5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Előtte az egy helyben várakozás amúgy idegőrlő volt. Néha egy-egy nesz, zaj, autó hang... de kiderült csak "ambient sound" volt. Azért elég para volt. Aztán a semmiből megjelent az 1-es szám, tehát hogy valaki foglal. Mi a picsa? Hát bent vagyok a foglalókörben, és senkit nem is hallottam bejönni. Elindultam lassan, a srác meg valami dobozon guggolt. A szemem sarkából láttam csak, egyből odarántottam a célkeresztet, fejes. Asszem nem tetszett neki. Pumpált a szívem ezerrel. Utána gyerekjáték volt a foglalás.

Viszont a lényeg, hogy mivel nem használtam lőszert, ezért 3.000 volt a kiadás, és 17.000 a bevétel. Love it
  • ChipKng
    Jo otlet volt visszavonulot fujni az O2-rol, es hagyni hogy a masik ket nemzet gyilkolassza le egymast a pontert, kozben a neveto harmadikkent begyalogoltatok a celba.
  • Roger6
    Igen, tegnap lehoztunk úgy egy csatát Chip-el, ahol az ellenfélnek 37 élete volt, nekünk 4. A végére egy ismeretlen játékos, és én maradtunk, de megcsináltuk, behúztuk, volt két olyan rántásom a fegyverrel, hogy magam sem hittem el, hogy belőttem a srácokat. Chip-el rendesen osztottuk őket, csak hát a barom csapattársak folyamatosan haltak, ezért alig maradt életünk.

Fejesekkel egyetértek. Én a Counter Strike-ban 8 év alatt megtanultam, hogy fejmagasságba célzunk mindig, ehhez képest nagyon kevésszer adja be a fejest. Persze engem mindenki kobakon lő, tipikus Murphy törvény.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.12. 11:52:40
  • ChipKng
    Azt is meseld el hogy nyertetek meg a vesztes csatat.

@Ikarus44: Szokni kell az automata fegyvereket. Arra kell ravenni magad, hogy ha sorozatot losz vele akkor kozben finoman huzd kozben lefele a kezed! Meg neha en is elfelejtkezem rola es akkor ossze-vissza lovoldozok vele. De amikor csinalom ezt a trukkot pikk-pakk belemegy a 3 golyo az ellenfelbe.

Csak az zavart tegnap is, hogy a lepcson allok, az ellenfel lefele nez mikozben jon felem es igy is headshot-ot kapok tole...Meg attol a sractol is kaptam parat aki vagy ~100 meterre a motor meg az auto gepfegyverevel lovoldozott.. Persze lehet mazli is, de elegge zavaro ha ilyen surun kapja az ember. Na nem elegedetlenkedek mert az esz viszont gyozedelmeskedett az ero felett azon a meccsen!
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.12. 11:45:37
  • Roger6
    Ettől féltem, hogy félreértitek... Szóval hogy írjam le... Tehát átlag feletti játékos volt kicsivel, de nem okozott különösebben gondot likvidálni. A statja a balfék csapattársaimnak, és a fegyverének volt köszönhető, nem pedig azért, mert ő baromi jó lenne. 9-szer találkoztunk, ebből kétszer tudott lesebezni pirosba, a többi alkalommal alig tudott meglőni. Még a reflexe is szar volt, a pozicionálásától röhögőgörcsöt kaptam. Volt, hogy mellette álltam 5-8 mp-ig, és kétszer fütyültem rá, mire észrevett. Azért egy valamire való játékos nem egyetlen sarkot bámul hosszú mp-kig, hanem folyamatosan pásztázza a terepet. Na mindegy.

Chip-el tegnap airfield-en védtük 02-t. Szereztem M1/M2-t, egyből 7 kill egy huzamban. Nekem ez nem kérdés, hogy ez a fegyver a legjobb a játékban. Jó hangja van, kurva pontos, és a visszarúgása pont olyan, mint CS-ben az AK-nak, amit 8 éve játszok. És igen, hiszem azt, hogy egy gyengébb tulajdonsággal rendelkező játékost bizony képest átlag felettivé varázsolni ez a fegyver. Ahogy Mg42 is, ha kempelnek vele.
  • ikarus44
    Hát, nem tudom. 62 killt összeszedni, azért nem gondolnám, hogy csak a fegyver miatt lenne lehetséges. Magamból tudok kiindulni, hogy a mindenki által (nem véletlenül) OP-nak tartott Thompsonnal sem tudok egy tisztességes (értsd: pozitív) K/D arányt összehozni. Ill. amikor néha találok Carbine-t, azzal sem tudok eredményesen harcolni. Tehát hiába van jó, kihúzott fegyverem nem vagyok vele eredményes, mert nem vagyok jó játékos.

(Endress tudna erről beszélni, mert sokat szív miattam amikor szakaszban megyünk)
  • Roger6
    És erről írtam. Itt egy eredmény, nézzétek meg az első helyezetteket. Szovjetek részéről jómagam, amcsik részéről egy olyan ember, akit reportolni akartak, mert hogy WH-zik, meg csítel. Faszt, Carbine szintekkel feljebb van a többi fegyvernél. Kurva erős. Tudjátok hányszor lőtt le engem? 0 (NULLA). Én hányszor lőttem le őt? 9-szer, mert csak ennyiszer futott velem össze a játék során. Ha ez a srác ugyanolyan játékos lett volna mint én, szarrá darál. Szerencsére azért nem eszik olyan forrón a kását. Az egész csapatom rinyált, senki más nem tudta belőni, csak párszor a sniper. Hát ezért is akarok egy fasza kis klánt, aki képes az ilyen embereket megállítani. Mert ennek a srácnak a statja a fegyver miatt volt jó, és nem azért, mert valami baszott nagy játékos lenne (nem rossz, nehogy félreértés essék).

• Roger6
    Hát hogy is mondjam... azért bevédeni, vagy támadni --> oda kell skill is, gyakorlat, tapasztalat, megfelelő fegyver, ÉS jármű. Erre gondoltam, amikor az elitet említettem. Tehát hogy nem Tokarev-vel a hátán mászkál gyalog alap lőszerrel és modolás nélkül, hanem van alatta egy motor/autó, és egy nagy szintű fegyver fegyver a kezében - ez meg ízlés dolga, tőlem aztán mehet D28-al vagy AVS-szel is, ha az tetszik neki, csak legyen eredményes vele. Ez igaz bármely kasztra, ha Recon, akkor legyen egylövéses, lőjjön kurva jól vele 250-300 méterre is (a futó embert találja el), legyen a csapat hasznára, és ne egy helyben kempeljen 30 percen keresztül.

Ha azt mondom, hogy vegye be az egyik pontot, akkor nyilván nem elvárás, hogy lekaszabolja az egész ellenfél csapatát, de jó lenne, ha legalább 2 másikat magával vinne mielőtt beadja a kulcsot. Ehhez kell taktikai érzék, reflex, gyors és jó döntéshozó képesség.

Meg érted, szeretném ha összeszokott lenne a banda, mintha egy forgatókönyvet filmeznénk le. Megvan ki dobja a gránátot, ki ront be, ki melyik sarkot nézi, stb. Mindezt úgy, hogy csukott szemmel is meg tudjuk csinálni.

Erre gondoltam az elit kifejezést használatakor.
  • Anthrax
    "Aztán a másik gond... Magyarország nem rendelkezik akkora adatbázissal, hogy össze tudjunk szedni 8-12 embert esténként egyetlen nemzethez. De ezt is félreértelmezik sokan, mert egy elit klán nem arról szól, hogy de jó hogy magyarok vagyunk, és játsszunk együtt, hanem ide tényleg az elitek tartoznának, akik bedarálják az ellenfelet. Akik ha 01-et kell foglalni, nem fasz módon rohannak egy E4-et (és az egész vonalat) foglalni, mert az ingyen XP lesz, hanem a csata megnyerésére koncentrálnak. Érted, akinek a háború fontos. Akinek ha azt mondom, hogy te maradsz védeni, akkor nem kezd el rinyálni, hogy: "de hát a foglalás az az XP" - hanem azt mondja, rendben, bevédem ezt a szart (ami amúgy ugyanúgy sok XP, csak azért ölni kell, nem egy helyben állva kepelni)."

