Battle: Los Angeles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
errõl van szó.
az egyetlen kényes pont, ahol remélem nem fog ki/túllógni az a lóláb. hogy eszement baromságokkal te tömjék tele, legyen egy véres lövöldözõs akció, drámai elemekkel, érzelmekkel, sokkoló képekkel, ami kell. de ne bugyuta konzolon nevelkedett huszár zászlóalj ölje már meg a végén majd a fõellenségufót :|

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
tehát míg téged a tömegek véleménye befolyásol (hiszen magad ismerted el hogy számít mások véleménye a saját élményeidet kialakulásában és milyenségében. akkor nemtudom hogy minek naivozol le.

független megnézek egy filmet. te meg úgy ülsz be hogy " ááá imdb-n mindenki lehúzta csak 4.3-at kapott, biztos szar de azé nézzük. én meg azt fogom kapni amit a film nyújt, nem amit a tömeges számadatok nyomogattak a fejembe...

és képzeld igen, a kedvenc filmjeim közül sokat nem forgalmaztak itthon, biztos azért vették meg mert annyira jól futott külföldön is hogy nem akartak vele keresni a hazai mozisok. vagy azért mert bukás volt. mert nem blockbuster tömegbullshit?!
na. 😊 csak rendbeteszem itt a dolgokat 😄

Az Sg- már lehúzta meg hogy az egyetlen pozítívum...

"A pozitív vélemények leginkább a kezdetektõl sodró lendületét és a látványt emelték ki, valamint azt, hogy bár az agysejtjeink pusztulni fognak, de a bennünk lakozó kisgyerek nagyon fogja élvezni a filmet. "

Mivel én kb- ezt várom a filmtõl szerintem én élvezni fogom a dolgot. Jövõ héten meg is nézem és nem fakadok sírva ha a szereplõk nem keverednek 5 percenként mély értelmû vitába Nieche totális egóparadoxonjáról.

Legyen jó látvány + sok robbanás + sok tûzharc akkor kb azt várom amit kapok... 70 milkából meg 2 nap alatt 40-et visszahoz sztem az egész szép...
En tegnap lattam sztem nagyon jo film lett sok otletes dolog van benne, es van neki egy kis haborus film erzese is.
Es van par jo szoveg is benne 😄

the world is mine

Dynamic
Persze, hogy számít. Elég naiv az az ember, az egyéniség zászlaját lobogtatva, egy pocsék film tömeges negatív kritikák ellenére is arra számít, hogy majd neki tetszeni fog.
Ha minden jól megy jövõ hét pénteken nézem meg. Nem fogok a számok alapján dönteni csak gondoltam beírom mint mond az imdn.
VRSDM
téma idnító írhatna ki valami piros 80as betût felülre hogy
" nem vagyunk kiváncsiak a buta számadatokra "

...

most komolyan bárkinek is számít valamit az hogy mennyin áll elõtte egy olyan számláló, amit ismeretlen, a világ kitudja melyik pontján élõ akárkik nyomkodnak? kicsodák õk? tudja valaki? ismeri õket személyesen? ...
saját kialakult véleményem van a világról, ízlésem, érzéseim, gondolataim, hozzáállásom. minek vetném latba ismeretlen emberek véleményét?! ...
persze megnézni érdekesség képp meg lehet, de hogy ezt kelljen olvasnom mikor bejövök, hogy egyesek nagyobbat élveznek (pusztán filmnézés) ha egy szám mást mutat mint amit õk gondolnak?! az elég gáz.

Jelenleg 7.5-ön ál az IMDB-n 800 szavazat alapján.
zoliii
meg kell hagyni, hogy a film szinkronos elõzetesének vége elég viccesre sikeredett.elveszették a kapcsolatot Tokióval, Rióval és New yorkal de õk megvédik Los Angelest 😛

VRSDM
én magasról teszek minden kritikusra.
a kedvenc filmeimet még csak nem is vetítették az itthoni mozik.
akkor biztos bullshit kritikusok véleményére vagyok kiváncsi?! :/

megnézek néhány kedvcsináló médiumot aztán a filmet, utána már lehet olvasgatni kinek hogyan és miként. elõtte minek? hogy elrontsam a saját audiovizuális élményemet?!
kösznem 😊

Nekem nem tûnt gagyinak bár én a traileren kívül csak azt a repülõs részt láttam.
Rottentoamtoes-on 43 kritikus ítélete alapján 34 %-on áll :S

Nem tudom láttatok-e már részleteket a filmbõl amik keringenek a neten,de azok alapján elég gagyira sikerültek például a lövés effektek. tudom ne ítélkezzek,de azért valszeg jobb jeleneteket reklámoznak.

Még ki sem jött vagy igen? Mikorra várható? Kemény 6 ember értékelését még nem nevezném hatalmas kritikának. Majd ha mondjuk már vagy 5-10 ezren szavaztak az IMDB-n az már talán hoz valamilyen megközelítõ eredményt...
Victor1103
Jó csak azért mégis szar látni, hogy ennyire nem tetszik a nagyközönségnek. Azért viszonyítási alapként hiába vártam ennyire tudom hogy nem fog akkorát ütni mint egy Eredet például. Mert ha ütne akkor ezek az emberek is el lennének ájulva tõle és nem ilyen pontokkal díjaznák.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Te most mirõl beszélsz? Ne hogy már 6 kurva nagy kritikusnak képzelõ embereknek higgyél, nézd meg a filmet és majd te eldöntöd...látszik is hogy 6 ember 6 totál más pontszám...
Victor1103
Viszonyításképp jelenleg ilyen filmek jobbak nála Metacriticen: Yogi Bear, Justin Beaber: Never Say Never, Green Hornet, Gnomeo and Juliet 😄

Én meg azt hittem, miközben a Skyline-t néztem, hogy ezt a szart majd a Battle:Los Angeles lealázza közbe meg vicces mert úgy tûnik azért folyik a verseny ki legyen a szarabb XD

Hát senki nem tud egy értelmes földönkívülis scifi-t 2011ben készíteni?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Metacritic jelenlegi állása

Hát ilyenkor tudok a legjobban kiábrándulni<#shakehead><#gonosz3> Már nem is érzem, hogy annyira látni akarom...
Ha még egy 60% körül lenne ok, de hogy ennyire szar lett?

birdo
Márpedig 3D- ben kell megnézni ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Szabi84
én már nagyon várom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Victor1103
Közeleg a premier. Remélem jó lesz<#vigyor2> Álljon itt egy Tv spot a várakozás enyhítésére

NEEEM!!!44
akyyy
ez lesz 3d-be vagy valami?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jön 😄
sh1t
VRSDM
nem hogy szépnek, reálisnak sem tartom.
összemontázsolt papírlapok :/

VRSDM
rokk

soo277
A Föld inváziója - csata: Los Angeles - Trailer, magyar szinkronos filmelõzetes:

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Ma éjfélkor frissül a

http://unidentifiedenemy.com/

Remélhetõleg kerül fel még némi anyag az ellenségrõl.
VRSDM
nem rossz, de lehetne jobb is.
a brutál industrial géphangokat kihagyni belõle nagy hiba
nameg kábé azért némi összhang a kép/hang között nemárt, hogyüssön! :$ 😊
/jó némi van, de értedna 😊

Sziasztok. Nekem ígéretesnek tûnik a film, aztán persze majd meglátjuk.
Készítettem egy zenés videót a film bemutatójával. Ez az elsõ próbálkozásom, ha van kedvetek sasoljátok meg!
http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI
(bocs amiért így adom, de még nem linkelhetek)
ha a bolygó forrásai kellenek nekik, akkor én abban a módszerben több logikát látok, ami pl. a Jelekban volt
az össze-vissza lövöldözés - esetleg atom - nem hiszem, hogy sokat használ a bolygónak

Murder3
egyszerse mert annyira szar h utólag egyértelmû idõpocséklás...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Fülüke
Az UFO-ra azt mondják, hogy meteorológiai ballon, a meteorológiai ballonra meg azt mondják, hogy lidércfény (mocsári gázok)....😄

De k*rvajó géped van istenem....

kastil
+1. viszont ezt már mocskosul várom

megjegyzem, ha ezek a dolgok ma lépnének velünk kapcsolatba, szerintem simán lelõnék õket az amcsik 😊 mindenféle kérdezés nélkül...és mindenhol, hiszen az egész világon van legalább egy hadosztályuk, csak oda kell érniük, aztán piff-puff.

