Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3g tulajdonosoktól kérdezem: aktív online játék mellett milyen adatforgalmat bonyolítanak a játékok?
Gideon Wieth
😊 Vettem egy 8 gigabyteos kártyát :-) Szerencsére még pont belefért, mert a játék és a gép együtt került 65 be 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

szega96
Az uncharted pl el se indul nélküle

Gideon Wieth
Na, már a kezemben is van a drága, most izzítom az Unchartedet 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

vixo
ha szeretnél menteni,akkor igen 😊

Gideon Wieth
Illetve kötelezõ hozzá a memkari ?

Gideon Wieth
Illetve kijött-e a PSX játékos patch és milyen játékok vannak eddig ? 😊

Gideon Wieth
Na elvileg a héten megyek a gépért 😊 Kérdésem az lenne, hogy van-e valami amire érdemes figyelni ? 😊

kelly1
THX!

Egy marketing akció keretében a Sony ad 2 ingyenes PSN MINI játékot ha lájkoljátok az oldaluk itt: Sony PlayStation Facebook

Az ajánlat csak a következõ régiójú accokra vonatkozik:
Australia, Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, India, Ireland, Israel, Italy, Kuwait, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UAE, Ukraine, United Kingdom.

sorozatkviz
gondoltam, ha már a Welcome parkban is adnak trófeákat, megszerzem azokat is 😊

kb 2.5-3 óra kellet nekem hozzá, de ennél kevesebb idõ alatt is összehozható a 100% szerintem.
egy kis segítség hozzá
- a fényképes puzzle játékban célszerû egy beszámozott képet használni
- smile fotózáshoz interneten kerestem képeket
- a vita hátoldali tapifelületét használó játékban folyamatosan kell "morzézni" rajta

www.sorozatkviz.weboldala.net

sorozatkviz
jelentem alásan, küldetés tejesítve, az F1 2011-t is kijátszottam

a grafikája ugyan kicsit csúnyácska, a fizikai modellje se túl életszerû, de egy F1 fan nem válogat 😊

Eladó Little Deviants játék PSVita-ra 5 000 Ft-ért.

Akit érdekel, hívjon a 06-20-924-15-76-os számon!
szega96
De rendes multi, team death match,death match,capture the flag stb.

Kongy
Coop mód lesz benne, mint mondtam csak Spec-Ops.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96
Engem igazából a multi érdekel, csak az miatt venném meg, remélem egy 12 fõs multi lesz benne 😄😄

Kongy
Semmirekellõ játék lesz, csak Spec-Ops mód? LOL! Nálam itt leírta magát.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Miért nincs egy szenyes call of duty gameplay. 😮 Egyre inkább azt hiszem nem lesz nagy durranás. Remélem nem lesz igazam.
Lehet h lesz borderlands 2. A feljesztõk szívesen kiadnák egy külsõ kreatív cégnek (milyen jófejek 😊) Én örülnék neki.
balee4
Szerintem csak a mentések vihetõk át a két verza között. A cross-buy lehetõség csak pár játéknál mûködik:

MotorStorm RC, Top Darts, Hustle Kings, WipEout HD, the HD Fury DLC for WipEout 2048, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 DLC

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

szega96
Ha psn-en vetted meg akkor igen asszem

Gideon Wieth
Tényleg, ha megvan PS3ra az MGS HD collection, azt át lehet varázsolni PSV-re ?

szega96
7500Ft-ért eladó Mortal Kombat.

Kongy
Nem nagyon szoktam nézegetni, így nem tudok róla. Nagyobb gamer újságok foglalkoznak Vita játékokkal, onnan informálódok.

Gideon Wieth
Amúgy nincs valami olyan oldal, ami a Vita-val foglalkozik? 😊 Magyar - angol bármelyik jó :-)

Gideon Wieth
Hd collection megvan ps3-ra :-)

Kongy
Mortal Kombat, Gravity Rush mindenképpen ajánlott, meg persze a Resistance. Most jött ki a Metal Gear Solid HD Collection is, ami a MGS2-t és 3-at tartalmazza, amik PS2-re jöttek ki anno, az sem tûnik rossznak.

Szerintem az SD kártyát értsd úgy, hogy "valamilyen memóriakártya". Semmilyen más létezõ dologgal nem kompatibilis. Ezért nincs "lezárva" se. Csak a Vitába tudod bedugni és valszeg buherálva se lehet kiolvasni belõle semmit.
Gideon Wieth
Na, ezt örömmel hallom :-) És milyen játékokat ajánlotok ? 😊 Ami eddig biztosan érdekel az Uncharted, illetve majd az új Assassin's Creed 😊 Mik vannak, lesznek még ?

