Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé. 😊
A GeForce-os ShadowPlay az mennyire jo? Probalta mar valaki?
hm... igazabol kevesebb mint fraps nelkul de am meg igy is jo
-fraps meg minden nelkul 60fps
-frapsel 30fps (probaltam a 60 at is de azt mar nem birta annyira)
De azert koszi
Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2015.08.10. 01:17:48
-fraps meg minden nelkul 60fps
-frapsel 30fps (probaltam a 60 at is de azt mar nem birta annyira)
De azert koszi
Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2015.08.10. 01:17:48
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
de ha frapstol kevés az fpsed akkor ajánlom xsplit gamecastert
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
Fraps-el
Te mivel rogzited az akciot?
Szep mecs volt utolso emberig harcolt mind a 2 oldal
Tegnap meghivtak a HUN klanhoz vendegnek hogy jatszak veluk, es volt ott egy "duhroham" nevu jatekos aki annyira elkeseredetten harcolt (ersd mar kotoszonak hasznalta a "a ti budos bunko csalo g**ik"-et) hogy csinaltam egy rovid Heroes and Generals kedvcsinalo filmet... <#beka2>#beka2>
ui: nekem is nagyon sokszor elmegy a kedvem a jatektol pont az ilyen "vegyel premiumot vagy ne jatszal" hozza allas miatt, mert igen, panzershrek/bazooka ugyan az, ertekekre is. Nekem van egy gyalogosom akit tankelharitonak kepzeltem el G43-assal es panzershrekkel. Egy hosszabb varosi harcban -3000-rel zartam a szamlat...
ui: nekem is nagyon sokszor elmegy a kedvem a jatektol pont az ilyen "vegyel premiumot vagy ne jatszal" hozza allas miatt, mert igen, panzershrek/bazooka ugyan az, ertekekre is. Nekem van egy gyalogosom akit tankelharitonak kepzeltem el G43-assal es panzershrekkel. Egy hosszabb varosi harcban -3000-rel zartam a szamlat...
Bár érteném hogy miért drágább 1 panzerschrek vagy a bazzoka, mint például a tankba a lőszer?Vagy a repülőn a bomba?Miért van az hogy a tank rád lő 1 rendes páncél törő lövedéket mikor csak biciklivel mész valahova?Miért nem rakják fel ennek a költségét hogy az ember 2x is meg gondolja hogy mit lövök hova?Annyira alap dolgokat kihagynak ebből a játékból hogy mire ráeszmélnek hogy mit kéne addigra a kutya se fog már játszani ezzel a játékkal (szerintem).
A panzerschrek megvan, és nagyon jó. Igaz drága de ha nem kifejezetten tankra vadászom, hanem csak akkor használom amikor az utamba kerül egy tank, (meccsenként egyszer kétszer) akkor még kijövök belőle . A bazooka nincs meg, de nagyjából ugyanaz akkor.
Mind a kettőé kb. ugyanannyi, de nagyon drága, ha egy csatában sokat kell használnod akkor annyira drága, hogy mindegy mennyire vagy eredményes akkor is mínuszos a kör. Én nem ajánlom a megvételét.
Melyiknek olcsóbb a fenntartása a bazookának vagy a panzerschrecknek?
Amerikai oldalon mennyire játszatok? Csak mert jó lenne valakivel nyomni, jól jönne néha a kommunikáció. 😄
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
Küldtem privátot
egy sima ejtőernyős kb 100000 creditért megvehető
Nemnem, TÉVEDSZ! Az IGAZI az, amikor a repcsis legyengíti a gépet, és amikor elkezdenek kiugrálni az emberek, szééépen levadássza őket. Azaz, szinte sose ér földet, max a hullájuk. <#vigyor1>#vigyor1> Miután kinyiffantotta az ejtőernyőst, lelövi a gépet. <#ravasz1>#ravasz1>
Bármit át lehet bármire.vissza fele is ugyan úgy.A parás csak addig lesz mókás míg nincs fent ellenfél repülővel aki ellen nem lehet védekezni,1 fordulásból szét kapja majd a gépeteket.Utána már nem igen lesz kedved parásként játszani. 😊
Az van betárazva, az M72-t használom. Így legalább már vágom a töltényeknél az ábrát.
Szép lassan azért mindenre rájövök. ) A cél a paratrooper de addig rengeteg xp kell. Most lettem 5.
Ha az emberemet kiképzem tank crew-nak, akkor átképezni már nem lehet paratroopernek?
Szép lassan azért mindenre rájövök. ) A cél a paratrooper de addig rengeteg xp kell. Most lettem 5.
Ha az emberemet kiképzem tank crew-nak, akkor átképezni már nem lehet paratroopernek?
Egy tipp, eleg ha csak megveszed a kicsit jobb loszert a garandba (vagy mas felautomataba) mert ugy mar egybol csak 2 loves az ellen
mert alapbol valami 40-45 a sebzese a fegyvernek (es egy embernek 100hp-ja van) DE az egyel jobb loszerrel mar 55-ot sebez.
mert alapbol valami 40-45 a sebzese a fegyvernek (es egy embernek 100hp-ja van) DE az egyel jobb loszerrel mar 55-ot sebez.
Felvettelek ismerősnek, ha nem baj.
Pont ugyanaz mint itt. 😉
Én sem fizettem még érte soha. De a garand-ot, meg a G43-at aránylag olcsón lehet fejleszteni. (tapasztalat) Csak ésszel kell csinálni.
köszi a választ. Igyekszem fejlesztgetni de nem fizettem elő, még csak próbálgatom pár napja és kevés pénzt kapok a csaták után + a levonások.
Így elég lassú a fejlesztés de a játék egész jó.
Így elég lassú a fejlesztés de a játék egész jó.
Mert valószínű ki van fejlesztve nekik. De a félautomata puskáknál legalább 2 lövés kell nekik, még ha ki is van fejlesztve. a G43 -hoz van scope is lehet hogy azzal tudnak egy lövésezni. A félautomata puskákat sebzésre, és tűzgyorsaságra fejleszd.
Skacok, az M1 garand tényleg ekkora fos, hogy min. 3 lövés kell, hogy leszedjek valakit, de a germánoknak 1 lövés ( g43 ) és fekszem ( test találat )
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2015.07.31. 19:32:13
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2015.07.31. 19:32:13
Mi a neved a játékban?
Light tank,medium-2 heavy-3
Nekem is állandóan crash-elget, bár azt mindig szokta
Nekem sem megy. Kilépés, majd belépek újra, akkor megy.
Amúgy miért van az, hogy most már több napja az ellenfél tankokkal bejön a spawn zonába és gyakorlatilag semmit sem tudunk csinálni.
qrva idegesítő.
A tankoknak mennyi páncéltörő kell, hogy robbanjanak? Küldöm beléjük és egyet sem tudok szétlőni.
Amúgy miért van az, hogy most már több napja az ellenfél tankokkal bejön a spawn zonába és gyakorlatilag semmit sem tudunk csinálni.
qrva idegesítő.
A tankoknak mennyi páncéltörő kell, hogy robbanjanak? Küldöm beléjük és egyet sem tudok szétlőni.
Te csak Amcsi oldalon tekeregsz? Abból a nemzetből csak egy repcsisem van, oszt csókolom. <#wilting>#wilting><#vigyor1>#vigyor1>
Igen. De most mintha szarakodna a szerver... nem tud felcsatlakozni csatakivalasztas utan. 😞
Oké, köszi! <#nevetes1>#nevetes1>
Amerikai oldalon vagy?
Amerikai oldalon vagy?
Ha ejtoernyozni akarsz akkor igen, ha nem akkor nem. 😊 Ennyire egyszeru. 😉
ps: Aki akar csatlakozni most ugorjon be mert csak par oram van. 😛
ps: Aki akar csatlakozni most ugorjon be mert csak par oram van. 😛
Az Amerikai katonámat van értelme ejtőssé képezni?
Köszönöm! <#smile>#smile>
Nekem volt már 3 vs. 21valamennyi. <#smile>#smile>
200 gold free! "1YEARONSTEAM"
rekord gyanu: 9 vs 1821
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Oké <#smile>#smile>, csak még nem nagyon ismerem ezt a funkciót, azért nem voltam benne biztos.
Gondolom igen 😄 Ahol te választhatod ki hogy hova szeretnél bemenni 😄
A "pick battle" funkcióra gondolsz?
De miért csatlakozol be ilyen csatákba?Van ám más út is mint hogy hagyod hogy bedobjon valahova a gép.Szépen végig nézed hogy melyik csatában hely és elegendő utánpótlás.
Következő fogás.... (3 csatát kellett várni erre. Az előző 2 csatát is ilyen gondok miatt buktuk.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#worship>#worship> Csatlakozok! <#smile>#smile>
En olyankor szepen atvaltok egy masik karakterre es szepen odabringazok hozzajuk, majd felcuccolom oket sticky bombaval sorban, egyesevel. Erezzek a torodest. <#mf1>#mf1> A baj akkor van amikor elegge okosan egymast is fedezik. Na olyant meg az amcsiknal nemnagyon lattam, max en szoktam a tobbiekre figyelni nehogy felcuccoljak oket - es meg neha o haborodik fel ha 1-2 geppuska skulo a tankjat eri a manover kozben -.
@Devid: szokas szerint <#eplus2>#eplus2>
@Devid: szokas szerint <#eplus2>#eplus2>
Chippel simán lehoztuk volna <#wink>#wink>
Devid-on, és KaKiSzaki: Nekem sem a szívem csücske az a pálya.
És mikor beszéltem a Lives számokról akkor kb. az ilyen különbségekre (is) gondoltam:
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.28. 20:36:05
És mikor beszéltem a Lives számokról akkor kb. az ilyen különbségekre (is) gondoltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.28. 20:36:05
Amúgy, megvan az StG44 scope verzió! Mondjuk, az látszik a fejlesztéseknél, hogy érezték, ez OP fegyó lehet. Ezért, a fejlesztések fele értelmetlen, mert mi a francnak a tűzgyorsaságot "fejleszteni" ennél a fegyvernél.<#conf>#conf>