The Matrix has you...

a közkatonák sosem tudnak többet annál, mint amit mondanak (parancsolnak) nekik. tûzparancs kiadva és õk teljesítették 😊 akik kiadták a parancsot, azokat kellene megkérdezni, de ezt már nem lehet.
egyébként ismeretlen repülõ objektumok bármikor lehetnek az ellenség legújabb fejlesztésû és támadószándékú fegyverei, így aki elõbb lõ az nyer. ez is egy alapszabály katonáéknál. lövés és aztán kérdezés, csatában (háborúban) ez az ami életben tart.

The Matrix has you...

talán azért, mert nem tudták, hogy mi az (még ha ballon is lett volna)?

#16: te is elõbb lõnél szerintem, mint megvárnád, míg a másik fél lõ rád
nem tudták, hogy miaz ezért potenciális veszélyt jelentett, fõleg akkoriban
Balumann
Nemértem miért látod ezt olyan hülyeségnek, az idõjárásjelzõ ballonokat valószínûleg nem a hadipar lõtte fel ha az volt. Miért lõhettek rá, 3 hónappal a II. világháborúba belépésük, ill. a Pearl Harbori esemény után vajon ... ?

egyszer de minek...

ezt a filmet Én is várom, bár elõzetesbõl már tényleg nem ítélek, azért egy szerdai mozijegyet megér 😊

The Matrix has you...

soo277
+1

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

MR ME
sztem az igen csak egyszer nézhetõ kategória volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TreDoR
Jó lesz ez, mondjuk nekem a skyline is tetszett :S

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

berlinboy6329
Ennél már csak az a jobb,h ha "idõjárásjelzõ ballon",akkor minek lõttek rá? roflrofllokloloollmaolmao...aS😄aS:d.As.-.sa-dA

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
szerintem csak látni akartak egy igazi hollywoodi hírességet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"...de hivatalosan ki nem találjátok mi volt a magyarázat... a jó öreg idõjárásjelzõ ballon."

Ki gondolta volna! <#falbav>

Egyébként gondoljatok csak bele! Lehet, hogy megpróbálták az elsõ kontaktust felvenni, vagy teszteltek minket, hogy hogyan reagálunk az ilyenekre. Hát jól megbuktunk a teszten, az biztos. Azon nyomban mindennel lõttük õket, amivel csak tudtuk, úgy, hogy azt se tudtuk, mi az...
<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HöfEE
Magyarul sajnos nem tudok semmit linkelni 😞
Az angol wikipedian elég részletes szócikk van errõl:
wiki link Ha tudsz angolul akkor fõleg az attribution részt ajánlom elolvasni.

A lényeg, hogy 1942-ben Los Angelesben a légvédelmi erõk ismeretlen repülõ tárgyakat észleltek és elrendelték a légiriadót, az egész várost lekapcsolták az áramról (blackout) az összes pásztázófény az eget pásztázta ahol "fénypontok" jelentek meg. Ezekre az összes városban lévõ légvédelmi ágyu tüzet nyitott, eredménytelenül. Egy idõ után a fények egyszerûen eltûntek. Hogy mi is volt ez a történet pontosan senki sem tudja, de hivatalosan ki nem találjátok mi volt a magyarázat... a jó öreg idõjárásjelzõ ballon.

Szabi84
Nekem nagyon tetszik a trailer. Még a zenéje is, ami elég érfelvágós😊 Remélem nem happyend mozi lesz...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
<#eljen>

MR ME
ez am mivolt? én nem tok róla semmit
lehetõleg magyarúl vmi cikket ha tudsz azt megköszönöm 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.