Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
amit hozzárendeltél az accodhoz az utólak nem változtatható(régióra gondolok)
sztem 100% h nem mûködne a dolog.UK-s ps3 cuccot UK accos vitára tudsz csak feltenni.
Patchek meg hasonlók sem kompatibilisek account különbség miatt,

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Eladó
-Uncharted Golden Abyss tökéletes állapotban tokkal. 7900.-
-WipEout 2048, tökéletes állapotban tokkal. Online pass nincs felhasználva, multira alkalmas. 6900.-
-Mortal Kombat tökéletes állapotban tokkal. 7500.-
Ugyanitt eladó egy PS VITA keménytok és egy PS VITA adatkábel.
Posta van személyesen Kazincbarcikán.
Cukros Bácsi mondja vegyétek vigyétek, fogatokat ne féltsétek.
06209707497
Felgolos
Eladó egy PS Vita Tökéletes, karcmentes, 8 hónap garanciával!
Az alábbi tartozékokkal:
PSV 4GB Memory Card
PSV Venom Protective Pack=Keményített habszivacs védõtok PS VITA géphez
-Csuklópánt
-Szilikontok
-Képernyõvédõ fólia és törlõkendõ!
PSV Crystal Case= Átlátszó tok
Army Corps of Hell - Games PS Vita
CSak egyben eladó, érdeklõdni privátban. Kérésre képet is küldök.

Gideon Wieth
Sziasztok
Töltöttem le demot ps3-on a magyar accomon és az angol accos vitámra nem akarta rátenni a gamet, mert hogy nem ugyanaz a felhasználó. Így ha PS3n magyar accon letöltök vitás ps1 címet az se fog átmenni ? Lehet valahogy változtatni a vitán beállított accon ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

psvitahun
Így jobb lesz.
Erre nézzetek szét és aki teheti regisztráljon.
http://psvitahun.hu/news.php
szega96
Egyikbe van 3g/mobilnet, a másikban nincs. a3g-be még asszem van GPS ennyi.

Evogordon
Hi
Mi a kulombseg a ps vita 3g es a sima wifi-s kozott? Koszi

Köszönöm, ez jó! Bár még várok a Nintendo termékére és némi további árcsökkenésre, de egy valamit már biztos fogok venni. Ha van PS3 és Vita is, akkor a vitát csatlakoztathatom a PS3-ra, ezáltal a tv-re, így elegendõ az eredeti játék a Vitára, hogy azt még PS3-mal is élvezni lehessen? Illetve, ilyenkor a kontrollerrel mi a helyzet? Értem én, hogy a vita a kontroller, de a normál kontrollert is lehet használni emellett?
Anubys
Sorrendben a válaszok:
Igen

Változó, én a Fighting Force-t húztam le, az 84 mega, de van fent pl 4 cd-s Fear Effect is. 4 gigára nem biztos, hogy minden felfér. 😊

Nem

Csak pár psvita cucc, de ps1-es játék már van másfél fontért akciósan (pl. a már említett Fighting Force, de Tekken 1 meg Tomb Raider-ek is vannak annyiért)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Online shopból letöltöd a játékot és kész? Mekkora memória kell egy ps1 vagy vita játékhoz? Ps2-3 játék nem mûködik a vitán? Van free játék esetleg?
koccadam
Mûködik 😊 Ráadásul ps+ -os Playstation 1 játék.

koccadam
Ps1 gép nem szükséges, elvileg lesz a store-on belül egy ps1-es felület,és onnan tudod megvenni. Remélem,hogy a már ps3-on megvett (esetleg ingyen megkapott ps+ miatt) játékokat is le lehet tölteni majd, mert még eddig nem engedi (bár aug 29-ét írnak mindenhol). Most azt próbálom ki,hogy ps3-ra leszedem,és megpróbálom átrakni ps vita-ra 😊 Mert elvileg már futtatni tudja a gép,csak letölteni nem.

Hölgyek, urak!