Ehhez nem elite emberek kellenek hanem olyan akinek van egy kis esze
  • ikarus44
    Talán, nem tudom.
  • Golyofogo_
    Tippem szerint 9 körül leszek. (ha nem jön közbe semmi)
  • Roger6
    Az előbb néztem a weboldalt, ott éppen az amcsit preferálták. Van valami saját kiadványuk, abban volt a címoldalon. Akkor lehet benéztem.

ESTE KI LESZ, ÉS MIKOR?

Én kb. 8-tól elérhető vagyok, amcsi vagy orosz oldalon. Sima Staged Battle, TS van (de nem kötelező). Höh?
  • ChipKng
    Jelentkezhetsz, mert ok a nemeteket toljak.
  • Roger6
    Ha nem amcsi ágat tolnának, esküszöm jelentkeznék. Jó lenne ilyen elit arcokkal játszani.
  • ChipKng
    Nem kell szedett-vetett banda, eleg ha TDPs fele brigad ellen jatszol. Azok siman szetgyaktak mindent az A line-rol erkezve 2-3 APC-vel.
  • Roger6
    Azt hiszem 6 fő felett van korrekció, szóval hiába vannak az egyik csapatban 18-an, ha a másikban csak 6-an, akkor sem engedi spawn-olni azon csapat tagjait, akik többen vannak, amíg valaki meg nem hal tőlük. Szóval ez a része nagyjából meg van oldva.
  • Golyofogo_
    Ez tiszta sor, .
    Szuper szedett-vedett csapattal ilyeneket is szépen el lehet bukni.
    Egyébként sokszor azt figyeltem meg, hogy teljesen mindegy milyen a csapat, ha percekig 4-5 fővel kevesebb az egyik fél (ált saját), mire kiegyenlítődik a létszám, bukta is lesz. ha egyáltalán kiegyenlítődik.
  • Roger6
    Ha valaki nagyobb eséllyel szeretne nyerni WAR-ban csatát, akkor tényleg csak javasolni tudom a Defense csatákat. Ezekben kis hendikeppel indul az ember. Mutatok egy példát rá (ezt viszont keresni kell térképen, nem a főmenüből választani), hogy mi a könnyebb, mi a nehezebb.

Az "A" jelű csaták hiába védekező felállásúak, az ellenfél 3 oldalról támad egyszerre, ezek elég embertpróbáló ütközetek. Ezzel ellentétben a "B" jelű térképen látszik, hogy a támadóknak egyetlen szál vonala van, az összes többi a miénk. Ezeket nagyon nagy százalékos eséllyel lehet megnyerni. Egy ilyen csatát keresni 2-3 perc, a belépés kb. 5 perc, de utána ömlik az XP.
  • Golyofogo_
    Én főleg nem a fegyvereket variálnám, hanem tréningpályát hoznák létre. Ami van, az kuka, konkrétan semmit nem mond. Egy olyan kellene, ahol kell védeni egy pontot, utána támadni (szükség szerint, állóképes szöveges magyarázattal) esetlegesen veteránok által lemodellezett botok ellen. Ez kellene tankosra és repülősre is. És nem birka gépi ellenfelekkel, hanem vastagon kipurcantós bakák ellen. (aknamező, at gyalog, aktív légvédelem) Tanulja meg a sok birka, nem egyenesen kell átmenni a mezőn, ide lőjetek felirattal.
    Az éles meccsek előtt pedig nem egy birka állókép,kellene hanem mutatni, mi is a leendő teendő.

Grabonak az rohamcsapatokkal kapcsolatban pedig igaza van. Ha már van, azok fogják hozni az XP-t, tehát nem akkora gáz ha nem te vagy az első (igaz lóvé lehet rosszabb) Konkrétan 2 tank hadosztály hozott olyan 170k xp-t kb 5 nap alatt, úgy hogy nem tudom folyamatosan felügyelni őket és volt hogy bedarálták. Sajna gyalog nem ennyire szapora, viszont nem is eszik őket olyan gyorsan le. És nekem közel vissza is termelte a warfundot hozzájuk. Ebből már nem tudom, mit akartam kihozni, de ha leírtam, nem törlöm.

• ikarus44
    Én is itt vagyok, csak hasonlóan Endress-hez, én is pihentetem a játékot kb. 1,5 hete.
  • Golyofogo_
    A bazookás dologra emlékszem. Alap vidám bukó meccsen valaki a gazból lövöldöz. Gondoltam megnézem ki az. Meg már úgyis mindegy alapon ágyúval verébre elven durr oda. (meg amúgy sem láttam teljesen) Erre egy Grabó jön elő a zöldésgesből.

Amúgy én is a szovjetekre tippelek. Annyian vannak mint az oroszok.

Sajna egyébiránt a hétvégén nekem is elment a kedvem a játéktól (közel 700óra után). Oké, ha egyedül vagyok nem szoktam célirányosan war-t keresni, jó nekem az alap kereső is, s az is tiszta, hogy így sok a hülye, ezt már megszoktam. De hogy konkrétan 1 nyert meccs volt csak közte, az már nekem is sok volt. Arról nem is beszélve, hogy jellemzően a meccsek ~20 percet tartottak
    Plussz az az egy is kicsit érdekes volt (vagyis meglepő): nehéz tank (nekünk) vs könnyű és tankelhárító. Az vili, hogy nehéz tankot csak 2 lövéssel tudok kilőni (ha betalál), még az is ok, hogy a tankelhárítóba is kell két találat. De az, hogy az alap könnyű tank se menjen szét egy lövéstől, az már kicsit sok. Ok, sebezni nem tud, vagy minimálisat, de akkor is.
    Meg amitől szintén kifeszülök az az APC és a Recon verda. Mindkettő 2 rakata vagy sticki és mit kapsz érte cserébe? 5+3 pontot ha van benne valaki (uu u uu van benne valaki.... Hágó István műsora) Nem éri meg szétlőni. A pályán, ahol csak én szedegettem az APC-t konkrétan ennek örömére ~8k bukóm lett. Hurrá.

• Roger6
    Azt tudni kell azért, hogy nincs zavar az erőben. Mi pl. az Order of the Red Banner-nél egy sima szedett-vedett bandánál jóval szervezettebbek vagyunk, de hát a profi szinthez közünk sincs (pl. egy Devil's Brigade-hez képest sima kis kukás fiúk vagyunk). Az is elárul valamit, hogy mindig ott vagyok az elsők között a klánban, sőt, a klán Kutuzov medálját is én szereztem meg legelőször a klán fennállása óta, pedig csak egy hete vagyok ott (40 ölés, 8 cap, meg valami 1.800 xp egy meccs alatt). Szóval hiába játszunk együtt, azért skill-ben hagynak némi kivetnivalót maguk után a srácok. Jó fejek, jót röhögünk esténként, taktikusan mozgatják az AT-ket, de...

De nincs MG42-nk, nincs M1/M2 Carbine-unk. Ez egy óriási hány pl. az orosz hadtesteknél. Múltkor megszereztem egy Carbine-t, védekeztünk. 20 kill-t csináltam vele, mire egyszer le tudtak szedni, az is csapattárs gránátja volt. MG42... hát az megint egy vicc, tüsszögtem egyet, úgy nyomtam meg az egérgombot, dupla kill...

PPS-43-unk van. Közelre frankó, 20-25 méterig. Aztán kuka. AVS? Mint top fegyver? :D :D Na jó, hagyjuk, múltkor leírtam már, 15 golyó a tárban, lassú RPM, pontatlan, instabil, kezelhetetlen, lassú újratöltés. Nem véletlenül nem találkozni vele meccseken tonnaszám. Degtyarev DP 28 mint MG42 ellenfele? Köszönőviszonyban sincsenek egymással. Már megvehetném, de hulladékra nem adok ki pénzt, inkább veszek skint a Mosin-ra 180 rugóért.

Érzem azt, hogy ha szembe jön velem egy Carbine, akkor is le fog tudni szedni, ha nálam gyengébb szintű játékossal van dolgom. Sajnos ez van. Sokszor kénytelen vagyok beáldozni egy csapattársat. Tehát megvárom, míg mellém ér valaki, előre lép, simán leszedik - természetesen M1/M2-vel - majd amikor hallom, hogy tölt újra, akkor csapok le az ellenfélre.

Mondanám, hogy szeretnék létrehozni egy elit klánt, ami képes felvenni a harcot a legnagyobb klánokkal, de akikkel hétvégén játszom és tényleg baszott jók, azok nem EU időzónában vannak. Délelőtt olyan arcokkal játszottam, hogy bizony fel kellett kötnöm a gatyámat, hogy a középmezőnybe beférjek egyáltalán (TS-en több nagy Szovjet klán van fent egyszerre, szóval csapódunk ide-oda hétvégén, hogy minél erősebb csapat jöjjön össze). 15 win zsinórban, mind Assault.

Aztán a másik gond... Magyarország nem rendelkezik akkora adatbázissal, hogy össze tudjunk szedni 8-12 embert esténként egyetlen nemzethez. De ezt is félreértelmezik sokan, mert egy elit klán nem arról szól, hogy de jó hogy magyarok vagyunk, és játsszunk együtt, hanem ide tényleg az elitek tartoznának, akik bedarálják az ellenfelet. Akik ha 01-et kell foglalni, nem fasz módon rohannak egy E4-et (és az egész vonalat) foglalni, mert az ingyen XP lesz, hanem a csata megnyerésére koncentrálnak. Érted, akinek a háború fontos. Akinek ha azt mondom, hogy te maradsz védeni, akkor nem kezd el rinyálni, hogy: "de hát a foglalás az az XP" - hanem azt mondja, rendben, bevédem ezt a szart (ami amúgy ugyanúgy sok XP, csak azért ölni kell, nem egy helyben állva kepelni).

Akinek az XP fontos, az nem idevaló - ne értsetek félre, nem paraszt vagyok, mindjárt elmagyarázom, hogy érthető legyek: olyan feltételhez kell szabni a felvételt, hogy rendelkezzen egy legalább 12-es karakterrel, annak már van AT-je, és azért küzd majd, hogy az AT nyerjen. Akkor már nem számít az a szabad XP, amit egy szaros (amúgy a háború megnyerésében szerepet nem játszó) cap pont elfoglalásáért kap, ugyanis uraim! Ha a Recon AT-m egy meccsen képes 10.000 Xp-t keresni, akkor kit érdekel a 160 XP, amit egy lényegtelen cap pont elfoglalásáért kapsz? Hát engem kurván nem. :)

