5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Golyofogo_ #2438 Valóban jó lenne hazai csapat, de ahhoz relatíve sok ember kellene, hogy legyen mindig elég aktív tag. (meg mindenki azonos frakcióban)
Amcsi oldalra tudok prezentálni 1 könnyű tank, 1 antitank + 1 motorizált baka hadosztályt (meg lassan lesz 1 biciklis hadtest is)
Amúgy plecsnivel elvileg lehet még + csapat, nem? Vagy csak tábornoknál? Ha lehet korábban és lecseréled a plecsnit, akkor az egyik csapat teljesen megy a levesbe (elveszted az addig kapott xp-t), vagy csak inaktív lesz?
Ezt a mobil vackos csapatmozgatást próbálta már valaki? (eh nagyon péntek van, a munkakedvem meg valahova eltűnt) -
ChipKng #2437 Felre ne ertsetek, nem lettem klan tag. Csak behivtak, hogy tartsak veluk en meg nem mondtam ellent.
Grabowskinak gratulalj! O az lett!! -
ikarus44 #2436 Gratula a klánhoz! Remélem nem fogunk ellenfélként összefutni. -
harduplanfor #2435 Chip
Olvastam az iromanyotokat. Orulok neki, hogy jol erzitek magatokat :) "Csak a garand adhat nektek erot, mindent lebiro akaratot XD" Kozben meglett a pps 43 amely valtja a gyenge 40-es fegyot. Valoszinuleg nalam lehet a gond a halozattal, mert figyelembeveve az alabbiakat, nincs meg a kello sebessegu netem.
[URL=http://www.heroesandgenerals.com/community/game/user-guide/getting-started][/URL]
Itthon10 mbit a letoltes, de a feltoltes problemas mert csak 1 mbit, es ebbol 40%-ot a parom gepe visz el. Taliztam egy progit amivel a futo progikhoz egyenkent be lehet konfigolni a le/feltoltesi limitet. Korabban amikor a parom elkezdett videozni, vagy a facen kepeket nezni, teljesen megakadt a jatek. Most is eleg fos. Velemenyem szerint ha mellkasra van celozva illene hamar leloni az ellenfelet, de gyakran belemegy egy tar es megsem hal az ellen.....de te majd megmondod lehet e a feltoltes a hunyo.
Grabo
Nagyon gyorsan beszelnek a sracok angolul. Keveset ertek belole. Jobb lenne egy magyar csapat :) Basszus olyan galgamacsai szerverekre mennek be gamelni, ahol mar a sima terkep nezetben rocog az egesz. Kirajzolja a keprnyore pl. a mapot, majd 1-2 milit arreb teszi a kepet, es igy tovabb. Irigyellek benneteket, hogy viszonylag lagmentesek vagytok.
Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2016.01.08. 11:41:18 -
ChipKng #2434 Na azert mondom! Ha ram hallgatsz a Garandot viszed, az is eleg a kiugralo tankosok megfekezesere es meg messzirol spottolhatod is oket a sajat tankjaidnak. 30 Skulo nagyon keves az M3-ban, es egy badge helyet is elveszitesz ha tobbet akarsz... Sztem nem jo biznisz. -
ChipKng #2433 Miert hatotta volna meg oket? DB az allandoan online ahogy elneztem. Volt koztunk Orosztol kezdve, Szloven, Brit, Brazil, Amcsi, Kanadai... Szinte minden idozona lefedve.
Mi is a Nemeteket dongoltuk a foldbe tegnap.
Gratula a klan tagsaghoz! Sok sikert a nemetek ellen!
Azert majd neha Stage-elhetunk kozosen? -
ToMy_ #2432 Na most elbizonytalanodtam: határozottan emlékszem, hogy tegnap este szórakoztam az összeállítással egy darabig, és nem tudtam összerakni a bazookát lőfegyverrel.
Most próbaképpen nekiálltam még egyszer (igaz most csak böngészőben, telepített játék nélkül, a céges gépemen) és simán összementek úgy, hogy pl. kukkeros garand 1 zsebbel (80 lőszer) + bazooka 4 rakétával, vagy M3 1 tárral (30 lőszer) + bazooka 4 rakétával.
Viszont a hoarder badge látszólag semmit nem változtatott (legalábbis a webes felületen nem láttam, játékba nem tudtam belépni, hogy ott mi van), ugyanúgy maradt a 30 lőszer az M3-hoz. -
#2431 Kérdezd Endres_PT-t, nálunk mi van. TS-en 10-15 ember, mindenkinek van mindene, több Generális is van (a főnöknek valami 15 csapat van az irányítása alatt, különböző kasztokból - igen, ez egyetlen személy). Nem ész nélküli random war-ok vannak, stratégiai fontosság alapján hoznak döntéseket, és igen, mindenki a saját csapatát mozgatja, szóval mindig van mindenből. Csata előtti percekben elmondja, hogy mi lenne fontos, mit kér tőlünk, külön kiemeli, ha szükség van Recon-ra, vagy anti tankra, vagy hogy melyik line-on mi a teendő. Szóval egészen más dimenziü, mint a magányos kalapálás.
BTW Endres tegnap pont beírta, hogy online van a Devil's Brigade klán, de nem igazán hatotta meg őket (mondjuk csak németek ellen mentünk tegnap) Tegnap 7 nyert csata, 2 vesztett volt a mérleg, de az egyik vesztesnél mindenkinek 150-es pingje volt, vagy magasabb, nem is értem miért mentünk be. De hát ha a főnök ezt mondta, akkor menni kell
Ja, és tegnap hivatalosan is ☆ THE ORDER OF THE RED BANNER ☆ klántag lettem, szóval TS-en is kaptam szép ikonokat, a klán piktóját, meg jogokat a szerverhez. A két kis szaros karakteremmel (ami egy 14-es Infantry és egy 15-ös Recon) én vagyok a legalja egyelőre, legalábbis ha a karakterek fejlettségi szintjét, és mennyiségét nézzük.
Szóval találkozunk a csatamezőn, uraim!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.08. 10:47:19 -
ChipKng #2430 Ja tenyleg! SMG fer el melle. Reg hasznaltam, ideje csinalnom egy bazookas emberket ujra mert konnyu tankok ellen hatekonyabb mint a sticky ami viszont inkabb a heavy jarganyokra jobb. -
#2429 10 pontja van az Infantry-nak, szóval lehet egyszerre SMG + Bazooka. Én úgy oldottam meg, hogy 5 pont az SMG, + 5 pont a Bazooka, és felteszem a Hoarder Badge-et, amivel kapok +3 tárat a prémium fegyveremhez. Szóval az SMG-ben van 240 skuló, Bazooka-ban meg 5 talán, ha jól emlékszem. Egész használható. -
ChipKng #2428 Gratula az elszantsaghoz! Bazooka melle nem fer el az M1 garand? Ez nekem uj.
Nos, tegnap este fel9 korul beneztem egy haborus csataba. Meglepoen konnyen ment, jo volt a csapat. A meccs utan ramcsetelt egy resztvevo egy IP cimmel, hogy menjek oda (TS-en). Hamar rajottem, hogy a hivatalos amcsi TS-re invitalt. Beleptem es azonnal berantott a Devil's Brigade egyik szobajaba. Ott topzodtak vagy 16-an, 3/4-uk DB tag, 1-2 away. Idovel csokkent a letszam de semmin sem valtoztatott. Nos ebbol a 20-bol szinte mindenki rendelkezett egy legalabb 12-es szintu karakterrel. Ket meccs kozott strategiai megbeszeles merre erdemes tovabb nyomulni. A nyomulast ugy ertsd, hogy egy hatarozott dontes utan mindenki a sajat egysegeit bemozgatta a megfelelo helyre, igy nem voltunk hijjan SEMMINEK! Volt konnyu/medium/nehez tank, recon, para, MINDEN! Nem ugy mint amikor bemegyunk mi magunk igy szoloban es csak pislogunk, hogy az ellenfelnel minden van, nalunk meg semmi. Nos, ezek utan elmondhatom hogy masik dimenzioba kerultem. 