Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
En szeretek tankozni es semmi bajom az AT rambokkal mert en is gyakran AT rambozok. Bazooka-val infantry fist vagy mi ezusttel 2 hit egy nyamvadt light tank es egy tank destroyer is. Klannal akkor hasznalom ha TS-en kozben megbeszeltem a tobbiekkel hogy megvedenek ha kell. Ha harom AT rambo jon ram, az tiszta nyereseg, mert az azt jelenti hogy mig nalunk en nem vagyok a ponton, az ellenfeltol 3 hianyzik a foglalashoz. Az ilyeneken at szoktunk gazolni mint a galambszaron es 6 perces meccsek lesznek 1 vonalrol torteno foglalassal. Mire kettot pislantanak mar el is buktak a meccset. Szoval a tankozas nem csak ugy megy hogy most tankozni tamad kedvem hanem ugy, hogy felmerjuk van-e egyaltalan szukseg ra es ha igen, nagyon atgondoltan csak a megfelelo feladatra (pl ellenseges tankok eltakaritasara ha eppen azok miatt akad el az atkeles).
Medic csomagot rengetegen hasznaljuk. Nem tudom mi a bajod vele. 1 hites csipa megcsip, gyorsan bekotozod magad a fedezekben. Az ideg szetbassza ot meg, hogy nagynehezen eltalal 200 meterrol de nem tud kinyirni pedig valag idot/penzt koltott az 1 hites szarjara. :P Orom olvasni a sok onjelolt kempelo rinyalasat, hogy szuntessek meg a hs-gold-ot.
A jatek ott romlott a legtobbet, hogy nem hasznalhatod szabadon a karaktereidet (AUX seat). A legnagyobb baromsag. Igazi mereg. Csomo bug van a render engine-ben, de helyette jonnek a kis pisztolyok. Wow.
Az uj spawn rendszert is eri panasz, mert span campelesre kenyszerit a gyozelem erdekeben.
Megnoveltek a headshot hitbox-ot. Csodas lepes! Elobb kapok 100 meterrol fejlovest egy mp34-el minthogy szimplan csak eltalaljam az illetot egy elrabolt csipas fegyverrel! Ez kesz nyomor...
Nem tudom vettetek-e reszt ejtoernyos tamadasban? Olyanban ahol csak ejtoernyosok vannak tamado oldalon. Azt a bughalmazt ami ott van!!! 18-an nem fernek be 2-3 gepbe, ezert 'deploy penalty' van amig az elsok ki nem ugralnak a gepekbol... Ez meg kevesbe baj. De mikor lespawn-olsz a levegobe random modon es ejtoernyot se tudsz nyitni, hanem ongyilkossag lesz a vege, na az a mereg a javabol. Ez kb 10 spawn-olasonkent megesik.
Akik meg komolyabban toltak (tehat nem csak az FPS resszel) azok meg az RTS map orbitalis hibai miatt vannak kiakadva. Az megfosabb mint az FPS.. Es mar a mobile commander sem mukodik vagy 3-4 release ota.
En mar csak azert jatszom ezzel a jatekkal mert sok joarc ismerosre tettem szert es jo veluk csapatban jatszani, de ha elfogynak teljesen (mert elegge kopik a nep), akkor en is leallok mert randomban egyedulallo farkaskent ez a jatek csak bosszusag. Szerintem...
"En is igy csinaltam anno, mar nem anti tankozok, en nem folytatom a cancerkodast arra ott a tankerem"
Mostanában egyáltalán nem játszom harckocsival, inkább a gyalogokat fejlesztem, ezért maradok a gránátnál.
"am te is tudod ikarus milyen volt endresekkel meg most a game, osszehasonlithatatlan. "
Sírom is vissza azokat az időket...
Nem. Bár mostanában nem is sűrűn játszom, mert sajna már most lassan minden felhúz, mert ugyanilyen online-stratégia játékokat játszom többségében.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.24. 22:13:48
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellé anti-tank gránát+dynamite lover (Így 6 gránát van nálad össz)+medic kit, így gyakorlatilag teljesen összeolvasztottam az akár 3 karakter is igénylő feladatköröket egy karakterre, emellett van para+harckocsizó is, és mivel csipát amúgy sem szeretem, meg fps-em sincs hozzá, így azt nem is kell.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.24. 21:33:22
Nehogy már megmagyarázd nekem, hogy ORB-ben használnak, több, mint 1.000 óra ingame játékidőm van velük.