2060
P S P 2
-
#1501 Memókari cserével oké,az első felére nem tudok válaszolni. -
rossitibi #1500 Sziasztok!
Barátnőm vita-jára szeretnék psp-s demokat másolni az én ps3-asomról,konkrétan a good of war-okat,de nem látja őket,viszont van egy little big planet (psp-s) ami meg látszik.Viszont azt nem engedi másolni mert ugye az én account-ommal vettem.Nem tudom mit csinálunk rosszul,csak ki szeretnénk egy-két demot próbálni!
Aztán a következő probléma:
Gondoltam hogy kéne neki is usa store! De akkor a magyarról letöltött játék,amit kapott a vitához elveszik?Vagy ha reseteli a vitát,és csinál usa account-ot akkor letöltheti arra a kapott játékot és fel tudja használni a kódot?Vagy ha vegyek mégegy memóriakártyát és legyen azon az usa?Az úgy ok lenne? -
#1499 Az többe kerülne, mint a gép!!! :) -
#1498 32 giga for the win! Mondjuk igazán gyárthatnánank nagyobbat, így a PSN+ bevezetése erősen megdobja a memóriakártya-igényt. -
Richard Wyeth #1497 Szia!
Ps Store reg :) (((olyanra reggelj amilyen régió a kód, Usa Uk, HUn) aztán ott fent van olyan h reedem code :) és ott tudod beváltani. 3x 4 jegy ha jól rémlik ugye? :) -
#1496 Nekem a 16-oson már törölnöm kellett. Phhhh..... -
#1495 PS store-ra beregelsz aztán töltöd amit látsz. Vagy veszel kártyán játékot
MÁS: Ma délutántól szedhető ingyé ps plusson a mortal kombájn vita. Kurvára érik már egy vita vásárlás nekem, hiszen lassan megtelik a képzeletbeli 16 gigás kártyám :DDD -
3636 #1494 Hali! Vettem a gyerkőcnek egy PS Vita-t. Adtak hozzá egy játék kódot. Megköszönném,ha valaki elmagyarázná,hogyan tudom letölteni a játékot. Nem volt még semmi ehhez hasonló kütyüm,és angolul se beszélek,ezért jól jönne gy kis segítség.Előre is köszönöm. -
#1493 Köszönöm -
#1492 Ha nem tudsz segíteni, ne böfögj bele. vagy ha tudtál volna, akkor azt írtad volna le. szia -
#1491 képek menü,képet kiválasztod,megnyitod,háromszög,és a menüben a set as wallpaper opció.Ennyi -
#1490 Menj másik topikba,szia! -
#1489 psp 2003-n hogy kell a hátteret beállítani? nem témát, hanem képet akarok -
Garnett5 #1488 nekem maximalisan tetszik ez a cod :) sot online meg super! :) -
#1487 Csak akkor van probléma, hogy ha magyar a profilod, mert angol host-hoz nem enged csatlakozni, a vicc az hogy ezt nem is fogják javítani: -
#1486 Rég láttam ilyen sz@r játékot mint ez a cod... Én nem tudom hogy engedhették meg azt,hogy ezt kiadják -
Garnett5 #1485 nekem is cod ps vitam van es enged siman multizni :D Semmi gond nem volt vele meg eddig :) -
Probatbicol #1484 Na menjenek a büdös picsába ! Kösz az infót, legalább tudom, hogy nem szabad megvenni. -
#1483 Csá!
Nekem is ugyan ez volt a problémám, a megoldás hogy ne magyar accal multizz úgy nem fog működni, válts át angol accra nekem úgy már engedte a multit. -
logitech76 #1482 Sziasztok olyan problémám lenne,megvettem a dobozos Call of Duty Black ops declassifield et. De nem tudok vele multizni, nem enged csatlakozni,kezdi betölteni és ledob, és aztán állandóan lefagy a kijelző? Nem értem
ha tud valaki rá megoldást jó lenne ,előre is köszi. -
logitech76 #1481 .
-
#1480 Próbáld meg feltölteni a mentést a ps3-ra/pc-re/online tárhelyre, majd tedd át a kártyát a másik vitába és töltsd le.
User guide -
somuchlove #1479 2.01 frissítés is megérkezett
http://us.playstation.com/support/systemupdates/psvita/index.htm -
Garnett5 #1478 Ha veszel ps vitat vegyel bundlet es van hozza free game meg memory card is :) -
Garnett5 #1477 Hali sracok!Vettem uj ps vitat es a regibol attettem az ujba a memoryt-t.De a jatekokat nem tolti be sajna :S Kezdhetek mindent ujbol..Vagy valakinek valami otlete akad? -
#1476 8gb a kényelmes szerintem :) Bár én vettem store-ból játékokat,oda kellett a 16gb-os. -
AliasSubs #1475 Sziasztok!
