Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En hg tervezo lennek ugycsinalnam meg mint ro2 ot, nem egy zsak fegyot cipelek, na de ez minden csak nem real ww2 game. 1 ev es kijon a hell let loose 😊
En t20 al szopattam youtube sajat videojaban szegeny sirt h nemtudott kiloni nagy g43 mp40 meg (beteszek otven fegyvert mert rambo vagyok egy zsak fegyverrel indulok a hatamon a haboruba) komboval xd
Valaki jatek statra veri ezvan grabo, szard le tkyen egy hulladek. Elete sincs ezert tiltott le teged.
Roger6
Itt van belassítva amúgy a jelenet, nézzétek meg, hogy mind a 8 skulót mellém / fölém lövi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
<#nevetes2> <#hehe> <#nezze>

Tykjen nem bírta, hogy nem tudott lelőni.

Először Fitti küldte ki granyóval, aminek láthatóan nem örült: Link 1

Aztán én adtam neki rántásból egy fejest: Link 2 - aztafejetfigyeld

Az utóbbi nem eshetett túl jól neki, mert helyzeti előnyben volt, és 8-ból 8 skulót mellém lőtt pisztollyal. Persze szerinte ez csít, ezért bannolt a Twitch cset szobájából, és miután levett a barátlistáról ingame, még tiltott is. <#worship> Ez felemelő érzés, hogy a nagy Tykjen így berágott egy kis noname, 60 fps-el játszó senkire (ok, most már új videokártya van, szóval 110-140 fps van <#szeret>), akivel amúgy évek óta beszélget, és soha egyetlen rossz szavunk nem volt egymásra, hiába játszunk ellentétes oldalon.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Hát igen, kb azt kapod érte 😄 Ráadásul ennek kiemelt a hozama, az összes többi sokkal kevesebb %-on dolgozik. <#banplz> Egyszerűbb lett volna, ha ideadják azt az aranyat egyben, no de hát ez van. Köszönjük szépen. Bár most, hogy belegondolok, lehet tudok majd fél év múlva az egyik fegyverre festést venni ebből az aranyból. <#idiota>

De most tenyleg. Lemegy fel ev, utana veheszt 300 aranyert egy mit is? hmm.. lepattogzott festeket? 😊
Roger6
Nyilván több mint a semmi, de... vagyis várj, ez eléggé közelít a semmihez 😊

Oriasi, nem? 😄
Roger6
Utána már rájöttem, csak nem volt kedvem írogatni 😊 Napi 1.6 arany, wow 😊
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.09.05. 21:38:05

Nem. Havi 50 azaz osszesen 300 a fel ev vegen.

Sajna Szept 4-en mar lejart a kod, szoval hiaba irjatok mar be. 😞
Roger6
Ingyenes kód, amit kaptál ingame mail-ban.

Ez mi? Nem is halottam erről.
Roger6
Fél év alatt jön vissza 500 + 10%, nem? Lehet valamit rosszul értelmeztem.

Tegnap nyomtam egy normál csatát kezdésnek, egész jól sikerült:

A warboundot mindenki kivaltotta a voucherrel? Havi 50 aranyat adnak ra.
Ha bejelentkeztek akkor kaptok 3 nap prémet Az üzenetek közt keressétek a kódot.
Roger6
<#eljen> <#worship>

Múlt hétre ígérték hogy jön, szóval szerintem legkésőbb a jövőhétre meg lesz. Aztán reméljük a legjobbakat. <#smile>
Roger6
Hogy állsz az új géppel, Ikarus?

Hát nem is tudom... Szerintem a reto képes lenne ezt a játékot normálisan megcsinálni, de szerintem csak akkor fogják komolyan venni, ha nem lesznek monopol helyzetben (úgy mint a wot anno), hiszen most gyakorlatilag egyedül a H&G van azoknak akik ilyen jellegű játékot akarnak játszani. De ha a Hell Not Loose be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, akkor nagy bajban lesz a reto. De szerintem még kb. 1,5 év biztos lesz amíg kijön HA kijön. Szóval eddig csak a H&G marad nekünk.
Hat akkor sok ertelme volt megcsinalni a hg-t. Ennyi elbaszott idot es eroforrast...Meg is erdemli a reto ha lehuzza a rolot, rovid idon belul kellene kijavitaniuk egy rakas hibat, ha ezt nem tudjak teljesiteni, szerintem a megmaradt 1500 jatekos is otthagyja oket xd
Roger6

milyen konkurencia?
Ahhoz rendbe kellene tenni a jatekot. Ha hibas a jatek akkor miert akarnanak jatszani az emberek vele? Raadasul jon a konkurencia.
Jatekos szamot nem tudna reto feltornazni legalabb 50 ezerre mint a warthundert?
Roger6
Hát megszenvedtem érte, az biztos:

