Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Annyi adalek meg, hogy amint teheted, vedd meg az erosebb loszert!
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.08.24. 14:02:47
Oroszokkal meg azok jatszanak akik ver profik csak unjak mar hogy 15 perc mire nemetekkel bejutnak egy mecsre. <#beka3>#beka3>
Am a Pz 1 essel is lehet apritani csak ne a tankokra menj ra hanem a gyalogsagra> regen amikor az volt azt nagyon szerettem
TAKTIKA:
pz1> panzerfaust dobozzal a hatuljan, mikor le spawnolsz, akkor mar felveszel egyet a kezedbe. Csak gyalogsagra koncentralsz, ha esetleg bele futsz masik tankba aki nagyon az utadban van akkor meg kihuppansz es panzerfaustot neki!
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Én nem tudom, hogy ti milyen meccseken játszatok, de amcsi oldalon én csak szívok.. hiába vagyok top1 foglalással és/vagy öléssel, a csapatom semmit nem csinál, aztán jön pár német tank és annyi volt, a mieink meg csak rohangálnak össze-vissza...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.24. 09:53:32
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.08.22. 22:34:46
#1622 ikarus44 Koszi a reklamot. Ma nem akartam jatszani, viszont a 200 penzecske csabitonak hangzott😊
CSAK keddig érvényes!
Ugyanúgy egy sima gránát könnyebb mint egy Tank elhárító Gránát. Így szintén felmerül a kérdés; mit mivel érdemes párba rendezni.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.08.15. 21:37:35
Az egyik legjobb jelvény, a "Marathon" amivel kompenzálhatod az állóképesség veszteséget. Ha szeretnéd megszerezni akkor hozzá egy "Ribbon" fejlesztése szükséges név szerint a "Psichical Training" ehhez teljesen külön tudsz XP-t gyűjteni. A gyaloglás a futás és a biciklizés ad hozzá tapasztalati pontot.
Mindezeket figyelembe véve, először könnyebb felszereléssel érdemes játszani, hogy gyalogosan is bírja a katonád a gyűrődést, később pedig a fent említett jelvénnyel már 7-8 pont is használható (ami a terhelés szintjét mutatja) pl.: egy bronz, vagy egy ezüst jelvénnyel.
És persze más jelvények is vannak.
Szovi gyalogosnak melyik fegyvert erdemes fejleszteni? (sniper nem erdekel)
Újabb kérdés. 😊 A német gyalogosommal elértem a rank 5-ös szintet.Csináltam egy másik gyalogost is.Viszont avval is magasabb szintű csatákba rak be.Ez így korrekt?Mert annyira nem mókás tomy gunnal felszerelt amerikaik ellen menni g43-al.Plusz amerikai oldalon tigris tank jött a rank 1-es amerikai katonámmal szembe. 😊
Mindenkinek koszi a hozzasolasat.
Szivesen jatszanek csapatban. A nevem Endres_PT
Persze csodat ne varjatok tolem, hiszen elso koreimet fogom roni a jatekban. Jelenleg mobil nettel notin, kesobb asztali gepen tolom gamer egerrel amely jelenleg szervizben varja a sorsat.
Erkezik az adsl a jovo heten xD Ismerem a mobilnet korlatait, csak ugy voltam vele, hogy eddig elfutott valahogy a BFH jatek a sima 128 kbites korlartozas utan is. Ugy veltem nem valtok dragabb csomagra csupan egy jatek miatt. Mivel a jatek megszunt, a turelmem elfogyott, kenytelen voltam valtani.
Eddig meg egy dekat nem jatszottam, de mar tudom hogyan kell fekudni 😊 Koszi!
Megvan. 😊
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.12. 21:40:13
Valahogy vissza lehet képezni a katonámat?Rank 5 lettem és a tank crew-ra mentem.De elhamarkodottan...
Tegnap elértem az őrnagyi rangot a mesterlövészemmel, és ezért ha nem bánjátok megosztanám a rövid kis videóm ennek megünneplésére!Celebratin shoots
Kezdetben szerintem arra törekedj, hogy ne halj meg túl sokat. Próbáld vissza venni a tempóból. Ha elfogy a stamina(futás) akkor inkább bújj el amíg nem töltődik fel. Ha tovább mész, akkor lehet nem éled meg a következő fedezéket fáradtan, akkor meg jobban megéri várni egy picit, mint futkosni. 😊
Ha nehezen megy a puttyogtatós puskákkal a játék, akkor gyúrj arra, hogy legyen automata fegyvered, mert én még azzal lövök távolra is szép sikerrel. 😊 Erdőkben is nagyon hasznos és nagyon szépen ki lehet vele takarítani a házakból a mocskokat.
Ha játszani fogsz, akkor balance meccseket menj, mert ott sokkal könnyebb megtanulni a játékot. (az nem érinti a nagytérképen lévő háborút, ami azért jó, mert így kiegyenlített(ebb) a csata lásd van mindenkinél tank mondjunk.)
Mondjuk, a BFH jó alap ehhez is, ott is foglalni kellett, voltak járművek is, ergo, ez is tetszhet Neked. Igaz, nem annyira színes, mint az. <#ravasz1>#ravasz1>
-Mindenkepp probald ki, hogy hogyan mukodik es mennyire a jatek a neteddel. (minden esetre en egy fix adsl-re mindenkepp valtanek, nem akarok anyagiakkal dobalozni nem is tudok, de a mobil internet e-mail nezegetesre meg ilyesmikre jo nem pedig online jatekokhoz+youtube videokhoz)
-Szerintem tok mindegy ki hol van a statisztikan amig egyedul jatszik az ember, ha meg haverokkal, akkor meg az a lenyeg csak hogy a haver elott legyel <#alien>#alien>
-Nekem a 8Mbit-es nettel tokeletesen fut.
-"Egy rakas tag szaladgal ossze vissza randomra" <<< csak a kezdok, mindenki mas cellal maszkal valahova (pl sniperesek keresik a magaslati rejtett poziciokat, ejtoernyos hatulrol hatba tamad, tankok magaslati pozicio, tobbiek pedig probalnak olyan helyrol tamadni ahol nem varja oket kereszt tuz pl...)
-Egy acc eleg, csak felesleges macera szerintem tobbet csinalni, de attol meg persze meg lehet csinalni mert, semmin sem valtoztat (ingyenes a jatek)
-jatekon belul be lehet allitani a gombok kiosztasat a lefekves a "prone" szo angolul. Alapjaraton a "z" gomb magyar billenytyuzeten az "y"
Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2015.08.12. 04:05:12
Kicsit, nagyon uj vagyok az fps-ek vilagaban. Idaig a Battlefield Heroes jelentette szamomra a belepot az online fps gamek kozul. Az elejen sokat rinyaltam es talan masokat bosszantottam, most maskeppen, lazabban, pozitivabb attituddel futok neki ennek a jateknak. Mielott becsuktak volna a boltot BFH-ek, altalaban a stat 1-3 helyezeten vegeztem koronkent. Feltetelezem az altalatok jatszott jatekban mashogy van a celzas. Nezegettem rengeteg videot, vegigolvastam a forum hozzaszolasait. Szivesen mocorognek, jatszanek veletek.
A javasolt internet sebessegrol nem esett szo a forumokon. Nekem mobil netem dolgozik jelenleg, amely korlatos. Letoltottem a jatekot, es szepen leszivta a maradek kvotam. Most nem idul. Ilyenkor 128 kbit-re korlatozzak a letoltest. Erosen gondolkodom valtani egy fix adsl-re.
Tudja valaki mi a minimum sebesseg amivel kenyelmesen fut a jatek direktbe a routerra csatlakoztatva? Pl. egy 5 mbites eleg hozza, vagy inkabb jobb lenne a 8-10 mbit?
Vajon mennyire befolyasolja a jatek mentet mondjuk ha a baratnom eppen youtubos videot nez amig en az ellent kergetem?
Egyebkent magamrol annyit, hogy boven elhagytam a 3.x-et eletkorban. Szoval inkabb fegyelmezett, megbizhato, a palya adottsagait kihasznani igyekvo, katona lennek. Igy latatlanban legfontosabb szamomra a foglalas, es ovni, vedeni, informalni a tobbieket. A fun-kodas neha mehet ha eppen nincs hard szitu, es csapattarsaknak nem veszelyezteti az eletet. Viszont nem birom az allando vihogast, folyamatos chatelest, ba***g- elest. Foleg az idegel a videokon amikor masoknak neki mennek, es legyaluljak az ertekes gepeket.
Egy rakas tag szaladgal ossze vissza randomra. Nem hinnem, hogy kezdokent jol fogkok celozni, vagy barmit is csinalni elsore, am ugy hiszem a csapatom ertekes tagja lehetek. A stat csak annyira erdekel, hogy tulsagosan ne terjek el az atlagtol.
Lehet egy gepen tobb kulonbozo email cimmel, felh.nevvel rendelkezo accountom? Erdemes csinalni szerintetek egyet a amcsiknak, egyet a nemeteknek? Tudom, hogy valtogatni lehet a katonakat, am ha adnak ingyen ajandekot (codot) 2 accountra tobb jar mint egyre XD
Tobb videon nem tudjak a kommentelo kollegak mikent lehet teljesen lefekudni a foldre. Elmondana valaki?
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI