5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Amper92 #2318 Tegnap egy amerikai páncélvadász, nem hagyta nyugodni szerencsétlen csapatunkat, állandóan szedte az embereket lefelé. Nagy nehezen, cselesen mögé kerültem motorral, szép nyugodtan oda sétáltam, majd feldobtam rá 2 aknát, bumm, azzal a lendülettel, ki is lépett a csatából...:D zokon vette, hogy tönkretettem az esztelen öldöklését:P -
Devid-on #2317 Az a fegyver olyan hogy,lefejeled az egeret és egyből megölsz mindenkit aki a közeledben van -
Amper92 #2316 tűzgyorsasága, és pontossága, jobb mint az mg-34 é, nekem könnyebb volt megtanulni a visszarúgás szabályozását is. Nincs is jobb, mikor az ember úgy megy foglalni, hogy tudja, egyszerre akár 3-4 (jó a négy már picit lehet sok:P) ellenféllel is elbírhat, ha egy ilyen tűzgyorsaságú fegyver van kéznél. Védekezésre legjobb fegyver, de támadásra is tökéletesen alkalmas. Egyedül a hosszú töltési idő ami negatív, de badgeval korrigálható, így viszont a sorozatlövés könnyedségéről picit le kell mondanunk. Annyit elárulok, alacsony DPI vel játszok. Így én magam könnyebben tudom a fegyver visszarúgását korrigálni:)
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:19:07 -
Amper92 #2315 Már 300 órám benne van a játékban, de még nem untam meg. Legjobb multis FPS! -
Amper92 #2314 Gyerekek ez az mg 42 nagyon durva fegyver egy 50-100 méterre lévő ellenfél, 2, max 3 sorozatból megvan de van hogy fejbelövöm, és egyből hullik. Nem egyszer védtem már meg vele (egyedül) , álláspontot Tight grip aranyfokozattal még durvább, a célon tarthatósága. Komolyabb, mint a sturmgewehr.
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.23. 00:10:02 -
#2313 Megéri egyszerre több Assault csapatot tartani, ha egyszerre csak egyet mozgathatsz? Mármint ha kevés a Morale, akkor átváltom a fullos csapatra? Lehet ilyet? Megérik? -
#2312 Jó, de a valóságban megeshet az, hogy te ott állsz 100 emberrel 1.200 ellen, ami ugye a játékban meg nincs, akkor is 18 v 18 van, ha az egyiknél 50 ember van, a másiknál meg 5.000. Szóval az 50 ember is meg tudja nyerni a csatát, ha az a 18 játékos összeszokott, profi, a valóságban ilyen soha nem lehetséges. Kivéve Arnold Schwarzeneggernek a Kommandó c. filmben. Neki sikerült. -
harduplanfor #2311 Miert nem szeretnek feljonni TS3-ra az ismerosok? Szinte allandoan 3-5 ismeros online, am valamiert nem csatlakoznak a puma szerverhez. A kommunikacio nagyban segiti a csapat eredmenyesseget, ezert jo lenne ha a playerek maguktol feltalalnanak a szerverre. -
harduplanfor #2310 Nice score :) Igen, de a valosagban ha egyszer lelovom remelhetoleg nem eled ujra, kiveve ha terminator a paras :) -
ikarus44 #2309 Alávaló csíter! -
ikarus44 #2308 Hát egy tegnapi csatában, többet is néztünk az égre, mint a földre. -
#2307 Ha ezek után nem kapok reportot, akkor soha.
-
#2306 Ezt két részre osztanám (de hát ki vagyok én ugyebár...). Szóval:
Staged Battle: ez pont az alacsony szintű karaktereknek való, illetve kezdőknek. Ide valóban beraknám a korlátozást, hogy csapatonként X tank, X Recon, X stb lehet max, hogy a kezdők is tudjanak boldogulni, de egyből spawn után 1 mp-vel gyalázzák le őket.
War: War az más tészta, ott korlátlanul mehetne minden. Ahogy a való életben, itt is kiegyenlítetlen csaták vannak, szóval ide nem raknék korlátozást, ami a csövön kifér. -
harduplanfor #2305 Ne parazzatok mar annyit! :) Csak feltalaltatok egy uj modszert ami nem mukodott :P Boldog Karacsonyt! Amugy a parakrol jutott eszembe, hogy eszebe kene juttatni a retyo jatekfejlesztoknek a parak szamanak lecsokkenteset. Nem normalis amikor az egesz jatek alatt harmasaval hullanak folyamatosan. -
#2304 Több képet nem rakok mára, bocsánat.
Én jól tudom, csakhogy az is gáz, amikor a Reconnak van a legtöbb foglalása, ugyanis kurvára nem az én dolgom lenne. 6-os szintű karaktert meg nem viszek még War-ba, senkit nem tudok lelőni azzal a szar PPD-40 vagy mi a tökömmel, csak a csapat hátrányára lennék vele. Szóval amíg nincs meg a megfelelő fegyverarzenál nála, addig marad a sima Recon War-ban.
Na, és pl. erről beszélek, hogy nem az én dolgom a foglalás, persze ezt is buktuk:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 14:39:23 -
ChipKng #2303 0 capture-rel nem is lehet nyerni. Ha latod, hogy a team nem mozdul, lepj at assault-ba aztan menjel be te foglalni. -
#2302 Hm... Egész nap ilyen csapatokat kapok ki, mint ez. Elég frusztráló. Persze rommá szedtek minket.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.22. 13:56:27 -
#2301 Óóóóóóóóó gyerekek! Az első olyan war-om, amibe saját csapatot is küldtem, és részt is vettem a csatában - sajnos kikaptunk, hogy rohadna meg:
-
#2300 Hasztakurvaélet! Hát ezt miért csak most mondod?! Na, akkor irány a terepasztal, uraim! -
Skaternorbart #2299 elmondom hogy az assault csapatokkal a Generals részben, ha a csapatod csatázik az összes benne lévő játékos teljesítménye után kapsz xp-t. -
#2298 "11-es szintű most a Szovjet Reconom. A cél az, hogy hónap végére meglegyen a 15-ös szint. Erre van 20 napom, és összesen (22 + 44 + 59 + 59 k XP) 184.000 XP szükségeltetik"
Asszem benéztem valamit, mert a 14-es szintről 15-ösre 243.000 XP kell, szóval idén az tuti nem lesz meg. Rohadt élet... -
Amper92 #2297 Sziasztok, szívesen játszanék veletek, TS-t vagy skypot használtok? Beszélgetésnél? IN game nevetek mi?:) -
ChipKng #2296 Lehet megerne egy probat. Mennyi memoriad van a vasban? Fut a hatterben vmi virusirto vagy egyeb memoriazabalo cucc? -
ikarus44 #2295 Hát én nem az biztos. -
#2294 Engem inkább az zavar, hogy néha, amikor fekszek a földön Recon-nal, akkor kurvára beszaggat. 20 fps-re leesik a játék, de ha feltérdelek, egyből 60 lesz. Ki érti ezt? -
ikarus44 #2293 Állítólag steamen sem jobb. Ezért nem gondolkodtam rajta. -
ChipKng #2292 Mondjuk le lehet ellenorizni, hogy ha rakeresunk a friend list-hez akkor megtalalja-e. -
#2291 Nem ebben a csatában találkoztam vele, de amúgy azóta már többször is voltunk egy ütközetben. Élőben is félelmetes amit művel. Rohadna le a keze... vagyis... Gratulálok neki.
Igen, ugyanezt kaptam én is a ticket-re. Amúgy azóta nem találkoztam vele, szóval lehet tényleg kizárták. -
ChipKng #2290 Hanyadik perc/masodpercnel? :)
Mas:
Neked is lezartak a ticket-et ma reggel? Azt irjak, hogy kivizsgaljak az esetet, de ha ki is zarjak a csavot azt nem fogjak kozolni senkivel... Mondjuk igy nem tudjuk, hogy megeri-e jelentgetni a csalokat vagy sem.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.12.21. 13:48:17 -
#2289 És meg tudtam sebesíteni!!! Egyszer... Azóta nem mosok kezet. -
ChipKng #2288 Most rakott fel egy videot. Remlik a nick-je pozitiv ertelemben... megnezem mit muvelt. -
#2287 Hát de a rengeteg beállítás, billentyűkombó meg minden :D Jól van, szarok rá, most telepítem újra :) -
#2286 Próbáld ki. Én is böngészőből kezdtem. Át tudtam lépni gond nélkül steamre. -
#2285 Amúgy utólag nem lehet hozzárendelni Steam-hez? Nincs ilyen opció? Mert én sem bánnám, ha nem böngészőből repülne a játék, de újratelepíteni azért nem akarom. Egyelőre... -
#2284 Jézus anyám teregessé-borogassá gyorsan!!!! - 750 méteres lövésem volt most az előbb! Nagyon durva, lövés után másfél-két másodperccel írta ki ,hogy talált, és ölt. -
#2283 Böngészőből indítod? Mért nem Steam-ből? Ha fel van telepítve a steam, uninstall H&G-t, majd Steamen rá keresel, és telepíted oda, ahol eddig volt, majd belépsz. -
ChipKng #2282 Akar mit muvelsz, ehhez a srachoz kepest nulla maradsz. -
#2281 Hogy miért szeretem a war-t? Pl ezért:
Igen-igen, jól látjuk, egy ember lelövéséért Recon módra (200 m+) [/b]214 xp-t[b] kapok. Persze ehhez Veteránnak is kell lenni, és ilyen plusszok csak akkor vannak, ha war-ban szarul állnak az oroszok. Szinte mindig utolsók, szóval úgy dobálják utánad az XP-t, hogy öröm nézni :D 12 perc alatt 1.300 XP. Persze nem ez a szokásos, de öröm látni számomra ilyen számokat. -
#2280 Ma lesz valaki? -
ikarus44 #2279 Jaja, valami olyasmi