Valahol ertheto is, hogy mindenki a nemeteket baszogatja. A legnagyobb jatekos populacio a nemeteknel van. Ha valaki este felmegy par orara, az jatszani akar nem pedig varakozni mig az oroszoknak kedve szottyan egy kis mokara. Kurvara uncsi 20-40 percet varni egy meccsre. Nemeteknel viszont par perc utan is bepottyan a dolog. Most, hogy tobb ezer jatekos unt ra a Reto faszkodasaira igy meginkabb eszkalalodott a dolog. Ez nem az RTS map hibaja. Az RTS map problemaja ott van, hogy rengetegszer szetfagy miatta a jatek ha kattintgatsz rajta. Ezt mar EVEK ota nem birtak kijavitani de mindenfele szarsag jott. A masik amikor felhigitottak soksok varossal (gondolom a sok AT miatt) igy viszont mar nem is nagyon van ertelme strategiazni. Degradalodott az erteke 1-1 kulcsfontossagu varoskanak. Regen azokert a klanok nagy csatakat folytattak, de most mar sok ertelme nincs, mert siman es konnyen meg lehet kerulni mindent.

Stb...stb...

Sajnalatos, hogy igy el birtak cseszni a jatekot es meg mindig nem tudjak mi a baj...
Chip tudod mi a baj az rts mappal? Az h mindenki a nemetet basztatja, nemertem mi a jatekban ez az oroszfóbia "nem jatszok oroszok ellen". Johogy orosz nyeri a wart a nemetek nemtudnak ketfele szakadni, amcsik is nemetek ellen jatszanak inkabb ez latszik rts mapon is...Paramass-rol meg ne is beszeljunk.
Reto mondta streamen hogy a britek es az olaszok mar a speis-ban vannak, csak azt nem mondtak mikor rakjak be xd
En mostanaban nem is jatszom, lenne kivel, de nincs ertelme. kurva unalmas lett a jatek, megvan minden, nincs mit grindelni, ugyanazok a dogunalmas mapok, mar mindenki ugy ismeri a mapokat mint a tenyeret. Az a baj hogy nincs intenzivitas a jatekban es dinamika, mint pl a Bf szeriakban. Meg ha ez a par map van is de intenzis robbanas effekt v akarmi kene bele pl. Idojaras valtozas, eso,ho, stb.meg 32v32. Vagy 64v64 meccs. A palyan eszre sem veszed azt a 20 embert. A jatek intenzivitasat a mecsben levo jatekosszam is adja. Majd ha tesznek be valami uj dolgok ranezek a jatekra, addigis megy a polcra😊
Sorrel a legjobb jatszani, akk semmi nem idegesit fel. Csokken a jatekosszam? Xd
Roger6
Na, hát akkor mindenkinek tele van a töke a játékkal. <#wink> Azért este nyomatok egy meccset, de csak óvatosan. Előtte 1-2 sört megiszok, akkor talán nem fogom szétverni az asztalom. <#email>

Elegge kiabrandito volt nekem a tegnap meg azelotti... Az amcsi klanok mintha kikapcsoltak volna. Senki nem tamad vissza az oroszoknak es az egyetlen valamire valo banda is delen a nemeteket nyustoli ahelyett, hogy Rotterdamot vedte volna ahol 3-4 teljes letszamu orosz klan tolta a szekeret befele. Voltak helyek ahol vissza lehetett volna tamadni de mivel senki mas nem tolt egysegeket, fogtam magam es mindenhonnan visszahuztam az enyemeket es elkuldtem oket hatra a francba. Az utobbi ket war-on 100k warfundot veszitettem mert senki nem jatszott az egysegekkel es a KGB meg a tobbi csak siman bekebelezte oket, hiaba szortam szet. Ez igy nem vicces...

