5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Wikingragnar #5605 Olvastam nagyon realisztikus modra csinaljak a jatekot, meg a war modja is faszanak tunik meg pl. Kulon opel blitzel kell szallitanod a frontra benzint,loszert hogy a terkepen tudj tamadni. Nemlesz crosshair, alig varom hogy kijojjon :) -
Wikingragnar #5604 Ha a hell let loose-ba nemlesz ez a javitas dolog mert engem ez idegesit minden jatekban akk ratapadok mint legy a szarra :) neztem gameplayt engem mar megnyert, reto szerintem 2018 ban lehuzza ezzel a rolot.. Forumra most neztem ra, nagyon sok panasz van retora xd, es ok ugy oldjak meg a problemat topic closed v kapsz egy bannt ennyit a szolasszabadsagrol. :) Mindenesetre egy jo ww2 csgo-nak elmegy. -
ikarus44 #5603 Örülnék
Chip te még szoktál fent lenni? -
Wikingragnar #5602 Jovoheten jon az uj laptopom ha gondolod utana jatszhatunk, ugytudom fentvagy baratlistan a jatekba. -
ikarus44 #5601 Nem sokat, sajna egyedül nincs kedvem. Elég random ált. dél-kora délután meg késő délután vagy este. -
Wikingragnar #5600 Te mar gamelsz ikarus? Milyen idokozonkent vagy fent? -
ChipKng #5599 Napkozben nem nehez... Este van a legtobb jatekos EU ido szerint, de ma mar egyre nehezebb csatat inditani... -
ikarus44 #5598 Na én is belefutottam egy szerverleállításba -
ChipKng #5597 Csak ha mindket oldalon olyanok jatszanak akiket a matchmaker szele fujt ossze. Viszont ha egy osszeszokott csapat (mondjuk egy klan) akik TS-en kommunikalnak indul az altalad felsoroltak ellen, az inkabb csak orul a sok tankosnak meg repulosnek, mert az azt jelenti, hogy annyival kevesebben lesznek a pontokon a foglalasnal. Marpedig a jatek celja a foglalas es nem a k/d fitogtatasa. -
Ludowik #5596 Azt utálom ebben a játékban hogy gyalogossal tankok ellen meg 4 p-38 ellen menni borítékolva a vereség. -
figg8 #5595 Köszönöm. -
ikarus44 #5594 Egy (egyelőre) használt, alkatrészekből de garancia vállalással összerakott gép: I5 3470, AMD HD 5830, 8 GB RAM, Lenovo M72-es alaplap.
Így most viszi a stabil 45-50 FPS-t. (Más játékot még nem próbáltam, de mivel mindenki tudja milyen kifinomult a H&G optimalizáltsága lehet más játékoknál ettől jóval jobb lesz)
De a legnagyobb előnye az ára volt, mert kb. töredéke még így is a hasonló konfiggal ellátott gépeknek.
Még szokott amúgy valaki a régi csapatból játszani? Vagy ráérek a TS letöltésével a Hell Let Loose-ig?
Már én is várom
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.17. 19:28:35 -
figg8 #5593 Ikarus leirnád az új géped paramétereit.Köszönöm. -
Devid-on #5592 Én annyit tudok hogy szerencsére össze jött nekik a pénz Kickstarter oldalán. Nem is kicsit jött össze :) És én annyira várom hogy azt le írni se tudom
Olvastam hogy nem lesz a játékba sok Hud,pl célkereszt,életerő,ammo. Plusz hogy az adott szektorok amikket elfoglalsz a pályán annak lesznek következményei,Üzemanyag töltény stb.. Jó kis tankozás de várom már a tököm tele van már a sok arcade játékkal . -
robi3 #5591 Köszi! Időközben rájöttem hogyan mennek a dolgok, viszont most lécci meséljetek nekem erről a warfundos dologról, Generalom nincs, de a Reconom már tudja használni ezeket a dolgokat, csak nem tudom, hogy pontosan hogyan működik... -
ChipKng #5590 Sajnos nem... :( -
ikarus44 #5589 Na végre megjött az új gép, és há' istennek, úgy tűnik megszűntek az FPS problémák szóval teljes hatékonysággal tudok talán majd végre játszani, még a TS mellett is talán.
