111
Battle: Los Angeles
-
#71 Márpedig az IMDB igenis hasznos. Ha valami 6.0 alatt van ott, akkor azt meg se nézem. Nincs feles 2 órám szar filmekre. -
KaBuTo666 #70 -
Csaba007 #69 Már miért élné aszerint az életét? Azért mert ad az emberek nagy többségének véleményére? Ezen vitatkozni...De persze a te véleményed a helytálló... -
Midas #68 kb ha az imdb szerint eled az eleted am legyen, egyeni jogod :) -
#67 fölösleges vitatkozni, akinek az ízlése megegyezik az ilyen tömegesen kialakított ízléssel, annak nincs saját ízlése, vagy csak néha mutatja meg, amúgy elvan azzal amivel a másik...
fölös vitatéma. úgy se győzöl meg. és én sem akarlak. :) -
#66 Értelek "öcsém", de arra meg te nem gondolsz, hogy indiai kritikust nem is sűrűn olvas a magyar ember, vagy pl. az imdb-n sem az indiaiak és a kínaik szavaznak illetve kommentelnek. Többnyire az európai és amerikai kritikák végeredményeit láthatod, miközben éppen az európai és amerikai filmek formálják a magyar ízlést is. Komolyan vicc, hogy azt kell elmagyarázni, hogy miért is közelít a valósághoz(értsd: az egyéni ízlésedhez) a kritikák átlagolása. Pl., hogy miért van az, hogy imdb top 100-ban túlnyomórészt, jéé, tényleg neked is tetsző filmek vannak, illetve a bottom 100-ban, miért valóban pocsék filmek. -
Gundark1234 #65 Érdekesség: A zenét ami a trailer alatt szól egy Izlandi zenész, bozonyos Johann Johannsson írta még 2006-ban.
Bővebben itt -
Midas #64 Igen kishaver csak arra nem gondolsz hogy kontinensenkent eleg elteroek az izlesek ok elege mast szeretnek meg mi is szoval ami pl az usaban vagy kinaban nagyon szuper az nem feltetlen jon be neked de amugy az indiai filmek nagyon jo pelda erre. Szoval a nagy tomegbol kiindulni folosleges es sztem is vr-nek van igaza mindenki dontse el maga mit szeret mit nem.
A cgben nem fogsz csalodni siman van olyan minosegu mint mondjuk a transformers vagy egyebb masik film. -
Csaba007 #63 Dynamicnak van igaza szerintem. Most nézem ezt a 70 millás költségvetést ez szerintem nagyon kevés egy ilyen fajta filmhez.Anno az Independence Day készült 75 ből 15 évvel ezelőtt....
Már kezdem érteni a gagyi lövés effekteket :S -
#62 Nem, én nem arról beszélek, hogy a vélemények ismerete valamilyen mértékben befolyásolna.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy egy nagy számú, tömeges értékelés átlaga általában(!) az egyéni ízléshez közeli értéket mutat. Főleg az imdb-n, ahol elég speciális módon átlagolnak. Vagyis, ha egy filmet mindenhol éltetnek, esélyes, hogy nekem is tetszeni fog, még akkor, ha a kritikák egyikét sem olvastam.
Pont ezért érdemes elolvasni több kritikát, hiszen ha mindenhol egyöntetűen lehúznak egy filmet, sanszos, hogy nekem sem fog tetszeni, és nem azért mert a kritika ezt sulykolta belém, hanem a fenti átlagolás miatt.
Persze egy-egy film esetében eltérés lehet, de mondjuk 100 filmet figyelembe véve egész jól működik. -
#61 erről van szó.
az egyetlen kényes pont, ahol remélem nem fog ki/túllógni az a lóláb. hogy eszement baromságokkal te tömjék tele, legyen egy véres lövöldözős akció, drámai elemekkel, érzelmekkel, sokkoló képekkel, ami kell. de ne bugyuta konzolon nevelkedett huszár zászlóalj ölje már meg a végén majd a főellenségufót :| -
#60 tehát míg téged a tömegek véleménye befolyásol (hiszen magad ismerted el hogy számít mások véleménye a saját élményeidet kialakulásában és milyenségében. akkor nemtudom hogy minek naivozol le.
független megnézek egy filmet. te meg úgy ülsz be hogy " ááá imdb-n mindenki lehúzta csak 4.3-at kapott, biztos szar de azé nézzük. én meg azt fogom kapni amit a film nyújt, nem amit a tömeges számadatok nyomogattak a fejembe...
és képzeld igen, a kedvenc filmjeim közül sokat nem forgalmaztak itthon, biztos azért vették meg mert annyira jól futott külföldön is hogy nem akartak vele keresni a hazai mozisok. vagy azért mert bukás volt. mert nem blockbuster tömegbullshit?!
na. :) csak rendbeteszem itt a dolgokat :D -
Prof William #59 Az Sg- már lehúzta meg hogy az egyetlen pozítívum...
"A pozitív vélemények leginkább a kezdetektől sodró lendületét és a látványt emelték ki, valamint azt, hogy bár az agysejtjeink pusztulni fognak, de a bennünk lakozó kisgyerek nagyon fogja élvezni a filmet. "
Mivel én kb- ezt várom a filmtől szerintem én élvezni fogom a dolgot. Jövő héten meg is nézem és nem fakadok sírva ha a szereplők nem keverednek 5 percenként mély értelmű vitába Nieche totális egóparadoxonjáról.
