2060
P S P 2
-
Richard Wyeth #1461 van egy xvid for psp az jó konvertáló progi, meg ugye a vita szoftvere a megosztásra :) -
#1460 Van egy program és annak segítségével -
Garnett5 #1459 Na ez akkor super hogy nincs regiozar :) es hogyan tudok filmet masolni pl a vitamra vagy kepet stb-t?Macet hasznalok. -
somuchlove #1458 fb-nél a nem lehet kikapcsolni hogy ne lehessen görgetni a hátuljával? -
somuchlove #1457 Waaa kezdehetnenek vmit mar az fb,twitter,bongeszo cuccokkal... Idegeimen tancolnak mikor jon a sok hibauzenet es kilepnek!Mondjuk par reportot kuldtem mar nekik. :D -
#1456 Szerintem azt kérdezte hogy egy amcsiban vásárolt gépen megy e az euban vásárolt játék, ha ezt akkor a válasz igen, mert nincs régiózár. -
#1455 Azért ez jó, na. -
Richard Wyeth #1454 Én játszok. És tudtommal nem megy, mert csak azt a tartalmat teheted rá a vitára, amit a vitás accodra töltöttél le :) Legalábbis én a magyar accomról szedtem le demót és nem engedte feltölteni az UK accos vitára... -
Garnett5 #1453 Hello!Nem tudja valaki veletlen, hogy usa keszuleken megy e eu-s jatek?es forditva?Vagy ugy van mint az xboxnal pl h regionok vannak?Es meg valami.Valaki jatszik az uj assassinszel? help kellene :) -
#1452 PsPlus Vita-ra is -
Richard Wyeth #1451 Nem a Sony zárolja le, a bankod tartja fent addig a sony részére :) -
#1450 Ma kaptam vissza a pénzem a sony-tól. Tényleg 2 hétig volt zárolva, értelmes,főleg hogy már aznap CANCELED státusz volt :) mi értelme ennek. Na de legalább visszajött a pénz. -
#1449 Akkor ez az L gomb recsegés nagyon sok gépnél jelentkezik. Nekem is akkor,ha az alsó részét nyomom -
somuchlove #1448 igen igen az L gombra gondoltam, csak gondoltam így könnyebb magyarázni :D
de egyébként lehet hogy nem is az eséstől, mert még utána játszottam vele és semmi hasonlót nem tapasztaltam... lehet csak vmiféle anyagkopás vagy hasonló :D -
#1447 Nekem nem nyikorog csak kattog :DD Anno a PS2 kontrolleremmel volt az, hogy földhöz basztam, aztűn rácsaptam egy rohadt nagyot, és elkezdett zörögni a belsejében valami, de semmi baja nem lett azon kívül :D ja meg néha a vibráció nem működött rendesen, lehet a motor egy részét törtem el :DD Vitát nem csapom a földhöz, mert drága vót :DD -
#1446 Haver néha átjön és szokott vitázni azt hittem ő szarta el, mert a napokban vettem észre én is hogy nyikorog ugyan csak az L ha az alsó részét nyomom :D de akkor nem izgulok -
#1445 Az enyém még nem esett le,semmi kár nincs benne,de az enyém is ha úgy nyomod meg akkor néha hülye hangot ad ki (mintha nyikorogna) ha az L gombra gondolsz :D -
somuchlove #1444 Vagy valaki fifa12es magyar emberkeket ismer aki tolja? Jo volna neha magyarokkal is jatszani :) -
somuchlove #1443 Figyu sracok, ma megb...Am a vitaamat, gondolom kb 30cmrol ahogy le esett attol produkalhatja ha a bal felso gombot nyomogatom (also reszet), akkor nem is olyan veszes de viszont idegesito nyikorgo hangot ad ki... Valakinek otlet mivel mulaszam el?Ja meg valakinek nincs egy Fifa13asa ingyen? :D -
#1442 Kösz a tanácsot:) a játékot szállítási költséggel együtt nem lehet venni 9900Ft-ért -
Richard Wyeth #1441 Egy apró tanács:) a játék szállítási költséggel vehető 9900 ft-ért, vagy el is lehet menni érte. Így eredeti. A 8 000 ft nem hiszem, húgy túl csábító ennek tekintetében egy használt játékhoz :) -
Richard Wyeth #1440 gondolkodok rajta :) -
Probatbicol #1439 Ha kiskorú vagy és a valós születési dátumodat adtál meg, akkor a ps store csak korlátozottan jelenik meg, pl. a skype, facebook sem látszanak.
