Battle: Los Angeles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyetlen kényes pont, ahol remélem nem fog ki/túllógni az a lóláb. hogy eszement baromságokkal te tömjék tele, legyen egy véres lövöldözõs akció, drámai elemekkel, érzelmekkel, sokkoló képekkel, ami kell. de ne bugyuta konzolon nevelkedett huszár zászlóalj ölje már meg a végén majd a fõellenségufót :|
u dont have to listen anybody else but me
független megnézek egy filmet. te meg úgy ülsz be hogy " ááá imdb-n mindenki lehúzta csak 4.3-at kapott, biztos szar de azé nézzük. én meg azt fogom kapni amit a film nyújt, nem amit a tömeges számadatok nyomogattak a fejembe...
és képzeld igen, a kedvenc filmjeim közül sokat nem forgalmaztak itthon, biztos azért vették meg mert annyira jól futott külföldön is hogy nem akartak vele keresni a hazai mozisok. vagy azért mert bukás volt. mert nem blockbuster tömegbullshit?!
na. 😊 csak rendbeteszem itt a dolgokat 😄
"A pozitív vélemények leginkább a kezdetektõl sodró lendületét és a látványt emelték ki, valamint azt, hogy bár az agysejtjeink pusztulni fognak, de a bennünk lakozó kisgyerek nagyon fogja élvezni a filmet. "
Mivel én kb- ezt várom a filmtõl szerintem én élvezni fogom a dolgot. Jövõ héten meg is nézem és nem fakadok sírva ha a szereplõk nem keverednek 5 percenként mély értelmû vitába Nieche totális egóparadoxonjáról.
Legyen jó látvány + sok robbanás + sok tûzharc akkor kb azt várom amit kapok... 70 milkából meg 2 nap alatt 40-et visszahoz sztem az egész szép...
Es van par jo szoveg is benne 😄
the world is mine
" nem vagyunk kiváncsiak a buta számadatokra "
...
most komolyan bárkinek is számít valamit az hogy mennyin áll elõtte egy olyan számláló, amit ismeretlen, a világ kitudja melyik pontján élõ akárkik nyomkodnak? kicsodák õk? tudja valaki? ismeri õket személyesen? ...
saját kialakult véleményem van a világról, ízlésem, érzéseim, gondolataim, hozzáállásom. minek vetném latba ismeretlen emberek véleményét?! ...
persze megnézni érdekesség képp meg lehet, de hogy ezt kelljen olvasnom mikor bejövök, hogy egyesek nagyobbat élveznek (pusztán filmnézés) ha egy szám mást mutat mint amit õk gondolnak?! az elég gáz.
a kedvenc filmeimet még csak nem is vetítették az itthoni mozik.
akkor biztos bullshit kritikusok véleményére vagyok kiváncsi?! :/
megnézek néhány kedvcsináló médiumot aztán a filmet, utána már lehet olvasgatni kinek hogyan és miként. elõtte minek? hogy elrontsam a saját audiovizuális élményemet?!
kösznem 😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Én meg azt hittem, miközben a Skyline-t néztem, hogy ezt a szart majd a Battle:Los Angeles lealázza közbe meg vicces mert úgy tûnik azért folyik a verseny ki legyen a szarabb XD
Hát senki nem tud egy értelmes földönkívülis scifi-t 2011ben készíteni?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Hát ilyenkor tudok a legjobban kiábrándulni<#shakehead>#shakehead><#gonosz3>#gonosz3> Már nem is érzem, hogy annyira látni akarom...
Ha még egy 60% körül lenne ok, de hogy ennyire szar lett?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
összemontázsolt papírlapok :/
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
http://unidentifiedenemy.com/
Remélhetõleg kerül fel még némi anyag az ellenségrõl.
a brutál industrial géphangokat kihagyni belõle nagy hiba
nameg kábé azért némi összhang a kép/hang között nemárt, hogyüssön! :$ 😊
/jó némi van, de értedna 😊
Készítettem egy zenés videót a film bemutatójával. Ez az elsõ próbálkozásom, ha van kedvetek sasoljátok meg!
http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI
(bocs amiért így adom, de még nem linkelhetek)
az össze-vissza lövöldözés - esetleg atom - nem hiszem, hogy sokat használ a bolygónak
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
De k*rvajó géped van istenem....
The Matrix has you...
egyébként ismeretlen repülõ objektumok bármikor lehetnek az ellenség legújabb fejlesztésû és támadószándékú fegyverei, így aki elõbb lõ az nyer. ez is egy alapszabály katonáéknál. lövés és aztán kérdezés, csatában (háborúban) ez az ami életben tart.
The Matrix has you...
#16: te is elõbb lõnél szerintem, mint megvárnád, míg a másik fél lõ rád
nem tudták, hogy miaz ezért potenciális veszélyt jelentett, fõleg akkoriban
ezt a filmet Én is várom, bár elõzetesbõl már tényleg nem ítélek, azért egy szerdai mozijegyet megér 😊
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ki gondolta volna! <#falbav>#falbav>
Egyébként gondoljatok csak bele! Lehet, hogy megpróbálták az elsõ kontaktust felvenni, vagy teszteltek minket, hogy hogyan reagálunk az ilyenekre. Hát jól megbuktunk a teszten, az biztos. Azon nyomban mindennel lõttük õket, amivel csak tudtuk, úgy, hogy azt se tudtuk, mi az...
<#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az angol wikipedian elég részletes szócikk van errõl:
wiki link Ha tudsz angolul akkor fõleg az attribution részt ajánlom elolvasni.
A lényeg, hogy 1942-ben Los Angelesben a légvédelmi erõk ismeretlen repülõ tárgyakat észleltek és elrendelték a légiriadót, az egész várost lekapcsolták az áramról (blackout) az összes pásztázófény az eget pásztázta ahol "fénypontok" jelentek meg. Ezekre az összes városban lévõ légvédelmi ágyu tüzet nyitott, eredménytelenül. Egy idõ után a fények egyszerûen eltûntek. Hogy mi is volt ez a történet pontosan senki sem tudja, de hivatalosan ki nem találjátok mi volt a magyarázat... a jó öreg idõjárásjelzõ ballon.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C