5:99 volt a legrovidebb csata amiben 2 vonalrol indulva O1 es O2 szinte egyszerre lett befoglalva. Atlag 10 perces meccsek voltak mert mindenki annyira szepen dolgozott egyutt, hogy orom volt reszt venni benne. Volt nalunk is recon, de csak 2-3 ember es a recon-okat szedtek ki a tuloldalon, nem pedig ingyen XP-re hajtottak. Minek is? Nekik a gyozelem volt a fontos, nem az XP gyujtes! En sem az elso harom helyen vegeztem hanem kozepen, hatul es csak 1x voltam 3-ik. Leszartam mert a gyozelem volt a fontos. Vedtem a pontot mikor megigertem a tobbieknek, hogy vigyazok ra. Nem mentem farmolni. Tanultam sokat arrol is, hogy mikor hova erdemes APC-t rakni. :) Elmeny volt, na. Megtisztitottuk Zurich kornyeket, majd elfoglaltuk Pragat is. Ott mar osszefutottam ujra Tykjen kollegaval 2-3 csataban is. Ugy latszik a nagy falatokra mindenki bukik. A brigad neve az volt: "Conas noob team" SMNKConas is bejott az utolso 2 oraban es vitte a bandat. (O az portugal srac akit a korabbi screenshotomon elso helyen lathattok)
Meg valami. Volt 1-2 meccs ami majdnem fel orasra sikeredett. Ezeken osszefutottunk "bocaz" nevu ismerosunkkel aki az 1-el ezelotti haboruban amcsi oldalon huzott be egy ilyen war-os team-be. Na, ok egy picit megizzasztottak a csapatot. Nem tudtam megszamolni, de kb 15-16 meccset tolhattunk le es mindent behuztunk. Lassan osszefutunk az oroszokkal es kivancsi leszek mi lesz ha Grabowski ujdonsult csapataval osszekerulunk. Na az lesz az izgalmas es szep!
Konkluzio? Maganyos harcoskent nem tul celszeru bemenni ezekbe a war-os csatakba mert jon az amit senki sem szivlel: legyalulnak mint egy tokot az ilyen csapatok - mint ahogy tapasztaltuk is-. Kivetel akkor van egy ilyen brigad melle tudsz beferkozni.
Ha ossze tudunk kaparni valami magyar szovetseges team-et ami legalabb 10 emberbol all es tudunk hozni mindenfele egyseget magunkkal akkor azzal jot tudnank domboritani. Ha nincs, akkor marad a staged csata es elviselni a sok kezdot.
Kerdes: mennyi embernek van parancsnoka? (most igy beugrott, hogy a H&G magyar hadtest leirasaban miert irjak, hogy legalabb 12-es szintu karakterekkel menjunk csak haboruzni. )
ps: bocs, ha kicsit hosszu voltam...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.08. 10:37:34 -
ikarus44 #2427 Az ásó hadviselésnél nincs is szórakoztatóbb A bazookánál, meg majd arra figyelj hogy kicsit drága a használata, tehát csak akkor lőj vele, ha biztos a találat. -
ToMy_ #2426 Na este meglett az 5. szint a jenki bakával. Az ezt követő első igazi csata eléggé sokkoló volt, brutális német páncélosfölény taposott minket a földbe, de azért sikerült 200+ pontot összekaparni így is. Utána bevásároltam a shopban némi bazookát (az mondjuk kicsit gáz, hogy bazooka mellé nem fér másik elsődleges fegyver, pisztolyom meg még nincs), és a következő pár csatát ásóval+bazookával toltam végig. Egy csata kivételével (valami repteres volt, menet közben csatlakoztam, 1 spawnunk volt csak, és kb. 5 ellenséges repülő körözött a spawn fölött, folyamatosan bombázva bennünket) egész szórakoztató meccsek jöttek össze: 3 csatából átlag 500 pont jött ki, csináltam 4 armor kill-t, pár németet lapáttal vertem agyon, és egy csomót meg a zsákmányolt puskákkal.
Azért ez így egészen más, van taktikázási lehetőség, van hely, lehet sunnyogni (mondjuk lapát+bazooka kombóval kellett is), szóval nagyon más/sokkal jobb mint a sima encounter-ek a 4 nyamvadt alap pályán. -
rg60 #2425 Sziasztok!
Egy klán tényleg jó lenne, mert a falra mászok a sok hülyétől!
-
#2424 Hogy a picsába ne lenne érdemes, Thompson egy vadállat fegyver. Ha M3-al jól lent, azzal még jobban fog.
Más kicsit: KLÁNNAL ||: 4 nyert meccs, 1 vesztett. Ez a nem mindegy. Egyből nem baszom fel az agyam, pedig ezek sem profik, sőt... Kicsit sokat várunk meccsek között (5-10 perc), mert ugye nem orrba-szájba mennek, hanem taktikai alapon döntenek, de nekem ez így tökéletes. Ha létre tudnék hozni egy magyar klánt... Na az fasza lenne :D -
ToMy_ #2423 Érdemes a Thompson-ra gyűjtögetni? A zsírzópisztolyozás nagyon bejött, iszonyat mocskos kis dög közelharcban, és most ott tartok, hogy lassan kihúzom az SMG sort, de zsetonban azért eléggé húzós. Érdemes beruházni rá? -
harduplanfor #2422 Az oroszozas lenyege talan a valtozatossag igenyevel magyarazhato, valamint az elvtarsak toltak egyszer egy nagyon gyorsan megnyert haborut. Gondoltam beallok ebbe a bandaba is, hatha osszejon ujra :) -
harduplanfor #2421 Nekem 8 :) Toljuk oroszban? -
harduplanfor #2420 Minden kezdet nehez :) Allitom, hogy a tokarev jobb mint a gewehr. No meg ugye jo nehanyszor neztel az amcsikra baratkent orosz oldalon :) -
#2419 Na erről beszéltem. Klán, első csata, 8 perc alatt behúztuk az esélytelen meccset.
-
ChipKng #2418 Endres: Amcsikkal toltuk WAR-ban. Ott nem is tudnek tokarevvel bohockodni.
Grabowski: Endres kedveert beszalltam egy kis orosz staged meccselesbe. Elegge vacakul ment... iszonyuan benanak ereztem magam... mondjuk nem ok nelkul... nagyon amator modon toltam. -
#2417 Ezt nem a számítógép váltja ki, és nem is a játék, hanem a többi embertársad, akik balfékek. A war-t nem felejtem el, ez a játék lényege, persze van, aki csak azt látja benne, hogy több xp-t kap - na az ilyenek azok, akik 30 perc után is 200 xp-vel nyomorognak a lista végén, olyan hulla mindegy lenne nekik, mehetnének simán Staged-be is, mert kurvára mindegy, hogy 180-at, vagy 200 xp-t kap. Viszont így elveszi egy ember helyét, aki talán sokkal jobb lenne nála (nagyjából a gáztűzhelyem is jobban játszana ezeknél az embereknél).
Van, amikor csak hülyéskedek, sniperkedek, akkor bemegyek Staged Battle-be, és tök jól érzem magam. Nem is érzem, hogy van felelősség a vállamon, mondjuk nem is tudok annyira koncentrálni, de hát nem is akarok. Amúgy pont ezért kerestem meg egy klánt, hogy ne legyen az, hogy idiótákkal rak össze a játék, hanem lesz 10 ember legalább, aki érti a dolgát, aztán hajrá, ami a csövön kifér. Ott már nem fog zavarni az, hogy valaki azt sem tudja milyen pályán van, mert nélküle is boldogulni fogunk.
Amúgy mi ez a nagy oroszozás nálatok? Eddig nem is nagyon játszottátok ezt az oldalt. Persze nem bánom egyáltalán, mert így tudunk együtt is mozdulni (mondjuk amcsival is, csak nem war-t). -
harduplanfor #2416 Chip
Tegnap panaszkodtal a tokarev miatt, es lass csodat jobban nyomtad mint Tykjen mester :) Respect!
Grabo
Szerintem lazits kicsit, mert az egeszseged tobbet er mint a botok. Amugy ha elfelejted a wart, nem veszed annyira veresen komolyan, konnyebbe valik eleted. En jelenleg ezt tettem az amcsiknal. Bemegyek amcsival, ruszkival warozni csak mashogy teszem mint korabban. Ezek csak bitek, botok, virtualis hokuszpokuszok. Amitogepet gyartottak nekunk, amelytol kisse fuggok lettunk. Magamon vettem eszre, ha eppen rosszul megy a jatek es benyit a baratnom a szobaba, ramordulok. Ilyen hatast valt ki az amitogep es ezen szeretnek valtoztatni.