Szóval a saját AT csapatod csatáit játszod, ezért lesz fontos nyerned, ezért kell a 12-es szint. Másrészt 12-es szinten már nagy valószínűséggel van olyan fegyvered, és tapasztalatod a játék terén, ami képes felvenni a harcot a skillesebb játékosokkal szemben is. Álom, mi? Talán nem sokáig...
  • harduplanfor
    Nem tuntem el :) Vagyok itt a forumon, bar kisse rauntam a jatekra. Tovabbra is az a velemenyem, hogy a jatek nehezsege a szorakoztatas rovasara megy. Talan a fegyverek sebzesenek lecsokkentesevel hosszabb ideig tartana kinyirni az ellenfelet, es a kevesbe felkeszult jatekosok jobban elveznek a jatekot. Redukalodna a 2/31, 1/17, 28/83 statok sokasaga a vegeredmenyekben, tobb elegedett, sikeres, boldog jatekos tolna a gamet. Nezzetek meg hany jatekos zarta minusszal a kort a Grabo altal utoljara linkelt battle reportok alapjan! A klanban valo jatek nem tul fair dolog a tobbi nem kalanban jatsszo taggal szemben. Tovabba felelosseget, amolyan kotelessegerzetet kelt, hogy a tobbi klantag elott milyen erdemenyt ersz el, hanyszor hibazol stb.. Ulj le fiam, egyes feeling. Allandoan toppon lenni, kemenyen koncentralni szamomra faraszto. A szervereket elkulonitenem egymastol, es kulon felhivnam a figyelmet mely szerverek a kimondottan klan szerverek. A staged battle nem megoldas ezekre a problemakra, hiszen ha valaki ezt a modot valasztotta, beleoszul amire eler valamit a fejlesztesekbol, es igen lassan fog haladni a rangletran.
    No es a jeepbol hirtelen kiugro, megfordulo mg42-vel azonnal headshotot ado emberkek elegge idegesitoek. "Tedepe es" nevu tag nagyon aimbot gyanus nekem. Ugy tudom a nemet klantagok kozul tobben bevalottak, hogy 50%-ban hackelnek.
    "Sokan kiabrandultak amikor egy-egy durva klannal szembekerultunk" Semmi ertelme az ilyen meccseknek. 4-6 perc jatek, 5-20 perc varakozas, meccs keresgeles ahol jo a ping, ahol akad hely ect. Azutan minden kezdodik elorol. Varakozas, vajon belepnek? Nem lepnek be elegen? Huuu! De miert ilyen kurva lagos amikor megfelelo pinget irt ki? Egyszoval uncsi! Egyetlen pozitivum amit az utobbi idoben el tudok mondani a jatekrol, a kezdemenyezes (Chip altal linkelt video) amelyben a repulok hatalmabol probalnak lecsippenteni a mobil air gunokkal.
  • ChipKng
    Gratula mester, szep eredmeny! En csak almodozom ilyenekrol.

Jol eltunt a banda. Sokan kiabrandultak amikor egy-egy durva klannal szembekerultunk es 1 csepp eselyt sem adtak csak bedaraltak minket mint a szel. Van ez a nemet banda ahol TDPs is tag es csak MG42-okkel toljak a headshot-okat es piszok szervezetten blokkolnak mindent. Na, jovoben ha meglatom oket a masik oldalon akkor rogton ki is fogok lepni, nem er annyi demoralizalast.

Golyofogo: Szerintem az oroszok fogjak behuzni. Amiota jatszom a jatekkal mindossze 1x vagy 2x nyertek.

Norgi: Elso Magyar Hadtest vagy milyen neven nyomul egy csapat azokhoz tudnal csatlakozni. FB-n is van oldaluk. ts3.101puma.hu teamspeak-en is kapcsolatba lephetsz veluk.
    A kerdesedhez: kell egy sima inf karakter. Letrehoztok egy inf squadot es meccs kozben mielott lespawn-olnal Assault Team-et valtasz es ha van abban a csataban recon vagy paratrooper class akkor ott tolod az ipart. Picit lutri mert ha olyan csataba dob be ahol nincs vagy mar a noob tarsak elhasznaltak mindent akkor inf-nel ragadsz.

• Roger6
    Hozzatok létre sima Infantry squad-ot, aztán a meccsen választhatsz bármit.
  • Anthrax
    Német oldalon van valami csapat ahova lehetne csatlakozni ?

Lenne egy noob kérdésem is, Squadnál, pl nem tudok csatlakozni sima Infrantryhoz Reconként vagy Paratrooperként 1 squadba, hogy haverokkal játszunk ? Vagy ez megoldható vhogy ?

• Roger6
    Én attól félek, hogy az amcsik és az oroszok annyit háborúznak a határvidékeken, és annyira el vannak foglalva egymással, hogy megerősödnek a németek. Tegnap már fel-fel villant egy város, ahol a németek akartak próbálkozni. De ne legyen igazam.