Kongy
Természetesen a Wifi-vel automatikusan csatlakozik a Vita a PSN-re, ahol úgy lehet multizni, akárcsak PS3-on, azt hiszem néhány játéknál még a PS3-as játékosokkal is lehet multizni.

Gideon Wieth
Csak érdeklõdés szintjén kérdeztem, hogy ez hogyan mûködik :-) Mert lezárt sd kártyáról még nem hallottam :-)

Másik kérdésem, a netes multi. Csak úgy mûködik, hogy egy ismerõs itt áll mellettem egy Vitával, vagy ha mondjuk otthon vagyok, és Wifim van, akkor tudok játszani úgy neten keresztül is ? :-)

Kongy
Így igaz, legalábbis ahogy én tapasztaltam. De miért kellene rátenni dolgokat pluszban?

Gideon Wieth
Egyébként azért kérdezek ennyit, mert pár héten belül szándékomban áll beszerezni egyet. :-)

Gideon Wieth
Értem, köszönöm. :-). De teszem azt, veszek egy játékot, mondjuk UC3. Megkapom memókarin. Az a memóriakártya le van zárva mint egy lemez, nem ? Nem tudok hozzányúlni, rárakni pluszba, vagy lementeni? :-)

Az a memóriakártya inkább a memory stick micro-val van rokonságban.
Mind küllemre, mind belsõre. Szerintem.
De elõbb-utóbb jönnek majd az olcsóbb klónok, mint a Pro duo-nál.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Kongy
kis memoriakartyakon vannak a jatekok. magahoz a vitahoz sony altal gyatott microsd kartya kell meregdragan

Gideon Wieth
Sziasztok. A vitahoz milyen memkártya kell, és mit rakunk rá a mentéseken kívül? Úgy értem van olyan játék, ami arra telepít ? 😊 Vagy hogy mûködik ez? Mert hallottam, h nincs UMD. A játékokat akkor min kapom? Sorry, szûz vagyok még Vitából és itt nincs olyan jó kis FAQ oldal, mint hajdan a PSP-nél volt 😊

Kongy
Eredetileg PS3-ra akarták kiadni, aztán mivel jött a Vita meggondolták magukat 😊

balee4
Gravity Rush

Rengeteg lehetne róla írni, egyszerûen úgy ahogy van zseniális alkotás. Bármelyik platformon megállná a helyét, az érintõképernyõs és mozgásérzékelés irányítás csak könnyebbé, finomabbá tette az egészet. A japánok tudnak, ilyen varázslatosan mesés játékkal nem mindennap találkozik az ember. Ami a leginkább elvarázsolt benne, az a történet és a gyönyörûen megrajzolt 3D-s, mozgatható (sõt néha mozgó) képregényszerû átvezetõk. És a sztoriban olyan ötletek és csavarok vannak..., zseniális. Szerintem simán a legnagyobb PS-es nevek mellett említhetõ. (hangulatilag közel áll az ICO-hoz, vagy a Shadow of the Colossuss-hoz).

9.5/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

cloud.strife
Meg kell szokni, nekem már ráállt a kezem, de tényleg zavaró az elején.

sorozatkvíz: fogalmam sincs.... 😄

www.digimomentsvideography.com

és miért nem kapcsoltad ki?😊)
szega96
Engem nagyon idegesített benne,hogy a egy icipicit hozzáérek a hátsó tapipadhoz akkor becélozza a kaput és el is lövi a labdát....

sorozatkviz
lenne egy hülye kérdésem 😊
a Fifa 2011-rõl van szó, vagy már megjelent az idei verzió is?

cloud.strife
Megvettem a Fifa-t.

Betyáros, igaz a karrier mód kissé le van egyszerûsítve, de alig észrevehetõen.
8/10

www.digimomentsvideography.com

The Protector
tudom.akartam is említeni.Emiatt is nem vettem meg psp-re az AC-t mert kiábrándító volt a sok üres tér és a picit fatörzs mozgás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szega96
Ez a psp-s AC-ban is nagy negatívum volt

The Protector
Sztem is nagyon fel van turbózva a videó.Ami viszont feltûnt és gondoltam h ez lesz az egyik negatívum h alig van NPC az utcákon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szega96
Meglátjuk mi lesz, ha kijön, ami nagyon nagyot dobna, ha natív felbontás lenne, de nem hiszem hogy lesz.

Kongy
eléggé várós!

TDC Geronimo
Lehetne szebb?? Ez olyan bullshot mint a picsa. Ilyen grafról max álmodni lehetne csak. Gondolom van rajta jó nagy adag képszûrõ meg minden, hogy ilyen jól néz ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx