2060
P S P 2
  • Richard Wyeth
    van egy xvid for psp az jó konvertáló progi, meg ugye a vita szoftvere a megosztásra :)
  • szega96
    Van egy program és annak segítségével
  • Garnett5
    Na ez akkor super hogy nincs regiozar :) es hogyan tudok filmet masolni pl a vitamra vagy kepet stb-t?Macet hasznalok.
  • somuchlove
    fb-nél a nem lehet kikapcsolni hogy ne lehessen görgetni a hátuljával?
  • somuchlove
    Waaa kezdehetnenek vmit mar az fb,twitter,bongeszo cuccokkal... Idegeimen tancolnak mikor jon a sok hibauzenet es kilepnek!Mondjuk par reportot kuldtem mar nekik. :D
  • szega96
    Szerintem azt kérdezte hogy egy amcsiban vásárolt gépen megy e az euban vásárolt játék, ha ezt akkor a válasz igen, mert nincs régiózár.
  • cloud.strife
    Azért ez jó, na.
  • Richard Wyeth
    Én játszok. És tudtommal nem megy, mert csak azt a tartalmat teheted rá a vitára, amit a vitás accodra töltöttél le :) Legalábbis én a magyar accomról szedtem le demót és nem engedte feltölteni az UK accos vitára...
  • Garnett5
    Hello!Nem tudja valaki veletlen, hogy usa keszuleken megy e eu-s jatek?es forditva?Vagy ugy van mint az xboxnal pl h regionok vannak?Es meg valami.Valaki jatszik az uj assassinszel? help kellene :)
  • n000rbi
    PsPlus Vita-ra is
  • Richard Wyeth
    Nem a Sony zárolja le, a bankod tartja fent addig a sony részére :)
  • koccadam
    Ma kaptam vissza a pénzem a sony-tól. Tényleg 2 hétig volt zárolva, értelmes,főleg hogy már aznap CANCELED státusz volt :) mi értelme ennek. Na de legalább visszajött a pénz.
  • koccadam
    Akkor ez az L gomb recsegés nagyon sok gépnél jelentkezik. Nekem is akkor,ha az alsó részét nyomom
  • somuchlove
    igen igen az L gombra gondoltam, csak gondoltam így könnyebb magyarázni :D
    de egyébként lehet hogy nem is az eséstől, mert még utána játszottam vele és semmi hasonlót nem tapasztaltam... lehet csak vmiféle anyagkopás vagy hasonló :D
  • Kongy
    Nekem nem nyikorog csak kattog :DD Anno a PS2 kontrolleremmel volt az, hogy földhöz basztam, aztűn rácsaptam egy rohadt nagyot, és elkezdett zörögni a belsejében valami, de semmi baja nem lett azon kívül :D ja meg néha a vibráció nem működött rendesen, lehet a motor egy részét törtem el :DD Vitát nem csapom a földhöz, mert drága vót :DD
  • szega96
    Haver néha átjön és szokott vitázni azt hittem ő szarta el, mert a napokban vettem észre én is hogy nyikorog ugyan csak az L ha az alsó részét nyomom :D de akkor nem izgulok
  • koccadam
    Az enyém még nem esett le,semmi kár nincs benne,de az enyém is ha úgy nyomod meg akkor néha hülye hangot ad ki (mintha nyikorogna) ha az L gombra gondolsz :D
  • somuchlove
    Vagy valaki fifa12es magyar emberkeket ismer aki tolja? Jo volna neha magyarokkal is jatszani :)
  • somuchlove
    Figyu sracok, ma megb...Am a vitaamat, gondolom kb 30cmrol ahogy le esett attol produkalhatja ha a bal felso gombot nyomogatom (also reszet), akkor nem is olyan veszes de viszont idegesito nyikorgo hangot ad ki... Valakinek otlet mivel mulaszam el?Ja meg valakinek nincs egy Fifa13asa ingyen? :D
  • Felgolos
    Kösz a tanácsot:) a játékot szállítási költséggel együtt nem lehet venni 9900Ft-ért
  • Richard Wyeth
    Egy apró tanács:) a játék szállítási költséggel vehető 9900 ft-ért, vagy el is lehet menni érte. Így eredeti. A 8 000 ft nem hiszem, húgy túl csábító ennek tekintetében egy használt játékhoz :)
  • Richard Wyeth
    gondolkodok rajta :)
  • Probatbicol
    Ha kiskorú vagy és a valós születési dátumodat adtál meg, akkor a ps store csak korlátozottan jelenik meg, pl. a skype, facebook sem látszanak.