Utoljára szerkesztette: harduplanfor, 2016.01.06. 15:15:56 -
ChipKng #2415 A Devil's Brigade nincs itt szamon tartva. -
#2414 Hétvégén 13 vesztes meccsig számoltam egyhuzamban, nyerés nélkül, szóval nem tudott más megmaradni bennem No de tegnap visszaírtak a jelentkezésemre, ma este felnézek a TS szerverükre, aztán elbeszélgetek velük a csodálatos, és utánozhatatlan angol tudásommal.
APC nagyon fontos, döntő szerepe van a jó elhelyezésének, és megvédésének - bár elég papír dologról van szó.
Amúgy csak engem idegesít a járműből kiszállás? Mármint nézek mondjuk egy tankra tök közelről, erre ha kiszáll a faszi belőle, akkor nem látom, hogy fentről lemásznak, hanem hipp-hopp: odateleportálódik mellém. Autónál is sokszor van úgy, hogy csak úgy arrébb ugrik a karakter 2-3 métert 1 tized mp alatt a kiszállás miatt. Elég nehéz így becélozni őket (de azért többnyire megy). -
ikarus44 #2413 Én meg már azt hittem amcsi kapitányt akarod mondani -
ChipKng #2412 War-ban sokkal gyengebb 'stat'-okat produkalok mert a csapat erdek elobbre valo. Pl ha behozok egy APC-t nem allok neki emberkedni mert ha 3x elkaszalnak utana eltunik az APC magatol... Tehat maradok es orzom. Azt hiszem az APC jelentoseget (HA JO HELYRE VAN RAKVA!!) nem kell ecsetelnem. Ha tankokat robbantok fel akkor sem a k/d-m javul es meg sorolhatnam. Persze az nalam is kibaszta tegnap a biztositekot mikor a csavo WAR-ban a cseten megkerdi, hogy hogyan kell bombat dobni a repulovel!!! Ja es csak az az 1 karaktere volt. Vki ott oktatta chat-en...
Nem erdemes ezeken bosszankodni, inkabb odafigyelni a jo dolgokra.
Meg valami: sokan arra panaszkodnak, hogy az ellenfel mennyivel jobb: a nemetek az oroszok az amerikaiak. Nos, sztem ez kokemeny pszichologia. Teny, hogy az emberben a negativ tapasztalat sokkal melyebb nyomot hagy mint a pozitiv. Pl ha a PizzaFortenal egyszer a szakacs beleszarik a pizzadba azt sokkal inkabb megjegyzed mint azt, hogy elotte 10000 alkalommal finomat kaptal toluk. Szerintem itt is errol van szo. Hetvegen asszem volt 8 gyoztes csatam, de megis az maradt emlekezetesebb amikor 1x nagyon elkentek a szankat a 5th panzer division vagy kik. Ennyi. Kell egy 8-10 fos csapat (de mar 5-en is eleg jokat lehet alkotni) es akkor sok-sok pozitiv elmenyben lehet reszunk. Ez a jatek a sok hibaja ellenere megmutatja, hogy mennyire sokat szamit a csapatmunka, -
#2411 Az okés, hogy néha nem megy, de itt rajtam kívül két embernek van pozitív statja 32 perc alatt Én negatív stattal nem tudom mikor végeztem utoljára.
A hülye Tykjen! Nem normális. M3 Grease Gun-t én is szerettem, jó kis cucc volt az. -
ChipKng #2410 Azert nekem is vannak szar meccseim amikor pl. 0/12-vel inditok. Akkor nagyon nem erzem a dolgokat...
Remelem felvesznek a klanba es akkor jokat meccselsz majd!
Meg valami: Nem a fegyver teszi az embert.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.06. 03:09:27 -
#2409 Ez itt kérem a nagy Szovjet valóság. Bezony bazmeg. Nézd meg a nyomorult szarokat. Nézd meg bazmeg... Gyakorlatilag a hatodik helytől elkezdve mintha az embereknek nem lenne bekapcsolva a monitorjuk, vagy főzőkanállal játszanának egér helyett. Frankón bazmeg. Hát én egyszer szívrohamot fogok kapni az ilyen retardált faszoktól. Fél kibaszott óra alatt 300 xp-t gyűjt össze a fasz fejével, mert dekkol abban az erdőben, AHOL MÁR RÉG NINCS ELLENSÉG, mert már kurvára befoglalták azt a pontot. És ebből nem egy van, hanem egyszerre HÁROM. Perszeeeeeeee, három bazmeg, hogy észrevedd, hogy egyedül harcolsz a másik 18 ellen.
Azt is elmondom, hogy azért van 1-es szám a Capture mellett nekik (már a hatodik helyezettől lefele), mert a legelső pontot - amit ugye harc nélkül lehet vinni - abba beálltak foglalni. Aztán utána SEMMI. Nem is láttam a meccsen azokat az embereket. Komolyan, egy kibaszott line-t nem tudtunk levédeni. 6-szor neutralizáltam egy pontot, mindig egyedül, valahogy nem tudtam lehozni az 1 v 6-okat, talán M1/M2 Carine-al menne, de ezzel biztosan nem.
Jelentkeztem egy klánba - Red Star Union - remélem felvesznek, mert az ilyen agyhalott emberekkel nem tudok mit csinálni. Ezek hogyan vesznek levegőt egyáltalán? Vagy lélegeztető gépre vannak kötve? Vagy mi? 5/19, meg 3/16-os stat... Én az ilyet sóbányába küldeném - a Marsra.
Jaaaa, persze ugye a vége fele már ment ám a szöveg, hogy az ellenfél 80%-a WH-zik... aha... érdekes kispajtás, én le tudom lőni őket, szóval neked kéne asszem uninstallálni a játékot. Fú de sötétek voltak, Jézus szive...
-
ChipKng #2408 Koszi! -
#2407 Lezúztad Tykjen-t? :D Mármint XP-ben? Ez a beszéd, büszke vagyok rád! -
ChipKng #2406 Na kihez volt szerencsem par perccel ezelott? -
#2405 Tokarev = Garand
Mosin Nagant = M1903
PPsh-PPd = M3 Grease Gun / Thompson
Szóval nem egy kategória. Pályafüggő egyrészt a választott fegyver, de védekezésnél, és foglalásnál mindenképpen a közelharci élvez előnyt. Bár Dave egy Isten Garand-dal, ez igaz. -
ToMy_ #2404 Azért mentem el inkább egy kicsit a távolsági harcászat irányába a kukkerral meg a match-el, mert a Garanddal nem tudtam olyan gyorsan klikkelgetni, hogy partiban legyek egy ppd-vel vagy ppsh-val.
Ha meglesz pénz a "zsírzópisztolyra", akkor azzal már lehet mennem darálni.
Orosz oldalt megnézem, ha megvan a GI Joe-val az 5. szint, tetszik a gitár, már csak amiatt is. :) -
#2403 Na ez itt a baj, kéremszépen Infantry az nem 200 méterre lődöz, hanem benne van a húsdarálóban, mindennek a közepében. Ezért van csak 400 xp-d. Én először Recon-t húztam ki, mert szerettem sniperkedni régen is, de amióta az Infantyr-t is felhúztam, minden csatában azzal megyek. Recon csak akkor, ha ökörködni akarok.
Pl itt:
De azt a saját bőrömön érzem, hogy Recon-nal a csapatra vagyok utalva. Nagyon függ a teljesítményem, és a csata kimenetele a többiektől, és hidd el, annyi de ANNYI idióta fasz van a játékban, hogy félelmetes. Keresni jól lehet vele, jó XP-t is összeszedni, de nem érzem olyan súlyú kasztnak, mint az Infantry-t. Aki foglal, véd, megy előre, darál, ugrál, kúszik-mászik, motorozik, terepjárót/tankot lop - szóval sokkal mozgalmasabb, és sokkal inkább hatással vagy a csata kimenetelére, mint egy sniper. Mindegyikre szükség van, csak rendszerint egy-egy csatában túl sok a Recon, és ezekkel nem lehet nyerni, mert közelre eléggé gyengék.
Amúgy felhúzni 5-ös szintre egy karaktert nulláról azért gyorsan megvan, ha tudja az ember mit kell csinálni (veterán nélkül is). Nem akarlak lebeszélni, de mindkét ágat lehet egyszerre húzni amúgy. -
ToMy_ #2402 Hát, az orosz bakám még épphogy csak most jött a kolhozból a frontra, Sztálingrádnál valszeg puskát se kapna, úgyhogy az még fejlesztést igényel erősen... :)
Moddolással kapcsolatban nekem a match lőszer és a 2.5x kukker a Garandra nagyon bejött, 150-200 méterre teljesen jól lehet vele pontlövészkedni. Így egy mezei Staged Battle kerül átlag 500-1700 zsetonba, az eldobált 2-5 gránáttal együtt és az automatikus felszerelés-javítással együtt, a nyereség meg átlag 2000 körül marad.
De kipróbálom a rezsicsökkentést, visszaállok az alap 30-06-os ballra, aztán meglátom, hogy nem sokkal gyengébb-e mint olcsóbb. -
#2401 Eléggé bonyolult a dolog, de amit nagy vonalakban tudunk:
- az ellőtt lőszer zsetonba kerül, kivéve ha más fegyverét veszed fel, akkor az neki fog pénzbe kerülni, nem neked
- lövés találtkor kapsz jutalmat
- foglalásra kapsz jutalmat (elég csekély sajnos, csak 1-2 száz kredit, de "ingyen" van)
- ha bevédesz egy pontot, akkor többet ad érte, mint a sima találatért
- ásóval/késsel ingyen ölsz, annak csak a megvétele, és javíttatása kerül pénzbe
- járművel elütni valakit ingyen pénz megint :)
- eddig ismereteim alapján a cap pontoknál lévő Panzerschreck nem von le pénz tőled, ha lősz vele - ebben nem vagyok teljesen biztos
A pontos képletet nem hozzák nyilvánosságra, hiszen akkor mindenki pl ablakot lőne, ha tudná, hogy a kilőtt ablakért jár zseton - hülye példa, de szerintem érthető.
Amit tudok tanácsolni, hogy ne moddold a fegyvert. Max 1, vagy 2 módosítást tegyél rá. Lőszert pl kurvára nem éri meg Garandban az elején változtatni, mármint 4-es szinten. A gond az, hogy a kilőtt lőszer pénzbe kerül, és használt közben a fegyver amortizálódik, aminek a javítása szintén rád vár meccs után. Én pl az amcsi katonával 7-es szinten csak a ravaszt cseréltem le, többi minden alap, így van valami 850 körüli rpm-em, és meccsenként 1.200-ba kerül a javítás + lőszer utántöltés, a bevétel meg 7-9 ezer. Szóval tisztán marad 5-7 ezred egy átlagos meccs után.
Amúgy meg szervezés alatt van egy Szovjet klán részemről, ahova szeretném a jobb játékosokat meginvitálni, akik értik a játék lényegét, mernek war-ozni, mernek meghalni a csapatért ha kell, akik a csapatot előrébb helyezik a saját statjuknál, és a leglényegesebb: akik a háború kimenetlén változtatni szeretnének együttes erővel. A háborút megnyerni ugyanis nem szar dolog -
ToMy_ #2400 Az mitől függ, hogy mennyi pénzt von le a csata végén? A felhasznált fogyóeszközzel összefügg, azt látom: ellőtt lőszer + eldobott gránát pénzbe kerül, ez tiszta sor.
Viszont az is növeli a cehhet, hogy pl. vittem-e magammal ásót, vagy mennyi panzerschreck-et lőttem el, amit a csatatéren találtam? -
#2399 Dehogy lesz jobb, ugyanannyi idióta retardált van. Nézd vissza a hozzászólásaimat, csomószor panaszkodom rájuk. Csak magadra számíthatsz. A durrogtatásra meg kurvára alig kap xp-t talált nélkül. Talán már a 4 csillagos bronzhoz is több ezer lőszer kell, ami amúgy meg kurvára mínuszos csata lesz, szóval semmiképpen nem éri meg.
Tök random a szerver lelövés amúgy, én nem látok benne állandóságot.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 19:40:07