Múltkor bammeg úgy kiküldtél bazook-ával mint a szar Nagyban fekszem a fűben, éppen kajáltam, erre hallom, hogy trappolnak mellettem. Az egyik csapattársad még tudtam likvidálni, de a kézifegyverben már nem maradt lőszer. Aztán már a csillagos eget néztem közelebbről, úgy felküldött a bazooka.
  • Golyofogo_
    Nem kicsit. Vagy mindenkit elvittek az ufók vagy az első munkahét sokkja letaglózta az embereket.

Na meg egy találós kérdés:
    Ki fogja ezt a emberemlékezet óta nem látott hosszúságú háborút megnyerni?
  • Roger6
    Mindenki el van tűnve.
  • Roger6
    Akkor új XP rekord is van:

• Roger6
    12 nyert, 2 vesztett meccs. Mindezt egyetlen hangos szó, és mérgelődés nélkül. Esküszöm pihentet a játék így :) Az meg külön jól esik, hogy mindig a top 3-ban vagyok, és még a klántársakat is lehagyom sokszor.
  • Roger6
    Jó ok, elmentem a klánnal is egy meccsre, kurva nehéz volt, és új Cap-rekord:
  • Roger6
    Este sima Staged közösen? Amcsi vagy orosz oldallal.

Kicsit más: mentem egyet a klán nélkül is az Infantry-val:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.08. 20:02:49
  • Roger6
    Lehet ellopták az amcsik a ruszki verdát Hát igen, Recon verdában is a német egy brutál állat jó cucc.
  • Golyofogo_
    Csak nehogy az orosz TS magyar rész Magyar Divízió helyett Málenkij Robot néven fusson majd. Azt mehetnek a frontra.

Ezen a mobil AA videón nem amcsi katonák vannak ruszki verdával? Amúgy miért van olyan érzésem, hogy orosz / amerikai egy ilyen platós talicska lesz, a németeké meg egy körbepáncélozott 4x20mm gépágyús?

A squad 2.0 mit fog takarni várhatóan?
  • Roger6
    Köszi szépen! Ma 4 nyert meccsnél tartunk, most nekem pihenő van, de ezek az állatok tolják tovább. Amúgy csak Assault-ot nyomnak, azaz támadást, ugye az a legnehezebb a csaták közül. Ma nem vagyunk szervezettek, nincs itt a stratégiai agytröszt, majd csak este érkezik, azért így is 8-10 fő aktív.

A fő gond az, hogy tényleg ahányan vagyunk, annyi fele van fejlesztve mindenkinek mindene. Senki nem fogja feladni a magáét. Nekem a két orosz vadállatban 200+ órám van, az amcsi karakterben meg talán 15 óra. Nyilván nem fogom feladni ezt a két karaktert, és ezt senkitől nem is várom el.

Ettől függetlenül szeretnék a klán TS-én egy külön szobát, csak magyaroknak, akik a Szovjet oldalon harcolnak, ez lenne a Magyar Divízió. Ha az ember felmegy a TS-re, akkor egyből látja, hogy vannak-e magyarok, vagy "csak" a többi országból tartózkodnak fent klántagok.
  • ChipKng
    Erkeznek a mobil AA fegyverek. Devid, hallod? Egyik vagyad volt. A masik a squad 2.0.
  • ChipKng
    Mi Assault Team-ekrol beszelunk. Ha van egy 12-es karaktered akkor vehetsz ilyeneket a haboruban a Generals resznel. Nekem egyelore egy darab nyomoronc 54 Infantry-t szamlalo "guard" csapatom van. Ha betolom vmelyik helyszinre akkor ott 54-el tobb 'elet' all rendelkezesere a harcolo alakulatnak.
  • ikarus44
    Németnél tudnék egy tankost, pilótát, egy gyalogot MG-34-el, meg még egyet is, csak az még kezdő. Amcsi oldalon pedig egy 2 gyalogot adni
  • ikarus44
    Gratula a klánhoz!

(#2437: Grabónak akartam írni, csak valahogy a te hsz-dre sikerült írni )