    Lépj át a master accountra.
  • szega96
    Skypera meg fb-re varázsolhatnának már csetet és mégjobb lenne :D
  • Kongy
    én akkor szoktam elővenni mikor vki fáraszt facebook chaten XDD
  • szega96
    Én a vitával is kb itthon játszok, van xbox is de nincs is kedvem leülni elé és ez az ágyban meg tv közbe tök kényelmes :D
  • Kongy
    Jaja, csak kár, hogy nincs benne single kampány.. mert a gépem nem épp 3G-s és kocsiban/buszon nem fogok sűrűn multizni.. A spec ops meg single-ben szar..
  • Felgolos
    Eladó Assassins Creed III: Liberation 8000Ft + ajándék poszter
    Egyszer végigjátszott, hibátlan állapotban! (Posta 600FT)
    Érdeklődni p.m. vagy tel.:06-30-564-8450
  • szega96
    Én is nincs semmi gém most vitához és csak áll, abba legalább lesz multi amivel elvagyok egy darabig :D
  • Kongy
    Én lehet..
  • szega96
    Innen veszi valaki a black opsot?
  • tropo
    Hali!
    1 hete vettem egy vitát és nagyon jól működik, viszont ps store-on nem találom a youtube, a facebook és a skype app-ot. Magyar acc-om van, de azt írták, hogy azzal is eléretőek. Tudnátok segíteni?
  • cloud.strife
    Bocs a reklámért, de hivatalos boltban, hivatalos magyar Vita árai csökkentek.

Vita árak.
  • ZTM
    Nocsak ha majd jön egy olyan cucc, hogy emulátorral futkosnak szépen a vitán a ps1 és ps2-es játékok és majd lehet san andreas-ozni tuti vétel lesz :)(de nem a sotrebol letöltöttek ám)
    Szerintem minimum kell egy ilyen a SONY-nak hogy az emberek jobban vegyék, pláne hogy sajna tényleg feltörtek a mobil játékok és könnyen kiüthetik a kézi konzolokat a harctérről ha nem vigyáznak. :(
  • somuchlove
    ha igen akkor kérem irjon priviben és segítsen megcsinalni... :)
  • somuchlove
    http://www.youtube.com/watch?v=rf3yXHDI5wk

Próbálta már valaki??
  • gattacalg
    evezni X-el szerintem sokkal könnyebb, viszont nekem a kenus prezciziós manőverezéssel gyűlik nem néha a bajom. eddig a Mexicóban játszódó részek tetszettek különösen, a maja piramisok, romok, őserdő, barlang stb, irtó hangulatos
  • Kongy
    Amúgy már értem, hogy miért hozták be a Liberation-be a mocsarat.. Érdekes módon nem szaggat, mint New Orleans, nyilván kevesebb erőforrást igényel. De semmi baj nincs vele amúgy, nagyon hangulatosak az ottani küldetések, bár az evezés rear tapipaddal elég érdekes.. :D
  • Richard Wyeth
    Undorító egy szokás, nem értem a fejlesztők ezt miért nem védik ki valahogy. Hivatalos fórumra próbálj írni :)
  • somuchlove
    VAN valami megoldás arra hogy akivel fifázok Rangsorolt mérkőzést és kilép azt bannolják vagy megkapjam akkor is érte a pontokat???? mert már kurvára unom elverem a szájukat fifa12ben és kilepnek rögtön vagy direkt mérkőzés végén!