5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ChipKng
    Tegnap nekimentunk a sracokkal a haborunak es jopar victory utan beleszaladtunk a kesbe. 90%-ban oroszok ellen toltuk. A factory map-on az A line-rol tamadtunk de A2-t nem birtuk megtartani. Eddigi legrosszabb statomat csinaltam azzal, hogy rohantam elore, hogy foglaljak. Talan 12 elhalalozasnal sikerult kinyirnom az elso oroszt. Durvan toltak. Emlegettunk is teged, hogy ez a meccs biztosan jobban tetszene neked az orosz oldalon.

A Carbine-ra meg nagyon ra vagyok gyogyulva. Nagyon tetszik, mert sok kozelharcot vivok meg vele sikeresen.

Mas: Megvan az elso 12-es szintu karakterem. Tegnap beraktam egy guard team-et Pragaba. Kivancsi vagyok mi lesz veluk. Majd ezekrol valaki felvilagosithatna ha ideje engedi.
    Azt is jo lenne tudni, hogy meccs kozben hogyan tudok meg egysegeket betolni, mert tegnap a nemetek azt csinaltak, hogy mikor Junput kollega sorra szedte le a para gepeket ujakat es ujakat toltak be. Igy jutott el 26 leszedett gepig... Szegeny generalisnak az fajhatott a legjobban az, hogy meg a csatat is elbuktak, bar elegge kozel voltak a gyozelemhez.
  • Roger6
    6 szájbakúrt perc alatt vesztettük el a kurva repteret bazmeg!!!! Igen, 6 perc úgy, hogy MI VÉDEKEZTÜNK!!!! Egy kibaszott line-ja volt az ellenfélnek! Egyetlen egy!!! Ezek meg nem bírják megvédeni bazmeg attól az egy kurva vonaltól!!!!! Hát mi faszért jönnek az ilyenek warra???? Ezek miért nem mennek el sóbányába homokórát tölteni???? Kurva ideges vagyok az ilyen nyomorék retardáltak miatt...
  • Roger6
    Uraim, én erről beszélek. Utolsó elkeseredett támadásaink Berlin visszavételére. Factory map (azt hiszem az a neve), támadás - mi más, hiszen mi akarjuk visszahódítani Berlin falait. Két line-unk volt a kezdetekben. Mire én beértem a csatába (kb 10. perctől voltam jelen), az egyik vonal már teljesen elesett. Erre számítottam. Na de azt a kibaszott fogalmatlanságot, retardáltságot, hozzá nem értést, a játékhoz való affinitás teljes hiányosságával elborult elméket bazmeg én még nem láttam az életben!!! Ezeknek esküszöm nincs eszük, nem látnak, vagy monitor nélkül játszanak!!! A3-at foglaltam, erre behúzza az ellen A2-t. Persze hogy gyorsabban, ők nem egyedül dolgoznak mint én. Okés, akkor futás vissza A2-re. Erre mit látok bazmeg??!! Hát felém futnak bazmeg a csapattársaim, vagy 5-en!!! Arra a pontra, amit már NEM lehet behúzni, mert megelőztek!!!

Ha lenne atom a játékban, a saját csapatomra dobnám le egy kis napalmmal megfűszerezve. Na ezért fogok hozzáértőket keresni, egyedül bazmeg nem lehet harcolni másik 18 játékos ellen!

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.29. 18:16:19
  • harduplanfor
    Grabo and Chip! Nekem ez a jatek mar a szukseges rossz kategoria hatarat surolja. Csak azert jatszom vele, mert nem talaltam jobbat. Nagyon uncsi amikor hallani lehet az ellenseges csapatszallito jarmuvet es akinel van bazooka meg egyeb nyalanksagok, az eppen az epulet belso falazatat tanulmanyozza, vagy a hidrol keszit fenykepet. A lagg ugye nalam fokozottan jelentkezik, ezzel is tele a hocipom. A warhoz valo csatlakozas, map vadaszgatas, manualis keresgeles nevetseges. Meg mindig azt mondom, a parak, reconok, tankok, repcsik szamat jelentosen le kene korlatozni. Valamint konnyithetnenek valamennyire a jatekon, mert ugy hiszem az atlagos player szamara tulsagosan nehez. Pont a konnyed szorakozas rovasara megy a profi szint.
    Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2015.12.29. 15:57:05
  • ChipKng
    Ezert nem kellene egy haboruban tamadashoz recon-okat rendelni. Tegnap nekem is volt olyan tapasztalatom (HABORUBAN), hogy rohantam elore toltam az ipart es amikor lespawn-olok D4-re, hogy gyorsabban bemehessek O1-re, azt latom, hogy D4-en a csavo a levegobe lodoz a greasgun-javal es meg masik ketto is ott hesszelt... Tudom, hogy akkor csinaljak amikor XP-t akarnak farmolni a jobb fegyverre, de ezzel csokkentettek a kapacitasunkat... Ez is elegge fajo.

Endres-el tegnap egy factory mapot is azert tudtunk behuzni mert a sok hulye nemet nekiallt csipazni (a hegyrol tavcsovessel lovoldozni). Nem szovjet sajatossag, ez sajnos mindenhol megvan. Picit bosszanto tud lenni mikor leszednek, de en csak rohogok mikor sorra huzzuk be a pontokat mert az osszes idiota ott hesszel a hegyen, az a par srac aki meg probalt foglalni/vedeni eselytelen a tulerovel szemben.

Ezert volt hiba tavcsoveket adni a nem recon karaktereknek.

• Roger6
    Kedves Bajtársaim!

Tegnap... hosszú órákig tartó véres, fájdalmas, és rettentő nehéz csaták sokaságában elvesztettük Berlin városát, az addigi támaszpontunkat. Nem örültem neki. Minden csapatomat (Assault Team) bevetettem, próbáltam minden csatában részt venni személyesen, és támogatni a nemzetet. Mindig az első 3-ban voltam, de ez kevésnek bizonyult. Kevés, mert van 14 csapattársam, és ez rajtuk is múlik/múlt. Nincs itt szó arról, hogy ez vagy az OP, tudni kell játszani az adott karaktert. Csapatban. Ez itt kérem a kulcsszó: csapatjáték. Szomorúan tapasztaltam, hogy egyesek még a nagy városok (az bázisok) védésénél is azon ügyködnek, hogy saját maguknak legyen minél több tapasztalati pontja, ami sok esetben nincs a csapat, és a háború előnyére - kivéve, ha azt Infanrty-val teszi, hiszen akkor foglal, véd, és minden olyat csinál, ami valóban FONTOS, és KÉZZEL FOGHATÓ a győzelem érdekében.

Támadunk. 5 line-ból 3 a miénk, behúztuk direkt a többi vonalat AT-kkel, így a több irányból érkező támadás megosztja a védekezők figyelmét, és erőforrásait: jó kezdet lehetett volna. Vezettem elöl a századot, mellettem a járgányban anyóson Endres_PT (a másik accjával). Ketten berohantunk foglalni, aki utunkba került, az halál fia volt. 18 emberből állt a csapat. 18 kurva ember. ÉS EGYETLEN NYOMORULT RETARDÁLT SEM MENT A MÁSIK KÉT, SZABADON LÉVŐ LINE-RA!!! Csak azt nem tudom, hogy hol a jó édes anyjukban volt a többi 16 ember, mert egész meccsen csak Endres-t láttam támadni, és védekezni. Tudjátok hol voltak? Bezony, 10 kibaszott Recon feküdt a szájbakúrt rét közepén. Hát kérdezem én hülye, aki rohan foglalni a csapat, és a háború megnyerésének szent eszménye mellett: ha TÁMADUNK, mi a jó picsát akar 10 Recon kezdeni magával a réten? Netán aknakeresőznek? És ha az ellenségnek van 4 tankja, mi a jó francot akarnak a Recon-nal, leolvasni a rendszámukat 300 méterről?

Ez itt kérem a birodalom összeomlásának napja. És az enyém is. Gondoltam majd a war... az aztán... na az aztán majd húha de jó lesz - ömlik az XP, Warfounds, Credit, minden. Nem panaszkodom, XP-vel jól el vagyok látva, de amikor egy ilyen helyzetben vagyunk, és FELFOGOM, hogy a csapatnak nem Reconra van szüksége TÁMADÁSNÁL, akkor váltok másik karakterre. Feláldozzuk magunkat a dicsőség oltárán, és a nyereség így még ízesebb lesz... lett volna.

Berlin elestekor én is kicsit megrogytam. Elvesztettem a bajtársakba vetett hitemet, így új alternatíva után nézek, ahol szervezetten, ÉSSZEL, és JÓ JÁTÉKOSOKKAL együtt adhatom a vérem a nemzetért, és talán több értelme lesz tologatni az AT seregeimet.

Továbbra is dicsőséggel előre, Uraim!
  • ChipKng
    Megfelelo kezekben a lapat kib*szottul OP fegyver.
  • ChipKng
    Endres-nek es a tobbieknek egy kis video anyag a repulesrol. Ma este lehet leszek egy kicsit TS nelkul. Ki tervezi a puffogast?
  • toocha
    tenkjuh
  • Roger6
    Ruha skint bármikor vásárolhatsz, sima ingame kredit kell hozzá. Nincs szinthez kötve. Ami fontos, hogy pl ez egy Recon gúnya, Recon-nak pedig a 9-es szinttől tudsz szakosodni. De amúgy már az első szinttől lehetőség van különféle ruhák vásárlására. Méghozzá ezt a gombot lenyomva teheted meg:

• toocha
    Ezt a rugdalózót (ruhát) egy bizonyos szint után meg lehet szerezni, vagy csak a pénzért vett karakterrel lehet hozzájutni? (Bocs ha hülyeséget kérdezek de nagyon új vagyok még a játékban)
  • Roger6
    Életem egyik legdurvább war-ja (mármint legintenzívebb). Egyszer erre a vonalra spawn, aztán irány a másik, mert ott balhé van, jó, vissza, fel, le, fekszik, sniperapicsába, akna, gránát, gyeremárkepelnifaszom, egyedülnehéz, na végre nyertünk. Röviden ennyi.
  • Roger6
    Igazából pár naponta van új war, emiatt nem kell új acc. Én azért kezdtem el az oroszokkal játszani, mert visszanézve az eredményeket mindig az utolsók voltak, németek meg az elsők. Mindig a gyengébbhez állok, Counter Strike-ban is ha felmentem egy szerverre, megnéztem melyik oldalnak megy szarabbul, oda álltam.

De te is tudod: egyszer fent, egyszer lent. Én nem fogok nemzeteket váltogatni, mert hogy az egyik kicsit erősebb, mint a másik. Van a Szovjet, oszt kész, nem is tervezek más nemzet war-jában részt venni, akkor sem, ha pl. érkezik egy buff az MG42-re, mert mondjuk nem elég OP még.

Az amcsit miattatok kezdtem el, hogy legyen egy társaság, akivel tudok játszani, meg kikapcsolódni. Nem is megyek amerikaival, ha nem vagytok fent.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.26. 02:46:58
  • harduplanfor
    Mintha a profi, veteran jatekosok egy resze athuzott volna az oroszokhoz. No mindegy, mar nem idegelem magam. Tobb account kell, es lehet menni mindegyikkel kulonbozo warokba az aktualis szeljarasnak megfeleloen :)
  • Roger6
    Mi változott néhány hete? Miért lettek OP-ok? Min változtattak?
  • harduplanfor
    Nem tudom mirol beszelsz, mi az amcsiknal 10 csatabol 9x veszitettunk. Szo nincs 5 vesztes meccsrol, pedig jatszom egy ideje a mai napon. Szivas. Az oroszok nehany hete lettek op-k. Ha igy folytatodik, atallunk a voros hadsereghez.
    Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2015.12.25. 22:53:22
  • Roger6
    Endres!

Az előbb írtam ide vagy 20 percen keresztül, de inkább nem küldöm el, mert számomra ez nem arról szól, hogy egy csatát nyerek-e vagy sem, hanem arról, hogy a war-ban jól szerepeljek. Azért, mert egy nap vesztesz 5 csatát, attól még nem OP az ellenfél nemzet. Támadni sokkal nehezebb, mint védekezni. Ha nagyon zavar az, hogy veszítesz, keress a map-on védekező war-okat, azokat nagy %-ban meg tudod nyerni - ha biztosra akarsz menni, akkor figyelj arra is, hogy az ellenfélnek csak 1 line-ja legyen, így kb egér nélkül is nyerhetsz). Mindenre van megoldás, csak akarni kell megtalálni a választ (az más kérdés, hogy védekezéssel nem fogtok előrébb jutni a war-ban).

Én ma egy várost hatodszori ostromra vettem be, addigra fogyott ki az utánpótlásból (persze a körülötte lévő városokat is támadták a csapattársak, hogy ne is tudjanak küldeni). Kurvára megérte, mert az egyik stratégiai város az ellenfélnél így már 3 irányból támadható, szóval ez kellett ahhoz, hogy elfoglaljunk egy fontosabb települést. Megérte? Meg hát, utána úgy begyalultuk őket, öröm volt nézni.

Kb. másfél hónapja figyelem a war eredményeket, azóta most volt az ELSŐ ALKALOM, hogy nem utolsók lettek az oroszok. Mindig ide is kiírtam, vissza is lehet keresni. Szóval nem igazán értem azt, hogy "mostanában annyira op-ok" - ezt mire mondtad.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.25. 19:28:29
  • harduplanfor
    Latom ma sikerult talalkozni egy ruszki meccsen :) Persze leleptunk, mert mostanaban annyira op-k lettek warban a ruszkik, hogy joparszor erdemes kilepni a tulero miatt. Jatszanak egyedul! Ez az uj szlogen! :)
  • harduplanfor
    Gratulalok! :)
  • Roger6
    Milyen kis hitetlen voltam, hogy idén nem lesz meg a 15-ös szint.
  • Skaternorbart
    Boldog Karit!
  • Roger6
    Bulldog Karácsonyt mindenkinek!
  • harduplanfor
    Nana, hogy Boldog Karit nektek! :)
  • Devid-on
    Kellemes ünnepeket mindenkinek
  • ikarus44
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • ikarus44
    Talán, még nem biztos. De ha leszek jövök.
  • Roger6
    Vége a War-nak! :) :) 0 napig tartott, bedaráltunk mindenkit a Szovjetekkel. Holnap leszek amúgy délelőtt, nyomhatunk némi amcsi ágat.
  • ChipKng
    Holnap reggel/delelott leszek. Jon valaki?
  • Roger6
    Ouuuu yeah! Köszi szépen!
  • ikarus44
    4 ingyen ribbon boost--------->XMASBOOST2015
  • Roger6
    Na erről beszéltem, ezek a szemetek meg meg sem várnak, 3-kor végzek csak a melóval, ezek meg elkezdték az ostromot nélkülem

• Roger6
    Én az ilyeneket szoktam lekéselni hatalmas nagy élvezettel :D Sokszor ráugrok a hátára, és fütyülök egyet, a hülye spawn kemper meg észre sem veszi. Aztán persze megvárom, míg visszajön, mert aki olyan hülye, hogy ezt sem veszi észre, az bezony vissza fog jönni, és akkor is lekéselem. Na utána már nem jön vissza, harmadszor már senki nincs ilyen hülye.

Azzal azért jó, ha tisztában vagy, hogy a kempeléssel nem fogsz csatát nyerni. Ahogy Amper92 is írja, taktikailag fontos szerepe van egy Recon-nak, de a spawn kempelés a csapatodnak egyáltalán nem hasznos, nem beszélve arról, hogy spawn kempelést gyorsan észreveszik. Staged Battle-ben jó talán, hogy fejlődj, de amikor war-ban vagy, nem az egyéni teljesítmény számít. Főleg ha a saját által irányított csapatod csatájában veszel részt, ott az a lényeg, hogy nyerj, elfoglalj egy várost. Meg aztán egy War-ban nem tudsz spawn kempelni, mert percenként váltakozik a spawn pont, te meg futhatnál utánuk, vagy motorozhatnál utánuk = időveszteség = xp veszteség. Szóval amit te írsz, az max kezdőként hasznos, war-ban teljesen hülyeség. De hát ugye kinek mi a fontos, nekem az, hogy a csapat nyerjen. Rotterdam mellé irányítottam a szakaszomat, a délután folyamán remélem bevesszük... Az meg kempelve nem megy
  • Amper92
    Hányszor eljátszom, hogy erdőben tank észrevesz, beállok egy fa mögé, és se kép se hang, megkerüli a fát, én meg a fa körül, úgy helyezkedek, hogy ne vegyen észre, majd, mint aki jól végezte dolgát, kibújik a tank nyílásán, én meg bumm:D Vagy mikor, összefutok egy reconnal, odafüttyentek, hátrafordul, és csak aztán végzek vele:P Emiatt megunhatatlan ez a játék.
  • Amper92
    De utálom, mikor mesterlövész végez a bakámmal, főleg, mikor nincs killcam:) Kb 2 hónapon át játszottam reconnal... Nagyon nagy taktikai szerepe van, egyedi játékstílusa. Régen azért játszottam vele, mert azzal jobban tudtam érvényesülni, de ma már, annyira nem köt le. De Tény, hogy mikor egy egy pontot meg kell védeni, a tapasztaltabb gamerek, mint Grabowszki könnyedén megvédhetnek egy állást, mielőtt az ellenfél bejut.
  • Amper92
    Mostanában az Amcsik tényleg szépen fejlődtek rosszul is esett, hogy most nem a németek nyertünk:)
  • naburus
    Ez a játék a kemperek játéka, beállok egy fa mellé a spawn pont közelében és észre se vesznek ha lövöm őket. :)
  • Roger6
    Van az ilyen helyzetek elkerülésére egy tökéletes módszer. Kicsit időigényesebb ez a fajta megoldás, de szerintem kifizetődő. TS-en elmondom este, már ha leszel.
  • ChipKng
    Screenshot-ot! Le kell menteni! Ilyen egyszer van 1 evben.

@Amper92: Tegnap nekem meg sikerult olyan war-ba kerulnom ahol 3 konnyu es 4 tigris fogta korbe a spawn pontokat es keptelenseg volt mogejuk kerulni. Bar 2-3-at leszedtem kozuluk, de eselytelen volt. Azok meg valszeg rohogtek a markukba, mert nalunk semmi sem volt a dzsippeken kivul.
    Utana jott egy skirmish war kozepe amiben csak az oroszoknak volt konnyu tankjuk. Szinten buktuk. Eleg nagy szopo ha egyedul foglalatoskodom a tankok leszedesevel. Szal elegge demoralizalioan indult a nap, ezek tukreben kesz csoda, hogy behuztuk a haborut.
  • Roger6
    Hé Chip! Nyertek az Amcsik War-ban. Hát elég hosszú volt a maga 16 napjával ez a háború, de én minden percét élveztem.

Ja, és meglett a medálom, amiért küzdöttem. A Camouflage ötvözve Ghillie Badge-el, valamint egy szuper kis zöld edzőcucc láthatatlanná tesz az ellenfél számára. Komolyan mondom, full csíterség így együtt ez a szerelés, sokszor sajnálom már lelőni szegény embereket, akik azt sem tudják, hogy most akkor merről, honnan osztom az áldást. Na jó, elég fasza érzés inkább...

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.23. 08:20:15
  • Roger6
    Ilyen gizda amúgy sok van. Beáll kempelni a faszba 300 méterre a spawn ponttól tankkal, de ha 2-3-szor kiiktatod, egyből lelép a csatából.