5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Kelleni is fog, ha mindig le lesz kapcsolva a game
  • Roger6
    Azt hiszem egy ideig nem lesz gond a veterán tagsággal, 478 nap van összesen most.
  • Roger6
    Nahát, ismét sutdown :) Ki gondolta volna
  • ChipKng
    Ilyen nekem nem volt, de masok is panaszkodtak erre. Lehet grafkartyafuggo.
  • ikarus44
    Sajna késik az új gép, alkatrészhiány miatt, de legalább úgy tűnik nem maradok le semmiről...
    Bár most valahogy a World of Warships-el jobban elvagyok. (szebb grafika, és még így is 40+ fps-el elmegy... a reto maradjon inkább csendben mikor az optimalizálásról beszélnek...)
  • Roger6
    Nahát, megint 2 órás shutdown :)
  • Roger6
    Meg bekerült ez is pár hete, elég idegesítő, és egyre több ilyen szar marad a képernyőn játék közben:

• ChipKng
    Sztem a legutobbi update utan valami gebasz bekerult a szerver kodba... Valszeg nem direkt lovik le estenkent a legnagyobb akcio kozben a szervert. Bena a kod quality check naluk...
  • Roger6
    Oké, kicsit elegem lett. Az előző 1 éves akció közben visszavették a fizetést, ami szerintem elég geci húzás volt a részükről. Most két nap alatt negyedszer van shutdown, persze ismét akkor van ez, amikor akciós az 1 éves veterán tagság, és ismét akkor, amikor lenne időm játszani. Vicc baszki.
  • ChipKng
    Ugy emlekeztem, hogy a karacsonyi bagy halloween-i learazasnal 3.8-ert kellett volna kuzdenem, de letettem rola. Mind1, a lenyeg, hogy megvan. Idle-n jot mosolyogtam, mert o is megvette, igy mar 2 eves tagsag van neki. Aztan mondja TS-en, hogy nelkule mar nem birna jatszani...
    Nos, hosszu ideje vet tagsag nelkul toltam es most szembeotlo a difi. Sokkal tobbszor beadja a headshot-ot a jatek... Remelem csak placebo es nem egy "pay to win" osszeeskuves aldozatai vagyunk. Bar ez esetben sem fizettem igazi lovet, de jo sok idom ment bele ebbe a 3 milla kreditbe (+ amit kozben kifizettem aprosagokat).
  • Roger6
    Nem csak 3 milka volt karácsony körül? Lehet rosszul emlékszem. Meddig tart amúgy az akció? Mert azt nem látom sehol.
  • ChipKng
    Joideje arra gyujtok, hogy ha megint hatha 3.8 milla lesz az eves tagsag akkor megvehessem, erre behozzak 2.5-ert. :) Racuppanok! :) Es meg maradt 700k penzem. Szuper. :D
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.09.19. 18:26:13
  • Roger6
    Persze hogy teljes, nincs olyan, hogy egy karakterre érvényes a veterán :D Nekem most van 120 nap veteránom, nem tudom beküldjem-e mellé még a 365-öt.
  • ChipKng
    Jol latom, hogy az 1 eves membership 2.5 milla csak ? Vagy az tenyleg csak 1 karakterre ervenyes ott a bundle-nel? Picit osszezavar ez az uj GUI. Ha teljes akkor azonnal megveszem...
  • ikarus44
    Érdekes egy kritika volt amiben ez szerepelt
  • Roger6
    Érdekes sztori
  • ChipKng
    Egy kis erdekesseg:
    "az M24 Chaffee tank harcolt a II. világháborúban, sőt, az Ardennek offenzíva során is, de 1944-ben még csak pár tucat bevehető példány érkezett Európába. Egyébként a Shermannál jóval könnyebb járműről van szó, de a fegyverzetük megegyezett, így kezelői nagyon szerették. Számos hadsereg, köztük az osztrák is vásárolt a Chaffee-ből, ahol egy bizonyos Arnold Schwarzenegger közlegény is ilyen típuson szolgált, aki később, világsztárként meg is vásárolta a járművet, amit odahaza tart."

Talan igaz, talan nem, de viccesen hangzik. :)
  • Yula74
    Három év alatt bele lehet öregedni egy játék készítésbe, ahogy látom. Kíváncsiságból megnéztem a legutóbbi és a legelső twitch bejelentkezést.
  • Roger6
    Jól tetted :)
  • ikarus44
    Nem tudom, hogy látta-e valaki Atway videóját a legújabb repcsis patch-ről. Azért az már sok mindent elárul, hogy a reto-val kapcsolatban álló, és a játéknak a népszerűsítéséért felelős személy is már egyre nyíltabban osztja a retot...
  • Wikingragnar
    En hg tervezo lennek ugycsinalnam meg mint ro2 ot, nem egy zsak fegyot cipelek, na de ez minden csak nem real ww2 game. 1 ev es kijon a hell let loose :)
  • Wikingragnar
    En t20 al szopattam youtube sajat videojaban szegeny sirt h nemtudott kiloni nagy g43 mp40 meg (beteszek otven fegyvert mert rambo vagyok egy zsak fegyverrel indulok a hatamon a haboruba) komboval xd
  • Wikingragnar
    Valaki jatek statra veri ezvan grabo, szard le tkyen egy hulladek. Elete sincs ezert tiltott le teged.
  • Roger6
    Itt van belassítva amúgy a jelenet, nézzétek meg, hogy mind a 8 skulót mellém / fölém lövi.

• Roger6

Tykjen nem bírta, hogy nem tudott lelőni.

Először Fitti küldte ki granyóval, aminek láthatóan nem örült: Link 1

Aztán én adtam neki rántásból egy fejest: Link 2 - aztafejetfigyeld

Az utóbbi nem eshetett túl jól neki, mert helyzeti előnyben volt, és 8-ból 8 skulót mellém lőtt pisztollyal. Persze szerinte ez csít, ezért bannolt a Twitch cset szobájából, és miután levett a barátlistáról ingame, még tiltott is. Ez felemelő érzés, hogy a nagy Tykjen így berágott egy kis noname, 60 fps-el játszó senkire (ok, most már új videokártya van, szóval 110-140 fps van ), akivel amúgy évek óta beszélget, és soha egyetlen rossz szavunk nem volt egymásra, hiába játszunk ellentétes oldalon.
  • Roger6
    Hát igen, kb azt kapod érte :D Ráadásul ennek kiemelt a hozama, az összes többi sokkal kevesebb %-on dolgozik. Egyszerűbb lett volna, ha ideadják azt az aranyat egyben, no de hát ez van. Köszönjük szépen. Bár most, hogy belegondolok, lehet tudok majd fél év múlva az egyik fegyverre festést venni ebből az aranyból.
  • ChipKng
    De most tenyleg. Lemegy fel ev, utana veheszt 300 aranyert egy mit is? hmm.. lepattogzott festeket? :)
  • Roger6
    Nyilván több mint a semmi, de... vagyis várj, ez eléggé közelít a semmihez :)
  • ChipKng
    Oriasi, nem? :D
  • Roger6
    Utána már rájöttem, csak nem volt kedvem írogatni :) Napi 1.6 arany, wow :)
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.09.05. 21:38:05
  • ChipKng
    Nem. Havi 50 azaz osszesen 300 a fel ev vegen.

Sajna Szept 4-en mar lejart a kod, szoval hiaba irjatok mar be. :(
  • Roger6
    Ingyenes kód, amit kaptál ingame mail-ban.
  • ikarus44
    Ez mi? Nem is halottam erről.
  • Roger6
    Fél év alatt jön vissza 500 + 10%, nem? Lehet valamit rosszul értelmeztem.

Tegnap nyomtam egy normál csatát kezdésnek, egész jól sikerült:
  • ChipKng
    A warboundot mindenki kivaltotta a voucherrel? Havi 50 aranyat adnak ra.
  • ikarus44
    Ha bejelentkeztek akkor kaptok 3 nap prémet Az üzenetek közt keressétek a kódot.
  • Roger6
  • ikarus44
    Múlt hétre ígérték hogy jön, szóval szerintem legkésőbb a jövőhétre meg lesz. Aztán reméljük a legjobbakat.
  • Roger6
    Hogy állsz az új géppel, Ikarus?
  • ikarus44
    Hát nem is tudom... Szerintem a reto képes lenne ezt a játékot normálisan megcsinálni, de szerintem csak akkor fogják komolyan venni, ha nem lesznek monopol helyzetben (úgy mint a wot anno), hiszen most gyakorlatilag egyedül a H&G van azoknak akik ilyen jellegű játékot akarnak játszani. De ha a Hell Not Loose be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, akkor nagy bajban lesz a reto. De szerintem még kb. 1,5 év biztos lesz amíg kijön HA kijön. Szóval eddig csak a H&G marad nekünk.