Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://platinumshop.hu/product/2540/PlayStation-Vita/Jatek/Akcio/Dynasty-Warriors-Next

üdv itt van.
szega96
Raktáras kéne, nemigaz h sehol sincs 😄

sorozatkviz

www.sorozatkviz.weboldala.net

szega96
Tudtok boltot ahol van dynasty warriors? jó a használt is

Hát jah. Én youtubera és ncore-ra használom. Mostani játékoknál sokat kell butítani. De fejleszteni nem akarok többé. Konzol felé kacsintgatok. Egyedül a letöltéseket hiányolom rajta. De ez meg varez már. Nem elég megbízhatóak.
sorozatkviz
ami viszont jobban zavar, a multitasking hiánya. ha nem zárom be az appot, csak felteszem a tálcára, hibernálódik a videolejátszás

sorozatkviz
kár, hogy a saját csatornámat, feltöltött videókat bejelentkezés után sem láthatjuk 😞

sorozatkviz
letöltöttem a youtube appot, erre az inditóképernyõn ott az ikon, hogy frissithetem az újabb, 1.01-es verzióra. magyarán furcsamód nem a legfisebb változatot szedi le egybõl...

szega96
Beteszel egy gémet youtubeon + hd és átéled az érzést, mi lenne ilyen grafikával 😄😄

szega96
Nagyonjó tényleg :d igy már nagyon fasza lesz este a gép helyett :d

Kongy
Mint mondtam, sokkal jobb a képe mint a szintén HD-re állított Galaxy S2-nek!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

koccadam
Véééégreee 😊 Azt hittem már sosem jön ki ez a Youtube app a Ps Vita-ra!! Nagyon várós volt már, és hát az ,hogy HD-ben streamel valami eszméletlen ^^ Gyönyörû a képe,egyre jobb lesz ez a kütyü, nem bántam meg,hogy beruháztam egyre.

Kongy
Na gyerekek kipróbáltam a YT alkalmazást! Nagyon jó! A keresõ nem tökéletes, mint általában ilyen mobilos youtube-alkalmazásoknál, DE a képminõség eszelõsen jó! Összehasonlítottam a Galaxy S II-m képével (lejátszottam egyszerre a telón és a Vitán ugyanazt a videót) és a Vita képe sokkal élesebb, és szebbek a színek is, plusz a képernyõje is nagyobb picivel. Könnyû a kezelés is, szóval elégedett vagyok teljesen. Már nagyon kellett ez.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

üdv itt a youtube app gyors stabil szoval jó.
Kongy
Hát ja, bár szerintem nem lesz. Az alap FB chat elég körülményes, és lassú.

szega96
Már csak egy facebook chat alkalmazás kéne és királyság lenne az egész 😄

Kongy
amcsi store-on már tegnap volt vmikor, magyaron sztem este 6 fele lesz fent.

szega96
Elv ma lesz jútyúb,nem?

vixo
jaja,én Uncharted töltõképernyõjén látom ezt mindig

üdv ahogy irod.
szega96
Ki lett spórolva a Bat Manbõl az open world?

Kedvencem ez az elõzetes, na meg persze a játék is :-)
sorozatkviz
most hogy mondod, tényleg. mintha négyzetrácsos lenne a fekete képernyõ

sorozatkviz
érdekes, nekem még nem tünt fel. alap fényerõn használom általában, vagy max 25%-ra nyomom fel

koccadam
Jaja,nekem is olyan, a kép alsó részén. A függõleges vonalakat még nem láttam. Engem sem zavar 😊

Kongy
Engem nem zavar, csak érdekes...

TDC Geronimo
Ja az meg a másik OLED probléma

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Én ilyen kis foltokat látok, mintha koszos lenne, de nem az. De csak akkor mikor full fekete a képernyõ.

TDC Geronimo
Amúgy más is észrevette a függõleges vonalakat a képernyõn? Leginkább szürke/barna háttéren látszik igazán. Állítólag ez is az OLED képernyõ velejárója.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

cloud.strife
Elfogytak a kódok..... :/

www.digimomentsvideography.com

Anubys
Mivel a magyar store iszonyat gyenge, ezért profilt váltottam egy angolra. AnubysTheGod helyett Anubys_EU, meg szétküldtem pár friend request-et. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

üdv elnézést vagy luzer voltam vagy nem tom de most mind a 3 üzid meg ven😊
cloud.strife
Válaszoltam mindegyikre, nem tudom miért nem kaptad meg.

