Magicka

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, lõttek, szia

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

írd le 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rage47
esetek 90%ban nem veszik meg a játékot
amúgy bughalmaz lett a játék, ahogy olvasom, szal inkább a warez jelen esetben😊 ha ezt akarják a kiadók.. hát legyen
1. Mi van ha elõtte szeretné kipróbálni?
2. Mi van ha nem steamen fogja megvenni hanem esetleg megvárja a dobozost?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Rage47
ha ilyen kis gémeket is warezon tolnak, végleg lõttek a PCnek
Avenger
Nem tudom mennyire zavar titeket a warez, de ha van rá igény, rájöttem hogy kell multizni skidrow verzióval. Ha gondoljátok leírom, vagy warez topikot is csinálhat valaki és oda leírom 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Zomil
Nos némi tapasztalat a játérol tegnap 3-an elég sokat toltuk:
- a játék teli van poénokka, ez a zagyva nyelv ami a párbeszédek alatt megy zseniális 😄
- rengeteg léhetöség, változatosság, nagyon-nagyon sok spell
- csapattársakat egy rosszul irányitott spell-el vagy ha valaki sikeresen belenyom egy heal beam-et a 2összecsatlakoztatott másik beam-el, hát annak csunya vége tud lenni és jön az anyázás 😄DDD
persze ez nem negativ, oda kell figyelni azért, van kihivás a játékban

Egytlen negativ pont:
-a netes multi(a local ugy olvastam nem küzd ilyen gondokkal) eléggé bugos, sajnos nagy sokszor ujra kellett kezdenünk 1pályát, mert vki kifagyott/eltünt és nem lehetett föléleszteni se...
-hálistennek nyomják kifele becsületesen a patch-eket, szoval ez a negativ pont hamar eltünhet

Ha nem lesz ilyen gond, erösen ajánlom mindenkinek a megvételt, mert 10eurot simán megér...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Murder3
nekem a demóval semmi bajom, amúgy ebbe mért nincs pvp?
most azt nehéz lett volna beletenni, végül is mindneki egynelõ eséllyel indul és ügyezség kérdése az egész.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Shiwo
amúgy nálam érdekesen jött elõ ez az egérgomb bug....ugyanis müxik, tehát elnyomja magára a spell-t, csak az elején a tutorial rész nem akarta elfogadni, így skippelnem kellett...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ari játék, tetszettek az elején az utalások 😊

amúgy nem tudjátok, mibe menti a beállításokat ? ablak módban szeretnék játszani (1 ideje a legtöbb játék behal kilépéskor, ha nem abban tolom, ne kérdezzétek, hogy mi az oka, mert még nem jöttem rá), de ha átváltok rá, behal a gém...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Minden napra új patch van ígérve! Fõleg multit fogják javítgatni.

Egy gyöngyszem a Steam Magicka fórumából:
Ha a barátaiddal játszol, akkor antiszociális vagy.
😄

Rage47
vkinek nem müködik a középsö egérgomb
buglist:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1730839
leesek az elején benomo a W meg a görgõt és semmi? kapásból bug?
Rage47
zsakosfrodo2
Aki megvette, és még gondjai lennének, jött már ki patch hozzá (steames verziórol beszélek).

Murder3
no kipróbálom😊
remélem majd februárba be tudom szerezni😊

Zomil
Kijött!! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Ki is próbáltam reggel. Fasza! Don't cross the streams! It would be bad.

Van demó Steam-n!

Murder3
de a bankártyára értem am van steam accom..😄

Rage47
a steamen való regisztrálás ingyenes
Murder3
nem lenne rossze ezt szivesebben megvenném dobozosan is, bár egy steam acc is jó lenne és ha ott venném meg akkor még pont jó is lenne h közbe csinálhatok egy steam accot is amin van pár akció ami azért néha nagyon nagyon megéri😊

Zomil
jó kérdés 😊
a digitális az tuti, de sztem a dobozos is ilyesmi árba lesz

Rage47
én nem látok sehol árat
Murder3
a dobozos ami februárba jön kia z is cak 10 euró lesz?

Zomil
Amugy annyit rosszul irtam korábban, h mégis lesznek itemek. Mondjuk fogalmam sincs, h milyen befolyással lesznek a játékmenetre. 😄

Viszont azt már elöre látom, h haverokkal sok anyázás lesz 1-2 félrenyomott spell miatt amibe belehal az egész csapat 😄

zorrobomber
rps powa <#eljen>

Zomil
itt egy nagyon jó leirás olvashato a játékrol, garantáltan meghozza a kedvet hozzá 😊
A cikk elolvasásához angol tudás szükséges.