Legyen jó látvány + sok robbanás + sok tűzharc akkor kb azt várom amit kapok... 70 milkából meg 2 nap alatt 40-et visszahoz sztem az egész szép... -
Midas #58 En tegnap lattam sztem nagyon jo film lett sok otletes dolog van benne, es van neki egy kis haborus film erzese is.
Es van par jo szoveg is benne :D -
#57 Persze, hogy számít. Elég naiv az az ember, az egyéniség zászlaját lobogtatva, egy pocsék film tömeges negatív kritikák ellenére is arra számít, hogy majd neki tetszeni fog. -
Prof William #56 Ha minden jól megy jövő hét pénteken nézem meg. Nem fogok a számok alapján dönteni csak gondoltam beírom mint mond az imdn. -
#55 téma idnító írhatna ki valami piros 80as betűt felülre hogy
" nem vagyunk kiváncsiak a buta számadatokra "
...
[apro]
most komolyan bárkinek is számít valamit az hogy mennyin áll előtte egy olyan számláló, amit ismeretlen, a világ kitudja melyik pontján élő akárkik nyomkodnak? kicsodák ők? tudja valaki? ismeri őket személyesen? ...
saját kialakult véleményem van a világról, ízlésem, érzéseim, gondolataim, hozzáállásom. minek vetném latba ismeretlen emberek véleményét?! ...
persze megnézni érdekesség képp meg lehet, de hogy ezt kelljen olvasnom mikor bejövök, hogy egyesek nagyobbat élveznek (pusztán filmnézés) ha egy szám mást mutat mint amit ők gondolnak?! az elég gáz. -
Prof William #54 Jelenleg 7.5-ön ál az IMDB-n 800 szavazat alapján. -
#53 meg kell hagyni, hogy a film szinkronos előzetesének vége elég viccesre sikeredett.elveszették a kapcsolatot Tokióval, Rióval és New yorkal de ők megvédik Los Angelest :P -
#52 én magasról teszek minden kritikusra.
a kedvenc filmeimet még csak nem is vetítették az itthoni mozik.
akkor biztos bullshit kritikusok véleményére vagyok kiváncsi?! :/
megnézek néhány kedvcsináló médiumot aztán a filmet, utána már lehet olvasgatni kinek hogyan és miként. előtte minek? hogy elrontsam a saját audiovizuális élményemet?!
kösznem :) -
Prof William #51 Nekem nem tűnt gagyinak bár én a traileren kívül csak azt a repülős részt láttam. -
Csaba007 #50 Rottentoamtoes-on 43 kritikus ítélete alapján 34 %-on áll :S -
Csaba007 #49 Nem tudom láttatok-e már részleteket a filmből amik keringenek a neten,de azok alapján elég gagyira sikerültek például a lövés effektek. tudom ne ítélkezzek,de azért valszeg jobb jeleneteket reklámoznak. -
Prof William #48 Még ki sem jött vagy igen? Mikorra várható? Kemény 6 ember értékelését még nem nevezném hatalmas kritikának. Majd ha mondjuk már vagy 5-10 ezren szavaztak az IMDB-n az már talán hoz valamilyen megközelítő eredményt... -
#47 Jó csak azért mégis szar látni, hogy ennyire nem tetszik a nagyközönségnek. Azért viszonyítási alapként hiába vártam ennyire tudom hogy nem fog akkorát ütni mint egy Eredet például. Mert ha ütne akkor ezek az emberek is el lennének ájulva tőle és nem ilyen pontokkal díjaznák. -
KaBuTo666 #46 Te most miről beszélsz? Ne hogy már 6 kurva nagy kritikusnak képzelő embereknek higgyél, nézd meg a filmet és majd te eldöntöd...látszik is hogy 6 ember 6 totál más pontszám... -
#45 Viszonyításképp jelenleg ilyen filmek jobbak nála Metacriticen: Yogi Bear, Justin Beaber: Never Say Never, Green Hornet, Gnomeo and Juliet :D
Én meg azt hittem, miközben a Skyline-t néztem, hogy ezt a szart majd a Battle:Los Angeles lealázza közbe meg vicces mert úgy tűnik azért folyik a verseny ki legyen a szarabb XD
Hát senki nem tud egy értelmes földönkívülis scifi-t 2011ben készíteni? -
#44 Metacritic jelenlegi állása
Hát ilyenkor tudok a legjobban kiábrándulni Már nem is érzem, hogy annyira látni akarom...
Ha még egy 60% körül lenne ok, de hogy ennyire szar lett? -
#43 Márpedig 3D- ben kell megnézni )) -
#42 én már nagyon várom -
#41 Közeleg a premier. Remélem jó lesz Álljon itt egy Tv spot a várakozás enyhítésére
-
KaBuTo666 #40 NEEEM!!!44 -
#39 ez lesz 3d-be vagy valami?:D -
ldavid #38 jön :D -
KaBuTo666 #37 sh1t -
#36 nem hogy szépnek, reálisnak sem tartom.
összemontázsolt papírlapok :/ -
#35 rokk
-
#34 A Föld inváziója - csata: Los Angeles - Trailer, magyar szinkronos filmelőzetes:
-
Prof William #33 Ma éjfélkor frissül a
http://unidentifiedenemy.com/
Remélhetőleg kerül fel még némi anyag az ellenségről. -
#32 nem rossz, de lehetne jobb is.
a brutál industrial géphangokat kihagyni belőle nagy hiba
nameg kábé azért némi összhang a kép/hang között nemárt, hogyüssön! :$ :)
/jó némi van, de értedna :)