Nem tudom hogy ez a szabadsagolasok miatt van vagy csak egyszeruen rauntak az emberek...
Az átlag 15 fps nekem is csak egy a sok ok közül amiért nem játszom vele sokat, pl. azok is benne vannak amiket te is írtál. (Annyi különbséggel, hogy te csak mostanában kezdtél el idegeskedni a játék miatt, míg én már elég régóta. <#smile>)
Roger6
Nekem több oka is van, hogy nem játszom mostanában, de a legfőbb talán az, hogy elkezdtem idegeskedni a játékon. Hiába van mondjuk 16/2-es statom, ha lelő valaki (főleg ha egy olyan, aki szar stattal rendelkezik), az egyszerűen kiakasztott. Volt, hogy rácsaptam az asztalra, pedig semmi okom nem lett volna, hiszen a statom így is magasan a legjobb volt. Tegnap megpróbáltam, igaz, kicsit fáradt voltam, de így is felidegesített. Szóval most hanyagolom egy ideig, amúgy is nyár vége van, próbálom kihasználni az utolsó heteket, és jó időket.

Nekem meg pont készülőben az új gép, szóval néhány napon belül lehet visszatérnék, de már én sem akaródzok egyedül játszani.
Roger6
Én tegnap játszottam egy fél meccset, nagyjából 2 hét után. Azt hiszem mostanában nem fogok játszani. 😊

Es xp is jar majd a spotert
Reconok kapnak majd 2 alclass-t vihetnek a hatukon radiot 1 arra lesz jo h spotoljon a masik meg spotol csak a cap pointnal vagyis az korul mindent es mindenkit. Egyik retos irta. Szoval erkeznek a radios reconok a jatekba a kozeljovoben.
Kb mint aknat rakni a szemelyautora es azzal nekimenni egy tanknak. 😊 Akkor is megsemmisul a tank es te is, de parszor vicces tud lenni, utana mar nem.
Eredeti megközelítése van a srácnak <#smile> (bár nem tudom, mi értelme saját magát is megölni, még ha fun is)
Realisztikus jatek
<#eplus2><#eplus2>

Gyorsan irtam
Figy ezt a credit rendszert nem ertem, pz38t 1 spawn cost 370 1 tiger1 spawn cost is 250-350 korul van. Nyomorek volt aki kitalalta ezt? Tankossal mar hiaba olsz 10-20 tankot, ramboval is hiaba kut ki sok tankot, creditet mar nem keresel csak pilotaval. Tobb a minusz es alig van haszon. Masodik, stg egy evvel ezelott stockon fogyasztott 10-50 creditet egy megybe most 400-500 ..Majdnem minden arat a 10x ere noveltek, en nem tudom mit csinal a reto de nagyon kurvara ideesito frusztraciogenerator egy keszitokbol all. Sztem meg Orban Viktornal is rosszabbak....
Roger6
" Senki se megy tier 1 szarokkal " - mondjuk a legjobb pénzkereseti lehetőség, mi nagyon sokat repülünk ismerőssel T1-es repcsivel. War-ban nem sokat ér, de nem is arra használjuk.

Hat ez a vicc. Mar lassan en se fogom kovetni, felesleges remenytelen jatek, fos keszitok, minek tesznek be 3 tier 1 fightert? Senki se megy tier 1 szarokkal se tankba se repulokbe, logikus mindenki az erosebb jarmuvel megy. Mind1 gratulalni lehet csak megint.
Én már nem is követem a patch note-kat, mert csak a sírás fogna el... Amit meg tudni kell azt meg úgyis meg tudom Kotton vagy Atway videóiból. (bár már azért vicces, hogy Atway is egyre gyakrabban szólja le a reto-t kisebb elmés beszólásokkal, pedig ő hivatalos cummunity tag. <#smile>)
Biztos, hogy a szendvicsert bannoltak ? <#eplus2>

Megint eltalalta Reto, hogy mit NEM kell csinalni...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.08.10. 15:28:54
Forumrol meg kaptam egy chatbannt nemtudok irni, mert kiposztoltam egy szendvics gif-et es ezzel demonstraltam a nemet oldalt waron. Szolas szabadsag van gyerekek xd Meg a f@szomat. Vicc ez a reto.