5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ToMy_ #2398 Hát igazából már az mennyország lenne, ha az a nyamvadt 5. szint meglenne, onnét már jóval változatosabb lenne a dolog, és talán kevesebb agyhalott lenne a partiban. Tegnap este például az egyik egybites azzal szórakozott egész meccsen, hogy a lapáttal csépelte a spawn-on a fákat. Értem én hogy ingyen XP a klózkambet-re, de azért ez már túlzás. A másik meg eldurrogtatott vagy 2 táskára való Garand-lőszert szintén ugyanott.
Más: ez a rendszeres esténkénti egy órás szerver cseszegetés rendszeres szokott lenni? Mert tegnap is éppen mire odakerültem a gép elé, hogy na lövök egy jót, szerverstop jött, ma meg szintén állnak.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.05. 19:32:11 -
#2397 Hát... Veterán tagság nélkül csak akkor, ha mindig a max-ot nyújtod, akkor tudsz gyorsan fejlődni. Aztán van itt a fórumon pár amcsis arc, mint pl. Endres_PT (a fórumon más a neve), ChipKng, Dave - néha velük szoktam együtt Squad-ban csatázni, ilyenkor azért nagyobb eséllyel nyersz, és talán több xp-t is kapsz, mivel létrejön a csoda: azaz a csapatjáték. Ami kurvára hiányzik sokszor...
Foglalás, a pontok bevédése, és a jó K/D arány a garancia a töménytelen XP-re. Amúgy meg 6.000 Ft körül van 3 hónap veterán tagság, ez havi 2 rongy. Nekem megéri. Az előző hozzászólásomban látod, hogy 1.649 XP-t gyűjtöttem. Hát nem, mivel veterán vagyok:
Bezony, jóval többet, mint a dupláját, 4.652 XP - egyetlen meccsre (plusz az Assault Team-ből még jött 4.500 XP, szóval valójában közel 9,2 k XP-t hozott a meccs).
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 19:00:29 -
#2396 Ésss iggggeen! Volt szerencsém OldManSmithers-el is egy csapatban játszani, kurva nagy élmény volt! -> OldManSmithers Twitch csatornája
-
ikarus44 #2395 Tudtommal, Nem. Csak azokkal amiket leírtál. -
ToMy_ #2394 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: lehet valamivel gyorsítani a bakám fejlődését? Úgy értem, hogy a befizetéses veteránság nélkül. Az tiszta, hogy a ribbon-okkal a specializálódást és a fegyvereket lehet fejleszteni, és hogy érdemes sokat foglalni, és bevédeni a pontokat, valamint a pontokon tartózkodni, mert abból van a pont, de még így is csak 200-300 XP-s meccsek jönnek ki, ha 400 fölött vagyok, akkor az már karácsony.
Két napja kezdtem a nulláról, egy bakát fejlesztek, most léptem a 4.-re, de a II. tier (5. szint) még mindig elég távol van. Onnét lehetne csak értelmes játékokban részt venni (csata, hadjárat).
A Garand már fullon kifejlesztve, csak még pénz nincs, hogy meg is vegyem a cuccokat rá. Egyelőre csak a match lőszer van készletezve, azzal viszont egész jókat lehet alakítani távolra is.
A random ütközetekkel már nagyon tele a bugyrom, elég sok agyhalott van, aki nem nagyon képes együttműködni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.04. 15:25:13 -
#2393 Nálam Orosznál csak 1 infantry katonám van.Viszont majdnem minden fegyver megszerezve és ami megvan az fullosra kigyúrva.Rengeteg szenvedés után megszerzett PTRD (a büntető) lett a kedvenc pisztollyal megtámogatva.Mindíg ezzel kezdek elsőnek.Infantry first arany fokozattal.Itt már 1 lövéssel kikapok akár 200 méterről is bármilyen autót-motort-teherkocsit.2-3 lövéssel a recon járművét.Ha a kocsin 3-4 ember is ült akkor nagyot lehet kaszállni.Tökéletes védő fegyver mikor csapatostul jönnek foglalni a pontot.Aztán ha válltani kell támadó katonára kilépek és beteszem a PPS 43-at tankelhárító gránáttal,Dynamite lover arany fokozattal.Így már van 6 db gránátom ami elég 2 tankra is.Ezzel már bátran lehet menni foglalni....PPS 43 nem hagy cserben.Másik tanács ha puskával megy az ember amint talál a földön smg fegyvert azonnal fel kell venni és vinni magával ameddig lehet.Bármikor elő lehet szedni a snipert és leszedni az ellent aztán ha kész megint felvenni a földről és úgy menni tovább. -
#2392 A helyzet az, hogy kelleni fog egy Infantry mindenképpen. Már ha komolyabban akarsz játszani, nagy lóvét kaszálni, és milliónyi XP-t szerezni. Recon-nal el lehet szórakozni meg minden, de még mindig egy támogató kasztról van szó, aminek ugyan taktikailag fontos szerepe van, azonban elég behatárolt a bevethetősége.
Mondok egy példát. Előbb war volt. Teljesen jól tartottuk magunkat a németek ellen, bár láttam, hogy folyamatosan utánpótlás érkezik hozzájuk a meccs folyamán. Itt a végeredmény, kikaptunk:
Na mondom mi a téma. Ha az a szájbabaszott második, és harmadik helyezett nem a picsáját vakargatja a rét kellős közepén (Reconoztak), akkor simán nyerjük a war-t, és nem csak 2.500 xp-t kaptam volna, hanem többet. De nem, mert csak a saját statjával törődik a faszkalap, és ahelyett, hogy visszafoglalta volna velem az egyik kulcsfontosságú pontot, inkább sakkozgatott a haverjával a réten. Hozzáteszem, hogy ha visszafoglaltuk volna (5 perc kb.), akkor utána ugyanúgy visszamehetett volna a napsütésre, és lődözhette volna az embereket 300 méterről.
Ki kell lépni a komfortzónából. Ilyen esetben át kell pattanni egy Infantry-ba, visszafoglalni a pontot, és utána ismét mehet a Recon, ha azt szereti az ember. Mosin-nal nekem is van 130 órám, és imádom is, csak előtérbe helyezem a csapatot, azt hogy nyerjünk, ezért Infantry-t toltam. Pedig én is szeretem 300 méterről lelőni az embert 100 XP-ért...
Ha meglesz a 100 órád a játékban, írj rám.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.03. 16:01:51 -
priluki #2391
Most nem rohangáltam be a pontra, a tunkerek ellen.. vesztettünk,senki nem akart foglalni menni.. ez itt a baj.. de ha én megyek 1 szál puskával ,stukkerem még nincs.. csak felbaszom az agyam mert mindig halál a vége. -
priluki #2390 nem mentettem le, eddig 67 orám van a játékba elértem a recon-t elejébe szoktam lenni többnyire a mezönynek.. most huztam ki a mosint. mindjárt nyomom és rakok fel -
#2389 Tegyél fel ide nekem pár eredményt :) -
priluki #2388 köszi, hát akkor nem tudom mit csináljak..?! igy nem tudok eredményes lenni.. eleve egyedül tolom holt idiota csapattársakkal,totál kiábránditó. a tunker fegyvereket meg rühellem -
#2387 Szia priluki!
A helyzet az, hogy a Mosin nem támadó fegyver, hanem támogató. Tehát védekezésre lehet használni, ahogy a sniperek mindegyikét. Erre találták ki, persze ettől függetlenül én is orrba-szájba mentem vele foglalni, amíg csak a 3.5-ös távcsövem volt meg. A 8-as távcső után viszont kinyílik a világ előtted...
Naszóval, sebzés, 1 hit 1 kill. Hiába vagy 100 sebzés fölött, az Infantry (főleg a veteránok) Heavy Set Combat Badge-t használnak, azaz a bejövő sebzés akár csak 85%-át szenvedik el. Tehát a sebzésed ellenük kapásból 100 helyett csak 85. Lenne, ha testen találnád őket, mert ugye a sebzés attól is függ, hogy melyik testrészen találod el az embert. Kar, láb jóval kevesebbet sebez, mint a felsőtest, vagy a fej.
Amúgy fel tudod húzni 120-as sebzésre is, de az valami eszméletlen pontatlan, nekem nem érte meg anno. Ha 120-assal lövöd meg testen, akkor arany Heavy Set-el is halál egy lövésre - ha testen találod.
Továbbá ajánlom, hogy a Mosin mellé vegyél egy közelharci stukkert is, megéri:
ChipKng:
A térkép sajnos pirossal jelzi mind a németek, mind az amcsik által elfoglalt városokat, tehát nem lehet különbséget tenni közöttük, de igyekszem a németek ellen priorizálni a dolgokat. :) Screenshotot nem lőttem sajna, mert így is televágtam már a fórumot képekkel, nem akarom hogy valaki megorroljon rám. -
priluki #2386
Üdv, valaki oktasson már ki.. felhuztam a mosint nagy nehezen de nem értem, nem adja be a killt.. álltalában 10-ből 5* két lővés kell az ellenbe, és erre nem igen van idő mert álltalában nem kempelek foglalni is megyek ,hogy jöjjön az xp ,de ez igy gáz... -
ChipKng #2385 A vegeredmenyrol nem csinaltal screenshot-ot? :(
Lattam, durvan toltatok. Mondtam is magamnak, hogy most egy ilyen csapat utan nem szeretnem azt latni itt a forumon, hogy kibuksz rajuk. :P Ugyesek voltatok, nagyon!!! Nem volt jo erzes ellened harcolni, de a szukseg nagy ur. :) A csata elott pattintotam egy fejlesztest a fegyverre es meg nem szoktam hozza igy a szokasosnal gyengebben teljestettem vele. :( Sajna Endres nem jutott be, meg jobb lett volna a moka. ;) Majd legkozelebb! Jo puffogtatast!
Szerk: szep stat a reconnal! Gratula! Csak igy tovabb de ha lehet a nemetek ellen inkabb. :)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.03. 12:18:44 -
#2384 Elővettem a Recon-t, már 1-1,5 hete nem játszottam vele. Asszem még mindig jól megy...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.03. 01:39:12 -
#2383 Francokat, szokás szerint jött utánpótlás hozzátok, 3 tank, senki nem tudta a tankokat kilőni. Ráadásul együtt mozogtak, figyeltek egymásra. Esélytelen volt. 1903 alap XP-t kaptam. Láttad, volt pár csapattársam, aki nem volt piskóta, jókat lőtt, taktikázott, együtt mozogtunk, de ez sem volt elég sajna. Majd legközelebb :) -
ChipKng #2382 Nem tudom mi lesz Koppenhaga vege, de ez csunya volt:
Sajna nem tudtam vegig maradni...
Szerintem bebukjuk, de ne legyen igazam. -
ChipKng #2381 Sok ilyen videot! -
#2380 Spawn kempereknek készítettem, szívemből küldöm az összesnek:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.02. 19:30:47 -
#2379 Jól van, az új és mit sem változtatott a retardáltokon :) Persze hogy kikaptunk Ja igen, és természetesen legutoljára ismét egy teamkill, de most ilyen ragadós bombát tettek a motoromra, amikor siettem védekezni. Nem értem oda, vége is lett a meccsnek egyből.
-
#2378 Egy kis város védtünk. Bent ragadt két-három Assault Team. Négy oldalról támadtak minket, szinte esélytelen volt... Ám mégis sikerült visszaverni a támadásokat csodával határos módon. Igaz, futkároztam is mint a mérgezett egér, hiszen talán én voltam az egyetlen, aki nézte is a térképet. Nem adtam fel. A szomorú, és elkerülhetetlen sors azonban utolért a csata 46. percében. Ismét egy csapattárs dobott ki gránáttal. Igen, ismét megtörtént. Ez azonban duplán fájó pont volt, hiszen nem volt hátra több életünk. Ha még kitart a tartalék 5 percet, megnyerjük... Na mindegy, Cap-ben saját rekordot döntöttem a 15-el.
-
ikarus44 #2377 Én sem tudtam sokáig a szlengeket nyugi. :) de már sok helyütt lehet találni elég jó leírást ezekről. -
figg8 #2376 Köszönöm. Néha nehéz összerakni miről is beszéltek.De ez valszeg az én hibám..:)) -
ikarus44 #2375 Team Kill -
figg8 #2374 Szia mi az a TK.?? -
ikarus44 #2373 Na látod, már falhoz is állítottak :) De Amúgy abszolút igazad van. Tényleg válogatott módszert kéne kitalálni ezeknek. -
#2372 5-ször... 5. Igen, ÖTSZÖR dobtak ki ma a csapattársaim kibaszott gránáttal foglalás közben egyetlen meccs alatt. A végeredményben ketten voltunk egy sráccal 1.000 XP fölött, az összes többi csapattársnak 300, vagy kevesebb. Ez igen bazmeg. Szerezni kéne egy telefonkönyvet, jó vastagot, aztán jól arcon vágni az összes ilyen gyökeret, aki TK-zik.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.01. 21:35:33 -
ikarus44 #2371 Falhoz állítani!!!! Hogy merészeltél szovjet oldalon war-ozni? -
#2370 Neeem... csak én kezdtem el warozni a Szovjet oldalon, ennyi az egész -
Amper92 #2369 Mostanában nem megy túl jól a németeknek. Eddig állandóan mi nyertük a wart. Gondolom azért van most így, mert a profi játékosok megunták a német oldalt és kezdtek egy vörös és amcsi katonát. Lehet nekem is át kéne állnom De Oroszokat és amcsikat jobban esik leszedni:P -
harduplanfor #2368 Igazi fun video :) -
ikarus44 #2367 Így is lehet csinálni :) -
#2366 Az új évet új rekorddal is kezdtem:
-
harduplanfor #2365 Bujjjek! -
ikarus44 #2364 Kill-ekben, és nyert háborúkban gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! -
ChipKng #2363 Mindhiaba, mert most mar Varsonal jarunk. -
#2362 Berlin körül izzik a levegő... akárcsak tegnap... Talán ma másfelől fúj a szél...
-
ChipKng #2361 Ne bantsd a kicsikeimet! -
#2360 Szóval Prága... Ott vagyok a szomszédban, egy köpésnyire. Lehet este ütközünk háborúban? Ahogy látom Berlinnél tovább nem tudtak jutni az amcsik, szóval megállították az este folyamán az inváziót bajtársaim, sőt, vissza is szorították őket egy cseppet. -
#2359 Carabine? Legnagyobb csít a játékban. 1 v 9-et hoztam le vele tegnap foglalásnál, vicc az a fegyver. MG42 a nyomába sem érhet. Főleg hogy Fast Reload badge volt bent, szóval kb. 0.3 sec alatt táraztam be. Pontos, precíz, erős, gyors, halálos - és kurva jó a hangja. Na és mi van az oroszoknál ugyanezen a szinten? Igen, AVS - 15 (!!!!!!!!) töltényes tárral. Hát kösz bazmeg, így aztán fel lehet venni a versenyt.
Amúgy ja, Factory-n A line-ról támadni eléggé necces szituáció, az random csapattal szinte esélytelen. Esetleg ha két oldalról támadják, és van rajtad kívül a csapatban még legalább egy NEM retardált ember, aki a másik line-t tolja, akkor lehetséges nyerni.
Gratulálok a 12-es szinthez! Command Pont jó móka, ha minden jól megy, akkor ma meglesz nekem is az Infantry-m 12-es, szóval így már 3 csapatot tudok majd mozgatni. TS-en tudok továbbképzést adni ezzel kapcsolatban, inkább szóban mondom el - egyrészt gyorsabb, másrészt tudsz majd kérdezni egyből.