Olvastam, hogy a 100 db ps1 játékok elérhetõ lesz a vitára. Ezeket a játékokat hol kell megvenni, hogy kell feltenni a vitára? Ps1 gép szükséges hozzá?
sorozatkviz
elérhetõ az 1.80 system update
és content manager is frissítette magát az újabb verzióra

www.sorozatkviz.weboldala.net

sorozatkviz
ha esetleg valaki vita fejlesztésre adná a fejét

http://www.playstation.com/psm/developer/index_e.html

C#, .NET, és Visual Studio elõismeret kell persze
kapunk egy beta SDK-t, egy PSM Studio nev IDE-t emulátorral, a vitára meg külön kell telepíteni egy progit
ja és persze doksikat a fejlesztéshez

sorozatkviz
köszi az infót. én valami rejtett trophynak hittem volna, vagy ilyesmi

http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Toasty!

Seth
Toasty-t bekiabáló fejnek az MK2 óta már hagyománya van. Annyira ritka hogy nem tudom mitõl idegesítõ 😊

PSN ID.: Beegabor

koccadam
Úgy tudom,hogy nincs más megoldás. De a manual setup után mennie kell.

koccadam
Jaja,de nekem nagyon ritkán jön elõ,nem tudom mikor. Nem hiszem,hogy random lenne :\ De szerintem poén 😄

sorozatkviz
Mortal Kombatban más is felfigyelt már a jobb alsó sarokban idõnként sikítva felbukkanó pofára? rohadt idegesítõ

vagy más megoldás nincs hogy zenét tegyek rá???
azt csinalom hogy feltelepitettem a CM-et... radugtam...usb-re rögtön kijön hogy nem tudja hardvert telepiteni MTP Device... teszem keresse meg a gépben vagy barhol... hardert nem sikerül telepíteni és ennyi.... XP-m van ezen a régi gepen, Dobjam fel a 7est? azon mûködhet??
A pc connection nekem csak azután mûködött, hogy letöltöttem a content managert, ha jól emlékszem innen: CM download és installáltam a pc-re.
A vita elõtte ugyan azt írta ki rádugás után, hogy õ majd ezt telepíti, de nem sikerült neki többszöri próbálkozásra sem.
A kézi install után már mûködött simán.
többit már megoldottam, sajnos kapkodtam elõbb fecsegtem mint cselekedtem...
na már csak ezt a géppel való össze kapcsolást kéne megoldani, hol kell ezt az MSC-t beallitani USB mode-bAN? nem talalom sehol ezt a beallitast... :/
Ha van rá mód, a menüben az USB mode-ot állítsd MSC-re.
A többiben nem tudok segíteni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

már hülyének fogtok nézni most meg se kép se hang, csak az a kék bomb baloldalt villog és ennyi 😄
na oké... az appok letöltését mar korrigaltam, most marad az hogy tudok zenét tenni erre a szarra ha az a rohadt MTP Device szarakodik?:?
vagy egyeltalan az appokat honnan tudom bele tölteni?
Sziasztok, ma adta uncsitesóm ide a PSP Vitajat, mert már nem hasznalja. Rögtön sok hibába ütköztem, amit nem tudok leküzdeni és holnapig meg kell hogy legyek vele mert hosszú útra megyek.
1- regisztraltam és PS Store nem enged be... (this service not avalible in your country/region)
ezt írja... felvidékrõl miért ne mehetnék bele a store-ba és töltögethetnek pl appokat?. ..
2- connection manager-el vagy mivel nem tudok belepni a psp-be hogy zenét tegyek ra... mert driver instalasnal vmi MTP Device-t nem tud telepiteni.

