Battle: Los Angeles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a bh tol sem kell hanyatt esni.
the world is mine
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
De arra azért marha kiváncsi lennék, hogy SZERINTED a BHD mitol B kategória??? Pláne miért lenne az TOBORZÓ film????
Egy megtortént és írtózatosan elkúrt amerikai akciót mesél el elképesztoen profi módon, remek színészekkel és látvánnyal. Hol van ebben a B kat? Hol van a propaganda (toborzás)???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez is csak ugyanaz az amerikai toborzó reklám 100 percben, csak itt idegeneket lõnek halomra.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
amúgy tény hogy mindenki várja a csodát a messiást a kurvaboldogságát az összebaszott életébe. egy filmtõl -_-
bocskó hogy ilyen szépen mívesen elgörbítettem a mondatomat. de tényleg mire számítottatok? ez egy film. lehet imádni a részeket. lehet utálni az egészet. ízlések és pofonok. megnézed. tetszik. elgondolkoztat. élményeket ad. ha jót jót. ha rosszat rosszat, hát többször nem nézed meg...
sajnálod azt a másfél óra látványt? vagy már az is szar volt? akkor miért amcsi-szifire mész? komolyan ez most ámblock. nem tudom mi van az emberekkel.
mennek - lõnek - wúú. ez ennyi. soha nem is volt szó többször 😊
u dont have to listen anybody else but me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
the world is mine
Szóval ha eltekintünk attól, hogy a tengerészgyalogságot végig hadseregnek fordították a filmben, vagy szimplán "katonának", akkor semmi baj nem volt a fordítással.
Azért valljuk be, a honi nézõk igen nagy százalékának fullra nem mondana sokat az, hogy "tengerészgyalogság".
26-27 évesen remélem nem így fogok gondolkodni.
Viszont te meg egy komoly lúzer vagy, hogy pénzt adtál ki egy ilyen fogyatékosoknak való filmre.
...Látod, nem kellett volna személyes síkra terelni a témát. xD
Nem vivtak ki a vegso gyozelmet nincsenek benne vilagmegvalto hosok akik epic csataban legyozik oket stb.
Szerintem hozta amit kelett csak mindenki annyira ra volt keszulve az elsoporjuk az idegeneket filmre es pofara eses lett 😊
Amugy klise szinten nekem tetszik a tuzmadar akciobol atvett otlet az elejen.
the world is mine
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az idegenek megtámadják a földet és a tengerészek felveszik a harcot. Ennyi. Szerintem ugyanolyan jó volt, mint azt a trailer mutatta.
Szintén el kell mondanom, hogy aki olyan filmre vágyik, aminek mondanivalója van, esetleg vannak benne csavarok, az olyat keressen! xD
Ez a film azt nyújtotta, amit a trailer ígért.
Fel voltam készülve, hogy nem lesz benne semmi különleges, de ennyire?! Még spoiler-be sincs mit írni.
Alakítások felejthetõk, egyedül a fõszereplõ maradt meg. Igaz akcióban nem volt hiány, azokra nem lehet panasz, végig megy a zúzda, amiket csak a nagy amerikai hõsi duma szakít meg. De ez a sok szentbeszéd annyira béna volt hogy nálam totál lehúzta a filmet, komolyan már kényelmetlenül éreztem magam a moziban😄 A végén már azt hittem ez egy propaganda film. Mindegy otthon ezeket a részeket át kell pörgetni úgy sokkal jobb a film😊
Éjjel mikor lementek a csatornába sétáltak kb. 2 percet aztán feljöttek és fényes nappal lett???????????????? váááááá
Amúgy tényleg iszonyat kliséhegy volt az egész, az utolsó 20 perc is valszeg a producerek miatt kellett, mert miaz már hogy nincs rendes világmegmentõs befejezése esetleg a filmnek, szerintem a stábot visszazavarták, hogy csinálják meg "tisztességes amerikai módon".😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
idõnként hajtépõ diferenciák vannak, csak ott nézném ahol nem hibás a fele 😊
Vagy atomot nekik és ugyanott vannak!
the world is mine
Angolul: A marine doesnt cry.
Gratulálok a magyar szöveget íróknak (ismét). Elvették a jelenet lényegét.
Az elején fejben összeállítottam egy "ki fog meghalni listát" ami közel 90%-os pontossággal mûködött is. Azt hiszem ennyibõl látszik is hogy sûrûn forgatták a "Nagy amerikai klisékönyvet" a készítõk. De komolyabb háttérsztorit nem is igazan kellett összehozni a történethez.
Külön jó pont hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történeti kissé leült ( 5-10 percre ) közepe táján amikor nem lõttek hanem hõsies és meghatónak képzelt dumákat próbáltak mondani de szerencsére utána ismét lõni kezdtek ami tagadhatatlanul jobban ment nekik. 😊
A karakterekre mint mondtam nem is érdemes szót vesztegetni. Csupa elpazarolt sztorikezdemény pl a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A harc és az effektek tetszettek valamint kelõen pörgõs volt a film ahhoz hogy 1-2-szer (de többször nem) meg lehessen nézni.
Aki nem a Niechei történetre bukik valamint kielégíti a Call of Duty Modern Warfare 2 + Ufók + ID4 - történet annak tetszeni fog.
Aki meg megváltást+újszerûséget vár tõle az csalódni fog de rendesen.
7/10 -et adok rá mert én jól szórakoztam rajta.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

the world is mine
fölös vitatéma. úgy se gyõzöl meg. és én sem akarlak. 😊
Bõvebben itt
A cgben nem fogsz csalodni siman van olyan minosegu mint mondjuk a transformers vagy egyebb masik film.
the world is mine
Már kezdem érteni a gagyi lövés effekteket :S
Arra próbáltam rávilágítani, hogy egy nagy számú, tömeges értékelés átlaga általában(!) az egyéni ízléshez közeli értéket mutat. Fõleg az imdb-n, ahol elég speciális módon átlagolnak. Vagyis, ha egy filmet mindenhol éltetnek, esélyes, hogy nekem is tetszeni fog, még akkor, ha a kritikák egyikét sem olvastam.
Pont ezért érdemes elolvasni több kritikát, hiszen ha mindenhol egyöntetûen lehúznak egy filmet, sanszos, hogy nekem sem fog tetszeni, és nem azért mert a kritika ezt sulykolta belém, hanem a fenti átlagolás miatt.
Persze egy-egy film esetében eltérés lehet, de mondjuk 100 filmet figyelembe véve egész jól mûködik.