Battle: Los Angeles

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megtortent kategoriakban is marha nagy ferditesek vannak altalaban.
Amugy a bh tol sem kell hanyatt esni.

the world is mine

gabe paul logan
Ugyan már, minden tegnerészgyalogosos film ezért készül...mindig hõsies, jószándékú amerikai tengerészgyalogság...pfff hagyjuk már. Ha ez a valóság, akkor Mary Poppisn is létezik.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Ez így van.

REALista
Csak az alapötlet hasonlít de a megvalósítás Ég és Föld...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Blasta
Az ízlés tényleg szubjektív dolog.

De arra azért marha kiváncsi lennék, hogy SZERINTED a BHD mitol B kategória??? Pláne miért lenne az TOBORZÓ film????

Egy megtortént és írtózatosan elkúrt amerikai akciót mesél el elképesztoen profi módon, remek színészekkel és látvánnyal. Hol van ebben a B kat? Hol van a propaganda (toborzás)???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gabe paul logan
Szerinted....ezért jók a vélemények, de a BHD is egy b kategóriás film híres színészekkel.
Ez is csak ugyanaz az amerikai toborzó reklám 100 percben, csak itt idegeneket lõnek halomra.

gabe paul logan
Akkor sorban kezdem 😊 Nem fikáztam, kedvenc saga-am. Csak görbe tükröt mutattam.

Krinyo
szintén zenész

soo277
Te beteg vagy ez a szenny meg se közelíti a Black Hawk Down ot!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

VRSDM
az valós történetet mesél el.

amúgy tény hogy mindenki várja a csodát a messiást a kurvaboldogságát az összebaszott életébe. egy filmtõl -_-

bocskó hogy ilyen szépen mívesen elgörbítettem a mondatomat. de tényleg mire számítottatok? ez egy film. lehet imádni a részeket. lehet utálni az egészet. ízlések és pofonok. megnézed. tetszik. elgondolkoztat. élményeket ad. ha jót jót. ha rosszat rosszat, hát többször nem nézed meg...

sajnálod azt a másfél óra látványt? vagy már az is szar volt? akkor miért amcsi-szifire mész? komolyan ez most ámblock. nem tudom mi van az emberekkel.

mennek - lõnek - wúú. ez ennyi. soha nem is volt szó többször 😊

u dont have to listen anybody else but me

Punker
egynek elment a film

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mascarun
Az Alien-t ne tessék fikázni! -.- Azért az más tészta és szerintem -fanatizmusomat félre téve is - jobb film!

gabe paul logan
Még mindig nem értem, hogy mirõl beszélsz. Nem akarom én foggal, körömmel védeni ezt a filmet, csak nem akarom hogy te foggal, körömmel támadd is bármelyiket igazából. Ennyi erõvel az Alien és a Jurassic Park is több sebbõl vérzik, fõleg a beszélgetések terén, mert hiteltelen az egész film. Nem értem, hogy mi bajod vele? Ez ugyanaz a film, mint pl a Black Hawk Down, csak idegenek ellen. Vagy neked az se tetszett?

Szabi84
Vicces vagy persze egyetértek tényleg lúzer vagyok, hogy pénzt adtam ki rá. Azt még mindig fenntartom hogy a beszélgetések fogyatékosoknak valók de mivel én nem vagyok az ezért roppant kényelmetlenül is éreztem magam ezen részeknél a moziban.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabe paul logan
Igen, megnéztem itthon is a mozi után egy-két részletet és tényleg azt mondja, hogy "guit". Félrehallottam a moziban.

Tegnap megneztem magyarul is mivel le lehetett mar szedni sztem eleg jo lett a szinkron.

the world is mine

Azt mondja eredeti angolban, hogy "Marines don't quit", azaz a tengerészgyalogosok nem lépnek le, nem szállnak ki, hanem kitartanak és harcolnak tovább.

Szóval ha eltekintünk attól, hogy a tengerészgyalogságot végig hadseregnek fordították a filmben, vagy szimplán "katonának", akkor semmi baj nem volt a fordítással.

Azért valljuk be, a honi nézõk igen nagy százalékának fullra nem mondana sokat az, hogy "tengerészgyalogság".
gabe paul logan
Szóval akinek tetszik egy film a saját mûfajában az már fogyatékos?
26-27 évesen remélem nem így fogok gondolkodni.
Viszont te meg egy komoly lúzer vagy, hogy pénzt adtál ki egy ilyen fogyatékosoknak való filmre.

...Látod, nem kellett volna személyes síkra terelni a témát. xD

kill3r21
nézzél mátrixot, ott megkapták mégse volt elég...vagy nézd meg a skyline-t atomot kap a nagy ürhajó, azt mégis felélled 😄
Sztem epp az az emberek baja vele hogy komolyabra vettek a temat ahogy en latom mindenki a fuggetlenseg napjat varta kb.
Nem vivtak ki a vegso gyozelmet nincsenek benne vilagmegvalto hosok akik epic csataban legyozik oket stb.
Szerintem hozta amit kelett csak mindenki annyira ra volt keszulve az elsoporjuk az idegeneket filmre es pofara eses lett 😊
Amugy klise szinten nekem tetszik a tuzmadar akciobol atvett otlet az elejen.

the world is mine

Szabi84
Trailer nyomasztobbnak tûnt, talán amiatt a robot zene miatt... de annyira debil film lett, komolyan fogyatékosoknak való, csak egy hajszálnyit lett volna komolyabb.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabe paul logan
Amúgy leírtad a tapasztalataidat, de...miért volt csalódás? Azt te sem írtad le. xD

Az idegenek megtámadják a földet és a tengerészek felveszik a harcot. Ennyi. Szerintem ugyanolyan jó volt, mint azt a trailer mutatta.
Szintén el kell mondanom, hogy aki olyan filmre vágyik, aminek mondanivalója van, esetleg vannak benne csavarok, az olyat keressen! xD
Ez a film azt nyújtotta, amit a trailer ígért.

Szabi84
Nagy csalódás volt! A trailer pedig annyira szuper volt...
Fel voltam készülve, hogy nem lesz benne semmi különleges, de ennyire?! Még spoiler-be sincs mit írni.
Alakítások felejthetõk, egyedül a fõszereplõ maradt meg. Igaz akcióban nem volt hiány, azokra nem lehet panasz, végig megy a zúzda, amiket csak a nagy amerikai hõsi duma szakít meg. De ez a sok szentbeszéd annyira béna volt hogy nálam totál lehúzta a filmet, komolyan már kényelmetlenül éreztem magam a moziban😄 A végén már azt hittem ez egy propaganda film. Mindegy otthon ezeket a részeket át kell pörgetni úgy sokkal jobb a film😊

Éjjel mikor lementek a csatornába sétáltak kb. 2 percet aztán feljöttek és fényes nappal lett???????????????? váááááá

NEXUS6
KB azt kaptam amit vártam, a katonák katonáskodását én viszonylag jól eltaláltnak éreztem. Nem egy oszkárdíjas szerep volt egyik sem, de volt pár jó poén.

Amúgy tényleg iszonyat kliséhegy volt az egész, az utolsó 20 perc is valszeg a producerek miatt kellett, mert miaz már hogy nincs rendes világmegmentõs befejezése esetleg a filmnek, szerintem a stábot visszazavarták, hogy csinálják meg "tisztességes amerikai módon".😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

VRSDM
eshetne szó a mozikról, vetítésekrõl, termekrõl akár hogy hol milyen hang / képminõséggel találkoztatok.

idõnként hajtépõ diferenciák vannak, csak ott nézném ahol nem hibás a fele 😊

VRSDM
<#eljen>

gabe paul logan
Nekem amúgy tetszett a film, azt kaptam, amire számítottam.

mascarun
Terminátornál is ezt a választ kaptam! xD

kill3r21
túl egyszerü lennne 😊
mascarun
Én már a Terminátor óta nem értem hogy ha már gépek ellen harcolnak akkor miért nem használják ki azt a rohadt EMP-t?
Vagy atomot nekik és ugyanott vannak!

kill3r21
nah megvolt a mozi, számomra no comment....a filmzene meg aláz 😊
Hat ez ilyen, nekem a vegen tetszik "we already had breakfast" vagy vmi hasonlot mondanak 😄

the world is mine

gabe paul logan
Magyarul: A katona mindig kitart.
Angolul: A marine doesnt cry.

Gratulálok a magyar szöveget íróknak (ismét). Elvették a jelenet lényegét.

Megnéztem. Nekem tetszett fõleg hogy nem tököltek sokat és viszonylag hamar beindult az akció. Az a max 10 perc kellett hogy legalább legyen némi fogalmunk az esetrõl. Bár olyan egyformák voltak katonák hogy a 3-4 fõbb arcon kívül gõzöm sem volt hogy kit és mikor lõnek le viszont legalább kihagyták a "meghal a katona 5 percen át és közben hõsies dolgokat mond" részeket. Ha valakit lelõttek az elesett és ment tovább a harc.

Az elején fejben összeállítottam egy "ki fog meghalni listát" ami közel 90%-os pontossággal mûködött is. Azt hiszem ennyibõl látszik is hogy sûrûn forgatták a "Nagy amerikai klisékönyvet" a készítõk. De komolyabb háttérsztorit nem is igazan kellett összehozni a történethez.
Külön jó pont hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény amerikai szinesbõrû civil nem tartott nagy meghalós dumát hanem szépen csendben eltávozott...

A történeti kissé leült ( 5-10 percre ) közepe táján amikor nem lõttek hanem hõsies és meghatónak képzelt dumákat próbáltak mondani de szerencsére utána ismét lõni kezdtek ami tagadhatatlanul jobban ment nekik. 😊

A karakterekre mint mondtam nem is érdemes szót vesztegetni. Csupa elpazarolt sztorikezdemény pl a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lelkileg labilis katona akinek utánna harc közben kb fál percet láttunk a lelki labilitásából aztán nem is igen volt baj vele de akkor meg minek lengették be ezt a pszichológusos dolgot?
meg persze többiek.

A harc és az effektek tetszettek valamint kelõen pörgõs volt a film ahhoz hogy 1-2-szer (de többször nem) meg lehessen nézni.

Aki nem a Niechei történetre bukik valamint kielégíti a Call of Duty Modern Warfare 2 + Ufók + ID4 - történet annak tetszeni fog.

Aki meg megváltást+újszerûséget vár tõle az csalódni fog de rendesen.

7/10 -et adok rá mert én jól szórakoztam rajta.
VRSDM
még mielõtt valaki. szóval spoilerekkel okosan majd lékó

Azért elég vicces, hogy ez az amerikai(!) film arról szól, hogy milyen szörnyû, ha egy országot/kontinenst/bolygót lerohan egy másik nép/faj, mert az az idegeneknek fontos üzemanyagban gazdag. A vége meg totál giccses. Én speciel megbántam a mozijegy árát. Még csak azt sem tudom elmondani, hogy egy jó popcorn mozi volt. Természetesen ez saját vélemény.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

akyyy
😄DDD bocs.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fasza. érzik is az alkoholos leheleted.
VRSDM
<#eljen>

akyyy
én megnéztem . az arénába. cask hogy növejlem a nézettsget. sztem jó volt. és azért volt történet is, de nem egy függetlenség napja szintû.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Márpedig az IMDB igenis hasznos. Ha valami 6.0 alatt van ott, akkor azt meg se nézem. Nincs feles 2 órám szar filmekre.

Már miért élné aszerint az életét? Azért mert ad az emberek nagy többségének véleményére? Ezen vitatkozni...De persze a te véleményed a helytálló...

kb ha az imdb szerint eled az eleted am legyen, egyeni jogod 😊

the world is mine

VRSDM
fölösleges vitatkozni, akinek az ízlése megegyezik az ilyen tömegesen kialakított ízléssel, annak nincs saját ízlése, vagy csak néha mutatja meg, amúgy elvan azzal amivel a másik...

fölös vitatéma. úgy se gyõzöl meg. és én sem akarlak. 😊

Dynamic
Értelek "öcsém", de arra meg te nem gondolsz, hogy indiai kritikust nem is sûrûn olvas a magyar ember, vagy pl. az imdb-n sem az indiaiak és a kínaik szavaznak illetve kommentelnek. Többnyire az európai és amerikai kritikák végeredményeit láthatod, miközben éppen az európai és amerikai filmek formálják a magyar ízlést is. Komolyan vicc, hogy azt kell elmagyarázni, hogy miért is közelít a valósághoz(értsd: az egyéni ízlésedhez) a kritikák átlagolása. Pl., hogy miért van az, hogy imdb top 100-ban túlnyomórészt, jéé, tényleg neked is tetszõ filmek vannak, illetve a bottom 100-ban, miért valóban pocsék filmek.
Érdekesség: A zenét ami a trailer alatt szól egy Izlandi zenész, bozonyos Johann Johannsson írta még 2006-ban.

Bõvebben itt

Igen kishaver csak arra nem gondolsz hogy kontinensenkent eleg elteroek az izlesek ok elege mast szeretnek meg mi is szoval ami pl az usaban vagy kinaban nagyon szuper az nem feltetlen jon be neked de amugy az indiai filmek nagyon jo pelda erre. Szoval a nagy tomegbol kiindulni folosleges es sztem is vr-nek van igaza mindenki dontse el maga mit szeret mit nem.
A cgben nem fogsz csalodni siman van olyan minosegu mint mondjuk a transformers vagy egyebb masik film.

the world is mine

Dynamicnak van igaza szerintem. Most nézem ezt a 70 millás költségvetést ez szerintem nagyon kevés egy ilyen fajta filmhez.Anno az Independence Day készült 75 bõl 15 évvel ezelõtt....
Már kezdem érteni a gagyi lövés effekteket :S

Dynamic
Nem, én nem arról beszélek, hogy a vélemények ismerete valamilyen mértékben befolyásolna.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy egy nagy számú, tömeges értékelés átlaga általában(!) az egyéni ízléshez közeli értéket mutat. Fõleg az imdb-n, ahol elég speciális módon átlagolnak. Vagyis, ha egy filmet mindenhol éltetnek, esélyes, hogy nekem is tetszeni fog, még akkor, ha a kritikák egyikét sem olvastam.
Pont ezért érdemes elolvasni több kritikát, hiszen ha mindenhol egyöntetûen lehúznak egy filmet, sanszos, hogy nekem sem fog tetszeni, és nem azért mert a kritika ezt sulykolta belém, hanem a fenti átlagolás miatt.
Persze egy-egy film esetében eltérés lehet, de mondjuk 100 filmet figyelembe véve egész jól mûködik.
Oldal 1 / 3Következő →