hogy a faszba gondolhatták ezt komolyan... -.-'

balra jobbra döntögeted, mint a slide challangenél.
Kongy
Annál a résznél, mikor a 2 ujjaddal kell csúsztatni Kat-et, hogy kell kanyrodni? 8. fejezet azt hiszem.

Szerintem leginkább marketing okokból csinálják. Direkt karácsony környékére idõzítik a megjelenést, (ac bunndle csomag, cod) lévén h márciusig 10 milliót elakarnak adni. Ilyen tempóban a fele sem biztos hogy meglesz.
Ne értsetek félre nem savazni akarom, csak attól tartok, h nagyon elhanyagolják. Ez 4 hónap!!!
jogos játék áradat nem lessz már nyáron,de pár cim jönn azért.
oké rendben, de ez az egy kívétel. Egyébként pangás 😞
üdv metal gearhd most 29-én jönn,usa verzio meg ma már tölthetö lesz a storol.
Grat, éna gravity rusht, szintén katarzis 😊
koccadam
Na most vittem végig az Uncharted-et. Nagyon állat volt 😊

Hét én meg azt látom h a nyári uborkaszezonban a vita kovászolódik leginkább. Lesz valóban: monkey ball, book of memories, madagascar...
Egyetlen kívétel a metal gear solid hd megjelenése kérdéses, de az sem nyáron.
A little big planet me 😊)) MÁZLISTA 😄
üdv épp a littlebig planet bétát tolom egész jókis játék lesz ez😊
koccadam
Milyen kódok ezek?

szega96
Van soft update

cloud.strife
Van pár olcsó kódom.
Golf, Reality Fighters, Unit, Wipeout. PÜ.

www.digimomentsvideography.com

üdv nem addig jönn pár játék még.
Jól látom, hogy egészen októberig semmi nem jelenik meg vitára???? 😞😞(
Kongy
Elvileg a Vita már következõ generációs handheld, szóval nem kizárt, hogy a PS4-en is lesz ilyen funkció majd 😊

shaddam
Ezt ps3-on is de el tudnám viselni. No meg nextgennyben egy videó felvevést...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

koccadam
KÖSZI!!!😄 Ezt nem is tudtam<#bee1>

vixo
Well done!!!<#eljen>
Most engem is teljes mértékben leköt az Uncharted,mondjuk még nem fejeztem be a story mod-ot,szép kényelmesen haladok és nem könnyû letenni 😄
Sztem én sem nyugszom addig amíg 100%-ra ki nem pörgetem, pedig nem vagyok nagy achivment/trophy vadász. Teljesen egyetértek,h ezért az 1játékért megéri a Vita vétel, tényleg megállja a helyét a nagy tesós részek mellett. Egyszerûen imádom!!! Kb. hasonló szintet várok majd el az AC: Liberation-tõl is.

Kongy
PS Gomb + START olyan mint a gépen a Printscreen😄

koccadam
Gratulálok , riszpekt 😊 Viszont hogy csináltok ilyen képet? Van screenshot a ps vita-ban vagy mi?

cloud.strife
<#eljen>

www.digimomentsvideography.com

sorozatkviz
csak összehoztam nagy nehezen:

pár észrevétel:
- a crushing mód nem egy leányálom 😊
- egy eldugott cuccot és a hidden trophyt nem találtam meg önerõbõl, ezeket szerintem lehetetlen észrevenni

a vitát már csak ezért az egy játékért is érdemes megvenni. a pályákat a végén már fejbõl tudtam, és a fejlövés számlálóm is 1000 fölött járt... 😊

www.sorozatkviz.weboldala.net

Kongy
Ennyire nem tetszett?😄D

Eladó Gravity Rush akâr már ma.10500ft
TheSosy
De hát ha nem ismeri fel..
Ez a kábeltõl függ,vagy a PC-tõl?
Szóval mit lehet tenni?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu