Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KakiSzaki
es amikor tankkal vagy es az enemy tankok bekempelnek marha messzire es 2 lovessel szednek ki jaj de jo az

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Tegnap toltunk 1 factory mappot hárman semmi jármű csak gyalog.Tartott vagy 45-percig és egyszerűen borzasztóan foss ez a pálya főleg mikor csak O1-O2 harcoltok, olyan a játék mint 1 Cod. Persze nem szabad elfelejteni hogy a spawn milyen jól megvan csinálva azon a pályán,mikor minden hegyen ül (hála a frissítésnek) legalább 3-4 scopos/ 1 lövés/halál fegyveres fene gyerek.<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.28. 12:17:28
De vannak kisebb változtatások Pl. factory map
A palyak nem valtoztak semmit, amugy meg nem nehez megtanulni azt a 5-6 palyat ami van 😛

Ladak: M- betu (terkep) Jobb klikk (zoom) <#nezze>

www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44

Alien69
Az azért gáz (már a heti 1-2 óra), mert igaziból az első csatánál még a gombokat keresed. <#vigyor1> Ráadásul, a pályákat kevésbé ismered, ráadásul felejted is őket, illetve pl a mostani frissítéssel IS változtattak az eddigi pályákon IS! Legfontosabb változás, hogy sokkal kevesebb a supportos láda, külön szedték az élet feltöltését, a lőszertől. Ergo, aki nem játszik legalább 2-3 NAPONTA pár órát, az kiesik a "ritmusból". Prém tagságot meg lehet venni akár egy napra is. <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.07.27. 14:11:30

Persze a tiszti rang elerese nem lehetet, ha az ember jo kasztban van es megfelelo fegyverei. De en igaz keveset jatszok vele, kb heti 1-2 orat csak DE mar tobb mint par eve! Jo mind1 nem panaszkodom am tudom, hogy ez reszben az en hibam is, mert szeretek kulonbozo kasztokkal es nepekkel jatszani, nem pedig csak 1 embernek grindolni egesz vegig, ami jocskan lelassit.

ui1: azert a premium +100% arany meg xp azert jo segitseg, azzal tuti konnyebb
ui2: ezt a War victory ribbont viszont megnezem magamnak 😛

Alien69
Igaz, prémes vagyok, de ettől még tutira nincs igazad. (meg vérpistike se vok) 12-s szintet szerintem NEM nehéz elérni. Vannak persze könnyebb nemzetek, és kasztok. Ha jól választasz irányt, még bőven tellik is akár boostokra is, mert pl egy 4 órás boost 9800 pénz, és azt lazán vissza hozza. Legalábbis, tapasztalatom szerint, este szoktam beaktiválni, és kb 2 órát játszok vele.<#vigyor1>

De ha tetszik 1 játék akkor miért ne ölnél bele annyi órát hogy elérd a 12 szintet?Amúgy meg van 1 ribbon a War victory amit ahogy kioldasz (akár creditért is) akkor kapsz command point-ot .És most már sima creditért is vehetsz katonát vagy generált is,igen ez sok credit de valami valamiért.
KakiSzaki
en stagedrol beszelek nem warrol

Ez a jatek errol szol... Ha a tabornok volt olyan hulye, hogy bekuld egy gyalogos hadosztalyt egy pancelos motorizalt egyseg ellen, akkor nem lesz egy konnyu menet. Amit inkabb kernek, hogy kapjuk vissza a GENERALS reszt is a jatekba....
Nekem volt egy konnyu tank hadosztalyom es 2 guard hadosztalyom... most nincs egy se, mert nincs egy katonam se 10 rang vagy a folott...(amit mellesleg szinte arany nelkul lehetetlen elerni) Es csak 10 eves ver Pistikek akik bele oltek 200-300$ a jatekba iranyithatjak a csatakat, es egyben a haboru menetet. Ezert ilyen szar "WAR" mod, a "Training" meg full random, bar aki szereti a balanszolt meccseket (legalabbis fegyvernemek teren) azok azt jatszak inkabb.

KakiSzaki
egyszoval jobb balancot kerunk meg matchmakinget ne 10tank vs 18 gyalogos antitank nelkul 1es szinten

Ez a mondat eleg kusza... <#circling>

De ha jol ertem az a bajod, hogy az elso szintu oroszoddal mesz, es bedobalnak hozzad egy csomo magasabb szintu ellenfelet mert van 1 darab magas szintu nemeted. Nos ez teljesen lenyegtelen, a jatekban nincs rang alapu filter, szoval barmikor osszedobhat a jatek sokkal tapasztaltabb jatekosokkal. Fuggetlenul hogy van-e vagy nincs nagy rangu katonad

De hogy ne foglalkozzak amikor ha van egy nagyobb szintű németem és hiába megyek a legelső szintű orosszal,akkor a német szintjéhez mérve dobja be az alap oroszomat
Done.
Ennek oromer egy-ket meccs ma? 😊
Szerintem nem, de miert akarnad? Ha nem akarod csataba vinni, szedd ki a pipat a neve elol es kesz. Ne foglalkozz vele.
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy katonát lehet-e törölni,és ha igen akkor hogyan?Köszönöm a válaszokat!!
Csak vigyázz nehogy rád dobják, a társaid <#smile>
Ez a redios dolog jo lenne! (Am egy tavolsagot is erzekelo voice chat megkrealasa kb 1 het <#eljen> )

Ha mar kivansag lista akkor en kerek egy szemelyi V2-est "mert az is letezett a haboruban mint a tavcsoves mp44"

Alien69
Na meg szamuráj kard, lovagi páncél, kétkezes szablyával? <#wilting><#idiota>

Ide regisztrálsz és tolhatod is 😄 Heroes&Generals
Jooo! Ha van valami forum ahol ezt lehetne jelezni a keszitok fele, szivesen tolmacsolnam. 😊
KakiSzaki
eloszor legyen bajonett aztan johet mas

Mit szólnál ahhoz hogy PL a járművekben lenne rádió?Így szerintem az emberek jobban megbecsülnék a dzsipeket is.Talán így nem látnék olyan hogy a Recon jármű próbálja kilőni a közepes tankot 😄
Azon agyalok, hogy mennyire lenne nehez implementalni egy olyan TS-t aminel tenyleg a korulotted levok halljak csak amit mondasz es tavolsaggal aranyosan csokken a hangero - mint a valos eletben. Az lenne a fasza. 😉 Es itt eletbe lephetne a radiozas haszna, hogy ket egymastol tavol eso alakulat csak radioval tudjon kommunikalni. Ahhoz meg kell majd egy radiot tudni cipelnie magaval. 😛 Kerdes, hogy ki lenne aki ezt bevallalna mert a radio az nem tavcsoves puska...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.22. 13:16:04
A sima Bf2 és a mod között hatalmas gépigény különbség van csak úgy megsúgom neked 😄
Alien69
? Nem fut "normálisan"?<#nevetes2> Már bocsi, de akkor legalább 10-15 éves géped kellene, hogy legyen. Kész csoda, hogy tudsz fórumozni. <#ravasz1>
Amúgy, a BF2-vel is sokat játszottam, de ott is, az egyik kiegészítő tetszett a legjobban, a kötél használata miatt. <#idiota>

Sajnos nem fut normálisan nálam a játék.De amúgy a mod fejlesztői csináltak vagyis még készülőben van 1 játékuk ha érdekkel Squad

Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 18:04:48
Amugy az tok jo, en meg sose jatszottam vele, csak videokat lattam, szivesen kiprobalnam akar kozosen is
-mostmar ingyenes
-mostmar Bf 2-se kell hozza
-en lattam hogy van 2vh-s es vietnamos valtozata is

En mar megelegednek egy sima "spot/jelzo" rendszerrel pl mint Bf 2-3 ban, 2-3 mp alatt tudom kozolni a csapat tarsakkal ha lattam egy ellenseget, kellene segitseg, loszer, javitas...stb. Igen eleg rossz, hogy az ossze beepitett kommunikacio az a game chat (es a spot ... de azt haggyuk mert eleg gaz, multkor egy kubelwagent vezettem, es sehogy nem tudtam jelezni HOGY "OTT VAN AZ ORROD ELOTT VALAKI" a geppuskas meg mas fele nezett...)

Az egyetlen positiv dolog a kommunikacioban a HandG-ben a futyules <#eljen> az tenyleg tok jo hogy tudok jelezni az embereknek hogy figyeljenek ram hogy ott vagyok, es nem kell ra lonom, meg a levegobe lovoldoznom mint egy hulye

Én amit tudok játékot ami 100% csapat játékra koncentrál az se hivatalos játék hanem 1 mod 😄 Battlefield 2 project reality mod. Az a játék maga az álom lenne ha mondjuk jól futna nálam,és sajnos ott már kialakultak az adott klánok csapatok,és akkor ott van még hogy angol tudás nélkül esélytelen vagy.Fura hogy abba a mod-ba mekkora pályák vannak és olyan voice chat amit inkább használok mint a TS,Én egy ilyen játékot szívesen fogadnék 2 világ háborús kiszerelésben.
Nehez ugy csapatjatekot csinalni ha a kommunikaciora nem fektetnek hangsulyt a fejlesztok. Tegnap is volt olyan csatank ahol az IRC-re nem birt felcsatlakozni es meg text-ben sem lehetett kommunikalni. No az is mire begepelem a mondatot mar nem is el... Kellene valami normalis TS bele amiben pl a szakasz parancsnokok tudnanak kommunikalni (nem mindeni, mert az kaosz lenne). Vagy lehetne ket lepcsos: Az AT tagjai egymassal es a parancsnok meg a tobbi parancsnokkal. Sokszor erzodik az ellenfelnel, hogy TS-t tolnak vele parhuzamosan mert szepen egyutt mozognak es kommunikalnak ami elegge kulcs.
KakiSzaki
dayz,arma2-3, esetelg meg verdun na de avval kurva kevesen nyomjak

Alien69
Van benne "csapatjáték" lehetőség (lásd akár távcső szerepe), csak kb kutya se használja, mert mint más fps játékban, itt se lehet megtanítani a "gyerekeknek", hogy mi a Csapatjáték! Persze, kíváncsi lennék, hogy van-e olyan játék, ahol ez jól működik, és relative, de sokan játsszák. <#vigyor1>
Anno, a Battlefield 2142-ben tapasztaltam olyan rendszert, ami megpróbálta rá kényszeríteni az emberekre, hogy próbáljanak csapatban játszani, de asszem, annak is már rég vége... <#rinya>

Igaz Igaz! Amugy erdekes, regebben mikor neztem a wikijet, voltak olyan dolgok bele irva, hogy meg a gyalogsagnak (es meg sok masnak) is lennenek korlatozasai fegyverre es fegyvernemre (mert fura a 10 tank a 18-bol, de a 10 sniper is fura) sajnos ebbol meg nem sok valosult meg a jatekbol. Sok frusztralo dolog van ebben a jatekban. Nincs bajom a scope am, ADDIG amig CSAK recon-nak van.

De most kepzelj el egy csata teret, neked van thopsonod pl.... az ellennek meg 4x-es scope Stg44+kezigranat+akna... vajon kinek van tobb eselye?

Szimulátornak számítana ha lenne benne csapat játék?Szimulátor lenne ha nem csak a saját érdekedet néznéd?Amúgy megvan a Sims 😊 de minek <#conf>
KakiSzaki
100százalkeban igazad van , a játékra ráférne egy kis balansz vagy korlátozás hogy miből mennyi jöhet egy csatába mer az hogy warba így van okes , de hogy stagedbe is

Alien69
Fogadd el, békélj meg. Ez NEM szimulátor! Arra ott a Sims.<#vigyor1> Asszem a második része ingyenes is ráadásul. <#idiota>

Bele illik a játékba?Én alá írom hogy voltak ilyen fegyverek scoppal de,ne hogy már minden 2 ember ilyennel rohangáljon.Mikor jön el az a fázis ebbe a játékba hogy lekorlátozzuk az adott karaktereket?Tegnap is toltunk 1 Chip-el és 18 emberből nálunk (szerintem) 8 biztos tankozott.Ez mi?Emberek itt 18 emberről beszülünk nem 48 vagy 64 szaros 18 mégis hogy lehet így játszani?Sírnak a tankosok hogy jaj engem simán fel Stickiznek vagy aknázna mert nem segít nekem senki,na nem mondod?Téged védelek akkor a pontot kifogja?Én szerintem ezzel a játékkal alap problémák vannak mind a mai napig,csak ugye ezt sok ember le is tojja magasról hisz neki most 30/5 a K/D mégis mit érdekel hogy kikapok?Hányszor láttam olyat hogy azért kapott ki az ellenfél mert a fél csapata PL repülős volt,és persze szartak lemenni a földre segíteni hisz kit érdekel hogy kikapunk ha most van X pontom?Hát de ez van 😊 ezt kell szeretni ha nem tetszik Dávid fiam elmehetsz a sunyiba és toljál valami mást te-te-te seggfej <#buck>
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 07:55:05
Egy érdekes adat: Kb 400000 g43-at gyártottak a 2.vh-ban, ebből úgy 50000 tesztelés után elég pontosnak bizonyult, hogy mesterlövész puska legyen belőle.
(tudom hogy ez nem segít azon, hogy a játékban nem jó. De ha real játékot akarnánk akkor minden fegyvernek képesnek kéne lennie a one shoot kill-re.)
Nem zavar az a kb 150000 credit ami elment a g43-ra, mert amikor megszereztem jó volt vele játszani, amúgy tudom én is hogy nem a legjobb fegyver, de gyakorlással ezzel is tudsz jókat játszani. Kell időnként váltani. A scope-okról annyit, hogy illik ebbe a játékba, mert nagyok a terek. És füst sincs olykor csak a távcső segít, illetve szükséges az is. Mindemellett, ezek a fegyverek valóban léteztek távcsöves verzióban. Illetve a mesterlövészeknek több fajtája létezik, így pl.: a támogató mesterlövész is megtestesülhet a játékban, akinek a gyalogsággal kell vonulnia őket támogatni. Elkülönül a felderítő mesterlövészektől, technikailag is és feladatában is.
korábban ha felugrottál egy tankra a tetején keresztül puskával átütötted a tank tetejét, és ha nézed a wikit látod hogy néhol 7mm( vékonyabb mint a kisujjam) a könnyű tankok páncélja ha belegondolsz nem elképzelhetetlen. korábban nem próbáltam ezeket a jelvényeket ebben a formában, és nem szeretnék nekiállni most próbálgatni, szívesebben beszélgetnék inkább olyanokkal akik próbálkoztak vele.
Es ez a sok modolas nem eszi meg a penzedet? <#help>

Amugy csak en vagyok az egyetlen aki utalja ezt a scopos patchet? En eddig pont azert szerettem ezt a jatekot mert megmaradt 2vh-s fps-nek, de ezekkel a scopokkal mostmar tenyleg elszalltak szerintem.

Pont ez a szep a HandG-ben, hogy pont mint a valosagban, nem mindig van fair play <#crazya>

Koszi, jo nagy lama kerdes volt. <#falbav>
Valaki tud valamit mondani az infantry fist és az iron fist jelvényekről? Pl milyen fegyverhez ajánlott az iron fist? igazából arra lennék kíváncsi, hogy a light tankokat, lehet sebezni mg-vel, ha van egy arany infantry fist, vagy a páncélautót legalább. És a jeepeket jól lehet szedni az infantry fist-tel? Valakinek valami tapasztalata van?
a beállításnál választhatsz zenét 4 téma van
Valaki most? 😊
Köszönöm, ezt tényleg megfogadom, mert a Mauser tényleg drága fejlesztés terén.
Nocsak, megvaltozott a zene is? Vagy ezt te raktad ala a videonak?
Abban az esetben, ha szeretnéd fejleszteni az infantry assault ribbont érdemes, hiszen úgyis puskával kell hozzá menni, és a gewehr fejlesztések olcsóbbak mint a kar fejlesztései. Tehát kredited is marad hogy mire megvan a sturmgewehr megvedd azt is.