Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.28. 12:17:28
Ladak: M- betu (terkep) Jobb klikk (zoom) <#nezze>#nezze>
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.07.27. 14:11:30
ui1: azert a premium +100% arany meg xp azert jo segitseg, azzal tuti konnyebb
ui2: ezt a War victory ribbont viszont megnezem magamnak 😛
Nekem volt egy konnyu tank hadosztalyom es 2 guard hadosztalyom... most nincs egy se, mert nincs egy katonam se 10 rang vagy a folott...(amit mellesleg szinte arany nelkul lehetetlen elerni) Es csak 10 eves ver Pistikek akik bele oltek 200-300$ a jatekba iranyithatjak a csatakat, es egyben a haboru menetet. Ezert ilyen szar "WAR" mod, a "Training" meg full random, bar aki szereti a balanszolt meccseket (legalabbis fegyvernemek teren) azok azt jatszak inkabb.
De ha jol ertem az a bajod, hogy az elso szintu oroszoddal mesz, es bedobalnak hozzad egy csomo magasabb szintu ellenfelet mert van 1 darab magas szintu nemeted. Nos ez teljesen lenyegtelen, a jatekban nincs rang alapu filter, szoval barmikor osszedobhat a jatek sokkal tapasztaltabb jatekosokkal. Fuggetlenul hogy van-e vagy nincs nagy rangu katonad
Ha mar kivansag lista akkor en kerek egy szemelyi V2-est "mert az is letezett a haboruban mint a tavcsoves mp44"

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.22. 13:16:04
Amúgy, a BF2-vel is sokat játszottam, de ott is, az egyik kiegészítő tetszett a legjobban, a kötél használata miatt. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 18:04:48
-mostmar ingyenes
-mostmar Bf 2-se kell hozza
-en lattam hogy van 2vh-s es vietnamos valtozata is
Az egyetlen positiv dolog a kommunikacioban a HandG-ben a futyules <#eljen>#eljen> az tenyleg tok jo hogy tudok jelezni az embereknek hogy figyeljenek ram hogy ott vagyok, es nem kell ra lonom, meg a levegobe lovoldoznom mint egy hulye
Anno, a Battlefield 2142-ben tapasztaltam olyan rendszert, ami megpróbálta rá kényszeríteni az emberekre, hogy próbáljanak csapatban játszani, de asszem, annak is már rég vége... <#rinya>#rinya>
De most kepzelj el egy csata teret, neked van thopsonod pl.... az ellennek meg 4x-es scope Stg44+kezigranat+akna... vajon kinek van tobb eselye?
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 07:55:05
(tudom hogy ez nem segít azon, hogy a játékban nem jó. De ha real játékot akarnánk akkor minden fegyvernek képesnek kéne lennie a one shoot kill-re.)
Amugy csak en vagyok az egyetlen aki utalja ezt a scopos patchet? En eddig pont azert szerettem ezt a jatekot mert megmaradt 2vh-s fps-nek, de ezekkel a scopokkal mostmar tenyleg elszalltak szerintem.