üdv a privátokra válaszolhatnál,már a másodikat irtam de semmi.😞
cloud.strife
Skacok, van még egy-egy kódom. Olcsón adom, én a magyar acc-ommal szedtem le ezekbõl, hibátlan. Külföldi acc-al nem tudom mennek-e, de valószínüleg igen.
Everybody Golf, WipeOut 2048, Reallity Fighters, Unit 13.
PÜ-ben.

vixo
ráéreztem végül, sikerült hibátlanul leverni 😊
crushed mód-tól már elõre félek 😄

sorozatkviz
az f2011-el nem játszik valaki? a time trial mód szívat nagyon, mert egyszerûen nem tudok javítani a legjobb köridõimön, bármennyire igyekszek. elég fakezõ is vagyok, nem érzem a féktávokat, kigyorsításokat, folyton csúszkálok a pályán 😊 az autók beállításihoz meg halvány fingom sincs

sorozatkviz
az benne a szép hard fokozaton van két hibázási lehetõséget, crushed módban meg csak 1 lesz 😊

vixo
Csak nekem okoz bosszúságot Uncharted hard fokozaton a Dante-s "nyilas" qte bunyó??? 😄 már nem tudom hányszor futok neki,de van,amikor a sziklának szorítja Drake-et és jön egy jobbra nyíl és utána egy fel-jobbra nyíl,azokat vhogy az istenért nem akarja beadni. Már rossz nézni,ahogy elintézi szerencsétlen Drake-et. 😄

koccadam
Hát ez jó [email protected] single player kampány,csak spec ops,ezt a hülyeséget...Multinál meg kitalálják,hogy spec ops-ot tolhatjátok majd ketten és élvezd a codot...

Felgolos
CoD Black Ops: Declassified infómorzsák (forrás:Gamer365.hu)

A bejelentésen kívül túl sokat nem lehetett hallani az E3-on a PS Vitás Call of Duty játékról, a Call of Duty Black Ops: Declassifiedról, most azonban jött némi infó a hordozható epizód tartalmát illetõen.

A Declassified felépítése a handheld szemléletet követi: hagyományos kampány helyett a legutóbbi két Modern Warfare játékban szereplõ Special Ops mód köszön vissza, rövidebb, pörgõs missziókra kell tehát számítani. Ezen kívül természetesen hagyományos multiplayerre is számíthatnak a Vita tulajok.

hali egyet értek veled,ami ment a régi psp-nek az a vita röhögve tudja😊
Kongy
LOL😄 Ez elég hülyeségnek tûnik, lévén, hogy a Gravity Rush is egy open world-ben játszódik, pár fejezet végén fel lehet szállni vonatra, léghajóra, és az TÖLTÉS NÉLKÜL átvisz a következõ negyedbe... szóval kötve hiszem, hogy a Vita ereje kevés lenne hozzá, max a fejlesztõk töketlenek.

vixo
Ezt hallottátok, hogy a Vitás Lego Batman-bõl kihagyták az open world-öt, mert nem birkózik meg vele a gép??? Pedig már a PSP-s GTA részekben sem jelentett akadályt az open world...Nah,meg akkor mi lesz a Vitás AC-del??? Ha abból is kispórolják,akkor hatalmasat fogok csalódni benne :/ Pedig elvileg a Gravity Rush is open world részben,nem?(legalábbis mintha vhol ezt hallottam volna)

sorozatkviz
most néztem csak, hogy a Gravity Rush trailert Pesten forgatták:

koccadam
Igen tudom,elõvagyok fizetve egy éve, de ilyen kínálat még nem volt,ráadásul ez mind egyszerre... nagyon durca.

cloud.strife
Elõ kell fizetni... 😊

koccadam
Kicsit off, de ÚRISTEN!!😄 Mi van most a playstation+ -al?😄 Olyan gameket adnak ingyen csak lesek... Little Big Planet 2, In Famous 2, Renegade Ops, Outland,Virtua Fighter 5, Spacemarine Wh40k,Motorstorm:Apocalypse. Wtf?

nekem azzal sem 😊 Bár igazából annyira nem hoz lázba szóval mind1...
Felgolos
Nekem magyar acc. van és mûködik