5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Wikingragnar
    Hat akkor sok ertelme volt megcsinalni a hg-t. Ennyi elbaszott idot es eroforrast...Meg is erdemli a reto ha lehuzza a rolot, rovid idon belul kellene kijavitaniuk egy rakas hibat, ha ezt nem tudjak teljesiteni, szerintem a megmaradt 1500 jatekos is otthagyja oket xd
  • Roger6
  • McLarenpowa
    milyen konkurencia?
  • ChipKng
    Ahhoz rendbe kellene tenni a jatekot. Ha hibas a jatek akkor miert akarnanak jatszani az emberek vele? Raadasul jon a konkurencia.
  • Wikingragnar
    Jatekos szamot nem tudna reto feltornazni legalabb 50 ezerre mint a warthundert?
  • Roger6
    Hát megszenvedtem érte, az biztos:

• ChipKng
    Valahol ertheto is, hogy mindenki a nemeteket baszogatja. A legnagyobb jatekos populacio a nemeteknel van. Ha valaki este felmegy par orara, az jatszani akar nem pedig varakozni mig az oroszoknak kedve szottyan egy kis mokara. Kurvara uncsi 20-40 percet varni egy meccsre. Nemeteknel viszont par perc utan is bepottyan a dolog. Most, hogy tobb ezer jatekos unt ra a Reto faszkodasaira igy meginkabb eszkalalodott a dolog. Ez nem az RTS map hibaja. Az RTS map problemaja ott van, hogy rengetegszer szetfagy miatta a jatek ha kattintgatsz rajta. Ezt mar EVEK ota nem birtak kijavitani de mindenfele szarsag jott. A masik amikor felhigitottak soksok varossal (gondolom a sok AT miatt) igy viszont mar nem is nagyon van ertelme strategiazni. Degradalodott az erteke 1-1 kulcsfontossagu varoskanak. Regen azokert a klanok nagy csatakat folytattak, de most mar sok ertelme nincs, mert siman es konnyen meg lehet kerulni mindent.

Stb...stb...

Sajnalatos, hogy igy el birtak cseszni a jatekot es meg mindig nem tudjak mi a baj...
  • Wikingragnar
    Chip tudod mi a baj az rts mappal? Az h mindenki a nemetet basztatja, nemertem mi a jatekban ez az oroszfóbia "nem jatszok oroszok ellen". Johogy orosz nyeri a wart a nemetek nemtudnak ketfele szakadni, amcsik is nemetek ellen jatszanak inkabb ez latszik rts mapon is...Paramass-rol meg ne is beszeljunk.
  • Wikingragnar
    Reto mondta streamen hogy a britek es az olaszok mar a speis-ban vannak, csak azt nem mondtak mikor rakjak be xd
  • Wikingragnar
    En mostanaban nem is jatszom, lenne kivel, de nincs ertelme. kurva unalmas lett a jatek, megvan minden, nincs mit grindelni, ugyanazok a dogunalmas mapok, mar mindenki ugy ismeri a mapokat mint a tenyeret. Az a baj hogy nincs intenzivitas a jatekban es dinamika, mint pl a Bf szeriakban. Meg ha ez a par map van is de intenzis robbanas effekt v akarmi kene bele pl. Idojaras valtozas, eso,ho, stb.meg 32v32. Vagy 64v64 meccs. A palyan eszre sem veszed azt a 20 embert. A jatek intenzivitasat a mecsben levo jatekosszam is adja. Majd ha tesznek be valami uj dolgok ranezek a jatekra, addigis megy a polcra:)
  • Wikingragnar
    Sorrel a legjobb jatszani, akk semmi nem idegesit fel. Csokken a jatekosszam? Xd
  • Roger6
    Na, hát akkor mindenkinek tele van a töke a játékkal. Azért este nyomatok egy meccset, de csak óvatosan. Előtte 1-2 sört megiszok, akkor talán nem fogom szétverni az asztalom.
  • ChipKng
    Elegge kiabrandito volt nekem a tegnap meg azelotti... Az amcsi klanok mintha kikapcsoltak volna. Senki nem tamad vissza az oroszoknak es az egyetlen valamire valo banda is delen a nemeteket nyustoli ahelyett, hogy Rotterdamot vedte volna ahol 3-4 teljes letszamu orosz klan tolta a szekeret befele. Voltak helyek ahol vissza lehetett volna tamadni de mivel senki mas nem tolt egysegeket, fogtam magam es mindenhonnan visszahuztam az enyemeket es elkuldtem oket hatra a francba. Az utobbi ket war-on 100k warfundot veszitettem mert senki nem jatszott az egysegekkel es a KGB meg a tobbi csak siman bekebelezte oket, hiaba szortam szet. Ez igy nem vicces...

Nem tudom hogy ez a szabadsagolasok miatt van vagy csak egyszeruen rauntak az emberek...
  • ikarus44
    Az átlag 15 fps nekem is csak egy a sok ok közül amiért nem játszom vele sokat, pl. azok is benne vannak amiket te is írtál. (Annyi különbséggel, hogy te csak mostanában kezdtél el idegeskedni a játék miatt, míg én már elég régóta. )
  • Roger6
    Nekem több oka is van, hogy nem játszom mostanában, de a legfőbb talán az, hogy elkezdtem idegeskedni a játékon. Hiába van mondjuk 16/2-es statom, ha lelő valaki (főleg ha egy olyan, aki szar stattal rendelkezik), az egyszerűen kiakasztott. Volt, hogy rácsaptam az asztalra, pedig semmi okom nem lett volna, hiszen a statom így is magasan a legjobb volt. Tegnap megpróbáltam, igaz, kicsit fáradt voltam, de így is felidegesített. Szóval most hanyagolom egy ideig, amúgy is nyár vége van, próbálom kihasználni az utolsó heteket, és jó időket.
  • ikarus44
    Nekem meg pont készülőben az új gép, szóval néhány napon belül lehet visszatérnék, de már én sem akaródzok egyedül játszani.
  • Roger6
    Én tegnap játszottam egy fél meccset, nagyjából 2 hét után. Azt hiszem mostanában nem fogok játszani. :)
  • Wikingragnar
    Es xp is jar majd a spotert
  • Wikingragnar
    Reconok kapnak majd 2 alclass-t vihetnek a hatukon radiot 1 arra lesz jo h spotoljon a masik meg spotol csak a cap pointnal vagyis az korul mindent es mindenkit. Egyik retos irta. Szoval erkeznek a radios reconok a jatekba a kozeljovoben.
  • ChipKng
    Kb mint aknat rakni a szemelyautora es azzal nekimenni egy tanknak. :) Akkor is megsemmisul a tank es te is, de parszor vicces tud lenni, utana mar nem.
  • ikarus44
    Eredeti megközelítése van a srácnak (bár nem tudom, mi értelme saját magát is megölni, még ha fun is)
  • Wikingragnar
    Realisztikus jatek
  • ChipKng

• Wikingragnar
    Gyorsan irtam
  • Wikingragnar
    Figy ezt a credit rendszert nem ertem, pz38t 1 spawn cost 370 1 tiger1 spawn cost is 250-350 korul van. Nyomorek volt aki kitalalta ezt? Tankossal mar hiaba olsz 10-20 tankot, ramboval is hiaba kut ki sok tankot, creditet mar nem keresel csak pilotaval. Tobb a minusz es alig van haszon. Masodik, stg egy evvel ezelott stockon fogyasztott 10-50 creditet egy megybe most 400-500 ..Majdnem minden arat a 10x ere noveltek, en nem tudom mit csinal a reto de nagyon kurvara ideesito frusztraciogenerator egy keszitokbol all. Sztem meg Orban Viktornal is rosszabbak....
  • Roger6
    " Senki se megy tier 1 szarokkal " - mondjuk a legjobb pénzkereseti lehetőség, mi nagyon sokat repülünk ismerőssel T1-es repcsivel. War-ban nem sokat ér, de nem is arra használjuk.
  • Wikingragnar
    Hat ez a vicc. Mar lassan en se fogom kovetni, felesleges remenytelen jatek, fos keszitok, minek tesznek be 3 tier 1 fightert? Senki se megy tier 1 szarokkal se tankba se repulokbe, logikus mindenki az erosebb jarmuvel megy. Mind1 gratulalni lehet csak megint.
  • ikarus44
    Én már nem is követem a patch note-kat, mert csak a sírás fogna el... Amit meg tudni kell azt meg úgyis meg tudom Kotton vagy Atway videóiból. (bár már azért vicces, hogy Atway is egyre gyakrabban szólja le a reto-t kisebb elmés beszólásokkal, pedig ő hivatalos cummunity tag. )
  • ChipKng
    Biztos, hogy a szendvicsert bannoltak ?

Megint eltalalta Reto, hogy mit NEM kell csinalni...
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.08.10. 15:28:54
  • Wikingragnar
    Forumrol meg kaptam egy chatbannt nemtudok irni, mert kiposztoltam egy szendvics gif-et es ezzel demonstraltam a nemet oldalt waron. Szolas szabadsag van gyerekek xd Meg a f@szomat. Vicc ez a reto.
  • Wikingragnar
    Meg sivatagos map, britek, DAK, rogton feldobna a jatek szinvonalat, de 3 felesleges gep...
  • Wikingragnar
    Na, nagy update megint 3 felesleges plane jon be...Hol van mar az armor 2.0-am?
  • ChipKng
    Lehet.
    El van nezve, tenyleg rosszul emlekszel.
    Golyofogo mesternek van sutogetos kecoja amit anno felajanlott talalkozo szamara. O majd nyilatkozik mikor lenne jo neki. Nekem Szept eleje inkabb, mert Aug vege nyaralas.
  • ikarus44
    A DB is menekül előlük
  • Roger6
    Wiking, te vadállat vagy
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.08.07. 01:35:40
  • Roger6
    Chip! Lehet egy kérdésem? Mintha tavaly említetted volna hogy valami tó mellet van kecótok. Elnézést ha rosszul emlékszem. De ha mégis így van, augusztus végén szeptember elején egy sörözgetős-sütögetős napot nem lehetne összehozni? Természetesen megbeszélt ellenszolgáltatás fejében, illetve ha mást is érdekelne a dolog.
  • ChipKng
  • Wikingragnar
    Mikor grabo wh-zik waron :)
  • Wikingragnar

Chip meg igy tolti be a revolveret xD
  • Wikingragnar

Nem ,is te igy toltod be, ha fast reloadot hasznalsz waron :)