Lépj át a master accountra. -
#1438 Skypera meg fb-re varázsolhatnának már csetet és mégjobb lenne :D -
#1437 én akkor szoktam elővenni mikor vki fáraszt facebook chaten XDD -
#1436 Én a vitával is kb itthon játszok, van xbox is de nincs is kedvem leülni elé és ez az ágyban meg tv közbe tök kényelmes :D -
#1435 Jaja, csak kár, hogy nincs benne single kampány.. mert a gépem nem épp 3G-s és kocsiban/buszon nem fogok sűrűn multizni.. A spec ops meg single-ben szar.. -
#1434 Eladó Assassins Creed III: Liberation 8000Ft + ajándék poszter
Egyszer végigjátszott, hibátlan állapotban! (Posta 600FT)
Érdeklődni p.m. vagy tel.:06-30-564-8450
-
#1433 Én is nincs semmi gém most vitához és csak áll, abba legalább lesz multi amivel elvagyok egy darabig :D -
#1432 Én lehet.. -
#1431 Innen veszi valaki a black opsot? -
tropo #1430 Hali!
1 hete vettem egy vitát és nagyon jól működik, viszont ps store-on nem találom a youtube, a facebook és a skype app-ot. Magyar acc-om van, de azt írták, hogy azzal is eléretőek. Tudnátok segíteni? -
#1429 Bocs a reklámért, de hivatalos boltban, hivatalos magyar Vita árai csökkentek.
Vita árak. -
#1428 Nocsak ha majd jön egy olyan cucc, hogy emulátorral futkosnak szépen a vitán a ps1 és ps2-es játékok és majd lehet san andreas-ozni tuti vétel lesz :)(de nem a sotrebol letöltöttek ám)
Szerintem minimum kell egy ilyen a SONY-nak hogy az emberek jobban vegyék, pláne hogy sajna tényleg feltörtek a mobil játékok és könnyen kiüthetik a kézi konzolokat a harctérről ha nem vigyáznak. :(
-
somuchlove #1427 ha igen akkor kérem irjon priviben és segítsen megcsinalni... :) -
somuchlove #1426 http://www.youtube.com/watch?v=rf3yXHDI5wk
Próbálta már valaki?? -
gattacalg #1425 evezni X-el szerintem sokkal könnyebb, viszont nekem a kenus prezciziós manőverezéssel gyűlik nem néha a bajom. eddig a Mexicóban játszódó részek tetszettek különösen, a maja piramisok, romok, őserdő, barlang stb, irtó hangulatos -
#1424 Amúgy már értem, hogy miért hozták be a Liberation-be a mocsarat.. Érdekes módon nem szaggat, mint New Orleans, nyilván kevesebb erőforrást igényel. De semmi baj nincs vele amúgy, nagyon hangulatosak az ottani küldetések, bár az evezés rear tapipaddal elég érdekes.. :D -
Richard Wyeth #1423 Undorító egy szokás, nem értem a fejlesztők ezt miért nem védik ki valahogy. Hivatalos fórumra próbálj írni :) -
somuchlove #1422 VAN valami megoldás arra hogy akivel fifázok Rangsorolt mérkőzést és kilép azt bannolják vagy megkapjam akkor is érte a pontokat???? mert már kurvára unom elverem a szájukat fifa12ben és kilepnek rögtön vagy direkt mérkőzés végén!