A Hell Let Loose-ről lehet esetleg valamit tudni?, vagy még soon kategória. -
robi3 #5588 van egy recon squadon van berakva mellé egy harckocsizó illetve egy gyalog, hogyha elfogy a recon pont de van még 100 tankos meg 1400 gyalog akkor már nem válthatok át, csak akkor ha még van 1 recon pont? -
ikarus44 #5587 nem, az csak kizárólag lőfegyverre vonatkozik. A rakétavető lőszerkészletét, csak a normál lőszer javadalmazási beállításokkal lehet változtatni. -
robi3 #5586 na de így jön képbe a hoarder, vagy az csak 1 fegyverre szól? tehát leveszem a BAR-t és a Bazookát és Hoarder Ribbon-t rakok akkor az nem ad lőszert mindkettőhöz? -
ikarus44 #5585 De ellehet, de egy töltetnek ugyebár nem sok értelme van... -
robi3 #5584 akkor bazookából nem lehet lőszert elvenni gondolom? úgyhogy marad a 2 infantrys megoldás -
ikarus44 #5583 Úgysem tudod, mert a fegyver, még így is 6 pontot foglal, és a rakétavető pedig 5-öt. Ez így még mindig 11. Viszont, ha az LMG mellé a Dynamit lover-t raksz úgy 6+ gránátot, mellé pedig mg mindig tudsz egy 1 pontos felszerelést rakni. Én is így használom BAR+Sticky(dynamit loverrel)+Medic cit. -
robi3 #5582 az oké, de leveszem 1 tárra a lőszert és hoarderrel indulok, akkor mi a helyzet? -
ikarus44 #5581 Nem. Csak az 5 pontos mellé tudsz.
LMG-k mellé AT gránátokat tudsz (és érdemes is) rakni. Bár kevésbé sokoldalú, de nagyon is hasznos segítség. -
robi3 #5580 csá!
7 pontos fegyver mellé (pl BAR) van lehetőség berakni egy páncéltörőt? -
ikarus44 #5579
Én is az LMG-ket pártolom leginkább. Egyedül az Amcsi para ami nem LMG-t használ, de már nála is gondolkodtam a Tommygunt lecserélni a Johnsonra.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.06. 10:18:15 -
#5578 Top 3-ba jutottam az LMG-k között Leaderboard-on, remélem hétvégén megcsípem a második helyet is
-
ChipKng #5577 Reto szerintem tegnap rekordott dontott azzal, hogy ha jol szamoltam hatszor allitotta le a szervert. Este mikor jatszani akartam, ketszer is. A 11 oras leallitas muris volt. Toltuk a csatat a sracokkal, jon egy uzenet: 15 perc mulva leallitjak a szervert. Mondom jo, addig ugy is befejezzuk. 1 perc mulva jon egy uzenet: a szervert leallitjak MOST! Ilyen gyorsan se telt meg el nekem negyed ora.
Vicc...
Nagyon szep a grafika meg a hangok is jok. A karakter animaciok gyengek, de irjak is, hogy az is erosen munka alatt van. A kempelessel nincs nagy bajom ha a csapatjatek ebben is kifizetodo lesz. Kivancsian varom a befejezett termeket. -
ikarus44 #5576 Eddig jónak tűnik. Bár abban egyet értek Graboval, hogy egy kicsit tényleg campelősnek tűnik, de lehet csak ők játszanak ebben a stílusban. -
#5575 Tegnap mi is néztük a bajtársakkal, a grafikája szép, viszont a videó nagyon kempelős, és nem pörög egyáltalán. Azért szeretem a H&G-t, mert a játékmenete megtalált egy olyan középutat, ami nem is egy CoD szintű agyatlan hentelés, viszont nem is egy halálra kempelős, lassú, unalmas baromság. De majd meglátjuk, ez csak egy nagyon alfa verzió. -
#5574 Szia!
Itt találhatsz még játékosokat magad mellé, talán több az aktív ember, mint itt a fórumon: Magyar H&G Facebook csoport -
Devid-on #5573 Itt van gameplay a várva várt játékhoz
Hasonlít a squad nevű játékhoz
Ahogy elnéztem nem az a menny és halj meg taktika lesz végre hanem,okosan előre csapatba együtt mozgás.Én már várom :) -
robi3 #5572 elnézést, már értem mi a helyzet, valszeg egy apró bug okozta azt amit láttam -
robi3 #5571 az oké, de más a caliber és külön tünteti fel őket, először mikor beleléptem az alsó lőszertípusnál volt egy kettes és a tankon mind a kettő fegyver sárgára volt írva, most már csak a könnyű géppuskára jelzi hogy töltve van az adott típussal illetve már csak egy egyes van ott -
ikarus44 #5570 158.69.202.159 Ez a DB klán TS szervere. Elvileg alul van egy magyar playereknek fenntartott szoba. De a változás jogát fenntartom, mert már néhány hónapja nem néztem fel oda.
Annak csak géppuskái vannak.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.01. 20:45:28 -
robi3 #5569 csá! m2a2 light tanknál hogyan tudok lőszer típust választani a főlövegnél? állandóan csak a könnyű géppuskára pakol -
SentinelTerror #5568 Hali egy(pár) TS cimet kaphatnék e ahol jatszhatnék valakikel H&G t mer egyedül kezd unalmas lenni kicsit elöre is köszönöm ha irtok be Ts cimet.
-
ikarus44 #5567 Ne haragudj, de nem tudtam kihagyni -
#5566 XDDDDDD ez ütött