Karácsonyra Vitát szeretnék venni magamnak, és abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mekkora memóriakártyát ajánlotok hozzá.
Csak játszani szeretnék vele, tehát a játékmentéseknek és a PS Store-ból letöltött ingyenes dolgoknak kell a tárhely.
Köszönöm előre is a tanácsokat. :) -
#1474 Eladó ps vita JÁTÉKOK:
-Asphalt Injection - 5000
-Gravity Rush -7000
-Fifa Football - 4000
Egyéb tartozékok:
- Eredeti Sony védőtok a konzolhoz
- Eredeti Sony PS Vita törlőkendő
- Eredeti Sony fülhallgató és a hozzátartozó dugók
A tartozékok egyben eladók csak: 2.500
-
Richard Wyeth #1473 Jó neked, nekem csak zároltak és visszakaptam simán a zsét -.- :D -
#1472 -
#1471 - PS Plus támogatás bevezetése Vita-ra
- E-mail app beépítése
- Wifin keresztül is másolhatsz adatokat Vita-ról PC-re és vissza
- Mappákat is másolhatsz már PS3-ról/PC-ről Vita-ra és viszont
- A Maps program mostantól az időt is megjeleníti immár
- Javult a böngésző (a frissítés megjelenítési javulást írt, de szerintem gyorsaságban és a multi-task-ban is javult, majd mindjárt kipróbálom)
- A near képernyő elrendezését átalakították és a használhatósága is jobb lett
- A Friends aktivitási listája is átváltozott (ha egy barátod elér egy trófeát, kipróbál egy új játékot stb., akkor azt az aktivitást már nem csak az adott játék alatt láthatod, hanem a Friends menüpont alatt is)
- Még több alkalmazás is irányítható a Vita gombjaival
- A Settings-en belül beállíthatod az értesítések típusát (beállíthatod, hogy az egyes értesítésekre, pl. új üzenet/Friend online/offline stb., hogyan reagáljon a Vita: megjelenjen a képernyőn az értesítés, felvillanjon-e a PS gomb LED-je és hanggal is jelezze-e az újdonságot)
- A török, mint rendszernyelv, használható
- Több program stabilitásában javult (forrás: psvitahun.hu) -
somuchlove #1470 nekem épp most frissült a vita. 2.0 -ra... valaki össze tudná szedni láthatólag mik az újdonságok? mert én csak az email app-ot látom, meg vmi group üzeneteket lehet küldeni.. -
#1469 Ehh XDDDDDDDDDDDD A sony meglepett 50 fontal... XDD
A múltkori incidenst szerintem befailozták, mert cancel-ezték a tranzakcióm,amit említettem is és 2 hétig zárolták a pénzem,aztán visszakaptam,nem csináltak vele semmit, nem is kaptam semmit. Erre ma reggel jön az email ---> "Funds Added To Wallet" " Funds Added To Wallet: £50.00" xDDDDDDDDDDDDDDDD Karácsonyi meglepi :D Kösz sony!!!
(Megnéztem, pénzt nem vontak le sehonna,se bankkártyáról se paypalról, nem értem :D) puszi nekik -
somuchlove #1468 van rá mód hogy fifa12ben mentsem valahogy a góljaimat?
pc-n, xboxon ez a módszer van:
http://www.ea.com/uk/football/news/make-fifa-videos-02
de itt sajnos nincs ilyen :/ -
somuchlove #1467 nem, fifa12nél csinálta...
na mind1, nem gond mig lehet igy restelni -
#1466 Nekem is csinált ilyet, hogy nem jön vissza standby-ból. Szerintem valami firmware hiba. Neked is a Mortal-lal csinálta? Mert akkor lehet, hogy az bugos. -
somuchlove #1465 15 másodperci a kikapcs gombot kellett tartani és már most jó...
viszont nagyon érdekes mi okozhatta ezt :hmmm: -
somuchlove #1464 srácok gond van :D játszottam, leraktam az ágyra a vitát, most ismét akarok gémelni vele, csak a kék gomb vilagit a logóval semmire sem reagal, feketeség minden :D tipp? ötlet?:D -
Richard Wyeth #1463 Elvileg a vitáról telepít ha jól rémlik, csak össze kell dugni. Fejből nem megy a neve, de asszem ps vita content manager talán :) -
Garnett5 #1462 annak a bizonyos programnak esetleg neve is van?