Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a scope legalább tényleg megnöveli a túlélési esélyt ezzel a puskával, mert egyébként esélytelen.
Gondolkodtam megosszam-e ezt, és arra jutottam, talán másnak is eszébe jutott már a g43 scoped. Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg milyen! Gewehr 43 scoped
Mersant
ismet tul vagyok 1 csodalatos meccsen. 10 mesterlovesz vs 32 tank <#help><#hehe>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Pont ez a baj. Jó elhiszem hogy a többi orosz szutyokhoz képest jó volt, de azért arra is kíváncsi lennék ha nyugati lenne a fejlesztő csapat, akkor is ilyen OP lenne-e?, mert a valóságban nem volt azért annyira jó, mert aki tudta az német fegyverre cserélte (nyáron persze<#smile>)
KakiSzaki
ppsh atom jo foleg ha jol moddolod

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Jah, elegge kiabrandito ha egy generalis felaldoz par embert, csak azt felejtik el, hogy azok is emberek es elegge elveszi a kedvet ha egymas utan tobbszor is ilyen 'csapdaba' esik valaki.
Mersant
akkor indult a meccs. 3 percig tartott 😊
persze, az is hulye aki ilyen szituba bedobja azt a par embert, de azert a fejlesztok ezt kikuszobolhetnek valahogy, lehetne valami arany.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A generalisokat kell szidni akik igy allokaljak az embereket...

Bar a szamokbol itelve szerintem mar egy meccs vegebe kuldott bele. A szep az amikor a meccs elejen 375 vs 3350 van, persze az ellenfel javara. Illetve az is szep amikor az ellenfelnel van 4-5 tigris, nalad meg csak gyalogsag. 😛
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.17. 16:04:07
Mersant
na megint: 18 vs 245 <#guluszem1>

Csak az a vicces, hogy van bolsevik karim is, és vele tényleg könnyebb a játék. Sokkal eredményesebben tudom használni pl. a fegyvereiket is. (Még csak PPD-m van, de durván alázok vele pedig alap. akkor milyen lesz a PPSH?...) És érezhetően többször is nyerek vele, mint a Német kollégával, ill. a lives szám (nem tudom hogy mennyire az eredeti jelentése a rendeltetése ebben a játékban ezért írom angolul <#smile>) is sokkal jobb. Tényleg érzem a két nemzet közti különbséget. Ja és ugyanez van az Amerikaival is. Csak az a baj, hogy a bolsevikokkal ugye elvből nem játszom tartósan, az Amerikaival meg még nem döntöttem el hogy milyen irányba viszem. (ejtős legyen, vagy recon és akkor majd megdobom egy M8-cal, vagy maradjak a gyalogos vonalon. Nehéz az élet <#smile>) és addig nem akarom tovább vinni. Ill. a Wehrmacht gyalogomat fejleszteni kéne + a harckocsizóra is megint rá kéne állnom, Mert még csak a PZ IV H-van megvéve de azzal meg nem játszottam semmit mivel meguntam azt, hogy várok átlag 20 vagy több percet és utána berak egy olyan csatába aminek örülhetek ha már nem tart 15 perce, és esetleg nincs 4X annyi ill. ugyanennyivel erőseb tank ellenem.
Mersant
nekem a rekordom az volt 1-2 hete, hogy bekerultem a csataba, es mar dobta ki a csillagokat, hogy osztalyozzam....megtettem 😄
ez tenyleg rohadt idegesito, hogy 5-7-10 percet varsz, es akkor ilyen lefutott csatakba dob be.

Roger6
Ja, ezt ismerem amúgy. Mindig ha valami ellen van az ember, addig OP, de ha ő megy vele, akkor szar. 😊 Én azt tapasztaltam, hogy nehezebb a németek ellen, ez egy saját vélemény, nem kell egyetérteni vele természetesen. Amiket írtok, az viszont általános, nem frakció függő. A hülye fasz minden nemzettel hülye fasz, és belegyalogol az aknába, vagy éppen kilövi a lőszert nemzettől függetlenül. 134-2000-es csata is olyan, amibe bárhol bármikor beledobhat, nemzettől függetlenül. Pár napja volt egy 25 MÁSODPERCES csatám. Bedobott a játékba, spawnoltam, futottam 10 métert, és vesztettünk. Fasza. <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szerintem meg pont hogy a Wehrmacht katonáival a legnehezebb nyerni, mert a csatáim 80-85%-ban, kb. 134-2000 a lives arány az ellenfél javára, másik 5-6 %-ban mikor esetleg hajlandóak a tábornokaink megfelelő utánpótlást biztosítani akkor pedig az undorítóan OP bolsevikok ellen vesztünk, mert a fegyvereik is sokkal jobbak, (ami elég érdekes...) és mert az Amerikaikhoz, hasonlóan minden csatában vannak tankjaik míg nekünk soha. És akkor marad 4-5% ami sikerélmény. Hát köszönöm, hogy megint nem a Németek ellen van a játék mert azért ilyen csaták után másra nem igen tudok gondolni.
Mersant
jo, majd mutatok neked legkozelebb olyan print screent ahol csupa vereseg lesz. pre alfa ota jatszom vele, tudom mi a helyzet.

Roger6
Igen, a mellékelt print screen is pont ezt támasztja alá. Ja nem. Hülyék mindenhol vannak, ahogy németeknél is, úgy máshol is, szóval ez nem érv egyáltalán.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mersant
ez azert eros tulzas. nemeteknel is van gazdagon az idiotakbol. a lerakott akna mar messzirol latszik, meterre pontosan ki van irva a helye, de csak azert is atgyalogol rajta, meghal, majd 3 perc mulva megismetli a mutatvanyt. <#falbav>
indulasnal radfutyul, megallsz neki, majd baszik beszallni, inkabb tovabbkocog....ha 1 jarmuben geppuska moge kerul addig lo mig ki nem fogy a loszer, szoval semmivel sem jobb a nemet oldal. mindemellett rengetegszer olyan csatakba rak be ahol 70 vs 800 az arany...ezzel mar kezdhetnenek valamit.

Roger6
Ez igaz, németekkel nem kihívás. 😊 Amúgy mindig próbálok a gyengébb félhez csatlakozni játékokban. Akár CS-ről van szó, akár erről.

Azokkal nem kihivas nyerni. Ott nincsenek olyan tuskok akik a defense map-on, mikor foglaljak O2-t azt kiabalja, hogy segitsenek neki A2-t elfoglalni... 😛 <#bohoc> Mikor buktuk O1-et is, megdicsertem ironikusan a bandat, hogy "legalabb az A vonal a mienk", erre uzeni nekem, hogy ok legalabb harcoltak, mikozben en voltam a masodik legeredmenyesebb a tablazaton. <#hawaii> Neem, nem o volt az elso. <#eplus2>

(Termeszetesen gratula azert kijar neked! ) 😊
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.17. 09:36:18
DarkHorSe

naci uralom 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Jó hogy <#violent>
Sot, ha ma este kedved tartja 9 korul kergethetjuk a nemet/ruszki tankokat egy-ket sticky bomb-bal. 😊
Én pl. mind a 3 nemzettel játszom.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.16. 11:14:13
Roger6
Itt az urak Ámérikában, én Oroszban + Ámérikában.

Mindegyik oldalon vannak magyarok.De én pont nem és ami fontosabb hogy Chip se német hanem amcsi.De ez csak 2 ember erről az oldalról úgy hogy ennyit tudok nyilatkozni 😊 .De amúgy németekkel biztos vagyok benne hogy többen játszanak (magyarok)
DarkHorSe
Miert melyik oldalon vannak a magyarok?

Akkor mi se fogunk nagyon együtt játszani 😊
DarkHorSe
Német oldalon vagyok 😊

Azon belül?Amcsi?Német?Orosz?
DarkHorSe
kacsakapitany neven megtalaltok

DarkHorSe
Jo, eloszor elszopok lvl 5ig aztan addig kitalalom, elozo karimnal az alap fegyot fejlesztgettem, de szerintem hulyeseg volt 😄

Alien69
Ezt Neked KELL eldönteni! Milyen karaktert akarsz csinálni! Illetve, az smg közelhaci fegyó, azaz, menj foglalni, vagy védd be, a rifle meg inkább kempelgetős. Ha pénz kell, akkor csinálj egy repcsis karaktert is, azt SMG-re vidd, felesleges a rifle. Habár, én pl a pilótáimnak pisztolyt adok, gránátot, meg javító kulcsot (ráadásul még akár goldért is megveszem, ha soká tartana kiglindelni). Ha van lehetőség, leszállok, és javítom a repcsit. <#vigyor1>

DarkHorSe
Na kezdtem egy ujat 😄 smg vagy rifle?