asztali pc-n vagyok mivel a notim meghallt, igy XP van a gépen? nagyon gyors valaszt adnátok? köszi!!!
szega96
dunga
Ez a MW lenne?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

samsung123
És még mennyien kételkedtek a Vitában! Durva ps3 szint majdnem! mint a PSP is PS2 szint volt már a vége felel bõven, Vitára meg már most durva, mi lesz itt ha teljesen kitapasztalják a masinát.
Én megvárom a köv változatot a Vitából, remélem jövõre meg is jelenik, addig rengeteg jó gém is lesz rá. Vita hajrá<#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

szega96
Faszán be fog ez indulni

TDC Geronimo
Vitas NFS képek. Azanyját hát jönnek erre végre a jól kinézõ gamek és nem csak fosportok. Továbbá elmondták, hogy a vitas verzió ugyanaz lesz, mint a PS3as content tekintetében. Semmi kiherélés, ugyanúgy open world.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96

guerilla games nem viccel. Ez lesz az elsõ normális vita fps. A Cod meg tényleg szar lesz. 4v4 ráadásul új multi pályák alatt mutatnak egy régit, meg spec ops küldetések. Helyette a black ops 2-re szavazok.

Remélem õsztõl megugranak a vita eladások, féltem a gépet....
TDC Geronimo
Annál amivel bemutatták kicsit megijedtem, mert azt hittem csak ilyen bountys félmegoldásos spin off lesz, de lesz rendes kampány is írták tegnap.

Valóban, remekül fest. Számomra a legkellemesebb meglepetés a killzone mercenary =>

TDC Geronimo
Elég homályos videó ACrõl, de ebbõl is látszik, hogy teljes értékû ACnek néz ki, mozgás fasza, performance is. Grafot jobban láttuk elõzõ videóba, de mindent összevetve nagy pozitív csalódás. Rosszabbra számítottam

szega96
Félek, hogy megint 5 ember fog mozogni az utcákon

Kongy
Az AC nagyon durván jól néz ki! 😮 Alig várom!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sorozatkviz
az assassin creed premiert nagyon várom már. honnan lehet vajon legolcsóbban elõrendelni? 😊

TDC Geronimo
All stars battle royale vita gameplay. Kép minõségét így offscreenbõl nézve szerintem natív res és 60 fpsnek nézem vitan is. Jóféle lesz ez is!

Elsõ offscreen videó a vitas ACrõl. Ez is nagyon jól néz ki. Végre jönnek a gamek

Ez pedig egy új IP az LBP készítõitõl

TDC Geronimo
Nem tudom láttátok-e most a gamescomos sony konfot, de a fele a vitaról szólt. Rengeteg jó cím jön, szeptembertõl ps+ , cross buy ficsõrök. Úgyhogy csupa jóság.

Gideon Wieth
És a ps1 az mikor jön Vitára ? 😊 Úgy rémlik valamikor mostanában kéne 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Karez
Nem, az csak egyéb programokhoz kell. Amint bejelentkezel egy Angol vagy Amerikai PSN felhasználóval, máris azt a store felületen leszel.

Ha magyar store regisztráltatok, akkor csak ott lévõ címeket tudjátok leszedni. Sajnos a hazai store erõs lemaradásban van, és eszük ágában sincs ezen változtatni, hogy régi címeket felpakoljanak a hazai Store-ra.
Érdemes Angol vagy Amerikai account-ot csinálni. Ezeken mindig a legfrissebb kínálatot fogjátok megtalálni.

Psp játékokat pedig mind Vita-n keresztül leszedhettek (már ami kompatibilis vele), vagy ps3-on megvásárolva és vita-val összekötve átmásolhatjátok.

Felgolos
Eladó vagy cserélem Army Corps of Hell játékomat! A játék dobozában található kód nincs felhasználva!

Érdeklõdni lehet PM!

Kongy
PS3 segítségével tudsz rá GoW-ot rakni, csak azt nemtom hogyan.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok !
Mi is beszereztünk a napokban egy gépezetet, az lenne a kérdésem, hogy a ps store-ban a psp részlegnél az ebbe a fórumba belinkelt listának csak a töredéke látszik, pl. a keresett God of war nem. Azzal követtük el a hibát, hogy a bekapcsolás után beírtuk Magyarországot régiónak? És ha így van akkor ezen csak reseteléssel lehet segíteni?