Van, amelyik igen, van, amelyik nem, illetve vannak mindenféle workaroundok, amivel mûködésre bírható.
Szóval LEHET, hogy elérhetõek lesznek a DLC-k steamen, de ha nem, akkor is LEHET, hogy telepíthetõek lesznek a steamesre az egyéb forrásból vásároltak valamilyen trükközés segítségével.
Azt tudom, hogy a steames Majesty 2-es ismerõseim nagyrésze újravásárolta a játékot Gamersgate-en, amikor ott 5 dollárba került akcióban és ott vették meg a kiegeket is.
armageddon666
Azt hittem nincs az Activisionnél patkányabb bagázs... tévedtem...

Egyébként máshonnan megvéve a DLCk nem kompatibilisek a steames változattal?

@

Rage47
de mocskok
kösz h szóltál
Annyit azért hozzátennék, hogy Paradox játékot steamen vásárolni eléggé zsákbamacska.

Ha az eladott példányszám nem üti meg a Paradox ingerküszöbét, akkor szimplán nem fogják steamen kiadni a kiegészítõket/DLCket de még a patcheket se.
A fél Majesty 2 community ezzel szívta meg. A Paradox külön kérte, hogy steamen preordereljünk, mert azzal õk jobban járnak. Azt viszont nem mondták, hogy egyszer csak megáll a steames terméktámogatás. A 3 kiegbõl 1-et kaptunk meg... Ami egy ilyen multiplayer orientált játéknál pláne bosszantó tud lenni.
Zomil
10euro

Murder3
mennyibe fog kerülni?
a dobozos illetve a steames?

Murder3
így is jó mert mindenki egyedi spelleket kreálhat magának.

Zomil
A hivatalos megjelenési dátum 25. Gondolom csak a steam-en jelenik meg 26.-án

Fbn Lx: azért itt sem árt, ha 1 varázslo a 4-böl mondjuk csak védekezö varázslatokat nyomogat el 😊

nagyonjóóó
bár egy rpg verziónak jobban örülnék, ahol azért is lenen értelme több játékosnak, mert minden csapattag másféle mágiaosztályokat húzna, így minden varázslónak lenne arca.
Murder3
no majd ezt kipróbálom, hátha lesz egy jó varázsjáték végre.

Rage47
Steamen nincs ára és 26-n jelenik meg
érdekes, hogy w3 modok mennyi féle mûfajt szültek, másrészrõl valaki csinálhatna a warlockból is egy önálló gamet, tolnám mint a szar

NagyiBMX
nem lehet rossz, egy próbát megér 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Rage47
tetszik
Zomil
Minden spelled megvan alapbol itt nincs semmi grind se itemek semmi 😊
Ez nem egy rpg.

És ha nem fejlesztem az ájszot akkor vissza kell mennem grindelni, hogy ki tudjam húzni ? Vagy egy idõ után elapad a folyó ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
Oh majd elfelejtettem, a játék steam-en és dobozos formában is elérhetõ lesz, mondjuk azt nem tudom, h dobozos itthon kapható lesz-e.

A játék amugy 1gépnél is játszható lesz, ugy, h a plusz játékosok kontrollerrel játszanak.

Zomil
Csodálkozom, hogy még nincs topic a játékhoz ugyanis én személy szerint már kb. 1éve várom, hogy megjelenjen.
Kezdjük néhány alap infoval:
Játék neve: Magicka
Fejlesztõ: Arrowhead Game Studios
Kiadó: Paradox Interactive
Megjelenés: Január 25.

A játékról:
Aki ismeri a Warcraft 3 Spellcraft nevü modját az már ismerheti miröl is szól a játék. Nos a játék célja, hogy Single player/Co-op-ban(4játékosig) végigverekedjük magunkat 13pályán. Eddig egyszerünek hangzik, de itt jön a lényeg, egy varázslót alakitunk és a spell-eket nem csak ugy simán el kell nyomni...8 különbözö fõ mágia osztályt kapunk és ezeket variálva kell minél ötletesebb varázslatokat összeraknuk. Pl. összekombináljuk a villámot a tüzzel akkor egy olyan spell-t kapunk ami nemcsak megrázza az ellenfelet, hanem még el is kezd égni. Szoval eléggé változatos varázslatokat hozhatunk létre és mindig érdemes valami ujjal probálkozni. Egyes részeken csak a varázslatokkal juthatunk majd át, pl. a vizet be kell fagyasztani, h átjussunk a folyón, mert a mágusaink nem tudnak uszni. A játék nagyjábol ennyiböl áll. Nem tul bonyolulut, de videok alapján elég szorakoztató ahhoz, hogy 10eurot megérjen. Mivel 25-én jelenik meg igy már nem kell sokat várni.

Launch trailer:

← ElőzőOldal 8 / 8