Amcsikkal vagyok es nekem is felajanlotta a tellermine megvasarlasat pl. 😉
Alien69
Mondjuk kinyírta az enemyt, és felvette tőle?<#vigyor1>

KakiSzaki
mondjuk ugy hogy kifullozta oroszt es generalba valtott es fegyoi depoba mentek

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

DarkHorSe
Nyilvan 😄 Hogy lehetett nemet vs amcsiban olyan hogy az ellenfelnel volt ppd? vagymicsoda

Karomkodtal a chat-en? <#duma> Kellett megmondanom a "T" billentyut!! <#kuss>
DarkHorSe
majd ha megjelenik rendesen elkezdem 😛

Legyen 3 mapnal meg 1 jatekmodnal tobb 😄 es ne kelljen tul sok orat belenyomnom hogy elerhessek valamit 😄

Roger6
Amúgy ezt kapásból gondoltam <#nezze> <#taps>

DarkHorSe
toxic attitude, mondjuk csak 1 hetes, talan majd par honap mulva ujra ranezek

Azt meg miert??<#csodalk>
DarkHorSe
ki is banoltak, kuka ez a jatek 😄

Roger6
<#eljen> Ez lesz asszem.

Tapasztalatnak jo lesz. 😊 Gyere amcsik koze, fos fegyverekkel osszetarto nemetek ellen igazi kihivas harcolni! <#boxer> 😄 Nagyobb orom nyerni. 😉 Ezert sajnalom, hogy vasarnap igy kitoltak velunk, mert egesz jol kergettuk a fricceket. <#gun>
Roger6
Igen, csak ha ezt tudom, megkímélem magam 36 órányi szenvedéstől a Mosin-Naganttal 😄

En azert orulok neki, hogy a tavcsovek realisztikusabbak lettek mert igy nem ket sniper hadsereg all fel egymassal szemben. 😛
DarkHorSe
Oke akkor mp40 stg lesz, ahhoz meg kell venni az elso 40ezres smgt? hogy az a resze fejlodjon?

Roger6
Jézus anyám... most játszottam vele 4 hét után újra. Hát van egy Moison-Nagant Scope-om (pfejj, utáljuk ki, fröcsköljük körül vérrel a nevét stb). Ami ugye tök alap szinten van, mert 3 lövés MINIMUM egy ember, de ezt most még inkább elbaszták, hogy olyan a távcső célkeresztje, hogy tulajdonképpen nem látod, hova lősz. Aztán ha ez nem lenne elég, a távolságot is be kell állítani méterre pontosan. Na de ez még mindig nem elég ám, ugyanis megszűnt az, hogy bezoomolva fekete rész van a lencse körül. Na végre, valami értelmes dolog! Hát egy nagy faszt! Igaz a lencse körül tisztán látsz, de a kibebaszott lencsén keresztül kurvára homályos, karcos, csillogós lett az egész, mintha egy 60 éve használt távcsövön keresztül néznéd a világot.

Há mondom semmi gond, akkor elő a jó öreg Mosin-Nagant, atom fullos, minden felszerelés megvan rá, max szintet elértem vele. Ez eg semmit nem zoom-ol a jobb gombra, szóval az 50 méterre lévő emberek is mintha pálcikák lennének. 4-ből 4 loss természetesen.

Akkor ez így jó is lesz, pont annyit fogok játszani vele, mint az elmúlt pár hétben. Nullát.

Alien69
A távcsöves része CSAK akkor, ha kasztnak a snipát választja, mert hiába húzza ki gyalogbékával, ha megvétele után NEM fejlesztheti. Alapban a snipa fegyver meg kaki...<#ijedt>

Mp41? 😊 Jó az sima OP40-nek is 😄