Magicka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos 3-4 varázslatot nem találtam meg, úgy látszik figyelmetlen voltam. De minden fontos meg lett. A vége fõcímnél maradjatok kicsit, bedobják az uccsó jávorszarvast... <#mf2>#mf2>
Most elkezdtem az arénát, de a 7. hullámnál kidobott a játék, még mindig akadnak hibák.
Hihetetlen jó játék volt, örülök, hogy ilyennel kezdhettem az évet! <#worship>#worship>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@
A rénszarvasok jók valamire vagy csak díszletek ? Nem sikerült még rájönnöm.
Törpeinváziós problémára a megoldás: Invisibility ;)
Yetikre egy megoldás : kõfal (D,D,D,D,E) majd utánna deathray of doom (Q,F,S,A,A,A) ;)
A halál elleni taktikákhoz meg csak annyit, hogy a pajzs túrót nem ér.
Helyette:
Idézzünk be 2-3 adag zombit, amik majd lekötik a csonti mágusok figyelmét. Mi addig a háttérben szépen várjunk. Amikor megjelenik a halál, várjunk amíg testetölt, majd egy mezei életsugárral tunkoljuk meg, ekkor eltûnik.
Késõbb amikor körbevesz a sok szelleme, szimplán spammoljuk a terület gyógyítást.
MeteorShower-t pedig a tutorial után egybõl megkapod.
Illetve online játéknál aki hostol, annál marad meg a kampány.
De elvileg terveznek betenni egy küldetésválasztót.
Én kérdésem pedig: DLC-ket hol látom, hogy megkaptam-e, illetve hogyan tudom aktiválni õket?
@
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
@
@
Páncélzott ellenfelek ellen viszont nem ér sokat, de arra ott a sok varázslat.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Pár dolog amire véletlen jöttem rá, hátha más sem tudja:
- az energia pajzsot amit magunk elé vagy területivel magunk köré teszünk /nem magunkra/ a space nyomogatásával fel lehet tölteni, így bõven lesz idõnk valami durvára
- ha rajtunk van a pajzs, az élet varázslattal fel tudjuk tölteni
A jetikhez megoldás:
A beholder és törpe invázió ellen:
elírtam...
yetik ellen
A jetik eszement durvák, ahogy az óriás beholderek is, végül kénytelen voltam megválni a láthatatlanná tevõ bottól, mert muszáj volt villám immunisra váltani a beholderek miatt.
Találtam egy fénykardot, most már azzal nyomom... XD
A törpe papok borzasztó kemények, egy-egy szigetet alig lehet bevenni a láva felõl, de végül körbe fagyasztottam magamnak egy utat, aztán láthatatlanság, odamentem mögéjük és elnyomtam egy ijesztést, a pap olyan seggest ugrott a lávába, hogy öröm volt nézni! <#nyes>#nyes>
el enm tudom hinni, hogy ilyen degeneráltan hogy lehet vmit megoldani...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Felejtsétek el az elõbbi tanácsom, itt a tuti recept:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Fear nem hat rá, az ütései elõl a teleporttal lehet csak kitérni, azt is csak lassított módban úgy, hogy én fel vagyok gyorsítva... És akkor az idézett csontikról nem is beszéltem.
e+d
majd ezalatt a q+r kombót nyomom a végtelenségig majd egy area spellbe ellövõm, szinte az egész képernyõt sebzi:D
Egy újabb bug a bányában ért, azon a részen mikor az óriáspók jön egy magasabb részrõl. Megöltem mindenkit és egyszerûen beragadt a képernyõ azon része, a képbõl ugyan ki tudtam menni de csak pár métert, a kamera viszont nem mutatta. Szóval a sokadszori ismétlésnél inkább más felé mentem, akkor tovább engedett.
Újabban már lusta vagyok a hóvihart varázsolni, helyette a 4jég+föld lövedék a nyerõ, az is belassítja õket. Jó dolog ez az egér programozás, de nekem már úgy ráálltak az ujjaim a varázslatokra, hogy pillanatok alatt bármelyiket megcsinálom, kivéve a meteor záport, az ritka bonyolult lett.
kérdés: a fõnix idézésének mi a lényege ? 3szor próbáltam, mindhárom alkalommal jött, és zuhanórepülésben pontosan a karim feje tetejére pottyant.. egy csapásra kinyírt, mikor nem volt benyomva az energiaaura, szóval biztos jó lehet, csak esetleg nem a karim kellene célba vennie...
3Ds MAX :)
Elsõ indítási telepítésnél volt egy Direct X error, azóta Play, semmi :/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként hogy a fenébe jutottál el idáig idõ lassítás nélkül? Úgy kell mint egy falat kenyér. A láthatatlanná tévõ bot is már nem egy szorult helyzetbõl mentett meg. Az ork királlyal nagy mákod volt, mocskos gyors boss volt.
nem lehet valahogy a checkpointoktól folytatni?
spoiler veszély!
azt nem is tudtam, hogy visszalehet teleportálni (így utólag menyi anyázástól menekültem volna ma meg, ha pár órával elõbb olvasom a kommented.. -.-)
up után most mint írtam, végre megvannak a fegyvereim...viszont nem ismerem a time warp-ot, pedig mintha már megkaptam volna (a 9. chapter környékén vagyok, most jutottam át a bányán)
mondjuk én máig azt a regeneráló botot cipelem, amit az elején találtam ...valahogy mindig elfelejtem gyógyítani magam, szóval jól jön...meg az m60-ast, nagyon sok minden ellen hatékony....
a lebegõ szikláknál a lelökés ellen úgy védekeztem, hogy a hátam mögé tettem sziklákat
az ork király kinyírása volt vicces, ott valami bug lehetett, mert mikor megindult felém, ledobtam egy sziklafalat, amirõl nagy sebességgel lepattant, elrepült valahova messze és már meg is halt...
A nagy mágushoz komoly erõpróbákon át juthatunk csak el, pár jótanács:
No akkor: A goblin mágusoktól vegyél fel egy teleportos mágusbotot, mert késõbb a lebegõ sziklákon gyakran lesodródsz az ellenfél varázslataitól, meg amúgy is jár érte jutalom, ha visszateleportálsz a zuhanásból... A következõ, a két druida mágusnál én úgy kezdtem, hogy szembefordultam az egyikkel és azonnal agyonvágtam egy villámmal. Egy druida nem idéz olyan gyorsan... A másokat fújd le jéggel, mivel vizes az esõtõl, meg is fog fagyni. Utána pedig az idõlassítás+jegelést használva nem volt gondom, szórtam a villámokat és léptem a pályákat könnyedén. Sokat szenvedtem ezzel a résszel mire rájöttem a megoldásra.
3Ds MAX :)